— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Naar het naaktstrand

“Is het echt niet gek?” vroeg ze aan haar vriendin terwijl ze de fietsen tegen het hek zetten. “Nee hoor. Dat kan best. En als je het toch gek vindt, kun je hem nog altijd uit doen.” “No way”, antwoordde ze. “Blote borsten vind ik al genoeg. Mijn broekje hou ik echt aan. Al ben ik de enige.” “Dat ben je niet. Er zijn altijd wel vrouwen met een broekje aan. Maar misschien zijn er wel mensen die denken dat je ongesteld bent.” “Dan maar dat”, dacht ze bij zichzelf. Ze nam de rieten mand van de fiets. De twee flessen witte wijn tikten even tegen elkaar. “Ach, na twee glaasjes in deze hitte heb ik vast nergens meer last van”, zei ze.

Ze liepen om de baai heen. Vooraan, in het eerste deel, lagen de badgasten gekleed. Een hekje scheidde het geklede deel van het naaktstrand. Aan de rand van het naaktstrand, goed zichtbaar voor de geklede gasten, lagen enkele mannen. Even giechelde ze toen ze bij één van hen, een wat oudere man, een flinke erectie ontwaarde. “Die gaat straks achter een boompje zitten”, zei haar vriendin. Luid, zo luid dat zij bang was dat hij het hoorde en haar een stomp in haar zij gaf. “Stt…. dat zag je toch niet”, fluisterde ze. “Waarom niet? Het is toch waar?” Haar vriendin hield even stil en keek de man demonstratief in zijn kruis.

Bij een boom hield ze halt. “Zullen we hier gaan liggen? Dan kan de wijn in elk geval in de schaduw staan.” Ze spreidden het kleed op de grond en kleedden zich uit. Ze had het gevoel dat iedereen naar haar keek, al was de plek om hen heen nog redelijk leeg. Tussen hen en het water in lagen twee jongere vrouwen, links een stelletje dat meer aandacht voor elkaar leek te hebben dan voor de omgeving en nog enkele individuen, zowel mannen als vrouwen. Textiel zag ze echter niet. Desondanks hield ze haar bikinibroekje aan, maar ze ging wel snel op haar rug liggen en trok haar benen een beetje naar zich toe, in de hoop dat het zo min mogelijk op zou vallen. Zweetdruppels sierden haar grote, stevige borsten als ware het parels. Haar zwarte bril hield ze op. Zo kon ze beter om zich heen kijken.

Haar vriendin gaf haar een plastic glas met wijn aan. Bijna tot de rand gevuld. “Proost” zei ze. Een man die voor hen lag keek over de rand van zijn boek hen aan. Het viel haar op dat haar vriendin haar benen een stukje uit elkaar had. Hij kon zo naar binnen kijken. Ze vroeg zich even af of ze er iets van moest zeggen tegen haar. Maar eigenlijk vond ze het wel een spannend idee. Ze zei niets.

Een half uur later deden twee glazen wijn in de ochtendzon hun werk. “Ik dommel even weg”, zei ze en ging op haar rug liggen.

“Dag tante!” Een volle, jonge mannenstem wekte haar uit de halfslaap. Ze schrok, en sloeg als in een reflex haar armen voor haar borsten. Toen ze haar ogen opende, zag ze een mooie man van een jaar of vijfentwintig voor hen staan. Lange blonde haren, een gespierde borstkas. Zijn linkerhand had hij op zijn bovenbeen geplaatst. De lange vingers als van een pianospeler accentueerden zijn grote penis die slap naar beneden hing. Van zijn onderlichaam ging haar blik terug omhoog. De felle blauwe ogen deden haar meteen aan de ogen van haar vriendin denken.

“Dag lieverd”, zei haar vriendin. “Drink je een glaasje mee”. De jongeman ging op zijn knieën voor hen zitten en nam het glas van haar vriendin aan. Hij dronk een slok, zijn ogen half dicht. “Lekker tante”, zei hij bijna plagerig.

“Hij noemt me altijd tante, de pestkop”, zei ze. “En dat ben ik eigenlijk ook. Hij is de zoon van mijn oudste broer. Maar eigenlijk zijn we meer oudere zus en jongere broer.” Ze lachte even kort. “Hij is ook maar zeven jaar jonger dan ik.” Daarna richtte ze haar aandacht op haar neef, waarmee ze in een gesprek raakte over de meest gewone onderwerpen. Het leek bijna alsof ze niet naakt waren. Maar de mooie penis van de neef bewees het tegendeel.

“Ik ga een stukje wandelen”, zei de neef na een tijdje. “Lopen jullie mee?” Even was er een blik van verstandhouding tussen haar vriendin en haar neef. Bijna onzichtbaar, maar ze zag het toch. “Ik bleef even liggen”, zei haar vriendin. “Maar misschien heb jij zin?”

Ze liepen verder het strand op. “Kom je hier vaker”, vroeg hij. “De eerste keer”, bekende ze. “En je dacht, ik hou nog even iets aan?” Ze voelde een blosje opkomen en durfde even niet meer naar zijn penis te kijken die zo leuk wiebelde bij elke stap die hij zette. Antwoorden kon ze niet. Wilde ze niet. Het liefst had ze haar broekje nu uitgetrokken om te laten zien dat ze best durfde. Maar het was wel een raar moment. “Je hebt anders een mooi lichaam en je billen zien er vast ook perfect uit.” Hij was vreselijk direct. En dat over haar billen. Zelf vond ze ze eigenlijk toch echt iets te dik. Maar hij klonk alsof hij het meende en aan zijn ogen zag ze dat hij haar lichaam zeker aantrekkelijk vond.

Een stukje verder pakte hij haar hand vast. Warm en stevig voelde hij aan. Hij stopte, hield haar stil. “Kijk, dat gebeurt hier ook”. Ze keek in de richting waar hij naar toe knikte. Een jonge vrouw zat boven op een wat oudere man. Haar billen maakten harde bewegingen. Niemand hoefde te vertellen wat er gebeurde. “Vind je dat leuk, om te kijken?” vroeg hij. Haar adem stokte. Wat was hij vreselijk direct. Maar tegelijkertijd, wat had hij vreselijk gelijk. Het was inderdaad opwindend om hand in hand met een prachtige man te kijken naar twee mensen die genoten van elkaar en leken te vergeten dat er om hen heen nog een wereld was. Hij zetten een paar stappen naar voren en trok haar mee. Ze konden het stel nu bijna aanraken. Bijna waren ze net zo dicht bij hen dan bij elkaar. Tot hij haar dichter naar zich toe trok. Zijn arm om haar middel. Zijn vingers spelend langs de rand van haar broekje. “Dat ding moet uit” dacht ze bij zichzelf. Hij draaide zijn lichaam naar haar toe. Zijn stevige borstkas drukte tegen haar harde tepels. Hun monden openden zich en lieten hun tongen naar elkaar toe glijden. Zijn handen verdwenen onder haar broekje en streelden zacht haar billen. Zijn mond zakte naar beneden, over haar borsten, haar buik richting haar middel. En terwijl haar bikinibroekje over haar dijen gleed, voelde ze het puntje van zijn tong zacht strelend tegen haar clitoris.

Naast haar hoorde ze de man en vrouw schokkend klaarkomen. De man liet dat met een luide kreun aan de wereld weten. Even werd ze erdoor afgeleid en draaide haar hoofd hun kant op. Ze verstijfde even bij het zien van zijn ogen. Felblauw.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *