— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De parenclub

Mijn man en ik hebben een behoorlijk goede relatie. Ik noem het een relatie met doorgroeimogelijkheden. Ieder van ons heeft zo zijn eigenaardigheden en van die onverbeterlijke kanten. Ik ben er ook van overtuigd dat we beiden zo onze geheimpjes hebben en wij niet van dat principe zijn dat alles verteld moet worden in een relatie.

We zijn het ook over heel veel zaken eens. Wij kijken bijvoorbeeld op naar anderen die grenzen verleggen en ergens voor durven gaan, maar in ons geval mag dat niet in de weg staan van een gemakkelijk en gelukkig leven samen. We willen het er ook over eens zijn dat alles wat we doen geen verplichting mag zijn, maar dat is in de praktijk dan weer makkelijker gezegd dan gedaan.

Maar nu zijn we ergens op een kruispunt in onze relatie beland waarbij de meeste richtingen uitzichtloos of op z’n minst hoogst oninteressant leken. We moesten dringend iets doen om de schwung er terug in te brengen.

Daarom hebben we besloten elkaar te gaan delen met anderen na een decennium getrouwd te zijn. En die bewuste avond in maart zouden we er voor de eerste keer kennis mee gaan maken. Na ongeveer een uur gereden te hebben, kwamen we aan op onze bestemming. De club leek op niets zoals ze werd afgebeeld op hun site. Het enige dat klopte was dat het gebouw zich ergens in een achterbuurt van the middle of nowhere bevond. Ik was blij dat het donker was zodat het bouwvallige bijgebouw waar we langs binnen moesten gaan toch enigszins sfeervol verlicht werd door de felblauwe neon.

In het midden van een grote rechthoekige kamer stond een roodfluwelen bar, daarrond was de dansvloer en in een hoek van de kamer stond de buffettafel. De zaak zat vol oudere mannen en vrouwen die zich aan ons vergaapten als een stel dorstige kamelen. De gastvrouw was een forse dame van onbestemde leeftijd die haar fletse ogen en drukke handen niet van onze lichamen kon houden, ik liet haar maar begaan en keek de kamer rond.

In dit tafereel waren wij de schonen en alle anderen de beesten, best opwindend eigenlijk. We werden naar de vestiaire geleid waar we onze kleding konden uitdoen. Ik was goed voorbereid en had onder mijn lange overjas enkel mijn satijngroene korset, string en jarretelgordel met netkousen aan en ook mijn zwarte latex stiletto laarzen. Die had ik ooit voor een prijsje op de kop kunnen tikken op één of andere eroticabeurs. Een grote groene roos sierde mijn donkere haren. Mijn man had wat meer tijd nodig om uiteindelijk enkel gekleed in zijn strakke zwarte boxershort terug naar binnen te gaan. Je had nog weinig fantasie nodig om je al zijn verborgen lekkers voor te stellen. We werden grondig gekeurd en de lucht sidderde van spanning.

Vervuld met angstige opwinding hield ik zijn hand vast en ik durfde niet van zijn zijde te lossen uit schrik dat één van die opa’s me zou bespringen. Overal waar we wilden gaan staan, werden we aangesproken en vriendelijk nee knikken werkte toch niet zoals beweerd werd in de basisbeginselen van het swingen, dus gingen we maar op zoek naar een plaats waar we even alleen konden zijn.

In het donkere halletje dat ons de weg naar de privé kamertjes leidde, werd boven onze hoofden al stevig gekreund. Knieën en andere ledematen bonkten op de houten vloer. Mijn hart klopte stevig in mijn borstkas en ik kneep hem in zijn lid. ‘Wel geil hè’, hijgde ik en zo trok ik hem mee naar boven. Boven in de smalle gang zag ik rechts drie kamers waarvan de eerste deur open stond. Voor de deuropening stond een grijsharige man met bierbuik te masturberen dat het een lieve lust was. De man grijnsde bijna tandeloos naar mijn decolleté toen we dichterbij kwamen.

Toen we hem wilden passeren, draaide hij zich naar ons toe en liet zijn forse erectie over mijn buik glijden. Ik huiverde en liep snel verder de gang in zonder dat ik kon zien wat er zich in de eerste kamer afspeelde. We hadden meteen geluk toen we de eerstvolgende kamer binnenkeken, hij was leeg. We gingen de kamer binnen en deden snel de deur dicht.

Hemeltje! Wat was me dat allemaal! Lachend sprong ik op het grote bed, hier pasten wel drie koppels in. Overal rondom het bed hingen spiegels, je kon jezelf vanuit eender welk perspectief bekijken. Het leek of we met een twintigtal waren. In de kamer naast ons hoorden we een enorm lawaai, we hoorden een man zelfs blaffend tekeer gaan als een hond.

We kusten mekaar terwijl mijn man bij me op bed kwam liggen en ik keek naar beneden om te zien in welke staat van opwinding hij verkeerde. Hij was zo te zien behoorlijk opgewonden. Het topje van zijn penis kwam zelfs een kijkje nemen uit zijn short. Ik duwde hem met zijn rug op bed, trok zijn short naar beneden en kuste voorzichtig zijn topje. Met kleine likjes en kusjes probeerde ik hem in volle vorm te krijgen. Dat lukte moeiteloos. Door al die actie op de achtergrond, waren we beiden al volledig in de stemming. Ik kon me niet langer inhouden, schoof mijn slipje opzij en schroefde me vast aan mijn oude vertrouwde en altijd parate paal.

Ik probeerde hem zachtjes te berijden om mijn orgasme zo lang mogelijk uit te stellen, maar dat lukte moeizaam. Mijn ritme versnelde zienderogen. ‘Harder!’ siste hij tussen zijn tanden door terwijl we allebei naar het plafond keken waar we ons in vol ornaat konden bekijken, ik zag hoe hij op bed lag en ik op hem zat, zijn handen om mijn billen geklemd die steeds harder over zijn lendenen schuurden.

‘Neuk me zo hard je kunt!’
Ik voelde de eerste golf aanzwellen, nu zou het niet lang meer duren. Ik keek in de spiegel voor me en schrok, die man van daarnet stond zich nu aan ons te goed te doen in de deuropening. Deze keer was hij niet alleen, maar bevond zijn andere hand zich tussen de benen van onze vriendelijke gastvrouw. Deze scheen dit niet eens erg te vinden en schurkte zich vrolijk kirrend tegen de deurstijl aan terwijl ze ons nauwlettend in het oog hield.

Toen ik mijn gêne even later te boven was, draaide ik me om en ging op handen en voeten zitten met mijn gezicht naar het tweetal. Het schouwspel aan de deur deed me toch wel iets. Aan de ene kant voelde ik een beetje walging en afkeer, maar aan de andere kant, was het zeer opwindend. De combinatie van die twee, deed me enorm geil worden.

Ik gaf nogmaals de opdracht me zo hard mogelijk te nemen en niet veel later kwamen we mede dankzij de voyeuristische hulp beiden bijna simultaan klaar. Onze ongenode kamergenoten wisten nog steeds van geen ophouden. Wij daarentegen maakten ons zo snel mogelijk uit de voeten zonder het onverzadigbare tweetal te storen. We haastten ons naar de bar beneden terwijl we het uitproestten van het lachen.

We bestelden ons laatste drankje en gingen naar huis. Zo eindigde onze eerste avond in de parenclub. Het zou nog lang duren vooraleer hier een vervolg op kwam…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *