— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Lang gekoesterde wens

Het is het voorjaar en je hebt het geld bij elkaar om eindelijk de zolang gewenste veranda aan je woning te laten plaatsen.

Hoewel het pas begin mei is, is de temperatuur hoog. Al enkele dagen is het 25 graden Celsius. Vandaag is de voorspelling dat het kwik zelfs de 30 graden gaat passeren. Je kinderen zijn vanochtend opgehaald door oom Henri, om naar het buitenbad van Zwolle te gaan.

Je hebt in principe de tijd voor je zelf. Ware het niet dat uitgerekend vandaag de veranda geplaatst wordt. Je hebt er een dubbel gevoel bij. Enerzijds: jippie. Anderzijds: jammer, weer geen rust.

Het is 8.30 uur en oom Henri heeft net je – ietwat uitgelaten – kinderen opgehaald, terwijl je een busje met aanhanger het terrein op ziet rijden. Op de flank van het busje lees je: De Groot Kozijnen. Daar heb je ze, gaat er door je hoofd. Enkele minuten later springen er vier gespierde mannen uit het busje. Twee beginnen de aanhanger te ontdoen van het materiaal, één gaat het laadruim van het het busje in. De derde meldt zich bij jou door aan te kloppen.

“De Groot Kozijnen, Kees de Groot, is de naam”, zegt hij kort. “We komen bij u de bestelde veranda plaatsen”. Voordat je het in de gaten hebt, is hij weer weg. Even later zie je ook hem met materialen in de weer.

Terwijl je door het raam de werkzaamheden observeert, bedenk je wat jij gaat doen vandaag. Eerst me maar wassen en wat opruimen, besluit je.

Tegen 10.30 uur loop je naar buiten om de heren te vragen of ze koffie lusten. “Ja, lekker”, is de snelle en unanieme reactie. Even later zit je met vier bouwvakkers aan de keukentafel. Je bekijkt hun bezwete ontblote bovenlijven. “Hoe gaat het”, vraag je belangstellend. Kees, de man die zich aan het begin van de dag meldde, neemt het woord: “Het is warm! Maar het gaat zoals gepland, meisje”. Je lacht tevreden en wat verlegen. Geen onaantrekkelijke vent, gaat er door je heen.

Nadat de mannen hun koffie op hebben, gaan ze snel weer aan het werk. Vlak voordat de laatste de keuken uitloopt, roep je ze na: “Als jullie tussendoor even de badkamer willen gebruiken om je wat op te frissen, is dat prima. De deur links naast de keuken is van de badkamer”.

Het middaguur verstrijkt en de werkzaamheden gaan gestaag. De heren hebben hun lunch genuttigd en je ziet al mooi hoe de veranda gaat worden. Het wordt precies zoals je had gehoopt.

Het is 15.00 uur als je besluit om je even op te frissen door te gaan douchen. Je verwacht om 16.30 uur de kinderen terug, dus dat kan nog mooi. Je bent bezweet doordat de temperatuur verder is opgelopen en je de nodige kleine huishoudelijke klussen hebt gedaan. Je neemt je voor je bikini onder de douche te dragen en de badkamerdeur op een kier te zetten, zodat je wel “bereikbaar” blijft voor De Groot.

Je staat net onder de douche en hoort de achterdeur opengaan. Een tel later gaat de badkamerdeur open. Eén van klussers is van plan zich – zoals je had aangeboden – even wat op te frissen. Hij schrikt een beetje als hij jou ziet. Je laat weten dat er in je badkamer een tweede douche is, waar hij eventueel gebruik van kan maken. Hij kleedt zich uit.

Korte tijd later staan jullie lijnrecht tegen over elkaar. Je voelt je wat onwennig, maar spannend vind je het ook. Je kunt het niet laten om je ogen over zijn gebruinde lichaam te laten gaan. Je betrap jezelf erop dat je iets te lang het gereedschap tussen zijn benen observeert. Mmmm, gaat er door je hoofd.

Een halve minuut later komen de andere drie bouwvakkers ineens de badkamer instappen. Ze zien jou over het hoofd, en kleden zich uit. De eerste man doet nog een poging om zijn collega’s te informeren van jouw aanwezigheid. In een mum van tijd staan er vier blote mannen in je badkamer.

De drie bouwvakkers die later zijn binnen gekomen, zien ineens jou staan. Ze verontschuldigen zich. Eén van hen doet het licht in de badkamer uit en zegt: “Zo zal je je minder ongemakkelijk voelen”. Enkel schimmen zijn te zien, doordat de deur wat licht binnenlaat. Kees zegt: “Rustig maar, meissie, trek je van ons maar niets aan. We zijn zo weg.”

Kees twijfelt vervolgens geen moment en stapt bij jou onder de douche. “Dat is een lekkere verrassing”, zegt hij fluisterend, terwijl hij met zijn bezwete lijf achter je komt staan. Wat de andere drie op dat moment doen, ontgaat je. Je vindt het spannend, maar voelt je tegelijkertijd erg ongemakkelijk.

Je voelt dat Kees met zijn bovenlijf tegen je rug komt aanstaan en zijn gespierde armen om je heen slaat. Ho, ho, ho, denk je nog. Dan pakt hij je vrijpostig vol bij je borsten en zijn handen glippen brutaal onder je bovenstukje van je bikini. Je probeert te gillen, maar er komt geen geluid uit je mond. Ook probeer je weg te lopen, maar zijn armen zijn te sterk. Je hoopt dat de anderen ingrijpen, maar tevergeefs. Stevig begint hij je borsten te masseren, terwijl hij afwisselend je tepels tussen zijn vingers laat rollen. Een intense schokgolf gaat door je lijf. Daarop volgend voel je dat zijn warme lippen in het schemerlicht jouw lippen zoeken. Een fractie later duwt hij zijn natte tong je mond in. Op datzelfde moment, voel je dat zijn pik stijf wordt. Wat gebeurt er allemaal?

Eén hand laat hij glijden over je buik naar je vagina. Behendig duwt hij de stof van je bikinibroekje opzij. Hij opent met zijn wijsvinger en ringvinger je kut door je lippen opzij te duwen, terwijl zijn middelvinger je klit onder handen neemt. Alles gaat bliksem snel. Nog geen vijf seconde later voel je dat zijn beide handen hardhandig je heupen pakken en je kont wat omhoog trekken. Met een ferme beweging voel je zijn keiharde lid naar binnen schuiven. Met alle macht probeer je je nog te verzetten, maar je bent kansloos. Met genadeloze stoten doet Kees waar hij zin in heeft na een warme dag werken: NEUKEN! Het enige wat jij kunt, is hem zijn gang laten gaan. Je betrapt jezelf erop dat je zacht begint te kreunen.

Kees zijn handen glijden over je heupen, je kont en je tieten. Ze lijken overal te zijn. Wacht eens, dat zijn teveel handen op teveel plekken en je beseft je dat Kees niet de enige kerel is die van je lijf aan het genieten is. Je ziet de schim van een pik naast je en beseft dat één van de andere mannen naast je staat, terwijl hij aan zijn paal rukt. Plots pakt hij met zijn hand woest je haren en duwt je hoofd omlaag richting zijn pik. Zijn lul verdwijnt diep in je mond. Nooit eerder had je twee pikken in je gehad en je voelt je kutje druipen om de paal van Kees, nat en glad van je eigen geil.

De pik in je mond begint al snel dieper en harder in je mond te stoten en voor je het beseft haalt hij zijn paal uit je mond, rukte hard aan je haren en spuit zijn witte zaad in drie flinke halen over je gezicht. Hij kreunt er hard bij.

Genietend van zijn zaad merk je dat je een heerlijk orgasme krijgt. Op datzelfde moment zie je in het schemerlicht een tweede paal bij je mond komen. Gretig begin je eraan te zuigen. Nooit gedacht dat je fantasie over meerdere mannen tegelijk ooit realiteit zou worden. Je wilt nu niets liever dan verschillende pikken in je voelen. Kees leek even weggeduwd te worden achter je, maar is niet bereid zijn ereplaats op te geven, zolang hij je zo diep neukt. Je vindt het best, want nooit eerder ben je zo zalig door een man genomen. Je zuigt aan een wat klein formaat maar snoeiharde pik.

Ondertussen worden je tepels door Kees pijnlijk gegrepen en krijg je van een harde klap van hem op je kont. Normaal ben je daar niet van, maar wat is er nu nog normaal? Je wil nu nog maar een ding: keihard in je kutje en in je mond genomen worden door deze mannen.

Zonder de pik uit je mond te halen voel je hem trillen en klaarkomen. Zo’n lading sperma dat je alleen met meerdere keren slikken wegkrijgt, het smaakt je heerlijk, het smaakt naar meer. Je begon steeds harder te kreunen en zelfs te gillen. De smaak van zaad en het ritmisch geneuk van Kees maakt dat je absoluut de schaamte voorbij bent. “Oh”, hoor je jezelf roepen “neuk me in mijn kont!”. Iets wat je nooit eerder riep en wilde! En alsof het een teken is voel je vrijwel meteen een natte vinger in je kontje gaan. Je had weleens gehoord dat het pijnlijk kan zijn, maar je vindt die vinger in je kontje heerlijk, wil meer, je wilt helemaal gevuld worden! Je kunt je kont niet uitnodigend naar achter gooien, omdat Kees nog steeds je kutje aan het neuken is. De vinger glijdt uit je kontje, Kees verandert het standje en aansluitend voel je een gloeiende eikel van de vierde vent tegen je warme gaatje duwen. “Voorzichtig” weet je nog kreunend uit te brengen. Bijna lief, schuift heel langzaam een pik je kontje in. De eerste stoot is niet echt lekker, maar doet ook geen pijn. Bij de tweede haal, inmiddels iets fermer, begin je het zowaar lekker te vinden. De mannen moeten even een ritme vinden, maar beginnen daarna om de beurt te stoten. Eerst Kees diep je kutje in en daarna de andere paal diep in je kont.

Inmiddels melden de twee andere kerels zich ook weer, maar je bent teveel in trance om nog een keer aan pijpen te kunnen denken, hoe graag je ook zou willen. Alsof de mannen voelen dat het er even niet inzit, beginnen ze vlak voor je gezicht aan hun pikken te rukken, waarbij ze je hoofd iets naar zich toe bewegen.

Opeens voelde je het ritme van de twee neukende mannen omhoog gaan en hoor je aan Kees zijn ademhaling dat hij bijna komt. Zijn penis zwelt en begint te kloppen tegen de binnenkant van je vagina. Hij stoot schurend langs dat uiterst gevoelige plekje in je kut. Hier had je op gewacht! Je kreunt hard, zodat iedereen kan horen dat je klaar gaat komen. Bij een diepe stoot in je kont gil je het uit, terwijl je ongelofelijk heftig klaarkomt. Je lichaam maakt schokkende bewegingen. Op dat moment komt niet alleen Kees klaar, maar ook de twee rukkende mannen voor je spuiten hun zaad met militaire precisie over je gezicht en tieten. Niet veel later voel je de pik in je kontje zwellen en komt ook de vierde man – met een stille ingetogen kreun en vloek – diep in je kontje klaar.

Een fractie van een seconde later, schieten de vier mannen je badkamer uit en laten jou duizelig achter. Het enige bewijs wat er nog is, is de geur van lichaamssappen en een overvloed aan sperma op en in je lijf. Totaal uitgeput ga je verdwaasd en voldaan op de vloer van je badkamer zitten. Als je na enige tijd enigszins bijgekomen de badkamer uitgaat, zie je dat de veranda klaar is het busje van De Groot het terrein afrijden. De klus is geklaard en een langgekoesterde wens is vervuld.

De hele zomer geniet je heerlijk van je veranda en denk je nog regelmatig aan die onwerkelijke sexervaring, die zo anders was dan “normaal”. Maar ja, wat is normaal?

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *