— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een ondeugende knipoog

Na eindeloos fantaseren waren we eindelijk op weg naar een eerste ontmoeting met Steven en Rachel. Ze bleken knapper dan op de profielfoto van de datingsite waar we contact hadden gemaakt. Na wat onhandige zoenen op de wang (tenslotte wisten we alle vier waarom we hier zaten) leken we al snel ‘gewone’ vrienden. Ik merkte dat Rachel erg indringend naar me keek. Ik keek terug en mijn blik werd beantwoord met een ondeugende knipoog. Ik voelde mijn onderbuik samentrekken. De avond vloog om en we waren het er alle vier over eens dat er een goeie klik was en we maar snel nog een keer moesten afspreken. We wisselden telefoonnummers uit. Thuisgekomen had ik meteen een berichtje van Rachel: “ik wil je proeven”. Ik las het een paar keer en voelde het kloppen tussen m’n benen. Mijn vriend en ik praatten nog wat na over de ontmoeting en hoe we het nu allemaal gingen aanpakken, maar ik kon eigenlijk alleen maar denken dat dit avontuur een heel andere wending leek te nemen.

De volgende ochtend kreeg ik nog een berichtje van Rachel, met een link naar een website. Ik werk meestal thuis, dus ik kon ongestraft doorklikken. Ik werd getrakteerd op een video waarin twee bloedmooie vrouwen elkaar met tong, vingers en een soort dubbele dildo heerlijk verwenden. Ik kwam klaar zonder mezelf aan te raken, de beelden en mijn fantasie waren genoeg. Mijn god, wat was er met me aan de hand? Zo kon ik me natuurlijk helemaal niet concentreren en het feit dat ik mijn vriend niets verteld had voelde stiekem. Maar, stiekem is natuurlijk ook opwindend en ik besloot mijn stoute schoenen aan te trekken en belde Rachels nummer.

Ik sta voor haar voordeur en bel aan. Ze doet open en ik kan geen woord uitbrengen terwijl ze me lachend naar binnen trekt. Als ik toch wat probeer te zeggen, legt ze haar vinger op m’n lippen en trakteert me op weer op een ondeugende knipoog. Ik moet er van blozen. Ik volg haar de trap op kijk naar de rondingen van haar billen. Ik heb nog nooit zo naar een vrouw gekeken. Eenmaal boven draait ze zich om en begint me uit te kleden. Eerst ben ik nog verlegen, maar al snel vergeet ik alles en staan we samen onder de douche. Ze kijkt naar me. Hooghartig, speels, geil, vooral heel geil. De suggestie die in de lucht hangt is zo overweldigend dat ik niet weet waar ik kijken moet. Naar haar mooie borsten, haar uitdagende mond, of het geschoren streepje bij haar kruis. Ze gaat door haar knieën en spreidt mijn benen. Ik sta onder de warme straal en laat mijn hoofd achterovervallen tegen de tegels, haar tong weet precies waar ze moet zijn. Om te voorkomen dat ik meteen klaar kom trek haar zachtjes aan d’r haar naar boven. Ze bijt in m’n onderlip. We bewegen ons naar de slaapkamer.

We laten ons op het bed vallen. Op mijn knieën kijk ik naar haar mooie kutje, zachte schaamlippen met daartussen haar natte glimmende clitoris. Ik begin haar te likken. Eerste timide en daarna met steeds grotere halen, ik bijt de binnenkant van haar dijen, steek mijn tong zo diep mogelijk in haar, begraaf mijn neus in haar kruis en ruik haar zoete seks. Eerst een vinger, daarna drie, ritmisch beweeg ik mijn hand terwijl ik met mijn tong rondjes rond haar klitje maak. Bij elk rondje verander ik even de druk en voel haar lichaam reageren. Ze drukt haar onderlichaam tegen m’n gezicht. Voordat ik haar tot een hoogtepunt laat komen, trekt ze mijn hoofd weg. Ze wijst naar het nachtkastje en gebaart dat ik de la moet openen. Daar ligt zo’n dubbele dildo: hardroze en glimmend, als verboden snoepgoed voor stoute meisjes. Ze pakt ‘m op en draait me om zodat ik met mijn billen in de lucht lig. Nu pas zie dat ze een grote spiegelwand naast het bed heeft. In de spiegel zie ik hoe ze de korte kant van de dildo bij zichzelf inbrengt en dat ze niet laten kan haar klit even aan te raken. Ze likt me eerst nog even en stoot ‘m dan hard in m’n smekende poesje. Ik ben zo nat dat ze moeiteloos naar binnen glijdt. Ik duw mijn kontje richting haar kruis en samen bewegen we, perfect passend, in een geile trip die wat mij betreft nooit mag stoppen. Het mooie aan deze dildo is dat Rachel niet alleen mij neukt, maar ook zichzelf. Ik kijk in de spiegel naar haar gezicht, ze heeft haar ogen half gesloten en laat zich door het ritme leiden. Ik houd het niet langer. Ze kijkt me aan, grote vragende ogen. Ik knik en terwijl ze nog een keer diep stoot komen we allebei kreunend klaar. Ik voel het nat langs m’n benen lopen en heb een enorm verlangen mijn gezicht in haar heerlijke kutje te duwen. Ik draai me om, pak haar benen en begin hard te likken. Ze stribbelt even tegen, maar geeft zich al snel over. Zonder moeite komt ze nog een keer klaar.

Ik voel haar spieren samentrekken en proef haar nat. Ik laat me intens gelukkig achterover vallen en weet dat dit het begin is van een prachtige vriendschap.

Beoordeel dit verhaal

Deel dit bericht:
Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

4 Reacties

  1. Hans 19 jul 2017
    • Cartoon 21 jul 2017
  2. Joost 22 jul 2017
  3. Sander 26 jul 2017

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *