— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De dokter en ik (deel 3)

Boven gekomen stap ik snel onder de douche en laat ik de warme stralen over mijn lichaam lopen. Ik voel me vreemd gespannen, opgewonden. Laten we het er op houden dat het een gevoel is wat ik in tijden niet gehad heb. Ik douche me vlot en werk alle overtollige haartjes weg. Nadat ik afgedroogd heb sta ik voor de kast te peinzen wat ik aan zal doen. Als eerste kies ik en een kanten string en besluit mijn bh uit te laten. Er overheen doe ik alleen een donkerblauw jurkje met een rits aan de voorkant. Op mijn telefoon zoek ik het adres en voer het in in de routeplanner.

Als ik na een kwartier voor de deur sta tril ik op mijn benen. Ik word geleid door lust zonder dat ik daar zelf controle over heb. Mijn mond is droog en ik heb kriebels in mijn onderbuik. Ik zie dat het nummer een appartement is op de derde verdieping en als de eerste deur voor me geopend is klim ik de trappen op. Boven gekomen zie ik de deur op een kier staan en stap ik een schemerige gang in. Ik hoor zachte romantische muziek in de kamer en als ik verder loop zie ik dat de gordijnen allemaal dicht zijn wat de schemering verklaart. Ik voel mijn hart bonzen in mijn borstkas. Mijn tepels prikken gespannen door de stof van mijn jurkje heen. Ik adem snel als ik de kamer binnenstap waar hij op mij wacht.

Als ik binnenstap zie ik hem staan. Semi-nonchalant. Hij heeft zijn doktersjas aan, maar als ik het goed zie is dat ook het enige. ‘Ha zustertje’ is zijn begroeting met een ondeugende lach als hij op mij toestapt. Ik weet zo snel niets te zeggen en een korte fluistering ‘Hi’ komt er over mijn droge lippen. Maar ik hoef ook niets te zeggen, want zonder verder veel omhaal pakt hij mijn hoofd in zijn handen en drukt een kus op mijn lippen. Mijn knieën knikken. Een tweede kus volgt, langer dan de eerste. Ik pak zijn schouders vast en zoen terug. Ik laat me gaan en meevoeren. Mijn tong glipt zijn mond binnen en kietelt het puntje van zijn tong. Hij zuigt mijn tong mee naar binnen en draait om de mijne heen. Ik beweeg mijn handen vanuit zijn nek naar beneden en trek in één ruk zijn doktersjas open. Hij laat hem soepel van zijn schouders glijden en als mijn rits openritst glijdt mijn jurkje als vanzelf van mijn lichaam. Ik trek zijn (inderdaad) naakte lichaam tegen mijn aan terwijl ik zelf alleen mijn string nog draag. Onze tongen laten elkaar niet los terwijl onze handen elkaars lichaam verkennen. De hormonen razen door mijn lijf. Voor het eerst in lange tijd voel ik me weer begeerd door een man. En ik wil ik ook. Ik wil, ik moet, ik zal ……

Met lichte drang duwt hij mij de slaapkamer in. Ik duw hem achteruit op zijn rug en kruip dan op mijn knieën in bed. Ik ga bij zijn benen zitten zodat hij mij niet kan vastpakken en ik druk een kus in zijn lies. Ik merk een dwingende hand op mijn hoofd, maar laat me niet van de wijs brengen. Ik zoen zachtjes vanuit de lies naar zijn ballen, waar ik zacht over lik. Nu bewonder ik voor het eerst zijn forse geslacht. Zijn eikel glimt van opwinding en ik zien zijn lul kloppen op het tempo van zijn hartslag. Ik plaag hem door met mijn tong langzaam aan de onderkant van zijn stam te kietelen. Ik ga iets omhoog en weer naar beneden, waarbij ik hem getergd hoor kreunen. Als ik te lang doorga met plagen gromt hij ongeduldig en richt hij zich op. Hij pakt mijn hoofd vast en duwt dwingend zijn erectie richting mijn mond. Ik ben nooit zo directief aangepakt in bed, maar deze situatie doet mij een nieuwe Jessica ontdekken. Ik open gewillig mijn mond en hij pakt me bij mijn haar vast terwijl hij zijn geslacht in mijn mondje duwt. Ik zuig hem op en kijk met grote geile ogen omhoog. Ik draai met mijn tong rondjes om zijn eikel terwijl mijn hand zijn grote stam omvat. Trekken en zuigend blijf ik hem aankijken terwijl hij zijn ogen sluit en zijn ademhaling onregelmatig kreunt. Om hem te plagen laat ik hem mijn mondje uitglijden, maar direct pakt hij mij weer vast en drukt hem terug. Dieper deze keer. Tot in mijn keel. Ik kok en voel een traan in mijn oog, maar hij laat niet los. Hij beweegt zijn bekken en neukt zo mijn mond. Ik merk aan de onregelmatigheid van zijn adem en kreunen dat het niet lang meer zal duren voor hij komt. En ik wil dat hij komt. Ik wil me begeerd, bemint en genomen voelen. Ik grom en pak zijn ballen vast. Ik proef de ziltheid van het voorvocht. Ik merk het verstijven van zijn lul die ik in mijn mondje vastgezogen heb. Hij kreunt en gromt. ‘Ow ja Jess, Ow ja geil zustertje van me’. Aangemoedigd door zijn kreunen zuig ik door en merk ik niet meer hoe diep hij in mijn mond zit. Dan trekt hij terug en met dat hij mijn mond uitglipt spuit de eerste straal heet sperma mijn mondje in. Een tweede raakt mijn wang. Ik open mijn mond en vang de derde weer in mijn mond. De vierde en vijfde kletsen op mijn voorhoofd. Nog nooit heb ik me zo in mijn gezicht laten spuiten, maar vandaag is niet zoals andere dagen.

Ik kruip op hem en druk een kus op zijn mond, waardoor hij zijn eigen geil kan proeven. ‘Lekker doktertje van me’ fluister ik in zijn oor, ‘ik wil je helemaal’ ……….

Beoordeel dit verhaal

Deel dit bericht:
Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

4 Reacties

  1. Will 25 okt 2017
  2. Anne 27 okt 2017
  3. GerJ 14 nov 2017
  4. Skana 18 nov 2017

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *