— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Do the business

Opvallend aan al de films van Anna Span is het plezier dat de acteurs en actrices hebben. Anna filmt geen nepsex, maar mooie mensen die genieten en plezier hebben. Gewoon, echt lekkere sex in een mooie setting.

In “Do the business” gaan 5 vrouwen terug in de tijd, om de perfecte man te vinden. Ze belanden in de vijftiger jaren. De perfecte man vinden ze niet, maar in die jaren moesten de mannen zich zo inhouden, dat als ze gaan seksen, de vonken er vanaf vliegen.

Do the business bestaat uit een aantal korte hoofdstukken, elk met een eigen verhaallijn. Titels als messy fucker, wash your mouth out en vanity fuck doen vermoeden dat de filmpjes niet uit louter laffe streel- en friemelscènes bestaan. Kenmerkend is dat de settings uit het leven gegrepen zijn. Als de kwaliteit van het camerawerk niet zo goed was, dan zou je zomaar kunnen denken dat deze film uit huisgefilmde amore bestond. Dat is precies waar Anna Span goed in is: huis-tuin- en keuken scènes, goede en uitgebreide sex, mooie maar échte acteurs die niet lijken te acteren en dat alles overgoten met een saus van professionaliteit. Mooi camerawerk, goede muziek en ook belangrijk: een flinke dosis humor.

De scènes uit Do the business zijn uiterst geschikt om afzonderlijk te bekijken. Als een verhaaltje ‘voor het slapen gaan’ en/of om zelf op voort te borduren. Anna Span schuwt geen pittige scènes. Toch wordt de film nergens grof. Heb je een hekel aan de combinatie sex en conversatie? Of wil je aangezichten van back to back rampetampen? Dan is deze film niks voor jou. Maar wil je genieten van gewoon, goede sex? Dan is deze film zowel voor de beginnende als de ervaren kijker een aanrader.

genre: vrouwenporno
regie: Anna Span, Engeland 2007
beoordeling: 7.0 (0-10)

Bekijk de trailer

De films van Anna Span zijn online te bekijken in Shespot VOD.
Per minuut betalen of huren voor een paar dagen vanaf € 3,59

Ga alle films van Anna Span online bekijken
Voor nieuwe aanmelders zijn de eerste 20 minuten gratis

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *