— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Hete zomeravond, deel 2

Nog nagenietend van de goeie seks liggen we in elkaars armen. Opeens gaat de bel. Verbaasd kijk ik je aan, net zo verbaasd kijk jij terug. Je staat op, trekt een badjas aan en loopt naar beneden. Bij de voordeur hoor ik je praten, maar ik kan niet horen wat je zegt. De andere stem herken ik ook, de stem van de buurman. Zal hij komen klagen?

Ik trek ook mijn badjas aan en net als ik naar beneden wil lopen, hoor ik de voordeur dichtvallen. Ik kijk naar beneden en daar sta jij met de buurman, die Sjors heet, te praten. Je ziet me staan en zegt: “Schat, Sjors zijn vrouw is het weekend weg. Hij komt even wat drinken, vind je niet erg toch?” In mijn buik voel ik de geile vlinders weer wakker worden. “Nee hoor schat”, antwoord ik, met een knipoog naar mijn vent. Hij knipoogt terug. Twee zielen, een gedachten, denk ik.

Ik loop de kamer in. Sjors zit inmiddels binnen op de bank met een biertje. Het is een ontzettend knappe man, mijn vent weet dat ik hem enorm opwindend vind. Ik heb vaak over hem gefantaseerd terwijl ik met mezelf aan het spelen was, maar verder dan fantasie is het nooit gekomen. Sjors is midden 30, net als wij, met een mooie donkere huidskleur. Flink gespierd, hij is dan ook vaker in de sportschool te vinden dan thuis. Ik ben erg nieuwsgierig naar de maat van zijn geslacht, aangezien ik hem ooit in een boxer in de tuin heb zien liggen en toen al een flinke bobbel zag zitten. Zal het waar zijn, dat donkere mannen een grote lul hebben?

“Zo, dus je vrouw is er niet?” zeg ik tegen hem. Bij het zien van mijn lichaam in alleen een badjas en het zien van het lichaam van mijn vriend in alleen een badjas gaat er bij Sjors duidelijk een lampje branden. “Nee, ze is met vriendinnen een weekend weg” zegt hij ietwat verlegen. “Ik heb jullie toch niet gestoord, hoop ik?” voegt hij er aan toe.

“Nee hoor, we waren net aan het afronden” zeg ik, met een knipoog naar Sjors. Ik maak de knoop van mijn badjas los. “Maar je mag wel meespelen, als je wilt” zeg ik met een geile glimlach.

Mijn vriend, die inmiddels achter mij is komen staan, wrijft met zijn kruis langs mijn billen. Ik voel dat zijn paal alweer hard aan het worden is. Een beetje onzeker kijkt Sjors toe. Ik laat mijn badjas van mijn schouders glijden en loop, wat met mijn heupen wiegend, naar hem toe. Zonder gêne ga ik op zijn schoot zitten, poedelnaakt en alweer zo geil als boter. Ik streel zijn korte haar en zoen hem op zijn mond. Ik voel zijn lippen wijken en zijn tong zoekt mijn tong op. Mijn vriend heeft ondertussen ook zijn badjas uitgedaan en komt bij ons staan. “Kom Sjors, niet zo verlegen” zegt hij. “Laten we naar boven gaan.” Sjors stamelt nog wat onverstaanbaars en loopt dan achter mij aan naar boven.

Daar aangekomen duw ik hem tegen de muur en begin hem wild te zoenen, mijn handen kruipen onder zijn shirt en trekken het uit. Ik daal af naar beneden, maak zonder moeite zijn broekriem en broek los en trek zijn broek en slip uit. Sjors, die nog een beetje beduusd is door dit alles, laat het gebeuren. Zijn leuter, die half stijf is, is inderdaad flink. Dik, lang en stevig, precies zoals ik ze graag zie. De vlinders in mijn buik maken overuren, ik voel een geile kriebel tussen mijn benen.

Ik pak Sjors zijn geslacht in mijn handen en geef een kusje op zijn eikel. Een beetje aandacht kan zijn pik wel gebruiken, want hij moet aan het werk. Ik neem zijn lul in mijn mond en streel zijn ballen met mijn hand. “Stop” zegt Sjors opeens. Ik stop en kijk hem aan. “Niet goed?” vraag ik. “Jawel, maar ik wil jou ook proeven” zegt hij. Mijn vriend, die op bed zichzelf aan het aftrekken is met dit schouwspel voor zich, knipoogt naar me. Ik neem Sjors mee naar het bed en leg hem op zijn rug. Ik ga met mijn kutje boven zijn hoofd op mijn knieën zitten en neem zijn lul weer in mijn mond. Diep zuig ik zijn lul naar binnen, terwijl Sjors mij likt op een manier zoals ik nog niet veel gelikt ben.

Mijn eigen vent vindt het tijd worden om mee te doen aan dit alles en is achter mij gaan staan. Terwijl Sjors mij likt, waarbij hij zijn tong snel over mijn klitje laat flitsen, voel ik de eikel van mijn vent tegen mijn lipjes duwen. Hij duwt zijn lul in mijn kut en begint te stoten. Korte en diepe stoten, waarbij ik zijn ballen tegen mijn kontje voel ketsen. Ik voel dat ik ga komen, een orgasme dat vanuit mijn tenen lijkt te komen overspoelt me en de lul van Sjors floept uit mijn mond. Sjors blijft likken, mijn vent blijft stoten. Een tweede orgasme volgt.

Ik zak op Sjors zijn lijf neer, mijn vriend trekt zich terug en Sjors draait zich onder mij weg. De lullen zijn nog steeds stijf, mijn lijf moet even bijkomen van zoveel lekkers op één avond. “Ik moet even bijkomen heren” zeg ik. “Geeft niks, wij vermaken ons wel even” zegt Sjors met een blik die ik nog niet helemaal thuis kan brengen. Hij knipoogt naar mijn vriend, die geil terug kijkt. “Jij of ik, wie gaat er eerst. Ik ben nog groen op dat gebied” zegt mijn vriend tegen Sjors. “Zal ik dan maar eerst gaan?” antwoord Sjors. Ze beginnen elkaar te zoenen. Verbaasd kijk ik toe, mijn vriend, die een andere man zoent? Het maakt me jaloers, maar ook opgewonden. Sjors draait mijn vriend om en duwt hem wat naar voren. Hij spuugt op zijn vingers en duwt er een bij mijn vriend in zijn kontje, snel gevolgd door een tweede.

Gefascineerd kijk ik toe, de kriebels in mijn buik nemen weer toe en ik merk dat mijn hand naar mijn kutje afzakt. Sjors neukt mijn vriend met zijn vingers in zijn kontje, inmiddels zitten er drie vingers in. Hij haalt zijn vingers er uit, spuugt nog wat speeksel op het sterretje van mijn vriend en op zijn eigen eikel en duwt langzaam zijn lul in het kontje van mijn vriend. Jeetje wat is dit geil om te zien! Mijn vriend die geneukt wordt door mijn knappe buurman. Ik voel bij mijzelf een orgasme opkomen en terwijl Sjors met een enorme grom klaar komt in het kontje van mijn vriend, wordt ook ik weer overmeesterd door een orgasme.

Sjors trekt zijn lul terug, waarop mijn vriend de touwtjes in handen neemt. Hij zoent Sjors en duwt een vinger in zijn aars. Sjors zijn paal reageert direct door weer overeind te komen. Mijn vriend draait Sjors om, duwt een tweede vinger in zijn kontje en een derde. Hij glimlacht naar mij, ik knik bemoedigend. Hij trekt zijn vingers terug en duwt zijn lul naar binnen. Eerst langzaam, maar al snel stevig en hard, neukt hij Sjors in zijn kont. “Ik ga komen man, ik kom zo klaar in je reet” zegt hij tegen Sjors. En met een brul komt ook hij klaar.

“Zo, nu ben jij weer aan de beurt” zegt Sjors. “Jij wilde een trio, dan krijg je een trio.” Voegt mijn vriend er aan toe. Benieuwd naar wat komen gaat laat ik me naar het bed brengen door de beide mannen. Sjors leg mij op mijn rug op het bed en komt op me liggen. Ik voel zijn eikel langs mijn lipjes glijden. Hij pakt zijn lul en glijd een paar keer heen en weer, waarbij hij af en toe zijn eikel net in mijn kutje duwt. “O Sjors, vul me op met die grote lul van je” kreun ik in zijn oor. Dat is duidelijk niet tegen dovenmansoren gericht, want vrijwel direct duwt hij zijn lul in mijn kut, tot de basis van zijn lul vult hij mij op. Zijn ballen tikken tegen mijn kutje bij elke stoot die hij neemt. Dan opeens trekt hij zich terug, waarop mijn vriend zijn plaats in neemt.

Zonder pardon stoot hij zijn lul keihard in mijn kutje, een gilletje kan ik niet onderdrukken. Hij stoot hard en diep in mij, bij elke stoot voel ik zijn eikel tegen mijn baarmoeder komen. Ik voel dat ik ga komen, maar net op dat moment trekt hij zich terug. Hij staat op en trekt mij overeind van het bed af. Sjors gaat liggen en ik snap wat de bedoeling is. Ik kruip op Sjors zijn paal en begin hem te berijden. Ik voel mijn vriend achter me staan, hij duwt me naar voren zodat mijn kontje vrij komt. Zijn lul, nog nat van mijn vocht, duwt tegen mijn sterretje. Langzaam duwt hij door tot hij helemaal in me zit. In een afwisselend ritme, waarbij Sjors zijn lul naar binnen stoot en mijn vriend zijn lul terug trekt, wordt ik dubbel geneukt. Een overweldigend geil en hard orgasme borrelt op en voor de zoveelste keer die avond kom ik klaar, gillend en kronkelend. Ik voel hij mijn vriend zijn zaad diep in mijn darmen spuit en hoe Sjors mijn kutje vol spuit.

Uitgeput zak ik neer, nog nahijgend trekt mijn vriend zich terug uit mijn kontje. Sjors trekt zijn lul uit mijn kut.
“Zo, hier kom ik vaker wat drinken” zegt hij met een knipoog. Met z’n drieën genieten we na onder de douche….

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *