— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Vrolijk kerstfeest

Zachtjes sloop ik op mijn tenen verder. Ze mocht mij niet zien en al helemaal niet horen. Door de kier van de deur kon ik naar binnen kijken en ik zag haar zitten. Een prachtige, slanke vrouw met lang donker haar en hemelsblauwe ogen. Ik keek naar haar en merkte dat ik mijn adem inhield. Ik droomde over haar, elke avond opnieuw. Wat zou ik mijn fantasieën graag tot uitvoer brengen… Wat was ze mooi!

Ik hoorde dat ze het gesprek beëindigde en sloop snel terug naar mijn werkplek. Anneloes liep langs, ik kon het niet laten om naar haar prachtige billen te kijken. Ze dansten op en neer in haar strakke leren rokje. Ze liep naar de koffie automaat en draaide zich om. Snel keek ik naar mijn beeldscherm, maar ik was te laat.

Anneloes wenkte me. Ze gaf me een knipoog en ik liep langzaam naar haar toe.

“Zaterdag is het kerstfeest” zei ze “en ik wil graag dat je iets eerder komt om samen met mij de laatste dingetjes voor te bereiden.”

Ik samen met Anneloes, ja natuurlijk, ik zou er zijn! Ik kon bijna niet wachten tot het prachtige moment daar was.

“Oh ja en trek iets spannends aan” zei ze, en weer kreeg ik die o zo verleidelijke knipoog van haar.

Het was donderdagmiddag en ik moest nog één dag werken tot het kerstfeest. Hoe kon ik me nog concentreren nu Anneloes dit aan me had gevraagd? ’s Avonds stond ik voor de spiegel en trok mijn sexy jurkje aan. Met mijn jarretels en rode pumps viel dit zeker in de categorie spannend.

Ik kon niet meer slapen. Zouden mijn ondeugende dromen over mijn baas eindelijk werkelijkheid worden zaterdag? Het leek te mooi om waar te zijn.

Ik had met Anneloes om 15:00 uur afgesproken. Ik was iets eerder, want ik wilde niet dat zij op mij moest wachten. Iets over drieën kwam Anneloes aangelopen, wauw wat zag ze er godallemachtig sexy uit. Een kort zwart, doorschijnend jurkje met fantastische stiletto’s. Haar benen zagen er nog beter uit dan normaal. Ik kreeg het er warm van. Anneloes liep naar me toe en begroette me met twee zoenen op mijn wang en een derde zoen op mijn mond. Ik voelde haar zachte lippen op de mijne. Ik zoende haar enthousiast terug.

“Niet zo ongeduldig Myrthe”, zei ze met een knipoog. Ze pakte me bij mijn hand en nam me mee naar de hal waar alle spullen klaargezet moesten worden. We gingen door een dik fluwelen gordijn en kwamen in een soort huiskamer terecht. Er stond een bank, een grote rode bank. Ik stond verbaasd naar de ruimte te kijken toen Anneloes achter me kwam staan. Ze kuste me, zachtjes en teder in mijn nek. De prettige rillingen liepen over mijn rug. Ze kuste me nog een keer en nog een keer. Haar tong maakte cirkelende bewegingen langs mijn hals. Ze trok een spoor met het puntje van haar tong naar mijn oor en likte eraan. Ik kon een kreun niet onderdrukken.

“Word je hier opgewonden van?” vroeg Anneloes? Ik knikte van ja. “Wacht maar wat ik nog meer voor je in petto heb”.

Anneloes draaide me om, ze stond met haar hemelsblauwe ogen recht voor me en keek me strak aan. Door de dunne stof van haar jurkje zag ik haar tepels trots naar voren steken. Ze had geen bh aan! Even was ik sprakeloos, maar veel tijd had ik niet, Anneloes zoende me opnieuw. Haar tong ging over mijn lippen en niet lang daarna vonden onze tongen elkaar. Ze speelde met mijn tong, heet en verlangend, hard en dan weer zacht. Haar hand streelde mijn rug. Zachtjes gleden haar vingers verder over de dunne stof van mijn sexy jurkje. Ze liet het bandje van mijn schouders glijden. Haar hand gleed verder langs mijn rug naar beneden. Met een speelse beweging trok ze mijn jurkje omhoog.

“Je hebt geen string aan” fluisterde Anneloes hees in mijn oor. Haar vingers gleden verder naar beneden en speelden met mijn billen. Haar andere hand gleed langs mijn hals naar beneden. Ze masseerde mijn tepels en kneep zachtjes in mijn borsten. Mijn tepels wilden bevrijd worden uit mijn bh. Haar hand gleed verder naar beneden en verdween onder mijn jurkje. Ze plaagde me en speelde met haar vingers langs de rand van mijn jarretels, terwijl haar andere hand plagerig langs mijn billen streelde. Langzaam verdwenen haar vingers onder de rand van mijn jarretelgordel en ze streelde mijn heuveltje. Ik had het extra glad gemaakt en dat voelde ze.

Anneloes kreunde. Haar vingers gleden bij me naar binnen. Eerst één vinger en toen ze voelde hoe ontzettend nat ik was haar tweede vinger.

“Je bent nat Myrthe, heel nat.”

Ze zoende me nog steeds, haar tong ging snel. Haar tong ging met de snelheid van haar vingers mee. Twee vingers diep in mijn kletsnatte kutje. Haar andere hand speelde nog steeds met mijn billen. Ik voelde hoe haar wijsvinger mijn billen streelde en zachtjes over mijn kontje ging. Het contrast was groot, haar snelle vingers diep in mijn natte kutje en haar andere vingers traag langs mijn kontje.

Ik kreunde “mmmm wat voelt dit heerlijk.”

Ineens stopte ze, Anneloes keek me heel ondeugend aan en duwde me naar het bed. Ze trok haar jurkje uit en ik volgde haar voorbeeld. Ze duwde me al zoenend naar het bed en trok ondertussen het laatste beetje kleding uit. Ze ging op het bed zitten en ik kwam voor haar staan. Haar handen gleden over mijn hete lichaam en haar tong cirkelde om mijn navel. Ik trilde een beetje. Haar handen omvatten mijn strakke billen en ze duwde zich me nog dichter tegen haar aan. Haar tong cirkelde en cirkelde. Warm, heet en verlangend. Net als ik.

Met haar vingers duwde ze mijn benen een beetje uit elkaar. Ik kantelde mijn bekken iets naar haar toe, zodat ze er nog beter bij kon. Haar natte warme tong gleed langzaam over mijn heuveltje. Mijn verlangen naar haar was nog nooit zo groot geweest. Ze likte mijn lies, maakte cirkelende bewegingen over mijn heuveltje en likte mijn andere lies. Haar tong cirkelde en cirkelde, steeds iets verder omhoog. Ineens duwde ze haar tong bij me naar binnen. Ik kreunde, oh wat voelde dit heerlijk.

Ze likte me, zacht en intens. Haar tong ging op en neer, heel langzaam en heel plagerig. Haar handen lagen weer op mijn billen die ze zachtjes masseerde. Haar tong gleed dieper en dieper in mijn kletsnatte kutje. Ze ging sneller en masseerde mijn billen steviger. Mijn ademhaling versnelde. Ik hoorde hoe Anneloes tussen het likken door begon te hijgen. Haar vingers masseerden mijn billen hard en stevig. En dan weer zacht. Ze streelde met haar vingers over mijn billen, langs mijn kontje.

Het contrast kon bijna niet groter, haar snelle, hete tong die mijn kutje verwende en haar lange slanke vingers die langzaam mijn kontje streelde. Ze stopte met likken, likte aan haar wijsvinger en keek me heel ondeugend aan. Zou ze echt? Ze knipoogde naar me en ik voelde hoe haar vinger tegen mijn kontje aandrukte. Zachtjes, iets harder, langzaam de druk opvoerend. Haar vinger cirkelde om mijn kontje heen terwijl haar hoofd weer tussen mijn benen verdween. Oh wat was het fijn om haar zo te voelen!

Haar vinger zat in mijn kontje, iets dieper en nog iets dieper. Ik kreunde. Zoiets geils heb ik nog nooit meegemaakt. Haar tong ging sneller en sneller. Ze ging diep op en naar met haar warme tong in mijn kutje. Je hoorde het soppen. Haar vinger duwde ze met lichte druk in mijn kontje. Aaaahh een heerlijke kreun ontsnapte uit mijn mond.

“Geniet er maar lekker van Myrthe, dit heb je verdiend.”

Dat was het laatste zetje wat ik nodig had. Haar tong ging immens snel door mijn kutje en haar vinger bespeelden mijn kontje. Mijn spieren spanden samen, mijn buik, mijn billen en mijn bekken. Ze likte nog sneller. Haar tong draaide als een tornado door mijn kutje. Ik hield het niet meer. Ik probeerde me nog in te houden, dit heerlijke gevoel nog langer vast te houden, maar het lukte niet. Met een harde schreeuw kwam ik klaar. Ik kreunde, ik trilde, ik …. Wauw.

Anneloes was nog niet klaar, ze likte verder. Dit keer zachter en dwingender. Haar vinger zat nog steeds in mijn kontje. Ze gingen in hetzelfde tempo, de vinger in mijn kontje en haar tong. In, uit, in, uit, in, uit. Mmmm dit hield ik niet lang vol. Mijn spieren spanden zich opnieuw samen. Er stroomde een alles verlangende hitte door mijn lichaam. Ik probeerde het niet meer tegen te houden en met een schreeuw kwam ik voor de tweede keer klaar, heftig trillend over mijn hele lichaam.

Anneloes trok me dicht tegen zich aan en ik voelde de hitte van haar sexy lijf. Ze zoende me. Ik proefde mijn eigen vocht.

“Mmmm dit is het beste kerstfeest ever” fluisterde ik in haar oor en lachend vielen we samen op het bed. Anneloes keek me met haar hemelsblauwe ogen aan en zei: “vrolijk kerstfeest, ondeugend meisje.”

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Melinda 31 mei 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *