— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het museum, deel 2

Na de sensationele show komen we bij met een kopje koffie aan de bar. De maskers blijven op en de meeste aanwezigen praten alleen met hun partner, met gedempte stem. Hij vraagt of we nog even zullen blijven. Ik kan maak alles mee als in een roes en kan alleen maar toestemmen.

‘Is er nog meer dan?’ vraag ik een beetje nerveus maar tegelijk ook nieuwsgierig.

‘Jazeker, daar kom je zo wel achter’ zegt hij en hij kust me teder op mijn mond.

Dan troont hij me mee naar een deur waar ik al diverse aanwezigen door heb zien gaan. Nieuwsgierig duw ik de deur open en kijk om de hoek. Niemand, ik voel teleurstelling. Dan valt mijn oog op een groot schilderij dat ik eerder niet gezien had. Het kleine plaatje onder het schilderij vertelt me dat het een middeleeuws badhuis is. Mannen en vrouwen in houten baden. Ik hoor het gekletter van water en voel het water over mijn voeten stromen.

Als ik weer op kijk staat er een jonge vrouw voor me. Ze giet kannen warm water over me heen, ze heeft een wit gewaad aan. Het gewaad wordt nat waardoor haar mooi gevormde lichaam door de dunne stof zichtbaar wordt. Ze knielt en begint me te wassen. Zacht schuimende zeep wordt over mijn lichaam gesmeerd. Haar handen glijden ervaren over mijn lichaam. Ze staat op en gaat dicht achter me staan, ze slaat haar armen om me heen, haar handen masseren mijn borsten terwijl ik haar lichaam tegen me aan voel drukken.

Als ik onrustig draai met mijn onderlichaam voel ik een van haar handen zakken. Zacht masseert ze mijn venusheuvel. Ik spreid mijn benen om haar meer ruimte te geven. Haar vingers masseren mijn schaamlippen een voor een. Als ik mijn handen op de hare wil drukken is ze weg, ik kijk om me heen en zie alleen nog maar mannen. Sommigen van hen zitten in bad, andere lopen rond en kijken naar me. Ik zie hun erectie door de gewaden heen. Ik voel me geil en streel mezelf. Een hand op mijn borsten, een hand tussen mijn benen. Als ik omdraai en wegloop volgen de mannen mij. In een hoek zie ik de donkere man weer staan. Opnieuw wenkt hij me naar een geopende deur. Zijn harde lid staat recht voor uit. Zijn donkere ogen kijken me aan als ik langs hem heen loop, ik weet dat hij me zal volgen.

In de volgende ruimte staat een chaise longue. De donkere man staat aan het hoofdeind en gebaart me te gaan zitten. Ik ga zitten en kijk om me heen. De mannen uit het badhuis staan langs de wanden van de ruimte. De donkere man staat naast me, zijn erectie voor mijn gezicht. Voor de tweede keer neem ik hem diep in mijn mond. Terwijl ik hem pijp voel ik zijn hand op mijn borsten. Hij trekt aan mijn tepels.

Als ik mijn hand optil vind ik als vanzelf een andere penis. Ik trek er aan en kijk op, de mannen staan om me heen. Ze zijn nu allemaal naakt, sommigen trekken zich af. Ook mijn andere hand vind een penis, met soepele bewegingen trek ik ze allebei af. De donkere man stapt opzij en pakt mijn hand. Ik ga staan en kijk hem diep in zijn ogen. Ik voel mijn lust, ik voel het tussen mijn benen en in mijn borsten.

Achter hem zie ik een nieuwe man, hij is net zo donker als de eerste maar stukken groter. Het is een enorme man, zijn spieren spannen zich op zijn lichaam, als een middeleeuwse gladiator is hij ingesmeerd met olie. Als hij naar me toekomt zie ik zijn penis, die is groter dan ik ooit heb gezien. Hij loopt langs me en gaat op de chaise longue liggen. Zijn lid ligt ontspannen tussen zijn benen.

Ik voel het vocht tussen mijn benen als ik naar hem toe loop. De mannen maken ruimte voor me. Ik kniel naast de bank en pak zijn lid, het vult mijn hand. Ook mijn andere hand sluit zich om het zwarte vlees. Als ik op en neer beweeg voel ik hem groeien, ik kan mijn hand er niet helemaal omheen sluiten zo groot en dik is hij.

Met zijn grote hand in mijn haar duwt hij mijn hoofd richting zijn kruis. Met geopende mond beweeg ik mee. Zijn eikel is zacht en hard tegelijk. Met twee handen en mijn mond beweeg ik over zijn lid tot hij me aan mijn haren trekt. Ik ga staan en wacht. De eerste zwarte man staat achter me en steekt zijn hand tussen mijn benen. Als hij zonder moeite drie vingers bij me naar binnen duwt zie ik hem even knikken.

Alsof ik gedachten kan lezen weet ik wat er van me wordt verwacht. Ik ga gehurkt over mijn gladiator heen zitten en zet mijn handen op zijn gespierde borstkas. Zijn enorme handen sluiten zich om mijn borsten, ze zien er wit uit onder zijn donkere huid. De eerste donkere man loopt om me heen en gaat achter me op de chaise longue zitten. Hij pakt de penis van de grote man onder me en legt zijn andere hand op mijn billen. Zachtjes duwt hij me omlaag terwijl hij de penis tussen mijn lippen plaatst. Ik voel mijn lippen uiteen wijken als de eikel in me verdwijnt.

De man onder me legt zijn handen op mijn heupen. Hij kijkt me strak aan. Als ik mijn ogen sluit stoot hij hard omhoog terwijl hij mij met zijn handen omlaag duwt. Het voelt alsof ik uit elkaar wordt gerukt zo groot is hij, met snelle harde stoten begint hij me te neuken. Ik kreun hard en probeer me aan hem vast te houden. Mijn borsten schudden mee op zijn stoten. Als ik voel hoe er een lul in mijn mond wordt geduwd open ik mijn ogen, de andere donkere man is op de chaise longue gaan staan en duwt zijn lul in mijn mond. In mijn ooghoeken zie ik de andere mannen die zich aftrekken.

Dan voel ik mijn orgasme opkomen, mijn hele lijf gloeit en al mijn spieren spannen en ontspannen zich ritmisch. Als ik mijn vingers op mijn klitje druk kom ik direct klaar. Ik kreun en zak weg, diep zak ik weg in een allesomvattend orgasme. Hijgend beland ik in zachte lakens, met een hand strak om mijn borsten en de andere op mijn klitje voel ik mijn lichaam spannen en ontspannen. Als de laatste trekkingen van mijn spieren ophouden open ik mijn ogen. Ik zie een schilderij. Ik focus me en bedenk me dat ik dit schilderij ken. Het is een schilderij wat ik heb gekocht in een galerie.

Het schilderij hangt aan de muur van mijn slaapkamer. Ik lig in mijn eigen bed. Ik kijk om me heen om te zien of er geen donkere mannen zijn achtergebleven, maar ik ben alleen. Ik lig naakt in bed, mijn kussen heb ik tussen mijn benen geklemd mijn laken ligt aan mijn voeteneind.

Volgens mij heb ik nog nooit zo geil gedroomd. Volgens mij wordt het tijd dat ik weer een man aan de haak sla voor een avontuurtje. Misschien moet ik eens naar het museum?

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *