— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Aan de andere kant van de wereld

Na een lange dag in meetings te hebben gezeten kom ik op mijn kamer en zie dat er een pakketje op het bed ligt met een briefje. Ik maak de enveloppe open en lees wat er op het briefje staat: Trek een rokje aan, draag je hakken en een zwart topje, en draag wat er in het doosje zit.

Snel open ik het doosje en zie dat er een zwarte panty zonder kruis in zit, en een string. Onderin het doosje zit nog een doosje. Ik open het en mijn adem stokt even, ik zie dat het love balls zijn. Hier heb ik weleens eerder van gehoord, maar ze nog nooit in ’t echt gezien. Ik bekijk de love balls en zelfs terwijl ik ze in mijn hand heb, voel dat mijn kutje nat wordt. Ik zucht diep en stap onder de douche.

Na het douchen zie ik dat er een briefje bij de deur van de kamer ligt. Ik pak het op en lees: 20.00 uur in de lobby van het hotel hiernaast. Ik kleed me snel aan en begin de love balls in te brengen. Een voor een glijden ze langzaam naar binnen en het touwtje hangt tussen mijn schaamlippen. Ik voel me heet worden, bloed stijgt naar mijn hoofd en het glinsterende vocht loopt nu al uit mijn kut. Snel trek ik mijn string en de panty aan. Ik moet opschieten anders ben ik te laat en is er onherroepelijk een straf die op me wacht. Zodra ik begin te lopen voel ik de wind tussen mijn benen, een heerlijk gevoel.

Ik stap de lift in en voel hoe de balletjes me opwinden doordat ze in mijn kutje heen-en-weer gaan. Het idee dat jij ze voor me gekocht hebt en wil dat ik ze draag, maakt me nog geiler. Zodra ik de lift uitstap zie ik allemaal collega’s. Ze vragen waar ik heen ga en met wie. Ik verzin snel een smoes; iets over een etentje om de presentaties voor morgen door te nemen. Snel loop ik het hotel uit om naar het hotel ernaast te gaan.

Ik zie je al snel aan de bar zitten met een wijntje. Je geeft me een zoen op mijn wang en voelt met je hand onder mijn rokje of ik aan heb wat je me hebt opgedragen. Heel even voel ik je vinger tussen mijn benen over mijn string gaan. Je glimlacht tevreden en biedt me een glas aan.

Tien minuten later stappen we in een taxi om naar restaurant M te gaan. Een van de mooiste restaurants in de stad. Op de bovenste verdieping heb je een tafel gereserveerd met een adembenemend uitzicht. We zitten aan tafel en net als de champagne is ingeschonken en we een toast uitbrengen, voel ik je hand onder de tafel tussen mijn benen glijden. Dit gebeurt zo onverwacht dat ik het bloed in mijn hoofd voel pompen en mijn hartslag hoor slaan. Ik heb het idee dat iedereen ziet dat jij met je hand langs mijn kutje gaat. Ik wil mijn benen sluiten, maar weet ook dat dit een straf oplevert.

Je duwt mijn schaamlipjes opzij en laat de string ertussen glijden. Dit doe je allemaal terwijl je me aankijkt met een glimlach en me vraagt of ik gewoon door kan drinken. Met trillende handen zet ik het glas aan mijn mond en voel hoe jij aan het touwtje van de love balls trekt. Ik voel de balletjes in mijn kutje verschuiven. Mijn kutje trekt samen en ik kan een kreun bijna niet onderdrukken. Mijn ademhaling gaat erg snel en ik voel het nat uit mijn kutje lopen. Op dat moment stop je en proost met me op een mooie, opwindende avond en je zegt in mijn oor:

“Zolang je maar weet dat je van mij bent. Je bent mijn sletje en ik bepaal wat er vanavond gebeurt. Doe je iets wat niet mag, dan krijg je straf.”

Daarna eten en kletsen we en voel ik de spanning van me afglijden en blijft alleen nog het gevoel van lust hangen terwijl de balletjes in mijn kutje hun werk doen.

Na het heerlijke etentje rijden we terug in taxi naar het hotel. Ik loop met je mee naar jouw kamer. Je laat me als eerste binnenstappen. Ik voel je adem in mijn nek. Je sluit de deur achter ons, legt je handen om mijn middel en probeert me voorover op het bed te duwen.

Ik wil nog protesteren, maar je drukt je hand over mijn mond en ik krijg geen lucht.

Je fluistert: “Ik ben de baas en ik bepaal en jij doet of zegt alleen iets als ik het je bevolen heb.”

Je staat op en laat me daar liggen. Ik draai me om om te zien wat je doet, maar de kamer is vrij donker. Je loopt naar een la en komt terug met iets dat je achter je rug houdt.

Je zegt: “Had ik gezegd dat je je mocht omdraaien?”

Ik kijk je verschrikt aan en zeg dat het me spijt.

Je draait me opnieuw op mijn buik en bindt mijn handen boven mijn hoofd vast. Mijn benen spreid je zover mogelijk uit elkaar en bindt ze met linten vast. Ik voel hoe ik er overgeleverd bij lig en bedenk hoe geil dit eruit moet zien.

Dan leg je twee kussen onder mijn buik zodat mijn kontje omhoog wijst. Je stapt naast het bed en kijkt tevreden naar het zicht dat je nu op mijn string hebt, die nog steeds tussen mijn lipjes zit. Vervolgens kom je bij mijn hoofd staan en ik zie dat je iets glinsterends in je hand hebt. Ik kan het eerst niet plaatsen, mijn ogen moeten wennen aan het donker, maar even later zie ik dat het een schaar is. Je wijst me erop dat ik niet heel veel moet bewegen.

Langzaam ga je met de schaar over mijn topje en je knipt het stuk. Mijn rokje knip je in tweeën en ook mijn panty snijd je open. Dan lig ik daar alleen nog in mijn string. Even later voel ik de schaar tussen mijn lipjes, het voelt koud aan en je knipt de string stuk. Met het puntje van de schaar ga je over mijn klitje, dat direct opzwelt.

Ik voel hoe de balletjes in mijn kutje bewegen nu de druk aan de onderkant weg is. Je gaat achter me staan en trekt aan het touwtje. Ik voel hoe een balletje eruit schiet.

“Hier word je geil van he?”, vraag je.

Ik antwoord: “Ja dat ben ik.”

Je trekt er nog eens aan vraagt: “Wie is de baas?” en ik ik zeg: “Jij bent de baas.”

Opnieuw laat je een balletje eruit floepen en vraagt: “Wie is mijn sletje?”

Je weet dat ik het moeilijk vind hier antwoord op te geven, maar ook dat het me heel geil maakt en na een paar seconden antwoord ik: “Ik ben je sletje.”

Dan trek je alle balletjes eruit en zeg je: “Je bent van mij.”

Ik voel dat je mijn adem wegneemt door je hand over mijn mond te leggen en ik voel hoe de schaar langzaam over mijn klitje gaat. Ik blijf heel stil liggen en voel hoe opgewonden ik ben als ik geen lucht krijgt en als ik voel dat ik alle controle verlies.

Je fluistert in mijn oor: “Nu mag je klaarkomen. Ik wil dat je klaarkomt.”

Langzaam trek je de schaar van mijn klitje en druk je je hand tegen mijn kutje. Dan duw je een vinger naar binnen, eerst één en daarna al snel meer zodat er uiteindelijk vier vingers in mijn kut zitten. Ik voel hoe mijn kut zich oprekt en natter wordt. Ik had nooit kunnen denken dat dit zou passen.

Dan gaat je duim langzaam over mijn kontje tussen mijn billen door en stopt hij bij mijn gaatje. Ik probeer er onderuit te komen, want ik heb nog nooit iets in mijn kontgaatje gehad. Maar je bent veel te sterk voor mij en met je andere hand druk je nog meer mijn mond dicht terwijl je je duim in mijn kontje naar binnen drukt. Ik voel hoe ik in beide gaatjes opgevuld ben en kom spuitend en schokkend klaar over de kussens.

Je trekt langzaam je hand uit me, zoent me met je tong langs mijn lippen terwijl je het nat uitsmeert over mijn kutje en kontje. Je duwt je vingers met mijn eigen nat in mijn mond en zegt dan:

“Nu gaat het pas echt beginnen, dit was alleen de warming up…”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *