— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Zoenend in het zand

Normaal gesproken doe ik geen gekke dingen. Normaal gesproken. Vandaag was echter geen normale dag. Met vriendinnen was ik op het strand beland voor een verjaardagsfeestje en daar was jij. Je krullen waren nog nat van het zeewater en je probeerde ze te drogen bij het kampvuur, terwijl je loom meebewoog op de muziek. Je droeg een korte zwembroek met daarboven een ruimvallend vest dat je half had opengeritst en waaronder ik een zongebruinde borstkas kon zien. Ik weet niet precies wat het was dat me opviel aan je, maar ik voelde me als door een magneet tot je aangetrokken. Iedere keer dat ik naar je keek, en je mijn blik ving, werd ik week van binnen. Vergat ik zelfs te ademen.

Normaal gesproken doe ik geen gekke dingen, maar voor jou maak ik graag een uitzondering. Ik dans langzaam je kant op, veilig met een vriendin. Ik draai met mijn heupen op het ritme van de muziek en zwier met mijn haren. Kleine zweetdruppeltjes glijden langs mijn hals omlaag, mijn decolleté in. Je houdt mijn bewegingen nauwlettend in de gaten. De warmte van het vuur voel ik op mijn huid, de warmte van jouw blik van binnen. Het duurt even voordat ik genoeg moed heb verzameld om naar je toe te gaan. Vanaf het moment dat ik naast je ga zitten, voel je vertrouwd. Ik knoop een praatje aan terwijl vlinders salto’s maken in mijn maag. Tot mijn opluchting blijk je single. Normaal gesproken zou ik nooit zo direct zijn, maar vandaag leg ik tijdens het praten een hand op je bovenarm. Je lacht bemoedigend. Dan laat ik mijn hand rusten op je bovenbeen. Je legt je hand beschermend over de mijne, aait me kort met je duim en laat je hand daarna lichtjes landen op mijn knie. Ik beweeg mijn knie nog meer richting jou. Je ogen boren zich diep in me, terwijl je uitnodigend mijn kant op kijkt.

Langzaam strijk ik over je been omhoog, maar je houdt mijn hand halverwege tegen en zegt dat het daarvoor iets te druk is hier rond het kampvuur. Ik stel je ondeugend voor om samen richting de duinen te lopen, omdat het daar een stuk rustiger lijkt. Je aarzelt geen seconde en staat enthousiast op om te vertrekken. Snel laat ik mijn vriendinnen weten dat ik een stukje ga wandelen met je. Wanneer we samen de schemer inlopen, verdwijnen niet alleen de mensen, de muziek en het licht, maar ook de warmte. Je ziet mijn kippenvel en je biedt me je vest aan. Ik protesteer en zeg dat het niet de bedoeling is dat jij het in mijn plaats koud krijgt! Laconiek zeg je dat we dan op zoek moeten naar een andere oplossing waarop we het samen warm kunnen krijgen.

Je trekt je wenkbrauwen op en vraagt nieuwsgierig wat ik in gedachten heb. Ik keer me naar je toe zodat we tegenover elkaar komen te staan en rits je vest langzaam helemaal open. Mijn handen laat ik over je blote huid naar je rug glijden. Ik doe een stap vooruit, zodat ik met mijn hele lijf het jouwe bedek. Instinctief sla je je armen om me heen. Het is behaaglijk in je armen, en ik laat mijn hoofd rusten tegen je hals. Je fluistert tegen me dat je het er inderdaad warm van krijgt, maar dat het lopen naar de duinen wel wat lastig is op deze manier. Demonstratief doe je een paar dramatische passen, terwijl je mij steeds half optilt om vooruit te komen. We schateren het uit, en op het moment dat je struikelt en we in het zand kukelen, draagt het alleen maar bij aan de hilariteit.

Buiten adem van de inspanning en het lachen, lig je naast me in het zand. Je ziet er zo lekker uit. Ik buig me voorover en geef een voorzichtige zoen op je lippen. Je sluit je ogen, slaat een arm om me heen en beweegt je lichaam richting het mijne. We zoenen opnieuw. Langer. Intenser. Je tong danst met de mijne. Ik voel hoe de stof van mijn bikini doorweekt raakt. Ik nestel me tegen je aan en je veegt de haren uit mijn gezicht opzij. Met mijn lippen pluk ik plagerig aan je oorlel. Het windt je zo erg op dat je neusvleugels ervan trillen. Met mijn mond ga ik langzaam verder op verkenningstocht over je lijf dat zilt proeft van het zeewater.

Het zand begint af te koelen, en ik duw zacht tegen je schouder zodat je op je rug gaat liggen. Ik ga op mijn knieën zitten, bovenop je, met jouw bovenbenen tussen mijn benen. Mijn hand laat ik rusten op je opgezwollen zwembroek. Je kijkt me verwachtingsvol aan, terwijl ik frunnik aan de touwtjes die de broek sluiten. Normaal gesproken zou ik dit niet doen, maar je bent echt onweerstaanbaar. Je komt rechtop zitten, en zoent me terwijl ik op je schoot zit. Ik vergeet door de kus waar ik mee bezig was tot ik tussen onze lichamen je hand je broek voel losmaken. Zodra je broek los is, trek ik je broekrand een beetje naar me toe en bevrijd je stijve. Kaarsrecht, keihard, glinsterend van je geil, staat die stevig voor me. Ik wil je voelen. Mijn jurk trek ik omhoog, mijn bikini omlaag en ik schuif naar voren op je schoot tot we elkaar raken. Het voelt opwindend en knus om zo te zitten met je stijve tussen ons in. Langzaam beweeg ik mezelf omhoog langs je hele lengte. Als ik bij je eikel ben, glijd ik terug naar beneden. Je voorhuid beweegt mee, terwijl ik tegen je wrijf met mijn clitoris. Steeds sneller beweeg ik langs je. Je kijkt naar me met die prachtogen van je, en ik voel een rilling van genot door me gaan. Je hand vindt de weg naar mijn borst. Voordat mijn benen moe worden, neem jij het over en wrijf jij jezelf tussen ons op en neer. Ik sluit mijn ogen, gooi mijn hoofd naar achteren en geniet van het gevoel van jou, glijdend, tussen mijn lippen. Je stijve is zo lekker, je voelt hard en zacht tegelijkertijd. Ik zoen je en we eindigen liggend op je vest op onze zij. Je glijdt soepel met je stijve tussen mijn dijbenen. Drukt jezelf in me. Je kreunt terwijl je dieper in me stoot. Ik zit stevig op je gespiesd en ritmisch neuken we elkaar. Je stijve vult me helemaal en ik hap naar adem. Je zoent mijn hals, en streelt mijn lijf met je handen. Ik zet mijn nagels in je rug op het moment dat ik het orgasme voel schieten door mijn lichaam. Ik heb nauwelijks tijd om te bekomen voor ik je kloppend voel klaarkomen in me. Gelukzalig kruipen we tegen elkaar aan en blijven in elkaars armen liggen.

Normaal gesproken doe ik geen gekke dingen, maar wat ben ik blij dat vandaag anders was. Ik kan niet geloven dat dit de zomer was.

Dashing Duvet

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *