— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Spuit!

Jij zit alleen aan je bureau, de rest van de afdeling is weg, ziek of vrij. Het is rustig beneden op de receptie, ik kan dat pakketje wel even komen brengen. Een mooi excuus om je even te zien. Ik loop naar je toe en tref je in je eentje. Super!

Razendsnel ontvouwt zich een scenario in mijn hoofd, dat daar al langer zat te broeden. Zou het nu werkelijkheid worden? Vandaag lijkt het de dag te zijn dat het gaat gebeuren.

Ik kom naast je staan en omdat er verder niemand is, durf ik je een kus te geven. Wat voelde als een waakvlam verandert in een flink vuur. Je gaat staan en een moment lang kijken we elkaar aan.

Ik trek je tegen me aan begin je heftig te zoenen. Je kunt niet anders dan antwoorden. Ik draai me een beetje om, zodat mijn billen tegen de rand van je bureau leunen.

Ik pak je hand en leg die op mijn bovenbeen, vermoedend dat verdere instructies niet nodig zijn. Ik krijg gelijk, je hand verdwijnt onder mijn rokje, gaat omhoog voorbij de rand van mijn hold up. Ik hou mijn adem in, voel de warmte van je vingers daar waar het al zo heet en nat is.

Zodra je dat voelt, merk ik dat ook jij je adem inhoudt en verandert van een zwoel kussende in en gulzig begerende man. Ik kan niet anders dan mijn adem versnellen om het tempo van mijn lichaam en dat van jou bij te houden.

Verder zal het gaan, meer zal het worden. Hier op je werkplek, op je bureau. Ik voel je vingers bij me naar binnen gaan, snel en makkelijk. Ik wil je meer ruimte geven en vlei me langzaam achterover op mijn rug op je bureau. Mijn benen uit elkaar.

Daarmee raak ik de regie kwijt, heb geen zeggenschap meer over wat er met me gebeurt. Waarom doe ik dit? Je vingers blijven in me, geruststellend, beheerst en sensueel. Maar ik weet dat dit geen eindstation is, dit is het begin.

Ik zie niet wat je doet maar hoor hoe je met je vrije hand met je riem bezig bent. Ik hoor een rits, geritsel van stof op stof. Het gaat snel, alsof je geen tijd te verliezen hebt. Ik ben alle besef van plaats en tijd kwijt, verlies me in dit moment met jou en wil maar één ding: je dichtbij me voelen.

Ik lig te wachten, enkele seconden, gevangen in verwachting en verlangen. Dan voel ik teleurstelling: je vingers zijn weg! Heel even denk ik dat dit voorbij is. Dan verras je me met je warme tong tegen mijn klit. Snel en bedreven zoek je mijn knopje, je moet nu op je bureaustoel zitten om er goed bij te kunnen.

Het vuur in mijn onderbuik is niet meer te beheersen. Alle gene en reserves vernietigd. Je tong bespeelt me. Hijgend probeer ik de drift in me op te vangen.

Ik wil niet dat dit voorbij gaat en sla een kreetje als ik je vingers weer in me voel. Eerst langzaam en dan steeds sneller in mijn natte kut.

Ik voel het, ik hoor het: nat, natter, kletsnat. Geil, geiler, hemels geil. Af en toe gaat ook je tong naar binnen, je speelt het spel bedreven en weet me te raken waar je me raken. Ik raak buiten zinnen.

Dan stop je, geeft een duwtje tegen mijn billen. Alsof het om een afgesproken signaal gaat, draai ik me op mijn buik. Ik voel hoe je handen mijn rug en billen strelen.

Wat ben je van plan? Een klein beetje doe ik weer mijn benen uit elkaar, genoeg om je duidelijk te maken wat ik van je verwacht.

En ja, ik voel je stijve lul tegen mijn billen. Je komt makkelijk in mijn kut. Ik duw me tegen je aan, wil je diep in me voelen. Neem me, neuk me! Ik smeek het je. Dit is wat ik wilde!

Je handen pakken mijn heupen alsof je me wilt beletten te ontsnappen. Wees niet bang, ik wil niet weg. Je versnelt het ritme en je hijgt van opwinding.

Dan opeens trek je je terug. En kom je weer in me. Ik word gek! Ik houd mijn adem in: je neemt mijn andere gaatje! Je doet het heel voorzichtig. Dit is waar grenzen voor zijn bedoeld, om er overheen te gaan!

Ik merk hoe lekker je het vindt, maar ik wil het zien, voelen en proeven als je klaarkomt! Ik probeer me om te draaien. Je gaat uit me, ik zie je geile, verlangende en begerende blik. Liefste, spuit, ik wil het zien!

Razendsnel knoop ik mijn blouse open en bevrijd mijn borsten. Spuit, spuit het vol over me heen! Je vingers bespelen mijn natte kut en mijn klit. Ik ben zo heet en geil, ik probeer me te beheersen maar als ik je hoor hijgen dat je klaar gaat komen, verlies ik alle controle.

Ik zie hoe je hete zaad over me heen spuit, ik probeer het met mijn mond open op te vangen. En dan voel ik het zelf: de grote golf maakt zich van mij meester. Hemelse sterren: het heelal trekt aan me voorbij. Kom tegen me aan, ik laat je niet meer los…..

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *