— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Ontwaken

Ik opende voorzichtig mijn ogen. Een zonnestraal prijkte stiekem door een kiertje tussen de gordijnen en verblindde me een beetje. Het was warm op de slaapkamer. Een heel klein koel briesje wapperde door het open raam en liet de gordijnen enigszins dansen. Ik voelde de frisse zomerlucht langs mijn wang stromen. Enigszins versuft tilde ik mijn hoofd een beetje op. Op de wekker stond dat het 9:30 uur was. Ik lag op mijn buik en sloeg één been over het dunne laken waar ik onder lag. De wind had het in de gaten en speelde een spelletje met me. Ik spreidde mijn benen een beetje en het voelde alsof iemand me streelde.

Ik rilde, want het werd vochtig tussen mijn benen. Ik realiseerde me dat ik helemaal alleen thuis was. Zó wakker worden beleefde ik niet vaak, dus ik besloot gebruik te maken van dit moment. Ik voelde me rozig en heerlijk. Afgelopen nacht had ik heerlijke seks gehad. De kinderen waren een paar dagen logeren bij opa en oma, dus we hadden het rijk alleen. Gisteravond stapten we vrij laat in bed, na een zwoele zomeravond met koele drankjes. Ik gleed naakt naast mijn man, die op zijn rug lag. Ik leunde over zijn buik en kuste langzaam naar beneden. Voordat hij een erectie kon krijgen had ik zijn lid al helemaal in mijn mond. Ik voelde zijn zwellichamen opkomen, terwijl ik hem diep in mijn mond had en het topje bespeelde met mijn tong. Ik werd heet van zijn gekreun.

Al snel had hij de stijve status bereikt en ik begon hem gulzig te pijpen, heel diep. Hij schokte met zijn lichaam van genot en ik ging door. Hij streelde me zacht tussen mijn schaamlippen. Ik was zo nat, dat hij meteen twee vingers bij me naar binnen schoof. Mijn hand nam het even over van mijn mond en ik genoot van zijn spel. Ik gleed met één been over hem heen, en liet zijn keiharde penis een keer heel diep in me glijden. Daarna sprong ik er meteen weer af en nam hem weer in mijn mond, zodat ik mijn eigen geil kon proeven. Hij draaide me op de rug en duwde met zijn dijen mijn benen uit elkaar en stootte diep bij me naar binnen. Daarna begon hij me in een snel tempo te neuken. Al snel werd het zwart voor mijn ogen. Ineens haalde hij zijn pik eruit en kust me. Hij plaagde me.

Ik smeekte hem weer bij me naar binnen te dringen, en zo ging dat een paar keer achter elkaar. Na een paar minuten kwamen we bijna gillend klaar, een ultiem orgasme allebei. We waren met een grote glimlach in slaap gevallen, maar de warmte in onze lichamen gloeide nog na. In de nacht kreeg ik wilde dromen. Ik had afgesproken met meerdere mannen, waar ik nachten lang seks mee beleefde. Misschien kwam het doordat we de laatste weken onze fantasieën uitgebreid samen hadden besproken.

En toen lag ik daar, de volgende ochtend, met een super ontspannen, maar geil gevoel. Ik draaide me op mijn rug, spreidde mijn benen en voelde het vocht tussen mijn schaamlippen. Ik masseerde mijn clitoris en af en toe schoof ik mijn middelvinger naar binnen. Ik bewoog heen en weer en al snel begon ik met mijn onderlichaam te kronkelen. Ik boog naar rechts en schoof de lade van mijn nachtkastje open. Mijn favoriete dubbele dildo lag voor het grijpen en ik aarzelde geen moment. Snel stopte ik mijn flexibele vriend bij me naar binnen en begon ritmisch te stoten. Ik legde wat kussens hoger achter mijn hoofd, zodat ik het zelf kon zien. Ik zag de andere kant van de dildo met de doorschijnende eikel. In een flits zag ik een vrouw aan de andere kant van deze staaf.

Het was altijd al een fantasie om met een vrouw te vrijen. Het was er ook een keer van gekomen. Ik sloot mijn ogen en zag haar weer voor me. Ik lag op mijn rug en zij boven me. Beiden hadden we één kant van de dildo in ons. Haar man bewoog het lustobject tussen ons heen en weer terwijl mijn man mijn tepels beroerde met zijn mond. Het was één van de vele combinaties in de wereld van geweldige seks, die we die avond beleefde met die man en vrouw. Het was een enorm leuke, spannende ervaring geweest en had ons een nieuwe kick gegeven.

De adrenaline schoot door mijn bloed en weer opende ik de lade. Deze keer vond ik mijn vibrator, zette hem aan en liet me verwennen. Het trillende apparaatje schoof ik over mijn clitoris en af en toe stootte ik hem in mijn kutje. Nog steeds voelde ik niet genoeg. Tijdens onze vakantie hadden we enkele van mijn toys op zolder verstopt, dus ik liep de trap op en pakte mijn Tarzan uit de betreffende kast. Deze had ik al jaren, maar gebruikte hem weinig vanwege het lawaai als ie aangezet werd. Wel kon ik me herinneren dat deze jongen de meest fantastische orgasmen leverde. Ik lag weer op bed en probeerde hem aan te zetten. Even sputterde hij, een brommend geluid vulde de kamer.

Door het open raam hoorde ik het geluid van voorbij bulderende auto’s, dus ik hoefde niet bang te zijn dat het iemand opviel dat ik niet aan het stofzuigen was. Verder dan af en toe een grommende kreet kwam mijn Tarzan niet, maar toch stak ik hem tussen mijn schaamlippen en liet het bovenste puntje mijn clitoris masseren. Nee, dacht ik, deze jongen was niet in de vorm. Ik pakte weer mijn vibrator en legde alvast een handdoek onder me. Ik wist dat ik me niet in hoefde in te houden en dat mijn orgasme gepaard zou gaan met een spuitfeestje.

Als een bezetene schoof ik mijn vibrator in en uit. Mijn schaamlippen waren inmiddels zo opgezwollen, dat ik zelf niet meer kon zien waar hij naar binnen ging. Ik bewoog sneller en sneller en toen ik de eerste straaltjes omhoog zag schieten, bewoog ik alleen nog maar heviger. Ik voelde het vocht over mijn buik en mijn dijen stromen. Tegelijkertijd verkrampte mijn vagina en voelde ik de schokkende bewegingen opkomen. Met de vibrator nog in me, konkelde ik over het hele bed. Ik probeerde mijn gekreun te onderdrukken, maar genoot van dit heerlijke moment van klaarkomen.

Ik liet me in de zachte kussens vallen en schokkend kwam ik weer bij mijn positieven. Ik bleef nog een paar minuten liggen, ruimde daarna alle spullen op en ging mijn ontbijt maken. Met een geweldig, maar enigszins schuldig gevoel SMSte ik mijn mannetje op zijn werk. Ik herinnerde me vaag, dat ik vanochtend rond achten een lieve kus van hem had gekregen, toen hij moest gaan werken en ik nog sliep. Jammer, dat hij er niet bij was, anders had hij het allemaal mogen meemaken. Ik stuurde hem berichtjes met wat ik had gedaan. Hij reageerde met allemaal geile opmerkingen. ’s Avonds kwam hij binnen, kuste de kinderen die inmiddels thuis waren en kwam me met een glimlach tegemoet, die al snel veranderde in een grote grijns.

Het beloofde weer een heftige nacht te worden.
Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *