— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Dream

Het Erotisch Labyrint van Anita Reyes, is een boek met ‘deurtjes’. Achter één van die deuren staat het verhaal van een man. Hij bevindt zich in een drukke stad, ónder een trottoir. Hij kan de mensen boven zijn hoofd zo zien voorbijlopen en onder de vrouwen hun rokken gluren. Plots blijft er een meisje staan, pal boven zijn hoofd. Ze draagt geen… slipje. Dat beeld brengt hem buiten zinnen en hij trekt zich af, terwijl zij daar maar staat te wachten. Hij spuit zijn zaad recht omhoog…
Wat volgt, is een ‘deurtje’ dat ik heb toegevoegd.


Alsof ze de energiestroom voelde, keek ze plots naar beneden, recht in zijn gezicht. Haar groene pupillen boorden zich onderzoekend in het blauw van zijn ogen. Hij kleurde, voelde zich betrapt.
Hij bleef roerloos liggen.

Het gevoel van onbehagen verdween echter vlug. Hij zag in haar ogen verbazing noch schaamte. Het leek wel alsof ze het de gewoonste zaak van de wereld vond dat ze door de stoep heen kon kijken en daar bovendien een man zag liggen met zijn lid in zijn hand. Seconden die een eeuwigheid duurden, gingen voorbij. Haar ogen dwaalden kort over zijn lichaam en een zachte, geluidloze zucht ontglipte haar.

Plots hurkte ze, zijn adem stokte even. Haar poesje was nu veel dichterbij en goed te zien. Haar binnenste schaamlippen werden door deze actie een beetje naar buiten geperst. Hij voelde hoe het bloed een weg zocht en al de adertjes van zijn penis weer vulde. Ze tastte even met lange, slanke vingers over een tegel van het trottoir. Hij keek gefascineerd naar haar volmaakte spleetje tot hij een plofje hoorde. Verschrikt keek hij opzij, daar stond ze ineens, naast hem, hij kon zo zijn hand uitsteken en haar aanraken.

Zijn hartkloppingen negerend, maakte hij aanstalten om overeind te komen. Met een nauwelijks merkbare beweging van haar kin maakte ze hem duidelijk dat hij moest blijven liggen. Hij voelde zich betoverd. Op nog geen halve meter afstand stond de meest volmaakte vrouw die hij ooit had gezien. Hij kon haar zoete, bedwelmende geur ruiken. Wanneer hij zijn ogen sloot kon hij haar zelfs proeven. Hij voelde een zachte luchtverplaatsing en deed zijn ogen weer open. Ze stond nu over hem heen, benen wijd. Haar witte jurkje lag een eindje verderop. Hij kon nu ook haar borsten bewonderen. Haar tepels stonden stijf rechtop maar hij kon niet achterhalen of het van opwinding was. Haar gezicht was neutraal, een beetje uitdrukkingsloos.

Zijn ogen werden weer naar haar kutje gezogen, dat nu wijd openstond. Haar schaamlippen en clitoris zagen er gezwollen uit en glansden vochtig. Zijn stem weigerde dienst en hij moest wel twee keer opnieuw beginnen om te vragen hoe ze heette.

Ze zei dat het er eigenlijk niet toe deed maar dat hij haar wel Dream mocht noemen, als hij een naam nodig had.
“Dream” prevelde hij schor, meer kreeg hij er niet uit. Hij draaide zijn hoofd naar rechts en zag daar een sierlijke, gebruinde voet. Weer stokte zijn adem want hij merkte dat ze haar schoenen nog aanhad. Met naaldhakken!

Oh god, naaldhakken en verder niets!

Zijn lid richtte zich nu op in volle lengte, wees als een dikke vinger naar dat volmaakte grotje. Hij probeerde haar lange, slanke benen te strelen en kreeg een schok te verwerken. Hij greep door haar heen!
“Ik ben Dream”, was het enige wat ze zei.
Wezenloos en verward probeerde hij nogmaals om haar aan te raken maar het was alsof hij in de lucht greep.

En toch kon hij haar zien en ruiken. Hij voelde zelfs hoe zacht haar huid was en wist zeker dat hij haar kon proeven. Nu pas viel hem ook de muziek op: opzwepend, hallucinant. Hij meende ‘O Fortuna’ te herkennen uit ‘Carmina Burana’ van Carl Orff. Hij wist het niet zeker. Zijn oogzintuigen werden te sterk geprikkeld door haar geopende benen om nog goed te kunnen horen.

Ze stond daar als een godin. Hij wist dat ze hem een orgasme zou bezorgen waar hij gek zou van worden. Ze bevochtigde met haar tong haar lippen en stak daarna een vinger in haar mond. Met die vinger volgde ze haar sleutelbeenderen en daalde langzaam af naar haar borsten. Door afwisselend haar borsten te strelen en te kneden, werden haar tepels nog stijver. Ze draaide in kringetjes om haar tepels heen en ten slotte nam ze een tepel tussen duim en wijsvinger en zachtjes rolde ze hem door haar vingers.

Ze rilde lichtjes en sloot even haar ogen. Haar handen dwaalden nu verder over haar lichaam. Elk plekje raakte ze aan. Ze volgde haar ribben en streelde haar buik. Met één vinger langs elke kant, gleed ze naar beneden, daarbij de mooie lijn van haar heupbeenderen volgend. En daar, in het veelbelovende V-tje en op het mooie plukje haar, kwamen beide handen samen tot rust, vingertoppen tegen elkaar.

Ze leek even te aarzelen en keek hem aan.

Zijn ene hand had al de weg gevonden naar zijn kloppend lid, hij deed zijn best om zich te beheersen. Ze keek ernaar en hij voelde haar goedkeuring. Ze bleef strak kijken naar zijn pik. Dat wond hem nog meer op. Zachtjes wreef hij met zijn duim over zijn eikel, waarvan hij eerst de huid had weggeschoven. Het geil druppelde eruit en hij kreunde. Hij merkte dat haar ademhaling ook versnelde en ze ging met een vingertop over haar schaamlippen.

Ze wreef beheerst heen en weer en vanzelf verdween eerst één vinger en toen een tweede in haar kutje. Hij hoorde een licht soppend geluid en kon zich niet meer inhouden. Hij begon ritmisch de voorhuid te bewegen. Af en toe stopte hij want hij voelde dat hij anders veel te snel ging klaarkomen. Hij wilde samen met haar een hoogtepunt bereiken.

Ze had nu haar ogen dicht en vingerde zichzelf nu steeds heftiger. Vingers verdwenen in haar kutje en maakten pompende bewegingen. Om nog beter bij haar clitoris te kunnen, trok ze met wijs- en middenvinger haar vagina een beetje omhoog en open. Ze maakte roterende bewegingen, eerst rond het magische knopje maar al spoedig wreef ze alsof haar leven er van afhing.

Haar ademhaling werd nog sneller en de aanblik van haar op en neer gaande borsten met de stijve tepels, de zachte geluidjes die haar af en toe ontsnapten, de lange vingers die steeds heftiger tekeer gingen en het opzwepende ‘O Fortuna’ dat hij nu onmiskenbaar hoorde, maakte dat hij compleet zijn hoofd verloor. Hij voelde zich onwerkelijk, hier onder dit trottoir, in deze stad, met deze vrouw.

Was het wel een vrouw?

Maakte niet uit, niets of niemand zou hem nu nog kunnen stoppen. Hij wilde komen, gelegen tussen de meest perfecte benen van de mooiste en meest betoverende vrouw die hij ooit zag. Een godin die naakt, op hoge hakken na, boven hem uittorende, hem uitgebreid zicht gunde op een volmaakt geslacht, zichzelf masturbeerde voor zijn ogen. Hij hield het niet langer. Dit leek wel een droom.

“Ik bén Dream, kom maar klaar”, zei ze zachtjes, alsof ze zijn gedachten kon lezen.

Zelf begon ze zachtjes te kreunen. Een soort gegrom leek het wel, diep vanuit haar binnenste kwam het. Steeds luider kermde ze, alsof ze een beetje pijn had. Hij begreep dat ze ook tegen het hoogtepunt aanzat en haar geile gekreun gaf hem het laatste zetje. Hij explodeerde terwijl hij haar naam riep. Het zaad spoot tot op zijn borst en ondertussen kwam ook zij hard kreunend met een verwrongen gezicht klaar.

Ze zakte uitgeput op haar knieën, schrijlings over hem heen. Ze raakte hem niet aan maar hij voelde haar weer, deze fascinerende vrouw die zichzelf Dream noemde. Zo bleven ze een tijdje zitten. Hij wist niet hoe lang. Hij wist überhaupt niet hoelang dit had geduurd, waar hij was, hoe hij daar kwam en wat hij daar deed. Maar dat kon hem niks schelen, hij had zonet het meest fantastische orgasme beleefd ooit.

Zijn ademhaling kwam een beetje tot rust. Hij keek naar haar en ze keek terug met een hypnotiserende blik. Hij probeerde haar te omhelzen, tegen beter weten in. Hij greep weer in de lucht. Voor het eerst brak er een lach door op haar gezicht. Stralende witte tanden werden zichtbaar. Ze verblindden hem zodat hij knipperde met zijn ogen. Toen hij weer scherp zag, was ze weg.

Hij riep zwakjes:
“wie ben je toch… zie ik je ooit nog terug?”

“Ik ben Dream, wie weet…”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *