— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een warme nacht

We stappen samen de bar binnen, hij en ik, en drinken iets aan de tapkast. Ik streel hem, plaag hem wat, ik voel me mooi en ben geil. De deur zwaait open en een meisje komt binnen. Een prachtig meisje, klein en pezig, gespierd. Kleine, ronde borstjes, tepeltjes die door de kou van de openstaande deur door het strak gespannen topje priemen. Een navel bloot. En een blik van: wie doet me wat. Ik kan mijn ogen niet van haar afhouden. Ik staar naar die welving, die perfecte ronding van haar borst die ik met één vinger wil volgen, over haar heup, om dan mijn vlakke hand over haar bil te laten glijden. Of liever nog, nadat ik haar helemaal met mijn vingers heb verkend, met mijn tong de weg langs dat prachtige lichaam zoeken.

Ze gaat op een barkruk zitten, dicht genoeg om haar te kunnen aanraken en kijkt me met een uitdagende blik aan. “Laten we dansen”, zeg ik tegen haar. Ze neemt mijn hand en loopt met me mee. Sensuele, trage muziek. We zijn de enigen die dansen. Ik hou haar in mijn armen, laat haar heupen wiegen, voel haar lichaam. Mijn handen op haar heupen, mijn vingers op haar lichaam, ik voel en streel haar. Haar ogen haken in die van mij. En voor ik het weet, kus ik haar. Haar lippen smaken heerlijk zoet, ik stop mijn tong diep in haar mond. Ik streel haar linkerborst. “Laten we weggaan”, zeg ik. “Jij en ik en hij daar.” Ze slaat een blik op hem, kijkt naar mij, en glimlacht.

Ze neemt ons mee naar haar kleine flatje. Ik kus haar als we binnenkomen, kleed haar uit, streel haar, volg met mijn tong elk lichaamsdeel dat ze ontsluiert, tot ze alleen nog een slipje draagt. Hij komt samen met ons binnen, maar laat ons. Ik gooi haar op het riante bed, haar benen over de rand en ga met mijn tong langs de kanten boordjes van dat slipje, o zo fascinerend, dat witte, maagdelijke slipje en haar buik daarboven. Die prachtige, ronde borstjes. Op en neer, met mijn tong en ik stop mijn handen onder haar zo perfect geronde kontje, terwijl ik met mijn tong haar slipje naar beneden trek.

Ze heeft zich geschoren, een heerlijk opwindend streepje. Ik lik langs dat streepje en haar lijfje siddert, haar kontje draait. Ze smeekt mijn tong om tussen haar lipjes te komen. Te weten hoe hij achter mij naar ons kijkt en verlangt en wacht tot hij bij ons mag komen. Ik stop een vinger in haar kontje en lik haar dichter en dichter bij haar klitje. Ze kreunt en haar buik spant zo mooi op en terwijl ik met mijn ene hand haar borsten streel en met mijn andere hand haar kontje, lik ik haar zo ongelooflijk hard klaar, dat ze helemaal krult. En ontspant.

Dan vraag ik mijn liefste om bij ons te komen. Hij komt over me heen liggen, terwijl ik haar kutje nog nalik. En hij stopt zijn ongelooflijk harde penis binnenin mij. Zij ontwaakt uit haar trance en begint mijn borsten te likken. Ik kus haar, we kussen elkaar en vinden samen zijn tong. Kussen met drie en zoeken elkaars lichaam. Zij kust mij, likt mij, ik kus en lik hem en hij neemt een borst van elk van ons in zijn mond. Zij en ik, een twee-eenheid, gaan op zoek naar hem, zij laat haar tong over zijn tepels naar beneden glijden. Ik lik hem over zijn dijen en ga met mijn tong naar zijn ballen, zijn kontje, zijn holletje. Hij hijgt en siddert en dan vind ik haar tong. We likken elkaar en zijn kloppende penis, elke haal is een kus.

Zij streelt zijn borst, zijn tepels, ik stop een vinger in zijn kontje en we kussen elkaar en zijn ongelooflijk harde paal. Ik kijk in haar ogen en streel haar bosten met mijn vrije hand, en samen likken we hem terwijl we elkaar hartstochtelijk kussen. Hij wordt gek van die houdgreep van stevige tongen, hij streelt ons allebei over onze kont en wij zuigen om beurten aan zijn lekkere pik. En tongkussen elkaar. Terwijl we samen met onze tongen rondom z’n paal verstrengeld zitten, likkend, zuigend en elkaar zoekend met onze tong, komt hij zuchtend en hijgend klaar, zijn ogen draaien naar boven. Ik hoor hem nauwelijks, maar ik voel hoe zijn prachtige lichaam inwaarts keert, zo mooi als hij klaarkomt. Die naschokken, die zo ontroerend zijn. En samen zuigen we zijn zaad op, samen drinken we van de bron die spuit. Samen smaken we zout en delen dat sperma dat uit zijn pik komt gegolfd.

Ik laat me op mijn rug zakken, heb zo ongelooflijk genoten van die twee schitterende lijven die me nu ontspannen strelen. En aaien. Handen die over mijn lijf glijden, een hand die over de welving van mijn heup dwaalt, een tong die mijn tepels één na één likt. Ik voel lichamen, handen, tongen, alles tegelijk. Ik voel de weldadige warmte van de twee orgasmen die deze twee lichamen al zo zacht en ontspannen gemaakt hebben. En ik voel hoe ikzelf helemaal gek word van de totale aanraking. Ik laat me gaan en weet niet meer wie mij waar aanraakt. Alles wat mijn lichaam, dat toch al zo heet was, nog warmer maakt, gebeurt nu tegelijk terwijl zij tweeën mij en elkaar aanraken. Met hun tong likken ze me allebei. En dan laat zij haar tong over mijn buik naar boven glijden. En stopt hij zijn nog altijd keiharde paal in mij. En terwijl ik hun handen en lichamen en tongen overal tegelijk voel, kom ik klaar met de schreeuw van een tijger. Voel ik het zaad in mij spuiten en golft het orgasme door mijn hele lichaam.
Nog uren liggen we daarna na te genieten. En elkaar te strelen. Tot we alledrie volkomen bevredigd en tevreden in slaap vallen.

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Thelma 07 mei 2017

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *