— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het nieuwe lingeriesetje

Sinds begin dit jaar werk ik bij een nieuwe werkgever. Al vanaf dag 1 heb ik mijn oog laten vallen op een knul die daar ook werkt. Ikzelf ben getrouwd en heb een dochter van een jaar, maar dat weerhoudt mij er niet van te fantaseren.

Als ik met mijn man vrij denk ik aan die collega. Ik stel me voor dat hij me ook streelt en dat hij mijn mond kust als mijn man mij van onderen verwent. Ook als we echt neuken stel ik me voor dat ik mijn collega pijp. Van deze gedachten word ik zo ontzettend geil dat mijn man het prima vindt. Hij weet natuurlijk niet wat ik denk, maar ik zeg hem wel dat ik iets fantaseer.

Nu is er vorige week vrijdag iets gebeurd dat ik echt nooit met mijn man zal delen. Ik was nog laat op mijn werk en de betreffende collega ook. Ik had een broekpak aan met een bloesje en daaronder sexy lingerie. Nu heb ik een grote cup-maat dus moet ik wel een beetje oppassen dat mijn kleding netjes zit, anders vindt men het te aanstootgevend voor op kantoor. Mijn bloesje zat echter niet netjes. Er was namelijk een knoopje opengegaan. De collega, laten we hem X noemen, zei er niets van maar zat steeds te kijken. In verband met mijn grote borsten is het me niet vreemd dat mensen meer oog hebben voor mijn borsten dan voor mij, dus ik schonk er geen aandacht aan.

Hij vroeg me of ik mee ging om iets te drinken in de kantine, dat deden we wel vaker. Alleen waren we dit keer alleen. We pakten allebei een cola uit de koelkast en dronken uit de fles vanwege een gebrek aan glazen. Dat ging dus mis. Ik knoeide over mijn bloes. Toen pas zag ik dat mijn knoopje open was en dat hij al die tijd had zitten gluren. Ik zei iets in de trant van: “oh was je daar met je gedachte.”
Hij ging er niet op in, maar kleurde wel een beetje rood. Om hem te pesten maakte ik nog een knoopje open en zei: “zo hoef je niet te gluren.”
Nu moest hij er wel om lachen. Ik zat nog met de cola op mijn bloes en vroeg hem of hij het erg vond als ik hem uitdeed en even afspoelde onder de kraan bij het aanrecht. Hij had nu toch al veel gezien. Hij vond het natuurlijk geen enkel probleem en vroeg zelfs of hij de andere kant op moest kijken. Ik zei: “nee hoor, heb je nooit een vrouw in bikini gezien?”

Even later stond ik in mijn broek en bh mijn bloes uit te spoelen. Mijn colbert had ik over een stoel gehangen. Ik voelde de ogen van X in mijn rug priemen en ineens hoorde ik zijn adem in mijn oor. Hij fluisterde: “geil ding, ik heb je wel door.”
Vervolgens maakte hij mijn broek los en liet die omlaag glijden tot op de grond. Even dacht ik nog dat hij me ging verkrachten en dat was natuurlijk niet de bedoeling. Bij hem gelukkig ook niet. Ik nam me voor mee te gaan in zijn bedoeling en te zien tot welk punt ik het leuk vond. Ik stapte uit mijn broek en omdat het koud was die dag had ik lange, leren knielaarzen aan die hij schijnbaar erg leuk vond. Stond ik daar in mijn stringetje, bh en laarzen. Hij wist niet waar hij het zoeken moest. Hij leek wel wild! Hij begon me heftig te kussen en streelde me overal. Hij rukte hardhandig mijn bh van mijn lijf en nam mijn borsten in zijn handen. Hij likte en beet en draaide me om met mijn billen naar zich toe. Mijn string was hetzelfde lot beschoren als mijn bh. Hij scheurde hem gewoon stuk!!

Ik begon te protesteren want dat setje had ik van mijn man gekregen voor mijn verjaardag. Hij smoorde mijn protest met een lange, wilde tongzoen, zo heerlijk dat ik mijn poesje snel nat voelde worden. Juist die ochtend had ik het lekker helemaal geschoren. Het vocht begon zich dus al snel te verspreiden. Ik wilde dat hij me vingerde. Ik fluisterde in zijn oor wat hij moest doen. Daar gaf hij maar al te graag gehoor aan. We zoenden lekker lang en wild. Hij kon echt heerlijk zoenen. Het idee dat hij had gehad kreeg ik nu ook. Zijn stropdas, die al half uitgetrokken was, trok ik over zijn hoofd uit. Maar zijn overhemd eindigde net als mijn ondergoed: kapot. Ik pakte het overhemd met beide handen tussen de knoopjes en trok het open. Enkele knoopjes sprongen van het hemd af en de rest maakte ik open. Wat een mooie borstkas had hij! En een mooie buik! Met een heel dun streepje donker haar tot onder zijn navel.

Terwijl hij mij verder vingerde hapte ik in zijn tepels die keihard werden. Ook voelde ik in zijn kruis een enorme erectie. Ik werd bij het voelen nog geiler. Zijn broek maakte ik wel netjes los en ik liet hem op de grond vallen. Hij schopte zijn schoenen uit en stapte uit zijn broek. Het zicht van hem in zijn onderbroek maakte me wild. Ik trok zijn broek tot op de grond en zakte met hem mee tot aan zijn kruis. Op mijn knieën bestudeerde ik zijn zaakje. Hij had echt een mooie pik. Zijn haren waren netjes gekortwiekt, om op te eten. Dat deed ik dan ook. Eerst likte ik aan zijn ballen en streelde zijn billen. Toen nam ik zijn pik in mijn mond en zoog eraan. Hij kreunde keihard. Ik schrok er een beetje van, want mijn man is een stille genieter. Doordat hij zo hard kermde liet ik me ook wat meer gaan en zoog nog harder. Toen ik dacht dat hij bijna ging komen stopte ik. Ik draaide met mijn billen naar hem toe en ging met mijn heupen tegen het aanrecht aan staan. Ik pakte zijn twee middelvingers en bracht er een voorlangs en een achterlangs naar mijn klitje. Hij verwende me heerlijk met zijn vingers. Toen hij er een in mijn kutje wilde doen ging ik op het aanrecht zitten. Hij deed zijn hoofd tussen mijn benen en befte me. Het was heerlijk, ik werd nog natter. Het vingeren vond ik alleen nog lekkerder. Ik ging terug naar mijn oude positie en hij kwam terug met zijn vingers.

Hij ging lekker door en maakte mijn hele kutje drijfnat. Toch kon ik nog niet klaarkomen. Ik had meer nodig. Ik pakte zijn rechterhand en trok die wat meer naar boven. Hij snapte de bedoeling en begon mijn kontgaatje nat te maken met mijn eigen vocht. Fantastisch. Van voren bleef hij ook nog heerlijk bezig. Toen hij zijn vinger in mijn kont deed, voelde ik wel een beetje pijn, maar het was zo lekker dat ik dat vergat. Vrijwel meteen kwam ik klaar. Zo goed dat ik moest huilen. Hij dacht dat ik spijt had. Ik vertelde hem dat ik na goede seks altijd moest huilen. Dat vond hij wel lief, geloof ik. Toen ik weer bekomen was keek ik naar hem. Hij stond daar heel lief met een giga-erectie. Op slag was ik weer geil en kuste zijn lid, zijn buik, zijn mond. Ik manoeuvreerde hem naar een stoel waar hij ging zitten en klom boven op hem. Toen heb ik hem heerlijk geneukt. Hij kwam heel hard kreunend klaar.
De maandag erna lag er een pakje in mijn bureaula van een lingeriewinkel met een prachtig lingeriesetje erin. En een briefje met: “vrijdag weer overwerken?”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *