— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Date night

We hebben nu een paar dates gehad. Deze spannende man doet wat met mij. Ik heb hem uitgenodigd om wat te komen eten en ik ben de hele dag al ongeduldig. Zodra ik de deur open doe merk ik dat mijn huid tintelt. Hij geeft mij een zoen, zijn hand op mijn heup. Ik druk mij tegen hem aan. Stop, ik heb een heerlijk recept. Ik ga naar de keuken, schenk hem een drankje in terwijl ik verder ga met het eten. Ik voel zijn blik. Niet laten afleiden….

Dan staat hij ineens achter mij. Zijn vingers zoeken verkennend de huid van mijn buik. Heel subtiel, maar o zo gevoelig. Ik adem diep in, voel hoe hij mijn nek kust. Langzaam, plagerig. Mijn lichaam staat aan. Hij merkt het en kijkt tevreden. Hij schenkt ons bij en ik probeer mij op het eten te focussen.

Ik voel zijn ogen op mijn lichaam branden. Ik heb een broek aangetrokken waar mijn billen goed in uit komen. Ondanks dat ik met mijn rug naar hem toe sta voel ik zijn goedkeurende blik. Dan komt hij weer bij mij staan. Dit keer zijn zijn handen wat assertiever.

Een hand kneed mijn billen. De ander op mijn heup, mijn buik, mijn hals. Ze voelen zo fijn. Ik wil meer. Hij neemt de tijd, geniet van het effect van zijn aanrakingen en de ongeduldige blik in mijn ogen. Zijn handen gaan naar mijn dijbenen. Eerst zacht strelend, langzaam met wat meer druk. Zijn duimen bij mijn broekrand. Net als ik denk dat ik van die broek verlost ga worden gaan zijn handen omhoog. Hij draait mij om en we zoenen gretig. Mijn handen willen hem ook voelen. Zijn blote huid, zijn licht behaarde borst. Hij trekt mijn shirt uit en kijkt tevreden naar wat hij ziet. Hij streelt de bolling van mijn borsten, zacht maar duidelijk. Eindelijk bevrijdt hij mij van mijn broek en van mijn string. Hij kust mijn borsten en maakt tegelijkertijd mijn bh los, zodat hij mijn tepel in zijn mond kan nemen. Zijn handen kneden mijn billen en benen. Heerlijk. Ik wil hem ook uitkleden, maar hij heeft andere plannen. Hij pakt mij op en zet mij op het aanrecht. Zijn tong gaat van mijn borst langzaam naar mijn buik. Zijn vingers over mijn benen omhoog. Hij voelt wat hij al weet en zijn tong komt het proeven. Ik spreid mijn benen een beetje om hem te laten doen wat hij wil. Zijn tong op mijn clit, twee vingers glijden naar binnen. Hmm, ik kreun zachtjes en geniet. Ik hoor bij het bewegen van de vingers hoe nat ik ben. Mijn kutje reageert op zijn vingers die een heerlijk ritme hebben. Hij versnelt het ritme een beetje en zijn tong doet mee. Ik hoor hoe hij geniet en geef mij dan aan hem over. Zijn ritme versnelt verder, mijn handen door zijn haren en net als ik bijna kom stopt hij en geeft me een zoen. Dan fluistert hij in mijn oor, zullen we wat gaan eten? Oh deze man doet wat met mij. Gelukkig is de avond nog jong…

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Tim 28 jan 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *