— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een onverwachte knipbeurt. Deel 1

Een onverwachte knipbeurt. Deel 1

Ik ben weer eens gehaast. Ik heb de hele middag paard gereden. De merrie was zeer ongeduldig vandaag. Dat getrappel heb ik op één of ander manier overgenomen. Misschien had ik een hengst moeten rijden, dan was ik misschien opgewonden geworden. Enfin, ik ben op weg naar huis. Thuis aangekomen neem ik heerlijke warme douche. Daar kalmeer ik enigszins van. Het liefst zou ik de warme straal wat langer op mijn onderlichaam gericht hebben maar helaas de tijd stroomt sneller. Na wat textielvezels over mijn lichaam getrokken te hebben spoed ik mij naar de keuken voor het avondeten met de kids en mijn man. Een gezinnetje waar niets mis mee is. Iedereen heeft zijn bezigheden en die bepalen veelal een vast patroon. Ik ben niets anders gewend en kan me daar volledig in vinden. Na het eten en de dag met zijn allen door genomen te hebben trek ik mijn jas aan. Ik moet nog gaan werken. Mijn man ruimt de tafel dan af en stopt de kinderen in bed.

Als ik in de auto zit betrap ik mijzelf erop dat ik eigenlijk geen haast heb. Ik heb vanavond maar één klant. Ik trap het stalen ros wat minder op zijn gasflank. Wonderbaarlijk kom ik tot rust. Die ene klant is letterlijk één klant. Normaal knip ik het hele gezinnetje maar de vrouw had mij een week eerder een app gestuurd of de afspraak verzet kon worden. Ze had kaartjes gekregen voor een voorstelling op de dag van onze afspraak. Een week voor de afspraak zit er meestal weinig ruimte in mijn agenda. Dus ga ik vandaag de echtgenoot knippen en later in de week, ergens tussen de bedrijven door, de andere gezinsleden. Vandaag heb ik een echte eenmanszaak gerund door één vrouw met één klant.

Aangekomen bij de klant, een man van middelbare leeftijd, gaat de deur met een vrolijke zwaai open en maakt hij zoals altijd een grapje. Hij vraagt “Hé, goed je weer te zien, hoe is het onder-tussen?”. Het dringt niet tot mij door en ik loop door naar de keuken waar ik mijn tas op het aanrecht uitpak. Hij vraagt of ik wat wil drinken, wat ik zoals gewoonlijk afwimpel en begin aan mijn klus. Het is een lange slanke man die er jong uit ziet voor zijn leeftijd. Niet knap maar toch een bepaalde aantrekkingskracht. Wel heeft hij mooie handen met slanke lange vingers die er perfect uit zien. Een soort chirurgenhanden. Ik schat altijd in dat hij heel lief is. En hij heeft een heerlijke lichaamstemperatuur. Ik heb altijd koude handen en als ik zijn gezicht aan raak voel ik dat direct. Soms houd ik mijn hand wel eens wat langer tegen zijn gezicht aan als steun. Dat gaat eigenlijk ongemerkt tot het mijzelf een keer op viel. Ik heb daar voor mijzelf nooit verder een betekenis aan gegeven. We keuvelen weer leuk en hij maakt de nodige grapjes waarbij ik soms in een deuk lig. Alles gaat gewoontjes en het resultaat van mijn werk ziet er weer voor weken goed uit.

De man veegt de haren op en gooit deze weg. Ondertussen pak ik mijn tas in. Daarbij sla ik altijd mijn lange haren over mijn linkerschouder zodat deze niet overal tussen hangen. De man komt rechts van mij zijn handen wassen. Uit het niets voel ik plotseling een warme zoen in mijn blote nek. Een tinteling gaat door mijn buik. Een zoen die net iets langer duurt als een vluchtige maar die mij wel opslag onzeker maakt. Ik word onrustig. Mijn hoofd slaat op hol. Wat moet ik doen? Hem een klap verkopen? Maar het voelt zo lekker aan afgaand op mijn onderbuik. Het kriebelt daar. Terwijl ik naar hem toe draai kan ik niet meer rationeel denken. Mijn lichaam doet iets waar ik mij vooraf niet in zou kunnen vinden. Ik vlieg hem om zijn nek en druk mijn lippen op de zijne. Of dat het sein voor hem is weet ik niet maar hij trekt mij dichter naar zich toe en tilt mij min of meer op . Instinctief spring ik op en sla mijn benen om zijn heupen. Teder kussen wij elkaar terwijl ik mijzelf niet meer herken. Het kriebelt heftig in mijn onderbuik. Helemaal als hij zijn warme handen onder mijn billen schuift om mij te ondersteunen. Wat gebeurt hier? Ben ik dit? Ik voel nattigheid in mijn slip. Warm en koud naar gelang hij zijn handen subtiel over mijn billen beweegt. Ook is er bij hem iets aan het groeien tussen ons in. Al die indrukken in zo’n kort tijdsbestek kan ik niet aan. Mijn hoofd zou zeggen stoppen maar mijn lichaam geeft zich over.

Hij loopt met mij om zich heen gestrengeld naar de eetkamer, schuift een stoel opzij en zet mij op de eetkamertafel. Hij grist wat kussen bij elkaar. Tilt mij op en legt teder een kussen onder mijn billen. De rest legt hij er recht achter. Daar zit ik dan bij te komen van de eerste indrukken. Waar gaat dit heen? Wat moet ik doen? Ik krijg echter de kans niet om antwoorden te bedenken. Teder pakt hij mijn hoofd vast met zijn beide handen op mijn wang. Zijn vingers spreid hij rond mijn oren. Met zijn pink, middelvinger en ringvinger masseert hij zachtjes achter mijn oren terwijl ik diep in zijn bruine ogen kijk. Ik verlies mijzelf en krijg het warm. Ik trek zijn gezicht naar mij toe en kus hem. Ik wring met mijn tong zijn lippen open. We tongzoenen er heftig op los. Ik die altijd smetvrees heb kus hier intens een ‘vreemde’ man! Ik kan mijn gedachten niet meer ordenen zo erg word ik geprikkeld door mijn lichaamsbelevingen die zeggen dat ik nog leef en niet droom. Het kriebelen in mijn onderbuik, de warme gloed in mijn lichaam, de heerlijke strelingen aan mijn hoofd. En bovenal heb ik stevige Deltawerken nodig voor de vochtigheid die mijn grotje laat onderlopen.

We gaan zo op in elkaar dat we bijna zouden vergeten door te gaan. Ik hunker naar meer en dat heeft hij nu ook. Hij laat zijn handen langs mijn lichaam glijden en bukt. Voorzichtig trekt hij mijn schoenen uit. Dan krijg ik nog een zoen en duwt hij mij langzaam achterover zodat ik op de kussens kom te liggen. Ik nestel me zodat ik comfortabel lig. Hij schuift de stoel aan, gaat zelf zitten en zet mijn voeten op de armleuningen. Hij trekt mij nog een stukje naar zich toe zodat mijn billen zweven boven de rand van de tafel. Zo zit hij recht voor mijn kruis. Ik hoop niet dat hij de natte vlek in mijn spijkerbroek ziet. Of dat ook zo is krijg ik niet meer mee. Zijn handen gaan over mijn lichaam van onder mijn oksels langs de zijkant naar beneden, over mijn heupen naar mijn benen en terug. Ik krijg een heel warm gevoel als hij zijn handen langs mij laat glijden en bij mijn borsten en lies zijn duimen op en neer beweegt. Het liefst zou ik mijn tepels naar de zijkanten duwen zodat hij die kan aanraken met zijn duim. Evenals mijn heupen ineen vouwen zodat zijn duimen vanuit de lies dichter bij mijn lippen kunnen geraken. Helaas is dat onmogelijk. Maar ik geniet en wordt geiler. De tintelingen in mijn buik zijn enorm. Hij gaat nu met zijn handen over de binnenkant van mijn bovenbenen en masseert mij met zijn duimen. Hij steekt zijn handen onder mijn billen en wrijft met zijn duimen omhoog van mijn kontgaatje via mijn lies omhoog langs mijn lippen. Hij moet nu wel voelen dat ik nat ben. Zijn duimen gaan nu sneller op en neer naast mijn lipjes. Ik voel de warmte door de spijkerstof heen. Ik word gek en begin te kronkelen. Ik wil mijn heupen zodanig bewegen dat ik mijn klitje onder zijn duimen krijg. Maar dat laat hij op één of andere manier niet toe. Hij duwt nu zo hard met zijn duimen dat hij de buitenkant van mijn lipjes tegen elkaar aan duwt terwijl ik mijn benen en billen op en neer beweeg alsof ik op een fiets zit. Mijn god, wat is dit lekker. Mijn klitje wordt gestimuleerd door de strakke spijkerstof en de druk daarom heen. Ik begin zachtjes te kermen en heb een heerlijk tintelend gevoel in mijn onderlichaam.

Plotseling trekt hij zijn handen onder mijn billen vandaan en legt ze op mijn broek aan beide zijden van mijn rits. Met zijn duimen wrijft hij nu langs mijn lipjes op en neer maar weet weer mijn klitje te omzeilen. Ik laat duidelijk merken dat dit verder moet gaan, ik kerm zachtjes: “Ja . ., ja . ., ja . .” Zijn vingertoppen krullen om de rand van mijn spijkerbroek heen. Ik grijp rigoureus in want dit moet sneller. Ik maak de knoop alvast los. Zijn vingertoppen schuiven naar de rits en maken deze open. Verrassend goed weet hij mijn spijkerbroek uit te trekken waarbij ik hem help door mijn benen om beurten te strekken. Daar lig ik gloeiend in mijn tangaslip die door en door nat is. Normaal zou ik mij vreselijk schamen, niet meer uit mijn woorden komen en onzeker worden. Dat is nu helemaal niet het geval. Ik drijf op een soort van wolk die neerdaalt op deze man om opgezogen te willen worden. Het zweverige en tintelende gevoel voelt enorm lekker aan. Hij pakt mijn tangaslip aan de bovenzijde vast en trekt deze behoedzaam een stuk omhoog. Dit geeft hem de ruimt om met zijn andere hand langs de string naar beneden te glijden zonder mijn klit of lipjes te raken. Overigens is mijn tangaslip verworden tot een stukje textieldraad dat als een vaatdoek zo nat is. Dan gaat er een schok door mij heen. Als zijn vingers langs het stukje draad afgedaald zijn stopt hij bij mijn kontgaatje. De knokkels van zijn warme vingers rusten plotsklaps op dit gevoelige plekje, Mijn god, wat heeft deze man lekkere warme vingers. Ik kan niet wachten tot die in mij zitten. Maar zover laat hij het nog niet komen. Hij heeft het draadje strak getrokken. Mijn vochtige warme lipjes slurpen als het ware het textielstukje naar binnen. Hij beweegt het draadje rustig op en neer van boven naar beneden en terug. Ik word hier hitsig van mede omdat het draadje regelmatig langs mijn klit schuurt. Het uitzicht voor hem moet ook wonderbaarlijk zijn want ik hoor hem ook dieper gaan ademhalen. Wat wil je ook als mijn lipjes zich om het draadje proberen heen te krullen. Ik begin te kronkelen want het gevoel is intens. Dat is schijnbaar voor hem de reden om te stoppen. “Nog niet poesje” fluistert hij. Nu realiseer ik mij dat we nauwelijks iets tegen elkaar zeggen. Het draadje zit nog vol tussen mijn lippen en voelt hier en daar koud aan door de nattigheid. Hij heeft zijn handen weer onder mijn billen geduwd en kneed deze lichtjes. Hierdoor vergeet ik al weer wat er net voor gebeurde, zo lekker voelt dit. De tintelingen en warme gloed in mijn buik zijn er niet minder om geworden. Hij beweegt zijn duimen omhoog en herhaalt wat hij straks heeft gedaan toen alles nog bedekt was met spijkerstof. Als hij zijn duimen langs mijn lipjes zet en deze tegen elkaar aan duwt met het draadje er tussen slaak ik een diepe zucht. Een warme gloed trekt van mijn tenen naar mijn buik. Hij beweegt zijn duimen naar boven en beneden zodat mijn lipjes over elkaar schuren. Een hemels gevoel dat gelukkig niet geblust wordt door de hoeveelheid neerslag aan vochtigheid die los komt. Ik maak wat ongecontroleerde bewegingen met mijn benen.

Wordt vervolgt

Beoordeel dit verhaal

6 Reacties

  1. ijsjemeisje 21 apr 2018
  2. A. van Leeuwen 21 apr 2018
    • Sander 24 apr 2018
  3. Josephine 22 apr 2018
  4. Gea 26 apr 2018
  5. FJ39 03 mei 2018

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *