— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Extra genot

Het is alweer een tijdje geleden dat ik je tegen kwam in de kroeg. Een mooie zelfverzekerde man met een ondeugende tinteling in je donkere ogen. Na een tijdje met elkaar gepraat te hebben bleken we ons vooral lichamelijk tot elkaar aangetrokken te voelen en aan het einde van de avond fluisterde je in mijn oor of ik zin had om met je mee naar huis te gaan. Mijn relatie was net stuk gelopen en ik had wel behoefte aan wat afleiding.
Eenmaal bij jouw thuis hadden we inderdaad een geweldige klik en heerlijke seks.
We zijn nu een paar maanden verder en we hebben sindsdien enkel contact gehad via de app.

Het is een regenachtige dinsdag als ik een vrije dag heb en al de hele dag onrustig en geil ben. Ik stuur je een appje of je toevallig thuis ben en het toeval wil dat je vakantie hebt. We spreken af maar je vraagt me wel pas over twee uur te komen omdat je nog met iets bezig bent. Prima, dat geeft mij de tijd om heerlijk in bad te gaan, me helemaal glad te scheren en tenslotte nog mijn hele lichaam uitgebreid te scrubben. Het kost me zoveel moeite om niet met mezelf te spelen, maar met het vooruitzicht op een heerlijke vrijpartij met ´mijn´ heerlijke vent lukt het me mezelf te beheersen.
Eenmaal uit bad trek ik een mooi lingerie setje aan; een zwarte string en bijpassende BH met kant. Als ik op zoek wil gaan naar wat ik er overheen wil aantrekken, bedenk ik me dat je me wel eens hebt verteld dat het je fantasie is dat ik naakt naar jou toe kom met enkel een lange jas om me heen. Ik besluit het dus bij mijn lingerie te laten en mijn lange zwarte jas erover aan te trekken. Nog even een beetje make-up, mezelf insmeren met lekker geurende bodylotion, pumps aan en ik stap voor de deur in mijn auto op weg naar jou.

Opeens zie ik op de klok dat ik eigenlijk te vroeg ben en een half uur eerder dan afgesproken bij jou aankom. Nou ja, ik ben nu al onderweg en anders wacht ik wel even tot je klaar bent met wat je aan het doen bent. Nadat ik mijn auto heb geparkeerd, trek ik mijn jas nog even extra om mijn lichaam heen. Jij woont in een drukke straat en ik heb weinig zin dat je buren zien wat ik onder mijn jas aan heb, of beter gezegd niet aan heb.
Ik bel aan en al snel hoor ik de zoemer dat de deur nu geopend kan worden. Ik loop de trap op naar de eerste verdieping waar je woont. De voordeur staat al open en ik stap gelijk naar binnen. Jij staat met je rug naar me toe de keuken op te ruimen. Ik open het ceintuur en direct glijdt de jas van mijn lichaam af. Dit is net het moment dat jij omdraait en ik zie een verdwaasde grijns op jouw gezicht verschijnen. In je ogen zie ik echter ook een bezorgde blik en als ik opeens iemand achter me hoor kuchen weet ik waarom. Als ik me omdraai zie ik de vriend staan waarmee je toen ook in de kroeg was toen we elkaar ontmoetten.

Uit mijn mond komt een spontane ´Oeps´ en ik voel mijn wangen rood worden. Ik herstel me echter redelijk snel, doe een paar stappen naar hem toe en geef hem een hand.
Hij stelt zich voor als Michael en in zijn ogen zie ik een ondeugende blik verschijnen. ´Ik moet toevallig net even een belletje plegen´ zegt hij voordat hij naar de deur loopt. Ik hoor hem nog net grinniken en mompelen ´ Ongelooflijk, die gozer heeft ook altijd geluk.´
Als Michael de kamer uit is, draai ik me weer om naar jou en ik zie dat je echt een beetje moeite moet doen om je lach in te houden. In twee stappen ben ik bij je en geef je een duw tegen je borst. ´Dat is niet grappig, ik schaam me kapot´. Nu barst je echt in lachen uit en herinnert mij eraan dat het mijn eigen schuld is omdat ik een half uur te vroeg ben. Je slaat je armen om me heen en je lippen vinden de mijne in een hete zoen waardoor de hele situatie opeens niet meer zo erg lijkt. Nadat je de kus hebt verbroken, glijdt je blik over mijn lichaam en fluister je in mijn oor dat ik er heerlijk uit zie. Mijn handen glijden over je borst naar beneden en openen ondertussen de knoopjes van je overhemd. ´We moeten even wachten dame, want we hebben nog gezelschap…..of zal ik Michael vragen om met ons mee te doen? ´
Ik kijk je verrast aan en jij geeft me een klein kusje op mijn mond. ´Jij weet dan mijn fantasie nog wel maar ik weet de jouwe ook nog hoor´ fluister je in mijn oor. Je ziet me twijfelen en vervolgt ´vertrouw me en ik zorg ervoor dat je het heerlijk zult vinden.´
Ik geloof mijn eigen oren niet als ik mezelf oké hoor fluisteren.

Blijkbaar heeft Michael ons gesprek gevolgd want ik voel hoe hij achter me komt staan en met zijn warme handen over mijn rug naar mijn billen glijdt. Om me aan deze situatie te laten wennen, wacht hij op mijn initiatief.

Ik draai me naar hem toe en al snel vinden onze lippen elkaar. Onze zoen begint langzaam en we tasten elkaar af om elkaar te leren kennen maar als ik voel dat jij zachtjes in mijn hals bijt en ik genietend kreun, glijdt de tong van Michael mijn mond in en vindt mijn tong. Onze zoen wordt al snel gepassioneerder en ongeduldig trek ik de onderkant van zijn shirt uit zijn broek om deze vervolgens over zijn hoofd uit te trekken. Een heerlijk bovenlichaam met klein wasbordje komt tevoorschijn. Ik heb gelijk zo´n zin in dit lekkere lichaam en als ik voorover buig om kleine kusjes op zijn borst te drukken voel ik jouw keiharde penis door je broek tegen mijn billen drukken. Plagend draai ik trage rondjes met mijn billen en ik voel je zo mogelijk nog harder worden. Na een tijdje laat je je vingers in mijn haar glijden en trekt me voorzichtig omhoog totdat ik met mijn rug tegen je bovenlichaam aan leun. ´Kom´, grom je hees in mijn oor.

Je begeleidt me naar je slaapkamer en Michael volgt ons. Ik hoor jullie onderling even fluisteren en Michael gaat op de stoel tegenover het bed zitten. Ik ben alvast op het bed gaan liggen en ik zie jou op me af komen lopen, terwijl je ondertussen je overhemd, spijkerbroek en sokken uit trekt. De donkere blik in je ogen geeft me de belofte dat dit een onvergetelijke ervaring gaat worden.

Beoordeel dit verhaal

8 Reacties

  1. Loes 21 jan 2018
    • Sexy 22 jan 2018
    • Frenk 24 mrt 2018
  2. Sexy 24 jan 2018
  3. A 25 jan 2018
  4. Anne 01 feb 2018
  5. Sexyboy 06 apr 2018

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *