— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Overgave

Op een warme zomerdag bel ik bij hem aan.Het duurt even voor de deur opengaat…maar dan staat hij daar in een spannend zwembroekje. “Sorry”, zegt hij, “ik lag te zonnen en had niet onmiddellijk iets bij de hand om aan te doen.” “Hij zont dus naakt.” dacht ik…waw! Ik stap over de drempel en kan mijn ogen niet van zijn zwembroek afhouden. Dat merkt hij ook op en ik zie zijn pik groter worden tot hij er bijna uitfloept. Ik kan dit alleen maar toejuichen en als hij me beveelt hem te volgen naar de badkamer, stribbel ik niet tegen…integendeel!

Eenmaal in de badkamer begint hij me hevig te kussen op de mond en in de hals en zijn handen verdwijnen al snel richting mijn billen. Hij kneedt ze gretig en hij drukt mij tegen de muur. Ik voel hoe zijn pik heel hard geworden is en hij priemt door mijn rokje. Dat rokje doet hij uit. Hij kust me als een gek en ik krijg een hemels nat gevoel vanonder. Hij trekt nu ook mijn topje uit en likt beide tepels tot ze stevig priemen en me nog meer opwinden.

Hij doet mijn string uit, neemt me vast en laat me op de rand van de lavabo neerzitten. Hij spreidt mijn benen ver uit elkaar en gaat geknield voor me zitten. Hij begint mijn schaamlippen zacht te likken en al vlug vindt hij de weg naar mijn klit. Die likt hij gretig op en neer en ondertussen streelt hij met één hand ook nog eens mijn linkerborst. Gewoon een fantastisch gevoel want ik word door mijn man nooit gebeft.

Alles is dubbel opwindend want ik kan het hele spektakel zien in de grote spiegel die zich in de badkamer bevindt en ik zie mezelf door een hete bink gelikt worden…Aaaah…dit kon niet anders…ik kon het niet meer houden! Enkele seconden ben ik volledig van de kaart.

Toen ik bijkwam, lag ik al in zijn groot hemelbed. Opnieuw begint hij mij zachtjes te kussen en te strelen. Ik voel zijn grote pik tegen me aan. Ik steek mijn hand uit, neem hem stevig vast en kniel voor hem. Man, wat een penis… hard, stevig en lekker lang! En begin er stevig aan te zuigen. Aan zijn gekreun weet ik dat ik het goed doe. Ik maak lange bewegingen op en neer en als ik voel dat hij bijna gaat komen, wrijf ik over zijn ballen! Ik verslik me bijna in het vele en warme zaad dat hij in me spuit.

We kijken elkaar glimlachend aan. We beginnen opnieuw te knuffelen en worden beiden weer opgewonden.Hij beveelt me op hem te gaan zitten en schuift zijn lul in mijn poesje.Ik hoop dat het zal stoppen…zo diep gaat hij in mij binnen….nog nooit was een man zo diep bij me binnen geweest… Ik ga op en neer en hij grijpt mijn borsten stevig vast. Daarna neemt hij mijn kont vast en beweegt die op en neer zodanig dat we beiden extra gestimuleerd worden. Net voor het hoogtepunt duwt hij me van zich af, komt hij tussen mijn benen liggen en penetreert hij me opnieuw heel diep. Met enkele korte stoten duwt hij zijn lul naar binnen en we komen beiden klaar.
Gewoon fantastisch!

Spiegeltje aan de wand

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *