— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Ultieme fantasie

Ik weet dat hij heerlijk is,en zeer waarschijnlijk geliefd bij veel vrouwen; ik heb daar verder geen problemen mee. Wat me wel ontstellend opwindt is het idee om samen met hem vrouwen te versieren,te veroveren en te beminnen, zonder dat dat van tevoren vast is gelegd of afgesproken.

Ik stel me als ultieme fantasie voor, dat ik samen met hem in een bar zit. Hij vingert mij onder het tafeltje, we zijn totaal relaxed maar ook enorm geil. We kijken naar een mooie roodharige dame van midden veertig.. zij kijkt ook naar ons, en wordt gelokt door al die aandacht. Ze komt bij ons zitten…

We spreken geen woord, maar beginnen onder het wankele tafeltje onze kenningsmakingsaanrakingen, we spreken niet, maar kijken. In de auto wordt nog niets gezegd, maar lig ik met haar uitgebreid te vrijen op de achterbank, terwijl hij kijkt in het spiegeltje en geniet.

In huis aangekomen volgt er een prachtig ballet van aanrakingen, van lust, van zalig vrijen. Het is urenlang genot, waarna iedereen totaal bevredigd en gelukkig is.

Als de vrouw weggaat, is er nog steeds geen woord gesproken…

eva

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *