— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Speeltje in de spotlight: Womanizer Next (met kortingscode)

De luchtdrukvibrator is niet meer uit ons nachtkastje weg te denken. Deze heeft niet alleen wereldwijd miljoenen vrouwen orgasmes bezorgd, maar heeft zelfs een ware revolutie ontketend. En nu brengt Womanizer, het merk dat de luchtdrukvibrator heeft uitgevonden, een speeltje uit met een nieuwe, verbeterde versie van die alom geliefde techniek. Je snapt: deze maand zetten we met Willie de spotlight op deze Womanizer Next, als blijk van onze eeuwige dank.

Over de luchtdrukvibrator: van aquariumpomp tot revolutie

De Womanizer Next is van ver gekomen. Als uitvinder Micheal Lenke er in 2013 erachter komt dat meer dan 60% van de vrouwen niet klaarkomt van penetratieseks of überhaupt moeite had om tot een orgasme te komen, begint hij zijn zoektocht naar een product om de orgasmekloof te dichten met (ja, echt) een aquariumpomp. Uit zijn grondige research en gesprekken met zowel experts als zijn eigen vrouw, blijkt namelijk dat luchtdruk dé manier zou kunnen zijn om de clitoris te stimuleren. Het eerste prototype was echter niet meteen een succes. Dat werkte alleen op volle kracht en had geen standen, tot ongenoegen van echtgenote Brigitte, die als proefkonijn dient.

Talloze aanpassingen, verbeteringen en een pauze van Brigitte later omdat al dat testen haar teveel werd, sprak Brigitte de woorden: “Dit wordt een wereldhit.” Deze eerste Womanizer werd getest door 60 vrouwen, slechts één bereikte geen orgasme, and the rest is history. Vele merken volgden met soortgelijke luchtdrukstimulators en inmiddels lijkt bijna elke vrouw wel een luchtdrukvibrator te hebben, te willen of er in ieder geval van gehoord te hebben. Sommige seksuologen zijn zelfs bang dat-ie té goed werkt. Al is er eindelijk een revolutionair product dat ons kan helpen de orgasmekloof te dichten, toch wordt er alsnog sceptisch naar gekeken. Begrijpelijk, als je weet dat deze seksuologen bedoelen: vrouwen hebben vaak mentale remmingen die hun plezier in seks in de weg zitten en opwinding is meer dan een snel orgasme van zo’n apparaat. Zonde, als je bedenkt dat juist dat orgasme dankzíj zo’n apparaat nu voor meer vrouwen dan ooit binnen handbereik is.

En nu is daar dus de Womanizer Next, de eerste luchtdrukvibrator waarmee je ook de diepte van de luchtdrukstimulatie kunt bepalen. Wat ons betreft het énige dat bij de huidige varianten nog ontbrak. Nu kunnen we écht zelf bepalen hoe en hoe snel we tot dat hoogtepunt komen.

Next’s special talent

De Womanizer Next is het eerste speeltje met 3D Pleasure Air. Deze vernieuwde en verbeterde luchtdruktechnologie biedt een vollere, rijkere en diepere sensatie dan zijn voorganger. Met de Womanizer Next kun je dankzij de Climax Control-functie niet alleen de intensiteit, maar ook de diepte van de luchtdrukgolven aanpassen aan jouw voorkeur. Hij heeft 14 intensiteiten en 3 dieptestanden.

Daarnaast is dit het stilste model tot nu toe, kan hij gerust mee in bad, schakelt de AutoPilot-functie voor jou tussen de verschillende standen als je daar zelf geen zin in hebt, en kun je met de Afterglow-functie je orgasme ontspannen afronden. Die laatste brengt je met één druk op de knop terug naar de laagste stand om nog even na te genieten.

Waarom luchtdruk?

Mocht je zelf nog niet ervaren hebben waarom luchtdruktechniek voor zoveel vrouwen dé manier van clitorisstimulatie is, is een korte uitleg op zijn plaats.

Clitorale stimulatie is voor veel vrouwen onmisbaar om een hoogtepunt te kunnen bereiken, maar de clitoris is een heel gevoelig plekje. Voor je beeldvorming: met 8000(!) zenuwuiteinden dubbel zo gevoelig als de eikel. Daardoor kunnen trillingen van een gewone vibrator al snel te intens zijn.

Luchtdrukvibrators stimuleren de clitoris zonder deze direct aan te raken. De kans op overstimulatie is daardoor veel kleiner. Door het mondje om de clitoris te plaatsen, creëer je een licht vacuüm. De clitoris wordt vervolgens zachtjes in de opening gezogen en weer losgelaten door middel van pulserende luchtdrukgolfjes. Dit geeft een opwindende sabbelende tot zuigende sensatie en stimuleert de doorbloeding van de clitoris, wat de opwinding steeds vergroot. Gevolg: 97% van de vrouwen zegt met de Womanizer tot een of meerdere orgasmes te komen. Met de Womanizer Next zelfs 98%. Do we need to say more?

Gratis Womanizer Next Uitproberen?

Zelf ervaren waarom Willie en Shespot de Womanizer Next in de spotlight zetten en (anoniem) je ervaring delen? Stuur een mailtje met je adresgegevens naar onze redactie – [email protected] – met als onderwerp ‘Womanizer Next’, en benoem kort waarom je dit speeltje wil testen. Wie weet kiezen wij jou dan uit om namens Shespot te reviewen!

Of bestel de Womanizer Next nu met 10% korting bij Willie.nl met de code: SHESPOT10NXT

Geldig tot 21 maart 2024.

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Morna 18 mrt 2024

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *