— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Eerste verlangen naar een vrouw

Sinds mijn bezoekjes aan Eva’s kapsalon is mijn leven niet meer hetzelfde. Vanaf de eerste afspraak werd ik overweldigd door haar dierlijke schoonheid en betrapte mij erop dat ik voor het eerst in mijn leven fantaseerde over seks met een vrouw.

Bij mijn ex-man was de erotiek de laatste jaren van ons huwelijk saai en voorspelbaar geweest. Als ik bij haar in de kappersstoel zat, dan keek ik heel sneaky naar haar mooie figuur. Het leek of zij bij elke afspraak uitdagender gekleed ging (misschien was dat ook wel zo). De laatste keer dat ik bij haar was, droeg zij een strak zwart jurkje en had zij haar lange blonde haar opgestoken. Dit gaf haar iets dominants en ongenaakbaars.

En ik? Ik smolt helemaal weg. Terwijl Eva mijn haar waste en met haar vingertoppen mijn hoofdhuid masseerde, voelde ik een warme gloed van mijn onderbuik naar mijn kruis trekken en mijn schaamlippen zwollen helemaal op. Ik werd nat en ik wilde mijzelf aanraken. Mijn tepels waren helemaal hard geworden en priemden door mijn T-shirt. Ik was bang dat het ook te zien was door het dunne kappersschort heen.

Ik had mijn ogen dicht en Eva fluisterde zachtjes in mijn oor hoe mooi zij mij vond. Ze vertelde dat ze kon verdrinken in mijn mooie grote bruine ogen en dat mijn roodbruine haar als koper glinsterde in de ochtendzon van de lente. Toen zij mijn haar had uitgespoeld, gaf zij mij een lichte zoen op mijn mond, zodat niemand in de kapsalon het kon zien. De tinteling van haar zachte vochtige lippen deed mijn hart sneller kloppen. Ik was vol verlangen.

Ik begon over Eva te fantaseren, zoals die keer dat ik in bad mijn poesje helemaal kaalschoor. Ik stelde mij dan voor dat Eva dit deed, vol overgave en liefde met vette geurende scheerzeep en zo’n ouderwets kappersmes. Eigenlijk wist ik nu niet of ik verliefd was op Eva of dat het alleen maar pure lust was wat mij dreef. Ik was in verwarring.

Ik wist dat zij een vriend had die Nick heette. Hij gaf surfclinics in het buitenland en was eigenaar van verschillende surfscholen. Ik heb haar collega’s in de kapsalon weleens stiekem over hem horen praten wanneer ik te vroeg was voor mijn kappersafspraak met Eva. Hij scheen een prachtig gebruinde blonde hunk te zijn met het voorkomen van een Viking. Zeg maar een echte surfdude.

Ik besloot de strijd der liefde aan te gaan en bedacht dat ik via Nick dichter tot Eva zou kunnen komen. Dus bezocht ik Nick op zijn surfschool In Egmond aan zee.
Ik kwam binnen in het houten strandhuisje en doordat het al laat was, was er behalve Nick niemand aanwezig. Hij stond op vanachter een bar en mijn adem stokte in mijn keel. Hij schonk mij een gulle lach en zijn witte tanden in combinatie met zijn heldere blauwe ogen deden denken aan een woeste Hawaiiaanse diepblauwe oceaan met golven van spierwitte schuim.

“Een proefles?”, stamelde ik.

“We gaan eerst naar buiten zodat ik je de golven kan leren lezen”, antwoordde hij met een diepe baritonstem. We liepen naar buiten tussen surfkarren en surfplanken door en ik strompelde met mijn hoge hakken door het rulle zand.

Plotseling viel ik en ik hield mij aan hem vast, trok hem bijna mee in mijn val. Toen gebeurde het: hij boog zich met zijn grote gespierde lichaam over mij heen en keek mij diep in mijn ogen. Ik hield het niet meer en wij begonnen hartstochtelijk te zoenen.

Ineens trok hij mijn jurkje omhoog, trok mijn rode stringetje stuk en kwam met zijn mooi gevormde lul diep in mij, Ik slaakte een diepe kreet en hij nam me op het strand. Wat er allemaal gebeurde was onvergetelijk.

Toen ik afscheid van hem nam, drukte ik mijn kapotgescheurde stringetje in zijn hand en vroeg:

“Kan ik nog een keer je mooie handen over mijn huid voelen binnenkort?”

“Ik zal dan geen enkel stukje vergeten”, antwoordde hij.

Toen ik met Eva belde voor een afspraak, klonk ze eerst onderkoeld. Het kon alleen zaterdagmiddag na vieren, zij ze kortaf.

“Maar dat is toch na sluitingstijd?”, vroeg ik.

Ze ontdooide wat en zei met een zoete stem:

“Voor jou maak ik graag een uitzondering schat.”

Zo zat ik op zaterdagmiddag in de kappersstoel. Ik was opgewonden. Mijn affaire met Nick was alweer twee maanden geleden en ik verlangde weer naar Eva. Het was haar afstandelijkheid die me gek maakte. Ik had mijn donkergroene stretchjurkje aan en droeg geen slipje. Hopelijk is de salon nu echt gesloten, dacht ik nog.

Ze speelde liefkozend met mijn krullen en zij op plagerige toon:

“Iik heb straks een verassing voor je.”

Mijn adem stokte en ik zei tegen haar:

“Ik wil je handen voelen over alle plekjes van mijn lichaam.”

“Dan moet ik ervoor zorgen dat alle plekjes naakt zijn”, antwoordde ze. Ze liep weg en kwam terug met een kom vol schuim en een ouderwets scheermes. Ze zette het onder de kappersspiegel neer.

Ik dacht aan mijn droom en hoe fijn het moet zijn om mijn kut door haar te laten scheren. Ik ging achteroverliggen en Eva begon mijn haar te wassen. Langzaam masseerde zij mijn hoofd en ik dacht aan wat zij straks beneden zou gaan doen.
De shampoo die zij gebruikte rook verrukkelijk en voelde heel crèmig aan.

“Is dit special verzorging voor mijn haar?” Vroeg ik.

Ze antwoordde: “Nou, het is eigenlijk meer verzorgend voor je hoofdhuid en ik wil nu dat je je ogen dichtdoet en niet meer praat.”

Ik gehoorzaamde en onder haar zacht masserende handen zakte ik weg en ontspande me. Gaandeweg veranderde het gevoel van de massage en voelde het alsof Eva een fijnmazige kam of zoiets gebruikte en niet meer haar handen. Zij masseerde meer in stroken. Ik schrok. Zij was mijn hoofd aan het scheren met zo’n ouderwets scheermes dat ze ook bij de hindoetempels in India gebruiken voor haaroffers. Ik wilde overeind maar ze hield mij tegen. En begon aan de zijkant bij mijn oor.

“Rustig, ontspan je”, zei zij. “Het is nu al veel te ver”.

Ik voelde dat zij mijn hoofd opnieuw inzeepte. Haar handen en vingers voelden vreemd aan op mijn naakte hoofdhuid, eigenlijk wel opwindend. Grondig schoor zij de laatste haartjes weg.

Ineens hoorde ik een bekende mannenstem, Hij stelde me gerust:

”Blijf maar stil liggen, je ziet er prachtig uit”, zei hij en ik voelde hoe zijn grote tedere handen met olie mijn hoofdhuid gingen masseren.

Eva was ondertussen begonnen met het inzepen van mijn poesje en ik genoot.
Toen ik bijna helemaal gek werd stopte Nick zijn grote lul in mijn mond terwijl Eva mijn fris geschoren kut likte. Ik kwam hortend en stotend klaar.

Ik had van alles verwacht van deze knipbeurt, maar niet een kaal hoofd en een triootje met Eva en Nick! En dit was nog maar het begin.

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. JOS 20 jan 2024

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *