— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een verhaal in een verhaal, deel 3

Ik kon haar uitnodiging niet weerstaan en wilde dat ook niet. Sterker nog: ik wilde wraak, een zoete wraak, omdat ze me in haar verhaal zo meedogenloos aan haar fantasie had onderworpen. Ik weet niet wat me overkwam, maar ik verloor alle schroom die ik in de afgelopen maanden in de vorm van schuld op mijn schouders had geladen. Ik zou ervoor zorgen dat ze morgen een prachtig slot van haar verhaal kon voorlezen. Tijd om initiatief te nemen.

Ik stond op uit de fauteuil en begon me langzaam uit te kleden. Ondertussen hielden onze blikken elkaar vast. Toen ik tergend langzaam mijn beha van mijn borsten nam en ze mijn harde tepels kon zien, begon ze zich zachtjes en kreunend te vingeren. Ik draaide me naar haar om, stak mijn kont in haar richting en deed mijn string naar beneden als een volleerde stripster, terwijl ik haar over mijn schouder bleef aankijken. Ze kronkelde op het bed. Ze ademde zwaar en ik hoorde het soppende geluid van twee vingers in haar kletsnatte kut. Ik liep naar haar toe en zette een been op het bed, zodat ze me goed kon bekijken. Met twee vingers spreidde ik mijn lipjes en met mijn andere hand streelde ik mijn klitje. Ik voelde me geil en werd natter en natter. “Wil je hierover schrijven, Belle? Wil je schrijven over mijn geile, natte kutje?” Ik schrok van mijn eigen woorden maar zag dat het haar nog meer opwond. Ze kreunde luid en ze bewoog haar vingers bewogen als een bezetene. “Doe met me wat je wilt, Vera!”

Ik kroop op bed en posteerde me over haar heen, knielend boven haar hoofd. Haar mond was dicht bij mijn kutje. “Proef me maar, dan kun je opschrijven hoe ik smaak”, siste ik haar toe, terwijl ik me verder door mijn knieën liet zakken en haar mond vrij spel gaf. Haar handen, met natte vingers van haar sap, pakten mijn billen beet en trokken me nog verder naar haar hoofd. Grommend en gulzig likte ze me. Ze liet haar tong langs mijn klitje flitsen en dan weer tussen mijn lippen glijden. Het voelde alsof er elektriciteit door mijn lijf gierde.

Ik reed steeds harder en sneller op haar mond, terwijl ik mijn tepels tussen duim en wijsvingers stevig beetpakte. “Neuk me met je geile tong, schrijvertje, toe dan!” Belle kreunde en kronkelde. Terwijl ze haar tong in mijn kutje liet glijden verkende ze met een van haar slanke vingers nu mijn kontgaatje. Ik voelde een overweldigend orgasme aankomen. Te snel! Ik probeerde me te beheersen en van haar los te maken, maar Belle had me door. Ze likt me nog gulziger en heftiger en toen ze haar vinger langzaam in mijn kontje duwde was het te laat: ik schreeuwde het uit van genot en drukte mijn kut tegen haar mond, terwijl ik hard in mijn tepels kneep en op een ongelooflijk heftige manier klaarkwam. Ik had het gevoel dat het geil uit me vloeide. Ik keek naar beneden en vond de blik van Belle, die mijn kutje zachtjes bleef likken. Langzaam kwam ik weer bij mijn positieven. Ik maakte me los en ging naast haar liggen. Ik gaf haar een zachte tongzoen en proefde mezelf.

“Je hebt me heerlijk laten komen, schrijvertje”, fluisterde ik, terwijl ze een beetje bewoog en zo zorgde dat onze borsten elkaar zachtjes raakten. Zo lagen we een tijdje, elkaar strelend en zoenend. Die liefkozingen werden allengs weer heftiger en de smaak en geur van seks brachten wat dierlijks in me boven. Ik nam opnieuw het initiatief.

Ik draaide haar op haar rug en knielde nu tussen haar gespreide benen. Ik pakte haar dijen en legde een kussen onder haar kont. Ik legde een hand op haar venusheuvel en met mijn duim streelde ik zachtjes haar klitje. Onze hitsige blikken vonden elkaar weer. “Je hebt een heel mooie kutje, weet je dat?” Belle antwoordde met een kreun: “Doe ermee wat je wilt!” Ik reikte naar mijn glas champagne. “Weet je, ik houd van champagne”, zei ik. “En vooral als ik het uit een mooi glas kan drinken.” Ik boog me voorover, tot dichtbij haar kruis, en goot de champagne langzaam over haar klitje. Ik zag hoe de straaltjes zich vermengden met haar eigen vocht, zich via haar spleetje een weg baanden naar beneden en tussen haar billen verdwenen. Toen likte ik haar. Met lange halen vanaf haar kontje tot aan haar klitje en in haar geilheid bewoog ze haar onderlichaam steeds naar mijn mond toe. “Hmmm, heerlijk”, fluisterde ik. “Champagne vermengd met het geile sap van een hitsig schrijvertje”, en Belle beantwoordde door kreunend mijn hoofd weer te duwen tussen haar benen. “Lik me!” schreeuwde ze. “Lik me en laat me komen!” Maar ik wilde het anders. Ik kwam rechtop. “Geef me je dildo!” commandeerde ik.

Belle reikte naar het nachtkastje, haalde een forse, witte dildo tevoorschijn en reikte me die aan. “Wat ga je met me doen Vera? Ga je me nu neuken?” vroeg ze hoopvol. “Ja, zo meteen laat ik je voelen hoe die kunstlul je geile kutje opvult en in je stoot. Wil je dat graag? “Jaaaahhh!” gromde Belle, die kennelijk erg van dirty talk hield. “Neuk me alsjeblieft, vul me helemaal!” Ik vond het heerlijk om te voelen hoe we alle schroom lieten varen en helemaal opgingen in onze geilheid. We maakten haar dildo nat door er samen aan te likken en wisselden dat af met diepe en natte tongzoenen. Belle bewoog haar onderlichaam heviger en heviger tegen me aan. Ik kwam weer echtop op mijn knieën, tussen haar benen.

“Doe je benen wijd en bied me je mooie kutje aan!” siste ik haar toe. Ze gehoorzaamde met een kreun van verlangen. Ik boog me voorover en spreidde haar lipjes met mijn vingers. Ik likte haar gezwollen klitje. Ze was open en heel nat. Met mijn andere hand liet ik haar dildo zachtjes langs haar lipjes en de mond van haar kutje glijden. “Je wilt het, hè?” vroeg ik plagend. “Jaaa!” kreunde ze luid, “Alsjeblieft Vera, neuk me met dat ding, toe!”

Ik plaagde haar verder. “Alleen als je me nu precies nazegt. Zeg: ‘Ik ben een geil schrijfsletje met een smachtend, nat kutje’.” Ik genoot ervan de touwtjes zo in handen te hebben. Ze herhaalde mijn woorden, maar ik liet het haar nog eens zeggen. “Ik versta je niet Belle. Wat ben je?” Terwijl ze de woorden voor de tweede keer uitsprak liet ik de dildo diep in haar glijden en haar bekentenis ging over in een korte schreeuw en een diepe kreun. Ze was dichtbij een orgasme en ik had geen zin om haar langer te laten wachten. Terwijl ik diep in haar stootte en me verlekkerde aan de aan blik van haar glinsterende kutje dat strak om de ronding van haar dildo gleed, verloor Belle alle controle. Ze had haar tepels tussen duim en wijsvingers, bewoog haar hele lijf heftig op het ritme dat ik aangaf en kreunde alsof haar leven ervan afhing. Ik merkte dat ze nog steeds natter werd en dat moedigde me aan haar nog wat steviger te neuken. Ze was nu heel dichtbij. Plots riep ze: “Ohhhhh! Vera, ik kom! Ik kom! Haal hem weg!” Ik was even verbaasd dat ze mijn arm vastpakte en aangaf dat de dildo uit haar moest, maar ik zag nu waarom: terwijl haar onderlichaamverkrampte van het orgasme dat door haar lijf gierde, gutste haar sap uit haar kutje, het leek bijna op spuiten. Ik was verbaasd maar vond het een ongelooflijk geile aanblik.

Belle leek een aantal seconden in een compleet andere wereld van genot. Toen hervond ze zich en trok ze me naar zich toe. Ze was klam en warm en onze zoenen smaakten hemels. “Wat doe je allemaal met me, Vera?” zei ze zacht. “Ik heb net een stukje verhaal voor je geschreven”, antwoordde ik en streelde haar borsten. Ik haalde een paar keer heel diep adem. Ze keek me vragend aan. “Fantasieën zijn altijd en overal om je heen, net als zuurstof. Je moet ze alleen durven in te ademen.”

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Tina 08 mrt 2024

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *