— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Op kamers, deel 2

Barbara en ik trekken onze laatste kledingstukken uit en gehoorzamen Vincent door snel op het bed te klimmen. De huisbaas zet ons in positie: op handen en knieën naast elkaar, met onze kont naar hem toe en onze gezichten naar zijn vrouw. Hij gaat achter ons staan en ik voel hoe hij mijn natte lipjes spreidt en over mijn klitje wrijft. Aan het gekreun van Babs te horen geven zijn vingers haar dezelfde behandeling. Ik kijk opzij en begin mijn vriendin opnieuw te zoenen terwijl Vincent zijn vingers steeds sneller in onze kutjes laat glijden.

Hij speelt behendig met mijn klitje en laat tegelijk plagerig zijn duim naar binnen glijden. Ik druk mijn lijf iets naar achter zodat hij dieper in me komt. “Je wilt meer hè?”, gromt hij. “Wees niet bang meisje, je gaat nog veel meer krijgen.”

Ik voel hoe hij achter me staat en met zijn eikel eerst tegen mijn kutje tikt. Ik word gek van verlangen en wil inderdaad meer. “Zeg dat je wilt dat ik je neuk”, fluistert Vincent. “Dat jullie door mij genomen willen worden, zeg het.” En opnieuw gehoorzamen we. Allebei smeken we de huisbaas om ons te nemen, precies zoals hij het horen wil.

Vincent kreunt tevreden en duwt met een flinke stoot zijn harde paal bij me naar binnen. Een beetje geschrokken door de ruwe benadering kreun ik het uit. Ik voel hoe hij een paar keer hard in me stoot en even plots als hij in me kwam, gaat hij er ook weer uit. Ik wil protesteren, want ik begon het net heerlijk te vinden, maar dan hoor ik hoe Babs een gilletje slaakt. Blijkbaar is het haar beurt. Ik kijk hoe mijn vriendin wordt genomen door haar huisbaas. Als ik mijn blik weer naar voren richt, zie ik hoe Linda naar ons ligt te kijken en ze haar vingers steeds dieper in haar kutje laat glijden. Kronkelend van genot ligt ze op het bed.

Het duurt niet lang voor ik weer aan de beurt ben en ik geef me over aan de golf van geilheid die door me heen trekt. Na een paar stoten geeft Vincent een speelse tik op onze billen en gaat hij liggen. Hij trekt me over zich heen en ik laat me voorzichtig over zijn lul zakken. Ik voel hoe mijn lipjes om zijn lul sluiten. Hij kreunt en fluistert: “Wat een lekker krap kutje heb je.” Ik ga langzaam op en neer en zoen Babs die naast me zit.

Terwijl ik op en neer blijf bewegen laat ik mijn tong over haar tepel glijden. Ik sluit mijn lippen eromheen en zuig zachtjes, met tussenpozen. Ik hoor haar kreunen. Dan trekt Vincent haar naar zich toen en ik zie hoe ze tegenover me komt zitten met haar kutje op zijn gezicht. Een golf van geilheid trekt door mijn lichaam. Wat een ongelofelijk geil gezicht om haar zo te zien zitten, kreunend, Vincents tong die tegen haar klitje tikt. Terwijl ik Vincent berijd buig ik mijn bovenlichaam naar voren. Ik vind Babs’ tong weer en we zoenen al op en neer wippend, kreunend en hijgend.

Op de tast vindt Vincent mijn borsten en hij begint ze te kneden. Babs gaat van het gezicht van Vincent af en kijkt me aan. Met een simpel knikje maakt ze me duidelijk wat ze wil; we wisselen van positie.

Even later legt Babs me voor haar op mijn rug neer en spreidt mijn benen. Ik lig met mijn hoofd over de rand van het bed en als ik mijn hoofd achterover laat vallen zie ik op de kop dat Linda nog altijd volop geniet van het schouwspel. Ze is rechtop gaan zitten zodat ze alles nog beter kan bekijken. Ze speelt met haar borst en met haar andere hand glijdt ze in hoog tempo over haar klitje.

Ik voel dat Babs met haar tong langs mijn been gaat. Ze kust en likt mijn dij en gaat tergend langzaam naar boven. Ze laat haar tong voorzichtig over mijn lipjes en langs mijn spleetje gaan. Op het moment dat ze haar vingers naar binnen wil laten glijden, zie ik dat Vincent haar van achter vastpakt. Haar vingers schieten mijn kutje in als Vincent opnieuw bij haar binnenstoot. In het ritme van Vincent vingert en likt ze me. Haar vrije hand omklemt mijn borsten. Ik ga mee op het ritme van Vincent en hij kreunt: “Jezus, wat is dit een geil gezicht!’ Ik zie dat zijn blik heen en weer schiet, van de twee naakte vrouwen voor hem naar de vrouw in de kamer aan de andere kant van de gang.

Ik voel dat Vincent stopt en hij trekt me overeind. Ik kom op handen en knieën terecht, mijn benen iets uit elkaar. Babs komt onder me liggen en we zoenen. Ondertussen laat Vincent zijn harde paal in me glijden en hij kreunt. Babs glijdt iets verder naar beneden en neemt mijn tepels in haar mond. Ik word gek als ze eraan begint te likken en zuigen. Haar hand is op zoek naar mijn klitje en ik geniet ervan dat ze me vingert terwijl ik geneukt word door Vincent.

Babs schuift nog verder naar beneden en begint me te likken. Terwijl Vincents lul opzwelt in mijn natte kutje, voel ik haar tong tegen mijn klitje tikken. Ik voel dat ik klaar ga komen en kijk naar de andere kamer. Linda zit op haar knieën op bed, ze kijkt me aan terwijl ze haar vingers op en neer in haar kutje laat glijden. Vincent versnelt het ritme en Babs volgt. De wereld om me heen begint te draaien. Ik kreun en kijk naar Linda. “Ik kom”, kreun ik. “Niet stoppen.” Mijn spieren trekken samen en ik hoor een luid gegrom achter me. Vincent pompt hard in me en terwijl mijn spieren zich ontspannen haalt hij zijn lul uit me en spuit over mijn billen. Babs komt weer naar boven geschoven en we zoenen. Ik proef mezelf op haar tong. Vincent veegt zijn zaad van me en laat zich achterover vallen op bed.

Babs en ik kijken elkaar aan en staan op. We lopen naar de deur en kijken achterom. “Blijf jij maar Liggen”, zegt Babs met een ondeugend glimlach. “Wij gaan even kennis maken met je vrouw.” En we lopen de kamer uit naar de andere kant van de gang.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *