— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Gelikt

Al de hele dag heeft hij zin in me. Dat is duidelijk. Ik draag een shirtje dat mijn borsten goed doet uitkomen, en een rokje. Daaronder draag ik laarzen. Ik zie er goed uit en dat heeft hij me ook laten weten. Hij zit op de bank en kijkt naar me, terwijl ik nog antwoord geef op enkele mailtjes.

Een paar dagen geleden trof ik op zijn computer een paar filmpjes aan, waarvan ik een beetje schrok. Filmpjes waarin een vrouw een man “dwingt” om zijn sperma van haar lichaam te likken en door te slikken.

Ik moest ook even slikken. Dit had ik niet van hem verwacht. Toen ik hem ermee confronteerde, gaf hij toe dat het een opwindend idee vindt, maar dat hij er, nadat hij eenmaal is klaargekomen, geen zin meer in heeft. Hoewel ik niets met het hele idee heb, besloot ik om hem met zijn fantasie te confronteren. Een prima straf voor het kijken naar die filmpjes.

Ik klap mijn laptop dicht en ga nonchalant naast hem op de bank zitten. Hij slaat een arm om mijn schouder en trekt me naar zich toe. Dan kust hij me. Eerst zacht, maar als ik de kus beantwoord, met meer passie. Hij gaat iets verzitten en het ontgaat me niet dat er iets zwelt in zijn broek. Mijn hand gaat naar zijn kruis.

“Volgens mij heb jij zin in me.”

Hij kan niet anders dan toegeven dat hij heel veel zin in me heeft. Opnieuw kust hij me, terwijl zijn handen mijn lichaam verkennen. We zijn al heel wat jaren bij elkaar, en nog steeds laat hij me regelmatig weten dat hij vindt dat ik een geweldig lijf heb.

“Waarom trek je niet wat uit?”
“Waar dacht je aan?”
“Alles?”

Hij staat op en trekt zijn shirt uit. Terwijl hij me blijft aankijken, maakt hij zijn broek los. Al snel staat hij naakt voor me. Zijn paal staat fier omhoog. Hij heeft al eens toegegeven dat hij het enorm opwindend vindt om naakt te zijn, terwijl ik gekleed ben.

Met één vinger wenk ik hem naderbij. Hij komt weer naast me zitten en kust me opnieuw, terwijl zijn handen over mijn lichaam gaan. Van mijn benen, via buik naar mijn borsten. Dan weer omlaag. Als zijn hand onder mijn rokje verdwijnt, sta ik op.

“Ik ga naar boven om me verkleden. Maak jij het intussen wat gezelliger?”

Terwijl hij een muziekje opzet en wat kaarsjes aansteekt, stap ik boven onder de douche. Ik geniet van het warme water, dat mijn lichaam streelt. Intussen bedenk ik wat ik zal aantrekken. Een sexy body? Een jurkje, met niets eronder? Misschien gewoon helemaal niets.

Ik besluit dat het een kanten string met bijpassende beha wordt. Als ik binnenkom, zie ik zijn pik direct reageren. Blijkbaar bevalt de gekozen outfit hem ook. Ik trek de deur achter me dicht en draai een rondje, zodat hij me goed kan bekijken. Het is duidelijk dat wat hij ziet, hem erg bevalt. Dan ziet hij dat ik niet met lege handen naar beneden ben gekomen.

Naast mijn roze speeltje heb ik ook iets speciaals voor hem meegenomen. We gebruiken het niet vaak in ons liefdesspel, maar zo nu en dan vindt hij het heerlijk om verwend te worden met een plug in zijn kont.

“Wat een aangename verrassing,” merkt hij op.

Ik loop op de bank af en ga op zijn schoot zitten. Dan kus ik hem. Eerst voorzichtig, maar al snel vinden onze tongen elkaar en zoenen we heftig. Zijn handen strelen mijn rug en geven extra aandacht aan mijn billen. Hij is gek op mijn billen. Dan richt ik me op, waarbij ik hem een geweldig uitzicht op mijn borsten gun. Met mijn hand achter mijn rug streel ik hem zachtjes tussen zijn benen. Hij kreunt van genot.
Ineens neem ik zijn ballen stevig in mijn hand.

“Als je goed je best doet, dan heb ik straks nog een verrassing voor je,” beloof ik hem, waarbij ik een glimlach niet kan onderdrukken. Dan laat ik hem los en ga voor hem staan. Langzaam trek ik mijn string uit, waarbij ik buk en hem opnieuw een mooi uitzicht op mijn borsten geef.

Ik kniel voor hem en breng mijn gezicht naar zijn kruis. Hij voelt mijn warme adem op zijn ballen. Dan lik ik zijn paal, van onder naar boven. Ik neem de top in mijn mond en draai met mijn tong rondjes om zijn eikel, terwijl ik met mijn hand zijn ballen verwen. Hij sluit zijn ogen en geniet van de aandacht die ik hem geef.
Plotseling stop ik en ga naast hem op de bank zitten. Ik spreid mijn benen en gun hem een blik op mijn gladgeschoren lippen.

“Mijn beurt,” zeg ik.

Hij knielt voor me. Met zijn hoofd tussen mijn gespreide benen begint hij me voorzichtig te likken. Ik kreun, als hij zonder moeite twee vingers bij me binnen schuift. Terwijl hij me langzaam neukt met zijn vingers, vindt zijn tong mijn klitje, dat hij met zijn lippen omsluit. Ik kreun zachtjes, terwijl hij mijn knopje met zijn tong bewerkt. Mijn orgasme laat niet lang op zich wachten en met een luide kreun kom ik klaar.

Hij verplaatst zijn aandacht iets omlaag en likt mijn lipjes, terwijl ik bijkom.
Als ik een beetje op adem ben gekomen, zeg ik hem op zijn knieën op de bank te gaan zitten. Met duidelijke tegenzin maakt hij zich los van mijn lippen en doet ik wat ik van hem verlang. Dan pak ik de plug en smeer die rijkelijk in met glijmiddel. Ik druk de punt langzaam zijn kont binnen. Voorzichtig begint ik hem te neuken en als ik merk dat hij voldoende ontspannen is, druk ik het ding er helemaal in.

Dan trek ik mijn beha uit en vraag hem om op de bank te gaan zitten. Hij neemt plaats en kreunt zacht, als de plug diep in hem wordt gedrukt. Ik pak nog wat glijmiddel en begin daarmee zijn pik te masseren. Die wordt direct keihard.
Dan ga ik, met mijn rug naar hem toe, op hem zitten. Ik voel hoe zijn pik soepel mijn kutje binnen glijdt. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder en begin met de vibrator mijn klit te verwennen. Ik geniet ervan om die pik diep in me te voelen, terwijl de trillingen hun werk doen. Het duurt het niet lang voordat ik opnieuw klaarkom.

Als ik ben bijgekomen, sta ik op en draag hem op hetzelfde te doen. Hij gaat staan en ik sla mijn armen om hem heen. Terwijl ik mijn naakte lijf tegen hem aandruk, kus ik hem. Dan draai ik me om en ga op mijn knieën op de bank zitten. Ik trakteer hem op een geweldig uitzicht op mijn kont. Lang laat ik hem er echter niet van genieten.

“Ik wil dat je me hard van achteren neemt.”

Meer aanmoediging heeft hij niet nodig. Langzaam voel ik zijn paal in mijn natte grotje glijden. Hij begint me te neuken. Na een paar voorzichtige stoten, voert hij het tempo op. Hard en diep stoot hij zijn pik in me, terwijl hij dierlijk gromt. Al snel merk ik dat zijn orgasme niet lang op zich laat wachten.

“Ik wil dat je klaarkomt over mijn kont,” gebied ik hem.

Hij is nu te ver heen om daarover na te denken en na een laatste stoot trekt hij zich met tegenzin uit me terug, om zijn zaad over mijn kont te spuiten. Dikke klodders landen op mijn billen en mijn rug.

“En nu ruim je die troep op,” zeg ik. “Met je tong!”

Even schrikt hij. Dit had hij niet zien aankomen. Een druppel trekt een spoor door het dal tussen mijn billen, op weg naar mijn kutje.

“Schiet op,” moedig ik hem aan.

Twijfelend knielt hij en likt de druppel van mijn gladde lippen. Hij proeft de smaak van zijn eigen zaad. Echt lekker vindt hij het niet, maar hij zet door. Zijn tong baant zich een weg omhoog tussen mijn billen. Hij slikt met tegenzin de klodder weg.
Dan verplaatst hij zijn aandacht naar mijn billen en likt ook daar het plakkerige spul op. Als hij klaar is, ga ik staan. Hij staat ook op en kust me. Ik proef zijn smaak op zijn lippen.

“Was het lekker?”

Hij geeft toe dat hij de smaak niet echt kan waarderen, maar dat hij het wel opwindend vond en terwijl we samen richting de douche gaan, bekent hij dat hij op deze manier nog weleens verrast wil worden.

Beoordeel dit verhaal

3 Reacties

  1. Liesbeth 05 sep 2016
  2. John Ladykiller 06 jan 2023
  3. jwbr 06 jan 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *