— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Kaasmeisje, deel 2

Na de uitgebreide zoen is alles voor even iets normaler geworden. Ik heb pizza besteld terwijl Fleur mijn kledingkast in is gedoken, waar ze uiteindelijk een shirt heeft gevonden dat voor mij eigenlijk te groot is. Een passende broek heeft ze niet kunnen vinden, waardoor ze nog steeds halfnaakt is. In ieder geval ben ik maar naar de deur gegaan toen de pizza werd bezorgd.

We liggen onderuitgezakt tegen elkaar op de bank. De pizza’s zijn inmiddels op en ik geniet van de verhalen van Fleur, die werkelijk geen moment stil is. Toen ik vanochtend opstond had ik ook nog niet kunnen bedenken dat er nu zo’n geweldige jonge meid bij mij op de bank zou liggen, laat staan dat ze ook nog eens halfnaakt zou zijn. Al mijn zintuigen zijn op haar gericht. Ik voel haar lichaam tegen mij aan. Ik hoor haar vrolijke verhalen. Ik ruik de laatste vleugjes van haar parfum en ik zie elke ronding van haar geweldige lichaam. Dan zijn vier van mijn vijf zintuigen. De laatste moet nog even wachten: het proeven.

Ineens kijkt ze mij aan, met haar stralende blauwe ogen.
“Ik praat altijd wel veel, maar jij zegt echt helemaal niks”, zegt ze lachend.
“Ik luister naar jou, want ik vind je verhalen leuk.”
“Hmm, vind je ze leuk, of erg leuk of heel erg leuk, want dat is wel een groot verschil.”
“Ik vind ze leuk. Jou vind ik heel erg leuk, maar helaas vind jij mij alleen maar erg leuk.”
“Ja, dat klopt, maar dat kan wel veranderen hoor.”

Terwijl ze dit zegt, komt ze overeind en gaat ze rechtop zitten.
“Toen je mij net zoende, vond ik je bijna heel erg leuk …”, zegt ze dan.
“Dus dan moet ik je maar weer zoenen”, zeg ik.
“We kunnen het proberen natuurlijk.”

Ik kom ook overeind en zoek met mijn mond die van haar. Ik kus haar even zachtjes op haar mond en nog een keer. En nog één.
“Werkt het al”, fluister ik zachtjes.
“Een beetje, maar misschien werkt dit beter”, antwoordt Fleur, waarna ze mij passioneel begint te zoenen. Ze wil haar armen om mij heen slaan om het nog passioneler te maken, maar allebei schrikken we van een scheurend geluid. Meteen schieten we allebei in de lach, want het geluid is van het t-shirt dat Fleur aan heeft en echt gewoon te klein is.

“Zal ik je toch maar weer een grote handdoek geven”, vraag ik haar lachend.
Fleur stopt nu echter met lachen.
“Ja, sorry hoor, maar ik ben gewoon echt veel te dik”, zegt ze en ze kijkt alles behalve vrolijk. Ze trekt het shirt uit over haar hoofd en gooit het boos op de grond.

Ik begrijp best haar frustratie. Ook ik vind mijzelf soms wel te dik, maar vergeleken bij Fleur ben ik slank. Alleen is ze zo ontzettend mooi en vind ik haar zo verschrikkelijk opwindend. Ik geef toe dat ik van te voren niet zou hebben gezegd dat ik op iemand met haar postuur zou vallen maar het gebeurt wel. De aantrekkingskracht van haar lichaam op mij is enorm. Ik heb nog nooit iemand ontmoet die zo’n uitwerking had op mij.

Ik sta op en pak haar hand.
“Kom”, zeg ik tegen haar.
Fleur staat ook op en staat nu tegenover mij.
“Lieve Fleur, je mag van jezelf zeggen wat je wilt, als ik het maar niet met je eens hoef te zijn, want ik vind je zo ongelofelijk aantrekkelijk.”
Ik leg mijn handen op haar heupen en begin haar zachtjes te strelen.
“Misschien zou ik je ook aantrekkelijk vinden als je slanker was, dat weet ik niet, maar ik zou je zeker niet meer aantrekkelijk hebben gevonden dan dat ik je nu vind, want dat is niet mogelijk. Ik geef toe dat ik niet heel veel ervaring heb en dat er nog niet veel meisjes zo naakt voor mij hebben gestaan. Ik weet alleen maar dat ik je heel erg sexy vind en ik geniet van alles wat ik zie, van elke ronding van je lichaam. Dat was vanmiddag al toen ik je zag op de markt en nu nog veel meer nu je hier zo voor mij staat. Ik vind je echt heel erg mooi.”

Even staan we zwijgend tegenover elkaar en kijken we elkaar alleen maar aan, terwijl mijn vingers zachtjes haar heupen strelen. Dan trekt Fleur mij stevig tegen haar aan en beginnen we elkaar weer te zoenen. Nog vuriger en passioneler als zojuist. Haar armen om mijn nek en mijn armen om haar middel. Ik voel hoe ze haar heerlijke lichaam tegen mij aandrukt, alsof ze één geheel wil worden. Ik wil haar, helemaal.

Het is Fleur die dan onze zoen weer verbreekt en mij iets van haar afduwt.
“Lieve Eva, ik heb echt jaren gewacht op dit moment. Zelfs toen we nog op school zaten en ik heel stiekem verliefd op je was, maar ook in de jaren daarna en zelfs toen ik een relatie had, en jou een keer zag lopen op straat en terwijl ik in de bus voorbij kwam, heb ik hierover gefantaseerd en nu wil ik het helemaal. Ik wil je helemaal zien, ook wat ik nog nooit heb kunnen zien.”

Terwijl ze dit zegt, pakt ze de onderrand van mijn shirt en trekt deze voorzichtig omhoog. Ik help haar door mijn armen omhoog te doen, zodat zij mijn shirt uit kan trekken. Ze gooit mijn shirt op de grond en het lijkt wel alsof ze alles eerst in haar wil opnemen. Even is haar blik gericht op mijn borsten maar ik voel bijna hoe haar blik vervolgens afzakt over de melkwitte huid van mijn buik. Dan pakt ze met haar handen de rand van mijn joggingbroek en begint ze deze over mijn brede heupen naar beneden te duwen.

“In mijn fantasie was je al heel erg mooi, maar de werkelijkheid is nog veel mooier en alles wat je net hebt gezegd over mij, geldt omgekeerd voor jou.”

Mijn joggingbroek glijdt langs mijn benen tot op mijn enkels, waarna ik eruit stap en ik ook naakt voor haar sta. Fleur zit nu op haar knieën voor mij. Ik voel haar starende blik priemen in mijn schoot, bedekt door mijn rode schaamhaar.

“Je bent zoveel mooier dan in mijn hoofd …”

Haar handen strelen zachtjes over mijn billen en ik voel haar warme adem op mijn huid als ze mijn buik kust. Ik word gek.

“Kom mee”, fluister ik weer, terwijl ik haar handen pak en haar op laat staan.

Ik loop door de woonkamer naar mijn bed en neem Fleur aan de hand met mij mee. Bij mijn bed, sla ik het dekbed helemaal terug en ik kruip op mijn bed.

“Kom bij me liggen”, zeg ik tegen Fleur.

Ook zij komt op het bed liggen. We liggen allebei op onze zij en kijken alleen maar naar elkaar. Ik kan er nooit goed tegen als iemand naar mij kijkt en al helemaal niet als ik naakt ben, maar nu is dat anders. De blik in haar ogen maakt het anders. Door die blik in haar ogen voel ik mij geweldig. Ze vind mij mooi en ik voel mij ook mooi.

Zachtjes kruip ik tegen haar aan en duw haar op haar rug. Even kus ik haar en tast haar lichaam dan weer af met mijn ogen. Haar prachtige borsten die een beetje opzij vallen en haar buik, strak gespannen nu ze op haar rug ligt. Dan kijk ik weer naar haar gezicht, haar fel blauwe ogen die mij in spanning afwachtend terug aankijken. Doe het, lijken ze te zeggen.

Ik steek mijn hand uit en begin voorzichtig haar borsten te strelen, maar haar tepels ontwijk ik. Nog wel. Eerst genieten mijn vingertoppen van het zachte vlees van haar borsten. Ik buig voorover en kus haar weer heel even zachtjes op haar mond, terwijl ik met mijn vingers naar haar tepels streel. Ze sluit haar ogen en geeft zich daarmee volledig over. Weer kus ik haar mond en ik voel hoe haar hand bovenaan mijn rug om langzaam naar beneden af te dalen.

Mijn hand verlaat haar borst en streelt over haar zachte buik tot het punt waar het voor haar extra gevoelig is en haar buik even verkrampt. Mijn gezicht is vlak voor dat van haar en ik voel haar warme adem zachtjes hijgend in mijn gezicht. Mijn hand heeft inmiddels haar onderbuik bereikt, waar in tegenstelling tot bij mij elk haartje zorgvuldig verwijderd is. Haar huid voelt zacht en glad en vooral geil.

Ik voel hoe Fleur haar benen spreidt om mijn hand de ruimte te geven verder te reizen. Heel even vraag ik mijzelf af of ik niet te snel ga, maar mijn hand krijgt niet de tijd te twijfelen.
“Doe het Eva, alsjeblieft”, kreunt Fleur zachtjes.

Heel langzaam laat ik mijn hand verder glijden. Met haar benen gespreid, heeft Fleur haar schoot voor mij geopend. Mijn vingers dalen af, langs haar dikke gezwollen lippen en het lijkt bijna alsof ik de vochtige hitte uit haar schoot in mijn hand voel. Even streel ik langs haar indrukwekkende dijen en het is niet waar zij mijn hand wil voelen, maar nu ik zo dichtbij ben, wil ik dat ook even voelen. Heel even, want dan gaat mijn hand weer omhoog tot mijn vingers het vocht van haar vagina bereiken.

“Jaaaaaa”, zucht Fleur.

Zachtjes streel ik tussen haar lippen door naar haar klit, waar ik eerst voorzichtig omheen streel. Fleur kreunt hard en goedkeurend, maar nog steeds blijft het voor mij beperkt tot voelen. Ik wil meer. Ik wil haar proeven. Ik heb maar mond geproefd en ik proef haar huid, maar ik wil proeven hoe ze smaakt ‘daar’.

Ik richt mij op om langs haar lichaam naar beneden te kruipen. Even kijkt Fleur mij aan, bang dat ik al ga stoppen, maar ze voelt wat ik wil en wil dat zelf ook. Terwijl ik naar beneden kruip om tussen haar benen te gaan liggen, trekt zij haar benen op om ruimte voor mij te maken. Ze ziet er zo verschrikkelijk opwindend uit, als ik tussen haar benen lig. Ik geniet van de aanblik van haar lichaam. Ze heeft nu haar benen omhoog en gespreid. Haar dikke bovenbenen zijn enorm geil, net als haar heerlijk volle billen die nu ook duidelijk zichtbaar zijn, maar de grootste aantrekkingskracht heeft toch haar geopende kruis, de welvingen vanaf haar buik die overgaan in haar van het vocht glinsterende vagina. Ik buig voorover en bijt haar in haar zachte vlezige schaamstreek, zachtjes, door mijn lippen heen als een klemmende kus. Ik hoor hoe haar adem stokt, in afwachting wat gaat komen.

Met mijn armen onder haar benen door, lig ik in haar schoot. Mijn mond slechts centimeters verwijderd van haar meest intieme maar ook meest opwindende plek op haar lichaam. Mijn vingertoppen strelen de zijkant van haar volle borsten, als ik mijn tong langzaam uitsteek. Slechts het puntje van mijn tong raakt zachtjes haar gezwollen klit en dit alleen is voldoende om een schokgolf in haar lichaam te creëren.

“Jaaaaaa”, kreunt Fleur weer en deze keer nog veel intenser dan zojuist.

Mijn tong begint haar verder te verkennen. Langzaam streel ik langs haar binnenste lippen omlaag naar de ingang van haar schede. Ik druk mijn tong een klein stukje naar binnen, om meteen weer omhoog te gaan naar haar klit. Eerst heel rustig maar steeds iets sneller. En ik druk steeds iets harder. Het ritme en de druk nemen toe en daarmee ook de opwinding van Fleur, die niet langer slecht zachtjes kan kreunen.

Ze pakt mijn handen en legt deze op haar borsten. Haar tepels priemen hard tegen mijn handen, waarna ik ze tussen mijn duim en wijsvinger neem en zachtjes knijp. Zachtjes, eerst maar ook met toenemende druk en in een toenemend ritme, net als mijn tong doet tussen haar benen. Steeds harder, steeds sneller en steeds geiler.

Voor Fleur is er geen houden meer aan. Ze probeert vooral niet te schreeuwen, maar kan dat niet meer tegenhouden, net als haar orgasme, dat ze overigens niet wil tegenhouden. Haar geest verliest stukje bij beetje de controle over haar lichaam tot ze ineens in volle overgave het hoogtepunt van haar genot bereikt. Haar lichaam begint hevig te schokken en vanuit mijn positie tussen haar benen geniet ik hoe haar fantastische lichaam meedeint op de golven van haar orgasme.

Heel langzaam nemen de schokken af en ze legt haar benen weer op het bed. Ik kruip over haar heen en ga op haar heerlijke zachte lichaam liggen, onze borsten tegen elkaar aan en mijn schoot tegen haar beken. Ik streel haar lange blonde haren uit haar stralende en blozende gezicht en kus haar lang en heerlijk op haar mond.

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. Josephine 16 jul 2018
  2. natalie 04 mrt 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *