— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Vrouwenliefde

We zitten al een paar dagen op een eiland in Panama, genaamd ‘Isla Babimentos’. We hebben hier een huisje gehuurd op een heuvel, totaal afgelegen van de rest van het eiland. Ons eigen plekje, alhoewel als je alle ‘huisdieren’ meerekent zijn we met een hoop. Heerlijk niks doen, alleen genieten van elkaars aanwezigheid en het gevoel dat je elkaar geeft.

Ik lig in mijn hangmat op de veranda. Je bent vanmorgen naar het dorpje gelopen om geld te halen. Nou gaat dat hier niet zo gemakkelijk. Gisteren waren we samen bij de Western Union en toen was het geld op. Dus hopelijk is het vandaag aangevuld. Het is ontzettend warm, en juist nu is ons water op. Er zit niks anders op dan mij maar mentaal voor te bereiden op de zweetlucht die straks mijn neusgaten binnen zal dringen en die ook die van jou niet zal sparen. Maar dat is zo fijn aan jou, je vindt mij altijd mooi en blijft de behoefte hebben om me te kussen. Ook al zie ik eruit en voel ik mij alsof ik zeven dagen niet gedoucht heb.

Plots word ik wakker geschud uit mijn gedachten. Je bent terug uit het dorp en hebt gelukkig geld kunnen ophalen. Je pakt mijn hand, trekt er iets aan, waardoor ik opsta uit mijn hangmat. Je kust me en zegt: ‘Doe je ogen eens dicht.’ Lichte paniek, wat ga je bij of met mij doen? Toch niet kietelen of iets anders, waarvan je weet dat ik er niet tegen kan. Ik doe maar wat je zegt. Weer een kus op mijn mond. Dat is toch een fijne beloning voor het opvolgen van je bevel. Langzaam voel ik je handen op mijn lichaam en doe je mijn shirtje uit. Gevolgd door mijn bikinitopje.

Nu word ik toch wat onrustig, wat is de bedoeling? Dan gaan je handen verder naar beneden en gaat mijn bikinibroekje uit. Heel even doe ik stiekem mijn ogen open en zie ik jou met twinkelende ogen staan. Je krijgt gelijk een strenge blik zodra je door hebt dat ik stiekem kijk. Ogen dicht was de bedoeling. Maar ik heb net genoeg gezien om te constateren dat ook jij je bikini uit gaat doen. Nu wordt het nog moeilijker om mijn ogen dicht te houden, wetend dat je je voor mij staat uit te kleden met je sexy, bezwete lichaam.

Dan pak je me vast, draait me linksom en dan rechtsom. Vervolgens leid je me door ons huisje. Eerst de veranda op en dan weer terug naar binnen, richting de douche. Voet omhoog de douche cabine in. Maar we hebben toch geen water? Wat doen we hier dan? Dan voel ik druppels koud water over mijn bezwete lichaam stromen. ‘Oh we hebben water!’, is het eerste wat ik roep. Doe mijn ogen open en zie jou voor mij staan met je onschuldige puppy-ogen.

‘Ik had de schakelaar per ongeluk uitgezet, vandaar dat we geen water hadden’, zeg je. Dat was toch wel de meest briljante zin van de dag en ik schiet in de lach. Ik pak je vast en kus je. Je lippen gaan even van elkaar en ik voel je tong tegen de mijne. Er komt warmte van je lichaam af die zich vermengt met het koele water van de douche. Ik pak een zeepje, want ik wil me weer schoon voelen. Maar je pakt doucheschuim, spuit dit op je hand en begint me langzaam in te zepen. Heerlijk die handen over mijn nek, schouders, rug en uiteindelijk mijn borsten. Zachtjes ga je met je vingers over mijn tepels. Mijn hart gaat sneller kloppen en ik voel een tinteling in mijn lichaam.

Weer een kus op mijn mond. Ik wil je lichaam voelen. Ik spuit schuim op mijn hand en begin je in te zepen. Je armen, je schouders, over je buik, borsten en in je nek en hals. Je doet je ogen dicht en ik zie dat je geniet. Ik voel je handen weer over mijn lichaam en ik trek je tegen mij aan. Onze borsten raken elkaar. Langzaam bewegen onze lichamen tegen elkaar aan. Het enige wat tussen ons in zit is het sop. Dat we nu met onze lichamen over elkaar heen verdelen.

Even doe ik mijn ogen open en ik zie hoe onze borsten over elkaar heen glijden door het sop. Wat een mooi gezicht. Ik glij met mijn handen over je rug, naar boven naar je hals en nek. Ga naar beneden en voel je borsten, ga langzaam over je tepels. Je kreunt zachtjes. Ik voel hoe jouw handen mijn borsten zoeken. We wiegen langzaam heen en weer en onze ademhaling versnelt. Ik voel tintelingen in heel mijn lichaam en kan een kreun niet onderdrukken. Je legt je hoofd tegen het mijne waardoor onze lichamen nog dichter tegen elkaar komen. Je hand gaat van van borst over mijn rug naar beneden, over mijn billen en via mijn bovenbeen naar voren. Langzaam zoek je je weg tussen mijn benen. Oh dat voelt lekker en ik zucht diep. Langzaam draai je heen en weer met je vingers.

Ondertussen heb ik mijn hand nog op je borst en speel ik met je tepel. Een vluchtige ontmoeting van onze tongen. Ik wil je voelen. Mijn hand glijdt van je borst via je buik naar beneden over je schaamheuvel en verder. Als ik je clitoris raak voel ik je lichaam kronkelen en hoor ik je zachtjes kreunen. Onze lichamen kronkelen en worden steeds warmer. Ik voel dat je vochtiger wordt en dat idee maakt mij nog meer opgewonden.

Je drukt me tegen de muur van de douche en duwt je lichaam tegen me aan. Onze handen gaan over elkaars lichaam en je duwt mijn been tussen je benen. Je glijdt van boven naar beneden en kreunt zachtjes. Ik voel je vochtigheid over mijn bovenbeen. Ik kan mij niet bedwingen, kus je en voel je borsten. We glijden over elkaar als twee slangen. Dan voel ik je handen weer over mijn borsten, buik naar beneden. Als je mijn clitoris raakt schokt mijn lichaam een beetje. Ik ben nu overal zo gevoelig. Mijn handen verkennen je lichaam totdat ook ik je clitoris weer heb gevonden. Ik voel tussen je schaamlippen en hoor dat je zachtjes kreunt.

Steeds harder gaan we we met onze handen en vingers bij elkaar heen en weer. Totdat onze lichamen meer stil blijven en we alleen nog kunnen focussen op onze vingers. Oh je zit precies op de juiste plek en ik voel dat mijn orgasme nadert. Ik merk aan je lichaam dat je steeds meer opgewonden raakt. Oh wat is dit lekker en wat ben je toch sexy! Ik kan het niet laten om mijn ogen even te openen en te zien hoe je geniet.

Dan voel ik dat mijn lichaam het niet meer houdt en er komt een golf van tintelingen en schokjes door heel mijn lichaam. Ik kreun en je pakt mij nog steviger vast. Ook jij kreunt en ik voel hoe je vocht tussen mijn vingers glijdt. We drukken onze lichamen nog dichter tegen elkaar aan. Wat is dit heerlijk. We kijken elkaar aan en je geeft me een kus met die twinkel in je ogen.

Pff wat heb ik het warm, even afspoelen. Je bent eerder dan ik. Ik douche nog even na. Het duurt weer even voordat ik mij weer op planeet aarde begeef. Als ik afgedroogd ben en de keuken in loop, zie ik dat je al vrolijk bezig bent om het avondeten klaar te maken. In een shirtje en een broekje. Houdt mijn droom dan nooit op?

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *