scheerdrama

Treed binnen in onze Shespot Leeszaal en zoek een fijn plekje om al die mooie, bijzondere, leuke, interessante, tijdloze en informatieve topics nog eens door te lezen.

Moderators: Oceann, Neena, Xenia, JanWbr

theme
Berichten: 16
Lid geworden op: za 19 februari 2005, 8:54

scheerdrama

Berichtdoor theme » za 19 februari 2005, 9:07

Hallo ladies,

Sorry heren, ik denk dat deze vraag het beste aan de dames voorgelegd kan worden. Het betreft het al veelbesproken onderwerp scheren. Op erotische video's en foto's zie ik de dames altijd prachtig geschoren, geen stipje of stoppeltje te zien. :? JALOERS !!! Ik wil dat ook, maar krijg dat maar niet voor elkaar. Bij mij blijven er altijd donkere puntjes te zien alsof ik niet goed heb onthaard. Ik ben erg donker behaard. Tot op heden onthaar ik mijn poes middels creme. Streepje, helemaal kaal of gewoon alleen de 'buiten de bikini' zone. Ik wacht wel een kwartier, de maximale tijd die mag, maar het baat niet. De haren blijven gewoon zitten. Tenminste, ze voelen als stoppeltjes van een kleine dag oud. Resultaat, nooit eens een mooie fris geschoren poes. Wat te doen?

Oh ja, van scheren krijg ik altijd allemaal rooie pukkels, dus dat durf ik niet zo goed. Is immers ook niet bepaald bevordelijk voor de stimulering tot orale pleziering door mijn mannetje :wink: Tips op dat gebied zijn ook welkom. Op het gebied van pukkeltjes voorkomen dus he.

Kath
Berichten: 17
Lid geworden op: do 22 april 2004, 22:01

Berichtdoor Kath » za 19 februari 2005, 11:28

Dé tip heb ik niet voor je, blijf af en toe nog wel wat stoppeltjes of geïrriteerde huid hebben, maar over het algemeen gaat het goed als ik droog scheer met een wegwerpscheermesje en daarna goed insmeren met zinkzalf.

succes,
Kath
life's what you make it, anticipate it

TinkerBell
Berichten: 94
Lid geworden op: wo 19 januari 2005, 12:29
Locatie: Neverland

Berichtdoor TinkerBell » za 19 februari 2005, 15:45

Ik ben zeker weer de uitzondering; met zinkzalf wordt het bij mij echt niet minder... (sterker, elk nieuw dingetje dt ik probeer helpt altijd de eerste 2, 3 keer en daarna wordt het juist slechter grom)

Theme, vergelijk je zelf gewoonweg niet met video's en foto's.... (al HELEMAAL niet foto's ; photoshop is een heel handig programma :wink: )
Die meiden gebuiken er hopen speciaal make-up voor (de betere kqaliteit films dan), en velen hebben al dat haar weg laten laseren...
"All you need is trust... and a little bit of pixie dust!" --Peter Pan

Gebruikersavatar
zee
Berichten: 2376
Lid geworden op: za 14 juli 2001, 1:01
Locatie: Ultima Thule

Berichtdoor zee » za 19 februari 2005, 23:35

Nu dan, toch maar een antwoord van een man, al is het anders dan je je wellicht voorstelde. Even een vergelijking namelijk:
Sinds ik begon met scheren van mijn baardhaar (ja, i/h gezicht dus) heb ik allerlei vervelende bijwerkingen gehad: ontstoken haarzakjes, ingegroeide haartjes, rode vlekken, pukkeltjes, geïrriteerde huid, noem maar op.
Uiteindelijk zei een schoonheidsspecialist tegen me: de enige goede oplossing is niet meer gladscheren. Jouw baardhaar is gewoon niet geschikt om zo kort af te scheren. Door het gladscheren irriteer je keer op keer je huid, en raakt van alles ontstoken. Fatale combi van gevoelige huid en krullerig scherp baardhaar.
Sindsdien nooit meer gladgeschoren, enkel kort gehouden middels trimmen (tondeuse). Nooit meer één keer die ellende gehad. En tja, wel jammer soms dat het nooit een gladde kin is, maar soit.

Dus, wellicht een wat ongewone tip: probeer het gewoon eens heel kort te trimmen in plaats van helemaal kaal te scheren? Kan werkelijk heel mooi zijn (mits goed getrimd hihi) en houdt je huid heel en gezond!

Suxes

Zee
it's much more difficult to judge oneself, than to judge others - A. de Saint-Exupéry

TinkerBell
Berichten: 94
Lid geworden op: wo 19 januari 2005, 12:29
Locatie: Neverland

Berichtdoor TinkerBell » za 19 februari 2005, 23:57

(jij ook al aan de hyo-allergeen dagcreme Zee? :wink: Zou dokter Schumacher me misschien een nieuwe huid kunnen geven? :? )
"All you need is trust... and a little bit of pixie dust!" --Peter Pan

Gebruikersavatar
zee
Berichten: 2376
Lid geworden op: za 14 juli 2001, 1:01
Locatie: Ultima Thule

Berichtdoor zee » zo 20 februari 2005, 0:08

Nix :-) Water water water, zelden zeep, en heel af en toe iets after-sun achtigs (verkoelend).
it's much more difficult to judge oneself, than to judge others - A. de Saint-Exupéry

Dimpf
Berichten: 1426
Lid geworden op: di 28 oktober 2003, 13:33

Berichtdoor Dimpf » zo 20 februari 2005, 0:23

Om dezelfde reden die jij noemt heb ik het opgegeven. Zelfs een buitenhuidse haarlengte van nul millimeter geeft niet het beoogde visuele resultaat, plus wel pukkels en ander ongerief zoals jeuk-stoppels.
Ik heb de wensen aan de practijk aangepast. 'k Moet toegeven, ik ben geen type dat eindeloos van alles probeert, maar de eerste resultaten waren voor mij niet bemoedigend genoeg. En, och...zo gaat het ook.
Ben overigens heeel blij dat mijn mannie zich wel superglad kan scheren (waar ik dat prettig vind :wink: ]

havix
Berichten: 45
Lid geworden op: di 24 augustus 2004, 14:43
Locatie: zuid holland

Berichtdoor havix » zo 20 februari 2005, 12:21

ik scheer het ook niet(stoppels jeuk en pukkels) maar sinds ik het met de epilady doe heb ik daar helemaal geen last meer van.het is wel even doorbijten maar dan ben je er ook zeker 4 weken vanaf.Nadien even insmeren met baby olie en je hebt zeker 2 weken geen stoppels.nadeel is dat het lang genoeg moet zijn om te epileren dus je loopt wel een weekje met stoppels voor het lang genoeg is om opnieuw te doen.
Weet niet of het iets voro jou is maar voro mij is het DE oplossing

star
Berichten: 348
Lid geworden op: vr 14 november 2003, 21:15

Berichtdoor star » zo 20 februari 2005, 12:56

Eeeek!
Dat heb ik 1 keer gedaan, alleen het stukje bij mijn liezen. Ik heb 2 dagen met bloeduitstortingen gelopen daar! En wat een pijn doet dat daar bij dat gevoelige huidje! Ik raad het iedereen af...

TinkerBell
Berichten: 94
Lid geworden op: wo 19 januari 2005, 12:29
Locatie: Neverland

Berichtdoor TinkerBell » zo 20 februari 2005, 15:24

Ik heb ook een epilady.. eerste keren fantastisch (op benen dan welteverstaan).. en toen werd het een hel van ingegroeide haartje... bleh (en ik scrubte heel vaak)
"All you need is trust... and a little bit of pixie dust!" --Peter Pan

Bell
Berichten: 277
Lid geworden op: do 07 oktober 2004, 16:32

Berichtdoor Bell » ma 21 februari 2005, 15:16

Ik denk dat geen enkele donkerharige met succes haar scheert! Jammer, frustrerend.. Misschien de goede kanten extra in de verf zetten? Een prachtige hoofdhaardos?
Laatst gewijzigd door Bell op ma 21 februari 2005, 16:33, 1 keer totaal gewijzigd.

Griet
Berichten: 4
Lid geworden op: vr 11 februari 2005, 13:13
Locatie: Belgenland

Berichtdoor Griet » ma 21 februari 2005, 16:15

Na de scheerbeurt zeker insmeren met after-shave en de dag daarna ook nog 2x! Ik heb er gevonden speciaal voor vrouwen!
Wat ik onlangs tegenkwam hier ergens op het net is definitieve ontharing, ja ook daar!! :lol:
Misschien een idee of toch TE drastisch????

Groetjes
Leven = genieten,
Genieten = leven!

Curiosity
Berichten: 82
Lid geworden op: vr 27 februari 2004, 19:23

Berichtdoor Curiosity » di 22 februari 2005, 12:40

Definitieve ontharing werkt wel (weet ik van een goede vriendin), maar is ERG duur. Er werd verteld dat ze met zes keer wel klaar zou zijn, maar dat viel vies tegen. Ik geloof dat ze nu negen keer is geweest. Ze is op zich wel happy met het resultaat. Definitief is trouwens iets teveel gezegd, want in de overgang kunnen de haartjes toch weer aangroeien, naar het schijnt.
Ik zoek niet, ik vind - Picasso

Griet
Berichten: 4
Lid geworden op: vr 11 februari 2005, 13:13
Locatie: Belgenland

Berichtdoor Griet » di 22 februari 2005, 12:57

Ik heb er zelf geen ervaring mee, had het ergens gelezen! Ik smeer gewoon een paar dagen after-shave (voor vrouwen) en scheer (lees, word geschoren :wink: ) vrij regelmatig!
Wat naar het schijnt ook goed werkt! Insmeren met babyolie, onder de douche en scheren maar? Ook hier spreek ik nie van ondervinding....

Groetjes, Griet
Leven = genieten,
Genieten = leven!

theme
Berichten: 16
Lid geworden op: za 19 februari 2005, 8:54

thanks iedereen

Berichtdoor theme » do 24 februari 2005, 15:03

Bedankt allen voor de reacties. Ik ben nog niet aangeland in het stadium opgeven, dus ik ga het scheren met een scheermesje en de baby-olie proberen. Je weet maar nooit.

En Zee...hoe lief je reactie ook is, alleen trimmen zou ik zelf nooit doen. Een stoere getrimde baard bij een man is uitermate sexy (vind ik dan), maar een getrimde driehoek van de linkerheup naar de rechterheup ( :lol: oke, ik overdrijf nu iets, maar jullie snappen wel wat ik bedoel)... nee, dat kan niet (vind ik dan he). Als een vrouw een bikini danwel badpak aantrekt moeten de haren niet te zien zijn buiten het broekje, is mijn mening, dus moet ik daar zelf ook zorg voor dragen.

Vergelijken met de fotootjes en videao's; Tinkerbell je hebt gelijk dat moet ik niet doen. Of ik moet ook met poeders en make-up aan de slag :wink: Kan ook nog leuke momenten opleveren.


Terug naar “Leeszaal”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Ahrefs [Bot], Bing [Bot], Semrush [Bot] en 17 gasten