veranderingen tijdens/na vrijen

Treed binnen in onze Shespot Leeszaal en zoek een fijn plekje om al die mooie, bijzondere, leuke, interessante, tijdloze en informatieve topics nog eens door te lezen.

Moderators: Oceann, Neena, Xenia, JanWbr

eland
Berichten: 21
Lid geworden op: za 09 augustus 2003, 9:09

veranderingen tijdens/na vrijen

Berichtdoor eland » ma 22 december 2003, 15:34

hey mensen

een ietwat rare en misschien wel even stomme vraag:

stel je houdt er een hevige vrij-stijl op na, je gaat vrij diep (als man dan) of iets dergelijks, kan de vagina/baarmoederhals, kortom alles wat daar zit van je tegenspeelster eeuuhh uitgerokken worden en in die vorm blijven staan?

of keert alles terug naar de "standaardvormen van de vrouw"?

nu maar hopen dat jullie snappen wat ik bedoel :shock:
greets eland

Gebruikersavatar
droomvlinder
Berichten: 2013
Lid geworden op: wo 14 augustus 2002, 1:01
Locatie: -wereldburger -

Berichtdoor droomvlinder » ma 22 december 2003, 16:54

Eland, ik ben geen specialiste en hoop dat degenen die sterker in anatomie zijn mij corrigeren indien nodig .De vagina is erg rekbaar , vooral in de breedte . Iemand die diep gaat en zwaarder gebouwd is kan tegen de baarmoederhals stoten en bij sommige vrouwen voelt dat niet aangenaam (ik voel het als pijn ) De baarmoederhals is iets als een dichte korte flessehals die inkort bij het bevallen tot hij helemaal wegrekt .
Maar voor zover ik weet kan niets blijven staan in de vorm zoals je bedoelt , ik denk niet dat je schade kan aanrichten , alleen kan het soms pijn doen als je hard tegen de hals "ramt"maar zeker niet bij iedereen denk ik .

zanna
Berichten: 737
Lid geworden op: zo 03 maart 2002, 2:01
Contacteer:

Berichtdoor zanna » ma 22 december 2003, 17:40

Ik ben het helemaal met droomvlinder eens... lang voor je iets beschadigd of definitief van vorm verandert heeft je vriendin allang duidelijk gemaakt dat je moet stoppen.
Wel heb ik zelf het idee dat ik meer last van mijn menstruatie heb als ik de week ervoor vrij heftige sex gehad heb... maar dat kan ook toeval zijn.

zanna

Ryan
Berichten: 924
Lid geworden op: wo 15 mei 2002, 1:01
Locatie: Enschede

Berichtdoor Ryan » ma 22 december 2003, 17:54

Ik denk, dat er iets achter deze vraag zit.
En dat deze vraag slechts een inleiding is.

eland
Berichten: 21
Lid geworden op: za 09 augustus 2003, 9:09

Berichtdoor eland » ma 22 december 2003, 21:23

heheheheh ryan

wat bedoel je nu weer? :lol:

twas een puur informatief vraagje

zijn we op gekomen toen we es zaten te kletsen: iemand z'n vriendin vond het lekker op de manier waarop ze vrijden. en ze was bang dat na verloop van tijd haar lichaam zich zou aanpassen en het niet meer zo leuk zou zijn

maar probeer jij die stelling maar es in een vraagvorm te gieten

greetsels eland

An
Berichten: 44
Lid geworden op: do 17 juli 2003, 1:02

gewenneing / ontwenning

Berichtdoor An » ma 22 december 2003, 23:19

Ik denk wel dat de vagina zich aanpast ja, en ook alles eromheen, de manier van opwnden enzo bij je vaste partner. Ja tuurlijk wissel je van alles af, probeer je eens wat anders uit, maar beider geslachtsdelen wennen aan elkaar, toch. Tussendoor vormt de vagina zich mijns inziens weer naar de oorspronkelijke vorm (lekker technisch.. mental picture.. haha). Dus wrsch. gewenning maakt het uiteindelijk.. saaier?
Ik weet wel uit ervaring dat toen ik het na 3 maanden in het buitenland te zijn geweest voor t eerst weer deed met mn vriendje het bij mij heel nauw was en we echt voorzichtig, rustig aan, ja beetje op moesten rekken. (En geloof me ik was echt wel opgewonden)

Interessant, Eland, niet echt een van De Grotere Vragen Des Levens, maar toch..

Grtz An

japie
Berichten: 174
Lid geworden op: zo 20 januari 2002, 2:01

Berichtdoor japie » di 23 december 2003, 11:36

Het technisch antwoord, Eland, wordt gegeven door de Universiteit van Groningen (waar anders :wink: ). Daar hebben ze stellen tijdens het vrijen onder de MRI gelegd. Op die manier kun je zichtbaar maken wat er gebeurt.Zo werd het proces zichtbaar op de gevoelige plaat.
Niet alleen de vagina past zich aan aan de vorm en de grootte van de penis, ook de penis blijkt niet recht naar binnen te gaan, maar een kromming te krijgen. Het buigt af naar boven. De rekbaarheid van de vagina is heel groot, daar kan geen penis tegenop.
De vagina krijg je alleen maar kapot door vreemde dingen in te brengen.

Japie, zijn litteratuur bijgehouden


Terug naar “Leeszaal”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 3 gasten