Ervaringen met vibrator met draadloze afstandsbediening??

Treed binnen in onze Shespot Leeszaal en zoek een fijn plekje om al die mooie, bijzondere, leuke, interessante, tijdloze en informatieve topics nog eens door te lezen.

Moderators: Oceann, Neena, Xenia, JanWbr

Wolf1976
Berichten: 5
Lid geworden op: vr 14 juli 2006, 9:42

Berichtdoor Wolf1976 » ma 21 augustus 2006, 10:08

Inmiddels hebben we er dus toch eentje gekocht, helaas voordat we al jullie gebruikerservaringen hebben gelezen. Ik moet zeggen dat alles klopt: vrij veel herrie en het bereik van de afstandsbedieing valt tegen.

We moeten onze plannen dus maar een beetje aanpassen. Het ging ons (uiteraard) voornamelijk voor gebruik waar andere mensen bij zijn, maar bijvoorbeeld winkelen, uiteten of de bioscoop zie we nu niet echt meer zitten. Als ik 'm aanzet en de hele HEMA kijkt onze kant op....nou nee. Dus dan maar bewaren voor thuis, concerten of de kroeg.

Wij hebben overigens ook een roze met een lampje op de afstandsbediening (zelfde als Neva?), maar ik zag op www.takethis.nl (daar hebben wij 'm gekocht) dat er nog een duurdere versie te krijgen is. Wordt geleverd in een hartvormige doos en heeft iets meer mogelijkheden dan alleen maar aan en uit zetten. Is er iemand die ervaring heeft met verschillende versies/uitvoeringen? Maakt een duurdere misschien minder lawaai of heeft deze een beter bereik? Alle ervaringen zijn nog steeds zeer welkom.

Aphrodite&Hermes
Berichten: 14
Lid geworden op: zo 29 augustus 2004, 17:35
Locatie: Noorderkempen, gezondheidszorg

Berichtdoor Aphrodite&Hermes » wo 30 augustus 2006, 14:40

Wij kochten er vorig jaar een bij Stout (gelinkt aan Shespot). Wat het bereik van de draadloze afstandsbediening: 'no problem', kon met gemak 10 à 15 meter aan! Verder hoeft dan ook weer niet, dachten wij. Het moet immers toch een beetje onder controle blijven. Wat het geluid betreft: ook 'no problem'. Was helemaal niet lawaaierig. Is inderdaad wel erg belangrijk, want bij dit model is het trileitje in een vinyl-string ingewerkt en wordt dus niet volledig ingebracht.
Maar ... wat ging er wel fout? De bediening werkte gewoon niet meer. Opnieuw 'no problem', want de dames van Stout ruilden zeer vlot het "mechaniekje" (zendertje en ontvangertje) om. Wat bleek toen, na twee gebruiken: opnieuw stuk. Toen hebben we het maar zo gelaten. Maar wel heel erg jammer, want het was toch een fantastisch speeltje. Het spel van vertrouwen geven, vertrouwen verdienen, grenzen verleggen, zachtjes domineren vinden wij toch wel heel leuk.
Succes ermee !
Hermes


Terug naar “Leeszaal”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Semrush [Bot] en 24 gasten