webcam

Hier kun je al je praktische vragen stellen die beginnen met ..." Hoe doe ik...?"

Moderators: Neena, JanWbr

sneeuw
Berichten: 48
Lid geworden op: di 02 januari 2007, 20:33

webcam

Berichtdoor sneeuw » ma 31 maart 2008, 22:15

Ik heb eerder al es gepost over het feit dat mijn partner een tijdje een sexchat heeft gehad, waar ik achter ben gekomen. Ik wist toen al bijna zeker dat hij ook gecamd had, maar hij zegt nog steeds van niet. De webcam heeft toen aangestaan (heb ik op pc gezien) en hij had zich toen net voor het eerst geschoren (prachtig overigens). Ik heb toen stiekum ook een tijdje met die meid gemaild omdat ik haar emailadres inmiddels wist. In het begin zei ze dat de webcam inderdaad even aanstond en dat ze toen tegen hem zei van 'hey ik kan je zien' en dat hij 'm toen heeft uitgeklikt. Achteraf zegt hij inderdaad even rondgeklikt te hebben wat je allemaal ff op msn kunt doen maar dat ie inderdaad niet wist dat ie aanstond.
Maar later kreeg ik een berichtje van haar toen ik haar had gevraagd om eerlijk te antwoorden, dat hij inderdaad 2x webcamsex met haar heeft gehad. Wie of wat kan ik nu geloven?????????

De waarheid is zo belangrijk voor mij maar hij wil het er niet meer over hebben en noemt het een afgesloten hoofdstuk. Maar zo lang ik het niet eerlijk weet, is het voor mij niet afgesloten................

En wat als hij het echt niet heeft gedaan, maar er zijn wel 3 punten: het opeens scheren, de webcam stond inderdaad aan en zij zegt 2x

Hellup.....................

Gebruikersavatar
Savanne
Berichten: 4696
Lid geworden op: di 10 oktober 2006, 12:49
Locatie: midden van het land

Berichtdoor Savanne » ma 31 maart 2008, 22:20

welke waarheid wil je en geloof je de waarheid als ie anders is dan jij verwacht?

Ofwel kan hij ooit je de waarheid vertellen zodat je hem geloofd?

Lieve Sneeuw...

Bedenk wat je wil , wat je vermoed en wat de consequenties er van zijn...
Mijn opinie.. bedenk wat je vanaf nu wil en hoe je dat wil bereiken.. laat wat is voor wat is.. zuiver krijg je het toch niet..

Liefs sav
"In zijn ogen verdrinken , je hart verliezen , en dan maar zeggen dat liefde gezond is."

Madeliefje
Berichten: 1984
Lid geworden op: vr 23 februari 2007, 12:05
Locatie: Somewhere only we know

Berichtdoor Madeliefje » di 01 april 2008, 8:07

@sneeuw...@Savanne heeft helemaal gelijk..

Het is afgrijselijk moeilijk, maar je denkt jezelf helemaal gek.
en wat als hij het toegeeft?
dan wil je de details weten, wat heeft hij dan precies gedaan, hoe ver ging dat, is hij klaar gekomen, enz.
Daar kom je toch nooit achter, je was er niet bij, en voor hem voelt het heel onplezierig als je er op blijft doorhameren, het is geweest, niet terug te draaien, en hij wil jou geen verdriet doen, daarom wil hij het maar gewoon vergeten.

mss moet ik het niet zeggen, maar de stap van chatsex naar webcam sex is vrij klein.
ik heb het zelf gedaan..dus weet hoe snel je die stap hebt gezet als je maar geil genoeg bent.
Gezien mijn eigen ervaring en je verhaal, denk ik dat hij op enigerlei wijze iets met haar heeft uitgewisseld via Cam...hoe ver dat is gegaan....ach...mss was het in zijn ogen geen sex...heel goed mogelijk...mss kan hij daarom volhouden dat het geen sex was...

Wat het dan ook precies is geweest, het heeft niks met liefde te maken, maar alles met lust...en lust is vergankelijk, tijdelijk...maar liefde is diep, en mooi...en langduriger.

probeer het achter je te laten, anders blijft het je beheersen, en maakt het er jullie relatie niet leuker op.
The music is all around us...you only have to listen..

patrick
Berichten: 361
Lid geworden op: wo 06 oktober 2004, 14:36

Berichtdoor patrick » di 01 april 2008, 9:19

Hoi Sneeuw

Het is de vraag of het al of niet gebruik van de webcam zo belangrijk is....
je schrijft van wel, maar ik denk, dat je verder in jezelf kunt kijken....

je vertrouwen is geschonden, je voelt je misschien gekrenkt en vernederd, doordat hij op die manier seks bedreven heeft...
hij heeft zich niet aan de al of niet hardop uitgesproken afspraken in jullie relatie gehouden

zit daar de kern niet voor je, hoe kan je omgaan met je verdriet, krenking,
geschonden vertrouwen...

wat hij ook verteld over wat er gebeurt is, vertrouw je hem nog in wat hij zegt, of zit je met een partner in wie je geen vertrouwen meer hebt...

en hoe staat dat gebeuren dan tussen jullie in,
wat is er voor nodig om elkaar weer te vinden

wat heb jij nodig??

sterkte
AANRAKEN........raakt je

Madeliefje
Berichten: 1984
Lid geworden op: vr 23 februari 2007, 12:05
Locatie: Somewhere only we know

Berichtdoor Madeliefje » di 01 april 2008, 10:07

Daar ben ik het helemaal mee eens Patrick.

het gaat uiteraard over wat het met je doet, hoe het je laat voelen.
Maar waarom voelt sneeuw zich zo, waarom doet het haar zo veel.
Het zegt het ook iets over haarzelf.
mss moet ze anders gaan denken.
so what dat de man lustgevoelens krijgt bij iets/iemand anders dan bij haar..mag dat niet?
hoeft helemaal niet te betekenen dat hij minder van haar houdt.
Is het niet zo dat iedereen...wss ook sneeuw...in meer of mindere mate lustgevoelens krijgt in verschillende situaties...en bij meer mensen dan alleen de vaste partner?
ik wel...is dat niet gewoon normaal eigenlijk?
mja...wat doe je ermee...hoe ver ga je...datis voor ieedreen verschillend.

pfft..ik zit mezelf vast te lullen...ik stop..

mss later


:wink:
The music is all around us...you only have to listen..

Suzanne-74
Berichten: 141
Lid geworden op: ma 28 mei 2007, 14:33

Berichtdoor Suzanne-74 » di 01 april 2008, 21:37

He Sneeuw,

Balen joh. Blijft een terugkerend fenomeen he :(
Ik kan je alleen maar aanraden wat ik mezelf steeds vertel (en wat ook vaak niet lukt, laat ik geen illusies wekken....):

- Als je hem er eenmal naar hebt gevraagd, en hij zegt dat het niet zo is: klaar. Kies er voor wie je wil geloven: je vriend of madammeke webcam. Maar wees dan ook bereid de consequenties te dragen. (Als je hem niet gelooft lijkt me dit een slechte basis voor een relatie....)

- Zoekt en zij zult vinden: als jij blijft speuren en controleren blijf je ook dingen vinden die je niet aanstaan. Hierdoor voel je je dan weer shit, reageer je dit af op je vriend, waardoor hij zich gefrustreerd voelt en alleen maar stiekem dingen gaat doen. Terwijl je - denk ik - juist graag wilt dat hij eerlijk en open is tegen je over wat hij wil en zoekt op sexueel gebied.

- Laatst hoorde ik van iemand dat er 3 soorten zaken zijn: je eigen zaken, andermans zaken en "Gods" zaken. Gods zaken (of hoe je dat ook wil noemen) zijn zaken die buiten wiens invloedsfeer dan ook gebeuren: je kunt er niets aan doen. (Denk aan ongelukken, ziekte, etc etc). Accepteer dat soort zaken maar, want je kunt er niets mee, het is een gegeven. Verder heb je andermans zaken: daar moet je je vooral niet mee bemoeien. Je kunt namelijk een ander niet veranderen, en je zal nooit het resultaat bereiken wat je wil. Stop dan ook met energie daar in te steken. Het enige waar je je mee bezig moet houden zijn je eigen zaken.
In dit geval: jouw zaken zijn dat je je gekwetst voelt, vernederd, je weet niet goed wat je vriend nu wel of niet met je wil.... ik noem zo maar wat dingen. Uit dit op een opbouwende manier richting je vriend: zonder verwijten etc, want dan zit je weer in zijn zaken, en daar ging je je net niet mee bemoeien :-) En verder: als je net als ik op een gegeven ogenblik helemaal geen zin meer hebt in sex vanwege al dit gedoe of juist heel veel initiatief neemt om hem maar meer te geven dan "zij": ook niet doen: Zorg ervoor dat je dicht bij jezelf blijft en je eigen ding doet.

Ik hoop niet dat het al te zweverig voor je is geworden :-)
Succes toegewenst van je lotgenote :?

sneeuw
Berichten: 48
Lid geworden op: di 02 januari 2007, 20:33

Berichtdoor sneeuw » ma 07 april 2008, 20:14

Jullie hebben gelijk en eigenlijk weet ik het rationeel ook wel, maar het gevoel is een raar ding soms. Het is inderdaad verleden tijd, of het nu wel of niet gebeurd is. Maar het vertrouwen heeft gewoon een enorme knak gehad.............. Dank voor de wijze woorden.............

Hij is verschrikkelijk lief voor me en wil me ook echt niet kwijt, maar ik wilde dat stukje geiligheid van hem eigenlijk het liefst delen............ Heb al genoeg geprobeerd, samen filmpje kijken...........vind ie wel leuk maar zal er niet zelf mee komen etc.

Hij is in ieder geval nu wel heel eerlijk over de porno die hij op het net bekijkt, best vaak..........maar er wordt in ieder geval niet gelogen. Ik moet maar geloven dat er geen sexchats meer voorkomen, hij zegt in ieder geval van niet............


Terug naar “Hoe doe ik?”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 10 gasten