Ouder worden en seks

Praat met andere vrouwen over alles dat met seks te maken heeft.

Moderators: Neena, JanWbr

brother
Berichten: 78
Lid geworden op: ma 28 juli 2014, 19:42

Ouder worden en seks

Berichtdoor brother » vr 20 mei 2022, 16:24

Ik ben net de zeventig voorbij maar ben fysiek absoluut in orde en zo is ook mijn seksdrive. Mijn partner is een kleine tien jaar jonger. Bij haar is er nooit veel interesse geweest in seks. Inmiddels is haar vagina erg stug geworden en is penetratie sinds een aantal jaartjes niet meer mogelijk. Onze intimiteit is daardoor beperkt tot 1/week een aftrek moment, dat dit niet beantwoord aan mijn verlangens kan men zich wel inbeelden. Ik verlang naar een liefdespel met veel wederzijdse aanraking, stimulatie, zoenen en penetratie met een partner die dus actief aan het liefdespel deel heeft.
Even was ik op zoek naar een seksbuddy het is evenwel een speld in de hooiberg, alle sites hebben zoveel fake profielen dat ik daar niet meer zoek. Dan dacht ik iemand gevonden te hebben, een vrijgevochten ongehuwde moeder en dacht ik ook op zoek naar ongebonden seks. Eenmaal hebben we elkaar ontmoet het ging lekker en omdat we beide wat veel zenuwen hadden beperkte onze intimiteit tot wederzijdse oraal vrijverkeer. Evenwel meteen begon ze over samen verder, samenwonen enz, met net iets meer dan de helft van mijn leeftijd zag ik dat zowiezo niet zo zitten en tenslotte was dat verre van wat ze eerst zegde te willen. Dus terug naar af. Mijn partner tracht te ontsnappen aan het wekelijkse aftrekmoment en bij mij staat het zowat in brand.
Zijn er in de groep suggesties over hoe ik dit aanpak ?
Vrouwen komen van Venus maar mannen zijn de originele aardbewoners !

paulusdebkb
Berichten: 77
Lid geworden op: do 06 april 2006, 18:13
Locatie: omgeving A'dam

Re: Ouder worden en seks

Berichtdoor paulusdebkb » wo 17 augustus 2022, 15:28

Je hebt al zo lang geen reactie gekregen.. ik weet niet of het nog zin heeft er eentje te schrijven, dus ik hou het kort.

Een paar vragen:
- Kan je praten met je partner over jullie verschil in sexdrive zonder dat dat uitmondt in ruzie?
- Is jullie relatie buiten het seksleven om wél fijn en bevredigend?
- Ben je open naar je partner over je wens om seksuele bevrediging buiten jullie relatie te zoeken? En zo ja, hoe reageert ze daarop?
- Hebben jullie een relatietherapeut of sekstherapeut bezocht?
- een 'stugge' vagina, dat klinkt niet best! Hebben jullie, toen dat een probleem begon te worden, glijmiddel geprobeerd? En zo niet, is je vrouw over te halen zich met glijmiddel te laten vingeren?

Tips voor het ontmoeten van andere vrouwen:
- Ga op dansles! Ik raad salsa aan: lekker losjes, vaak zijn er meer vrouwen dan mannen en het is niet zo moeilijk dus je hebt er al snel plezier van. Doe het eventueel samen met je vrouw; tijdens de les wissel je toch een aantal keren door dus je leert vanzelf meerdere danspartners kennen, en als het klikt is een afspraak om eens een drankje te doen zo gemaakt.
- Neem één of meer vrienden / vriendinnen in vertrouwen en zeg ze dat je openstaat voor een seksbuddy. Misschien hebben zij iemand in hun netwerk?
- Bezoek een sekswerker. De kosten kunnen een probleem worden als je dat geregeld doet maar als je zo droog staat, is 'heel af en toe' al een flinke verbetering t.o.v. je huidige situatie.
- Beweeg je in het verenigingsleven, ga bij een wandelclub, theater- of tuiniergezelschap. Boekenclub, culinaire cursus of wijnproeven. Onderneem dingen die vrouwen ook graag doen, dan kom je ze vanzelf tegen. Ga naar concerten, musea, voorstellingen, en spreek iemand aan in tijdens de pauze in de foyer.

Succes!


Terug naar “Praten over seks, erotiek en pornografie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Morna en 18 gasten