Shemales

Treed binnen in onze Shespot Leeszaal en zoek een fijn plekje om al die mooie, bijzondere, leuke, interessante, tijdloze en informatieve topics nog eens door te lezen.

Moderators: Oceann, Neena, Xenia, JanWbr

Gebruikersavatar
Alexander
Berichten: 14
Lid geworden op: di 09 september 2014, 9:51
Locatie: Zuid Holland

Shemales

Berichtdoor Alexander » wo 01 oktober 2014, 13:18

Hallo allemaal,

De laatste tijd heb ik 'last' van shemale-fantasiën. Ik zit er zelfs over na te denken een keer naar een prostituee te gaan om seks met een mooie shemale te hebben. Afbeelding

Is dit tijdelijk? Ben ik nu bi-seksueel? Moet ik gehoor geven aan deze fantasie? Serieuze reacties graag.
--het mooie van peultjes is dat vrouwen zo’n prachtige mond krijgen als ze het uitspreken

Gebruikersavatar
Savanne
Berichten: 4696
Lid geworden op: di 10 oktober 2006, 12:49
Locatie: midden van het land

Re: Shemales

Berichtdoor Savanne » wo 01 oktober 2014, 13:52

Ah nog een post waarmee ik wat kan...

Fantasieen, ze komen in alle vormen en maten , met alle restricties of juist niet.
Soms uit nieuwsgierigheid soms uit verlangen....

Elk hokje wat er bestaat inclusief bi, homo en hetero zijn er om het (voor anderen?) makkelijk te maken om op te selecteren volgens mij. Of makkelijk om herkenning door te verkrijgen, of om meer info te kunnen vinden. Inmiddels ken ik al weer vele varianten op bovenstaande hokjes ( hetero flexibel, bi schierig en zo kan ik nog wel even doorgaan)

Als je bang bent voor een bepaald hokje zou ik er gewoon niet in gaan zitten, en weet je het is zo simpel. Jij zit niet in een hokje als je er niet gaat zitten, en als jij het hokje anders wil noemen is dat ook jouw keuze. En wat betreft anderen? Die zetten je toch wel in een hokje , maar volgens hun referentie kader,dus heel vaak onjuist ook al probeer je er invloed op uit te oefenen, daar moet je je niets van aantrekken. Zo dat is eruit ;)

Tot zover of je dus Bi bent daardoor..

Wat betreft fantasieën, tja ook al iets wat aan jou is, als jij vindt dat je veilig de fantasie kan uitvoeren en de omstandigheden er voor zijn, waarom niet? Ik ben een sterke voorstander van fantasieën uitvoeren mits het verantwoord is, maar dat komt ook omdat ik liever wil kunnen zeggen op basis van ervaring : Het is niets voor mij. Dan dat ik het moet zeggen op basis van aannames. Maar fantasieën die te maken hebben met bv het afhakken van lichaamsdelen (geloof me die fantasieën bestaan ook op erotisch vlak) lijken me wat minder veilig uit te voeren, zonder verdragende consequenties.

En dan jouw vraag of het tijdelijk is *glimlacht* maakt dat echt uit?

Mijn vraag naar jou toe, ben je inderdaad bang voor wat anderen denken ? Probeer je eens af te vragen hoe jij zou reageren als iemand die belangrijk is voor je dat jou zou voorleggen, hoe zou je reageren?

Snap je mijn punt?
"In zijn ogen verdrinken , je hart verliezen , en dan maar zeggen dat liefde gezond is."

Gebruikersavatar
Alexander
Berichten: 14
Lid geworden op: di 09 september 2014, 9:51
Locatie: Zuid Holland

Re: Shemales

Berichtdoor Alexander » wo 01 oktober 2014, 14:01

@Savanne
Heel erg bedankt voor jouw reactie! En zo te lezen heb je er ook aandacht aan besteed. Dank!

Heel eerlijk: Ik schaam me voor deze fantasie. Ik hou beslist niet van mannen op seksueel gebied, maar strikt genomen zijn shemales ook mannen. Ook al leven zij als vrouw in de maatschappij.

De vraag is dan wel: Schaam ik me voor anderen of voor mezelf? Beiden, denk ik. Voor anderen, omdat shemales door velen toch als 'freaks' of 'niet normale' mensen worden gezien. En voor mezelf, omdat ik gruwel ben de gedacht om seks te hebben met een man. Het is zo dubbel dit, want als ik op zoek ga op het internet naar shemales dan zitten daar prachtige vrouwen tussen.

Daarbij hou ik niet van prostitutie bezoek waar ik wel toe gedwongen ben als ik deze fantasie wil realiseren.
--het mooie van peultjes is dat vrouwen zo’n prachtige mond krijgen als ze het uitspreken

de_onbekende
Berichten: 86
Lid geworden op: za 19 juli 2014, 20:34

Re: Shemales

Berichtdoor de_onbekende » wo 01 oktober 2014, 16:19

Als je als hetero man voor van alles en nog wat een fetisj kunt hebben, waarom dan niet voor een lekkere stijve lul? ;)

Gebruikersavatar
erofun69
Berichten: 1039
Lid geworden op: za 17 maart 2007, 16:25
Locatie: er gaat niets boven...

Re: Shemales

Berichtdoor erofun69 » do 02 oktober 2014, 12:46

Ik ben een sterke voorstander van fantasieën uitvoeren mits het verantwoord is, maar dat komt ook omdat ik liever wil kunnen zeggen op basis van ervaring : Het is niets voor mij. Dan dat ik het moet zeggen op basis van aannames.
Daar sluit ik me bij aan Savje :wink: .

Ik heb zowel sex-ervaringen met vrouwen en mannen, als met shemales gehad. V.w.b. die laatste categorie waren mijn ervaringen met mooie, lekkere, sexy 'wijven'. Voor mij niet te vergelijken met sex met een man. Ik zeg nooit nooit, maar sex met een man hoeft voor mij niet zo nodig meer. Was een fase van jaren terug. Sex met een shemale is weliswaar wat anders dan met een vrouw, maar ik vind beide ongeveer even lekker.

Als je besluit om een shemale te bezoeken, zorg dan dat je een goede keuze maakt. Veel foto's van shemales op Kinky, maar daar heb je niet zoveel aan. Op Hookers, en dan de sectie Trans Station, staan zowel bij de recensies als op het forum de nodige wetenswaardigheden over tal van shemales. Have fun :)
Niets is blijvend, alleen de verandering

Jootje
Berichten: 13
Lid geworden op: wo 17 september 2014, 1:14

Re: Shemales

Berichtdoor Jootje » do 02 oktober 2014, 21:55

Zijn ook shemales te vinden via dating sites, of gaat het alleen maar om de kick?
Wij staan nu al een tijdje in contact met een shemale, al zeg ik liever met een man die eigenlijk vrouw is.
Het is een hele lieve, geile, leuke man/vrouw en we noemen haar bij haar vrouwen naam.
Ik vind er niets vreemds aan, want in haar/zijn denken en doen is het gewoon een vrouw.
Kan heerlijk met haar praten en soms komt het over als het beste van 2 werelden.
Mijn man geilt op haar, vind ik prima, geniet er zelfs van.
dus niets vreemds aan.

Nelly
Berichten: 431
Lid geworden op: wo 15 februari 2012, 15:44

Re: Shemales

Berichtdoor Nelly » do 02 oktober 2014, 22:14

Persoonlijk lijkt de grens tussen betaalde en vrijwillige sex me groter dan de grens tussen een he of een she.
Ik voel van mensen wat ze van binnen doen/ willen. Iemand die enkel geld wil of seks heeft om financiele/ andere problemen 'op te lossen' lijkt mij persoonlijk een no-no.

Gebruikersavatar
Alexander
Berichten: 14
Lid geworden op: di 09 september 2014, 9:51
Locatie: Zuid Holland

Re: Shemales

Berichtdoor Alexander » vr 03 oktober 2014, 9:26

Bedankt allemaal!

De moeilijkheid is ook (zoals al is gezegd) dat de enige mogelijkheid lijkt om me te wenden naar de betaalde seks (kinky.nl). De laatste keer dat ik dit heb gedaan, was ik 23 jaar. Het is niets. Geld geven, even snel seks hebben en afgelost worden door een andere klant. Word ik alles behalve opgewonden van.

Maar ja... waar kan ik zo makkelijk een shemale vinden die ook nog eens seks met me wil? Onmogelijke opgave haha ;)

Ik denk toch dat ik even niets doe met de hoop dat het over gaat. Ik zie geen alternatief.
--het mooie van peultjes is dat vrouwen zo’n prachtige mond krijgen als ze het uitspreken

Nelly
Berichten: 431
Lid geworden op: wo 15 februari 2012, 15:44

Re: Shemales

Berichtdoor Nelly » vr 03 oktober 2014, 20:09

Omdat je wens helemaal voortkomt uit je fantasie (en niet uit de werkelijkheid: je kent -nog- geen Shemale, waar je opeens gevoelens voor blijkt te hebben) zou je misschien ook eens op zoek kunnen gaan naar iemand die iets doet met geleide fantasie/ hypnose oid. & die je kan helpen om je fantasie beter in beeld te krijgen & ook te koppelen aan echte verlangens uit je verleden.

Op je andere vraag "waar vind ik" - is het antwoord natuurlijk: 'ergens in Amsterdam'. Kunst lijkt mij dan om iemand te vinden die of een beroep in de sexindustrie heeft of gewoon zin heeft om te experimenteren - maar die ervoor zorgt zelf niets te doen wat niet fijn is om te doen. Moet iemand zijn die stevig in haar vel zit en goed voor zichzelf kan zorgen.

Maar ik kan me voorstellen dat die persoon zuinig is op zichzelf & niet mee gaat met iemand die op de Shemale factor kickt - maar 'gewoon' iemand wil die voor de persoon gaat....

Levendig Foutje
Berichten: 529
Lid geworden op: za 17 maart 2007, 13:44

Re: Shemales

Berichtdoor Levendig Foutje » vr 03 oktober 2014, 23:42

Hmmm, ja, shemales. Ik heb er ook fantasieën over maar daar zijn ze echt heel vrouwelijk. Als er iets mannelijks aan zou zitten, zou ik me er niet meer zo opgewonden en ook niet zo "veilig" bij voelen. Dan is het "opeens" een man. Dus als vrouw die naast haar mannelijke partner seksueel op vrouwen valt, begrijp ik je daar wel in. Er zijn op internet wel pornofilmpjes met shemales, sommigen zijn vrouwelijk, al vind ik ze vaak toch "jongensachtig" overkomen en dan kijk ik het filmpje niet af. Persoonlijk heb ik nog niet met shemales geëxperimenteerd, inderdaad moeilijk om ze tegen te komen, het is bij mij ook nog een relatief nieuwe fantasie, misschien een jaar oud, grappig genoeg naar aanleiding van een erotisch stripverhaal waar de shemale een heel aantrekkelijke vrouw is. Een onrealistisch beeld dat deze fantasie wakker heeft gemaakt, en dat besef ik, maar in de werkelijkheid zou het ook heel opwindend kunnen zijn.

Veel van mijn fantasieën waren op een bepaald moment "nieuw" (of misschien allemaal) en degene die ik wilde uitvoeren, heb ik ook uitgevoerd. Sommige daarvan bevielen me niet dus zoals Savanne ook aangeeft, door die ervaring leer je wat je bij een fantasie wilt houden en wat je in het echt wilt doen. Naar een therapeut gaan, zoals Nelly voorstelt, zou voor mij niet werken. Bij mij kriebelt het teveel en moet ik de dingen echt gewoon doen als ze gedaan willen worden. Ik wil me ook niet verdiepen in waar mijn fantasieën vandaan komen, ik heb er heel veel en ik heb ook al veel geëxperimenteerd. Andere dingen die ik misschien wilde uitvoeren heb ik niet uitgevoerd omdat de nieuwsgierigheid ernaar of de zin erin niet opweegt tegen het me er niet goed bij voelen in de omstandigheden die ik op zo'n moment heb.

Ik denk dat veel mannen opgroeien met en gevoed worden in homofobie, terwijl dit bij vrouwen veel sexiër en natuurlijker wordt opgevat. Grappig genoeg was dit in de Oudheid blijkbaar juist andersom. Ik denk dat je tegen je zelfopgezette taboes oploopt en dat je er daarom moeite mee hebt. Ik geloof ook in het experimenteren als een fantasie uitgevoerd wil worden en er daarna over reflecteren, kijken hoe je je voelt.

De kwestie van een escort of niet, aan beide kanten zitten voor- en nadelen en in je zoektocht ben jij uiteindelijk zelf de persoon die zijn keuze maakt. Mij lijkt een escort niet zo'n probleem, maar ik moet toegeven dat ik het nog nooit heb geprobeerd met eentje. Het is wel een optie die we hebben besproken. Het is "zakelijker", het is een dienst en niets meer, dus het kan ook emotionele dingen besparen, zo denk ik me in. Misschien voor jou juist ideaal als je wilt uitproberen. En er moeten toch wel escorts bestaan die waarschijnlijk meer rekenen maar het dan ook met geduld en heel veel kunst en subtiliteit doen...misschien? Als je het echt niet ziet zitten, misschien inderdaad in het datingcircuit vind je wel shemales...? Dat is echt iets waar ik zelf ook geen enkel idee van heb.

Veel plezier :)

Nelly
Berichten: 431
Lid geworden op: wo 15 februari 2012, 15:44

Re: Shemales

Berichtdoor Nelly » za 04 oktober 2014, 0:16

Wat me trouwens opvalt aan de foto die je hebt geplaatst is het hoge 'stripkarakter' ervan - de shemale op de foto doet me sterk aan een cartoon denken. Sluit mooi aan bij je avatar & bij de opmerking van LF??

Mbt. hypnose - ik zou het in dit geval niet perse als thereapie zien. Mi. kun je door hypnose/ geleide fantasie ook dingen beleven....

Gebruikersavatar
Alexander
Berichten: 14
Lid geworden op: di 09 september 2014, 9:51
Locatie: Zuid Holland

Re: Shemales

Berichtdoor Alexander » di 07 oktober 2014, 11:06

Wow... heel erg bedankt voor ieders reactie. Ik weet niet goed hoe te reageren, maar probeer het eventjes te ordenen.

1. Dating, prostituee
Ik ken geen shemale en mijn leven staat niet toe dat ik daarvoor ruimte maak. Dus het wordt een keer een one-night stand of een prostituee. Dat laatste spreekt me totaal niet aan en wil ik eigenlijk ook niet doen. Wetende dat de kans op een one-night stand met een mooie shemale heel erg klein is.

2. Therapie
Hier schrok ik wel een beetje van. Therapie? Is toch niet nodig, wanneer ik me goed voel en geen gekke dingen doe.

3. Cartoon
Dit is een interessante constatering. Ja, ik raak erg opgewonden van shemale cartoons. Voor ieders duidelijkheid heb ik een plaatje toegevoegd. Ik hoop dat het niet weggehaald wordt, omdat het bijdraagt aan de discussie.

Afbeelding

Maar of dit nu de aanleiding is, vraag ik me af. Misschien wel. Maar er zijn vrouwen die een pik hebben. Het eerste plaatje is een van de vele beroemde porno-shemale modelen (Mia Isabella) dus ze bestaan wel degelijk. Maar laat ik eerlijk zijn: Het is wel cartoonesk.

Voor nu heb ik besloten niets te doen.Er zijn immers wel meer seksuele fantasiën die ik heb, maar waarvan ik weet dat die niet realistisch zijn. (ik ga ze niet opnoemen haha)

Nogmaals bedankt voor de uitgebreide zinvolle reacties!!

EDIT: Afbeelding/plaatje/tekening is verwijderd, merk ik nu.
--het mooie van peultjes is dat vrouwen zo’n prachtige mond krijgen als ze het uitspreken

Nelly
Berichten: 431
Lid geworden op: wo 15 februari 2012, 15:44

Re: Shemales

Berichtdoor Nelly » di 07 oktober 2014, 21:33

@therapie - ik ben wat dit betreft denk ik erg New Age en zie allerlei vormen van lichaamswerk maar ook hypnose etc. niet als (enkel) therapie. Ik zie het als interessante manieren om meer van jezelf (bijvoorbeeld je onderbewuste) te weten te komen. Zelf experimenteer ik gemakkelijk met dit soort dingen (juist als ik lekker in mijn vel zit) maar ik kan me (nu, mede door de topic) voorstellen dat dat niet voor iedereen zo is.

@Cartoon - jammer dat we 'm niet kunnen zien. Kun je een linkje plaatsen??
Ik zie zelf in cartoonkarakters vaak vrouwen die buiten het traditionele rollenpatroon opereren.
Terwijl ik me dan weer kan voorstellen dat veel shemales juist heel erg hechten aan traditie en de vrouwelijke rol..
Ben wel benieuwd hoe je dat ziet.

Levendig Foutje
Berichten: 529
Lid geworden op: za 17 maart 2007, 13:44

Re: Shemales

Berichtdoor Levendig Foutje » di 07 oktober 2014, 23:17

@Nelly, kom ik even tussendoor, dank je wel voor je uitleg. Ik sta ook open voor energietherapieën, dus het is niet zo dat ik daar iets tegen heb (tegen hypnose om fantasieën te beleven). Maar wat mij dan wel voor vraag opborrelt, is hoe je voor zo iemand omgaat met je opwinding als je bij die persoon hele opwindende fantasieën door aan het maken bent. Als de therapeut geen aantrekkelijke vrouw zou zijn die wat met me zou willen doen, dan zou ik me doodschamen denk ik. Lig ik daar helemaal zwaar te ademen en andere symptomen te vertonen... Hoe kun je iets opwindends beleven samen met iemand waarmee je niet wordt geacht iets opwindends te doen of tenminste opwindend te communiceren...vraag ik me zo af...? :roll:

Nelly
Berichten: 431
Lid geworden op: wo 15 februari 2012, 15:44

Re: Shemales

Berichtdoor Nelly » zo 12 oktober 2014, 21:09

@LF - grappige opmerking. Ik heb veel cursussen watertherapie gedaan & mensen kunnen daarbij in hele diepe 'trance-achtige' toestanden terecht komen. En ja, soms raken ze daarbij ook opgewonden.

Wordt in die wereld heel erg gezien (en zo zie ik het zelf ook wel): als iemand iets voelt (woede, opwinding, whatever), dan gaat het over die persoon & zijn/haar wereld. Staat los van de begeleider/ therapeut. Het is niet de bedoeling dat jij (als begeleider) sexuele energie op een klant richt & andersom ook niet.

Dus heeft mi. iets met richting te maken & met ervaring van de begeleiders om met dingen om te kunnen gaan.


Terug naar “Leeszaal”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Semrush [Bot] en 7 gasten