[tip] Mijn bijzondere manier van klaar komen

Treed binnen in onze Shespot Leeszaal en zoek een fijn plekje om al die mooie, bijzondere, leuke, interessante, tijdloze en informatieve topics nog eens door te lezen.

Moderators: Oceann, Neena, Xenia, JanWbr

Archivaris
Berichten: 41
Lid geworden op: zo 25 mei 2014, 11:22

[tip] Mijn bijzondere manier van klaar komen

Berichtdoor Archivaris » do 29 mei 2014, 11:22

Sofie:
Als vrouwen het hebben over klaar komen doordat zij zichzelf vingeren, dan kan ik mij hier mee niet identificeren. Ik kan het niet. Ook tijdens de seks kan ik het niet! Ik heb wel een andere manier van klaar komen die ik nooit van een ander gehoord heb:
Ik lig op mijn zij en druk mijn dijbenen tegen elkaar, daarbij trek ik met mijn hand mijn billen uit elkaar zodat er nog meer druk op mijn clitoris komt. Nadat ik een tijdje mijn dijbenen tegen elkaar gewreven heb, en hierbij mijn billen onderhanden heb genomen krijg ik heel snel een orgasme. Ik vind het jammer dat mijn vriend mij hiermee niet van dienst kan zijn, en ik schaam mij er voor. Ik ben heel benieuwd of andere vrouwen zich herkennen in deze manier..

________________________________________
moon:
Hoi Sofie,
Wat ik wel eens gedaan heb is op mijn zij, een kussen tussen mijn benen en dan heel erg klemmen. Wel eens gehoord dat dit een dutch pillow heet. Weet in iedergeval dat bij mij het heel erg helpt als ik mijn benen juist lekker tegen elkaar klem. Net een site gevonden die ook heel verhelderend was:
Over het vrouwelijk orgasme:
http://www.femerotica.nl/masturbatie/or ... rouwen.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
en verschillende technieken:
http://www.femerotica.nl/masturbatie/index.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
en heb je al eens naar de enquete gekeken:
http://www.shespot.nl/dromen/poll/index2.html" onclick="window.open(this.href);return false;

en wie herkent dat "klemmen" ??

________________________________________
anoniempje:
ik herken me ook in jullie.
ik kom ook enkel klaar via de clitoris. het leukst vind ik om met m'n ene hand, met een vinger in de vagina te bewegen en met m'n andere hand m'n clitoris te wrijven. dit doe ik ook met de benen dicht geklemd. als ik sex heb met m'n man zit ik liefst bovenop omdat ik dan met m'n clitoris over hem kan bewegen en zo kom ik altijd klaar. eens proberen.

________________________________________
andrew:
ik geef wat meer toelichting, volgens mij is een clitoraal orgasme een orgasme ontstaan door stimulering van de gevoelige zenuwen aan de clitoris,
sommige vrouwen kunnen een vaginaal orgasme krijgen, anderen op de G spot, sommigen beheersen alle 3 technieken heel goed,
maar waar jij je het beste bij voelt is voor jou het beste, later kan je misschien nog meer experimenteren, en je grenzen verleggen, ....
alvast dit, volgens mij is hetgeen jij beleeft heel goed voor onanie, maar met een partner zal je misschien andere dingen moeten doen, alhoewel dat afhangt van partners,
sommigen verwennen graag (zoals ik) anderen laten zich heel graag verwennen (ik soms)
veel succes nog


________________________________________
Sofie:
Andrew,
je schrijft "later kun je misschien meer experimenteren." Enig idee hoe oud ik ben? Ik denk een stuk ouder dan jij. Bovendien heb ik niet gevraagd of mannen wilden reageren maar vrouwen die zich herkennen in mijn verhaal.
Remember?
En vergeet niet dat je als man te gast bent op deze site.
Sofie

________________________________________
Sofie:
Hallo Moon en Anoniempje,
Hoera 2 vrouwen!
Bedankt voor de reacties, ik ga straks op de site kijken die Moon heeft aangeraden.
Leuk om te horen dat er meer vrouwen zijn die een orgasme krijgen door hun benen tegen alkaar te klemmen.
En Anoniempje, bedankt voor je tip, ga ik ook uitproberen!
Sofie

________________________________________
Sandra:
Op de valreep van vertrek voor een lange vakantie, lees ik je topic en de reply's eens en wil als vrouw toch ook graag een bijdrage aan dit gesprek leveren.
Het klemmen behoort bij mij tot een vast onderdeel van het 'voorspel' met mezelf. Ik kom er niet van klaar dus, maar wat volgt is naar ik uit gesprekken met vriendinnen over hun manier van zelfbevrediging hoor, ook wel uniek(tenminste:ik vond nooit een vrouw die hetzelfde doet als ik)Ik lig ook op mijn zij, altijd de rechter, dijen kruislinks over elkaar. Handen strelen mezelf terwijl ik met mijn dijen ritmisch beweeg en zo dus druk uitoefen op mijn klitoris.
Maar steevast wanneer ik eraan toe ben om mijn vingers te gebruiken, draai ik op mijn buik, helemaal uitgestrekt, benen juist ietsje uit elkaar. Rechterwijsvinger bovenop mijn klitoris, nooit direct het knopje aanrakend, want dat snerkt, brandt. Ook bij het beffen kan ik de tong niet direct aan het knopje verdragen, vinger en tong beroeren en stimuleren alleen van bovenop met het 'voorhuidje' erover heen. (had eens een minnaar die directe aanraking van de eikel ook niet kon verdragen: pijpen deed pijn, handen en vingers ook. Kon alleen de zachte ontvangst in de vagina verdragen)
Nooit gaat er bij mij een vinger in mijn vagina bij zelfbevrediging, en nooit gebruik ik een vibrator oid. Het voegt bij mij niets toe aan het genot, en vrijend met een partner juist wel. En ik vraag me nog steeds af (ik doe dit spel al vanaf mijn tiende op deze manier) waarom het inbrengen van een vinger, penis of vibrator/dildo wel tot mijn verlangens behoort in het spel met
partner(s) en ik daarbij ook een orgasme kan bereiken, maar nooit in het spel met mezelf.
De onzekerheid en de schaamte die jij over je bijzondere manier van klaarkomen voelt, kan ik me voorstellen omdat je partner je niet bij die manier kan helpen en bij mij is dat precies zo:doordat ik op mijn buik lig en mijn partner geheel buitensluit bij dit spel. Omdat het zelfs afleidt uit mijn spel wanneer mijn partner zijn hand onder mijn buik schuift. Het haalt mij uit de concentratie, uit mijn eenzelvigheid en ik kan dan niet klaarkomen. Spelen met mezelf in het bijzijn van mijn partner geeft voor die partner weinig onthullend om naar te kijken: als hij/zij echt wil dat ik klaarkom uit het spel met mezelf valt er omdat ik op mijn buik lig weinig te beleven....Dat vind ik wel een nadeel voor mijn partner, juist omdat ik het zelf ook heel mooi vind om te mogen kijken hoe hij/zij zich bevredigt en ik dat dus niet echt terug kan geven.

Tot zover mijn bijdrage in de hoop dat je hiermee weet dat er in ieder geval nog een vrouw is met een manier van klaarkomen die ze niet met een partner kan delen.

Tot over drie weken, en hopelijk in de tussen tijd meer vrouwen met bijdragen hier,

Sandra

________________________________________
jill:
hey Sofie,
Ik heb ongeveer hetzelfde probleem met mijn vriend !
Ik kan geen penetratie aanvaarden, ik denk dat het pijn zal doen !
Ook mezelf vingeren doe ik niet, toch zou ik het dolgraag eens met een man doen, maar ik heb de moet er niet voor !

________________________________________
Sofie:
Hoi sandra,
Ik weet niet of je dit nog voor je vakantie leest, maar bedankt voor je antwoord. Ik ben blij dat ik nu weet dat ik niet de enige ben, ik begon dat bijna te denken omdat ik nog nooit anderen heb gehoord die op een bijzondere manier klaar komen! Ook in de bladen lees ik er niet over.
Ook interessant om te lezen dat jij het zelfde doet met je benen maar dat he het "afmaakt" op een andere manier, nml door je clitoris te stimuleren.Ik zal jou manier ook een uitproberen,misschien gaan er weer nieuwe werelden open.
Ik doe het ook al vanaf mijn vroege kinderjaren.
Kun je ook klaar komen tijdens de seks? dat is me nog niet helemaal duidelijk..maar ik zal het nog eens overlezen
Fijne vakantie!
Sofie

________________________________________
Sofie:
Hoi Jill, ik kan me niet echt herkennen in je verhaal, ik kan je alleen maar zeggen dat als je er niet de moed voor hebt om met een man naar bed te gaan, je het gewoon niet moet doen. wacht tot je er de moed voor hebt
Succes, Sofie

________________________________________
Amber:
Wow Sofie!
Ik vind het heel dapper van je dat je hier over begint! Ook ik heb een 'andere' manier van mezelf bevredigen, ik vertel het mijn vriend ook niet en ik laat het hem zeker niet zien!

Ik lig op mijn rug, span mijn benen en billen aan, door dat te doen krijg ik al een sensatie door mijn lichaam. Ik masseer mijn buitenste schaamlippen met mijn beide handen, eigenlijk alleen mijn wijsvingers en middelvingers. Ik doe dit in een steeds sneller ritme, span mijn benen en billen steeds harder aan en kom heel snel tot een orgasme.

Ik doe dit al vanaf heel jong, ik maakte me toen zelfs zorgen dat als ik borsten zou krijgen ik er niet meer goed bij zou kunnen.

Voor mij is het gelukkig niet de enige manier om een orgasme te krijgen, tijdens de sex gebruik ik een vibrator om mijn clitoris te stimuleren, ik vind het heerlijk om zijn penis in mij te voelen maar ik kan er niet klaar van komen. We beginnen gewoon lekker met neuken en op het moment dat ik denk nu is het tijd om te knallen, pak ik mij vibrator en het is een groot orgasmefestijn, bijna niet te verdragen!
Om mezelf tijdens de sex met mijn vingers te bevredigen op een manier waarvan ik denk dat het er normaler uit ziet, kost me heel veel moeite en soms lukt het ook niet.

Liefs Amber

________________________________________
Sofie:
Hoi Amber,
Leuk om te lezen dat jij ook weer een andere en bijzondere manier van klaar komen hebt. Ik ben blij voor je dat je een manier gevonden hebt om ook tijdens de seks klaar te komen. Ik blijf na de seks altijd zitten met een spanning in mijn onderlichaam.
Gelukkig verdwijnt het altijd weer als ik ga douchen. Hoe dat komt weet ik ook niet.
Het valt me op dat alle vrouwen die reageren hun benen moeten aanspannen omdat ze anders geen orgasme bereiken. Er zijn blijkbaar echt vaginale vrouwen en clitorale vrouwen en wij behoren denk ik tot de laatste groep.
Ik maak me wel zorgen hoe dat moet als ik ga samenwonen met mijn vriend, want dan zal hij het toch eens zien,hoe ik mijzelf bevredig.
Sofie

________________________________________
pieter:
Er zijn nog andere manieren om tot een orgasme te komen, misschien leuk om die ook eens te onderzoeken, misschien vindt je wel een methode die ook bij je past en kan je zelfs eens afwisselen.
Je moet wel oefenen maar het loont wel de moeite.
http://www.tantra.com/energy" onclick="window.open(this.href);return false;
en http://tantra.startpagina.nl
Het werkt echt.

________________________________________
Sofie:
Hoi pieter,
Bedankt voor je site, een leuke site maar ik denk niet dat ik er iets aan heb.
Ik probeer van alles om op een andere manier een orgasme te krijgen maar het wil maar niet lukken.
Wel voel ik tijdens seks soms een bepaalde spanning wegzakken, een orgasme? maar mijn eigen orgasme is veel heftiger!
Groeten, Sofie

________________________________________
pieter:
Ik denk niet dat je het energy orgasme reeds onder de knie kan hebben.
Je moet eerst de juiste spieren sterk maken en je de juiste gewoonten(ademhaling) aanleren.
Dat duurt toch wel veel langer dan de dagen die er tussen mijn antwoord zitten en jouw antwoord dat het niet lukt.
Zo snel zou ik het toch niet opgeven want het loont echt de moeite!!

________________________________________
Sam:
He, he, eindelijk iets gelezen over het orgasme dat anders" is. Blijkt het toch niet zo anders te zijn...
Ik kan als ik masturbeer binnen twee minuten klaarkomen, maar enkel en alleen door op mijn buik te liggen eventueel met een puntje van een kussen tegen mijn clitoris aan en daar maar flink de spanning op mijn benen en buik brengen. Mijn billen span ik samen ik druk mij in het matras en soms lees ik pornografische verhaaltjes erbij, (maar dat is een toetje). Mijn orgasme heb ik zo zelf in de hand en kan ook meerdere malen na elkaar komen. Ik verdraag absoluut geen vinger in om om mijn kutje, ik pak wel mijn borsten en mijn billen soms stevig vast.

Groot nadeel: ik kan het absoluut niet met een partner erbij. Ik herken in het verhaal van sofie die klote spanning die blijft na het vrijen. Ik lig soms helemaal te bibberen en te hijgen van alle opgebouwde geiligheid, maar ik kan mijn orgasme niet uit handen geven. Wat wel lukt (niet altijd) is om flink over mijn mans erectie (of half zachte erectie=ook lekker) heen te wrijven. Ik regel de hardheid en snelhied en hij hoeft niets te doen. Een enkele keer verdaag ik zijn geknijp in mijn billen en kan dan heerlijk en veel intensiever klaarkomen dan wanneer ik het alleen doe.
Bij mijn minnaar (zie ook topic: mijn man is masochist)kom ik tot een zeer intensief geil gevoel, ik voel me zelf soms zweven en even van deze wereld, maar: geen orgasme, blijkbaar hou ik dat onbewust toch tegen. (arme jongen die doet zo zijn best, daar moet hij maar eens mee ophouden!)
Ik zou het heel graag ook op andere manieren willen leren, maar daar is overgave en moed voor nodig denk ik. Ik geef de macht toch niet zo makkelijk uit handen. Er wordt aan gewerkt.
Sofie, lastig soms he?
Nou dat was het weer,
Sam

________________________________________
pieter:
Alles heel goed uitleggen aan je partner desnoods voordoen hoe jij het wil.
De uitleg alleen al zou mij enorm opwinden en ik zou met plezier alle bevelen opvolgen die mijn vriendinnetje geeft om haar het ultieme orgasme te laten hebben.

________________________________________
spicy:
Ik masturbeer meestal ook op mijn buik, op mijn kussen soms met pornografische lectuur, maar ik hou ook wel van een vibrator. Als mijn man en ik neuken kom ik heel makkelijk klaar als ik mijn clitoris over zijn schaambeen wrijf (ik zit dus bovenop hem). Maar dan ben ik wel al heel erg opgewonden, werd ik dus al fel oraal gestimuleerd. Moet je misschien maar eens proberen ?!

________________________________________
Sofie:
Hallo Sam en spicy,
Bedankt voor de reacties! Ik ben echt blij te horen dat er meer vrouwen zijn met dit probleem en die na de seks ook achterblijven met een spanning in het onderlichaam.
Ik ben van plan de tip van spicy eens te proberen.
Ik hoop dat ik dan eens eerder een orgasme krijg dan mijn vriend.
Het is ook nog eens zo dat mijn vriend tijdens de seks al heel snel een orgasme krijgt. 2 min. is echt een recordtijd!
Gelukkig dat hij heel erg zijn best doet tijdens het voorspel ( oraal en vingeren) waardoor ik toch goed aan mijn trekken kom.
Groeten van Sofie

________________________________________
barbara:
Hoi, sofie
Ik kom voor het eerst op deze site en lees dat jijzelf en sommige anderen het moeilijk vinden om jezelf op deze manier klaar te laten komen als je met je partner bent.
Ik heb niet deze speciale manier van mezelf bevredigen zoals jullie dat doen, maar wat ik wel even kwijt wil is dit:
Mijn vriend vind het geweldig om toe te kijken als ik mezelf klaarmaak, wil me dan eigenlijk ook aanraken maar hij word nog geiler als ik zeg dat hij moet wachten en dat ik het zelf wil doen.
Ik heb zelf nogal wat schaamte moeten overwinnen om dit nu te kunnen, maar ik moet zeggen dat nu ik eraan gewend begin te raken ik het wel erg opwindend vind. Als mijn vriend me hierin niet had gestimuleerd zou ik dit waarschijnlijk nooit ontdekt hebben.
Misschien kunnen jullie het op deze manier wel met je partner en vind die het dan ook heel opwindend.
succes, en groetjes

________________________________________
Sofie:
Hoi Barbara,
Ja zo heb ik het niet eens bekeken, wat zou hij er van vinden?
Het is mijn idee dat hij er niks aan zou vinden, en misschien zelfs op mij af zal knappen als hij mij bezig zou zien...
Ik ga er nu 2 weken tussen uit, ik hoop dat jullie veel plezier hebben met deze topic, en misschien tot ziens!
Sofie

________________________________________
Fotoed
Lieve Sofie en anderen, ik probeer al een tijd mijn vrouw zover te krijgen dat ze een mastrubatieshow geeft aan me, alleen de gedachte daaraan om dat te mogen aanschouwen wind mij zeer op
Helaas is haar schaamte te groot zodat ze dit wil doen voor me, ook niet als voorspel
In de hitte van de strijd als ik haar oraal bevredig wil ze nog wel eens kaar clitoris beroeren maar daar houd het volledig bij op
Overleg eens met je man/vriend misschien heeft dit voor jullie allebei voordelen

Succes

________________________________________
Sam:
Hoi Sofie, begrijp ik nou goed dat jouw man al na twee minuten klaarkomt? Ik neem aan nadat hij bij jou binnen is gedrongen? Anders is het wel heel zielig voor jullie. Is hij zo hitsig of ben jij zo vreselijk opwindend?
Mijn lover heeft hier in het begin ook erg last van gehad. Via de site van Cora heb ik mbv ademhalingstechniek geleerd hoe je je bijna-klaarkom-gevoel kan verspreiden over je hele lichaam. Misschien ook een idee voor jouw man....De sex wordt er heel intensief door en bijna (voor mij en mijn lover) een mystieke ervaring.
Het is de bedoeling dat je je sexuele energie(lees geilheid!)niet alleen op je vagina danwel penis concenteerd, maar via de uitademing in gedachten verspreidt door je hele lichaam. Dus in plaats van steeds sneller te gaan hijgen juist proberen diep en rustig te gaan ademen en je uitademing lang te laten duren. Probeer eens en kijk wat het met jullie doet. Bij ons werkt het erg goed. Zijn orgasmes heeft hij nu weer zelf in de hand ipv de verspilling van de energie, voedt je nu je hele lichaam en je wezen ermee. En leuke bijkomstigheid: het sexen duurt zolang je er zin in hebt, want twee minuten is wel erg magertjes.....
groetjes, Sam

________________________________________
Lizzy:
Mijn manier van zelfbevrediging is op zich niet bijzonder,alleen moet ik altijd(hoe lang het ook duurt of hoe lekker het ook al is)om klaar te kunnen komen de spieren van mn benen en billen aanspannen.Is op zich best heel lastig omdat je daar dus altijd de ruimte en de houding voor moet hebben(ik strek me dus volledig uit).Ik ben in het trotse bezit van een hele lieve minaares en samen proberen we nu met veel geduld om mij ook in andere houdingen klaar te maken.Wat als bijkomend voordeel heeft dat we weer een hoop afwisseling en posities ontdekken!

________________________________________
spicy:
ik denk dat alle vrouwen hun spieren moeten aanspannen (kont- en beenspieren). Dit lukt mij ook in andere houdingen dan volledig uitgestrekt, blijven proberen het lukt zeker Lizzie.

________________________________________
pieter:
Ik heb het vermoeden dat de vrouwelijke meningen over orgasmes aan het veranderen is.
Vroeger was het "ik vind het niet erg om niet klaar te komen" nu is het bijna"ik wil ook klaarkomen.
Wat betreft die ademtechniek, dit is een tantra-onderdeel.
Terug te vinden op "www.tantra.com/energy.html".
Het is een combinatie van samentrekkingen en van ademhalen.
Als de spieren goed getraind zijn, kan een man zelfs meerdere orgasmes hebben en ook wat sommige vrouwen kunnen, door samentrekking van de spieren klaarkomen.

________________________________________
Sam:
Pieter, bedankt, ik zal de site over tantra zeker bezoeken en kijken of ik het voor mezelf kan verfijnene, want klaarkomen blijft ook voor mij een hele sinecure.
Nog even een reactie. Ook voor mijn lover lijkt het noodzakelijk dat ik klaarkom. Bij mijn man kan ik het wel zelf "regelen"en als ik wil dan lukt het ook. Bij mijn lover kom ik niet klaar, blijkbaar zitten daar nog teveel drempels ofzo. Hij vindt dat erg jammer en smeekt me bijna hem in te wijden in hoe en wat..... Terwijl ik onwijs vleugels heb als ik met hem vrij en vlieg en geniet, ook zonder lichamelijk orgasme.
Lekker lang vrijen is meestal net zo lekker. Nou dat wilde ik nog even kwijt.
Sam

________________________________________
kerstin:
Pieter: inderdaad, ik vind het belangrijk dat ik klaarkom tijdens de seks. Niet altijd, maar dat geldt ook voor mijn partner.
Meestal allebei, soms de een dan de ander en soms allebei niet.

Zolang ik weet, masturbeer ik al. Tot ik een jaar of 12 was, deed ik het op de volgende manier: ik ging op mijn knien zitten met mijn linker hak tegen mijn poes en dan op en neer ertegen aan. Na enkele malen kwam ik al klaar en dat kon ik zo vaak doen als ik wilde.
Later heb ik mezelf leren vingeren, met mijn vingers op mijn clit. Maar dat kan ik maar 1 keer. Als ik meer wil dan doe ik het op de oude manier.
Als ik met mijn partner ben, masturbeer ik af en toe. Het heeft wel veel moeite gekost om dit ongegeneerd in zijn aanwezigheid te doen. Hij vindt het leuker om het zelf te doen bij mij en ik ook. Wat is er lekkerder dan verwend worden door een ander? Maar dit heeft ook lang geduurd. Je moet jezelf even afsluiten van de buitenwereld en je concentreren op hoe lekker het is en eventueel je fantasie en dat valt in het begin niet mee. Ik dacht steeds van 'duurt het niet te lang?'. Mannen komen vaak heel snel klaar en kunnen zich blijkbaar makkelijk laten gaan. Heren: klopt dat? Of zijn er ook mannen die het moeilijk vinden?

________________________________________
zee:
Tja Kerstin, dat hangt ervan af. Waarvanaf? Van mijn bui, haar bui, kortom de stemming op dat moment.

Als zij/ik/we het soms zo willen kan het in een tijdsbestek van een paar minuten - is soms erg leuk zo'n mercyless erop en erover sessie, je compromisloos laten gaan.

En vaker dan snel... is het een kwestie van heel langzaam en uren (letterlijk) de tijd nemen voor elkaar, voor onszelf. En jee, er zijn zoveel manieren...:
-zij masturberend, op luttele centimeters afstand van mijn kijkende ogen, zichzelf laten gaan, af en toe mijn hand, vinger, tongpuntje of wat dan ook voelend, contact makend.... tot in detail volgend hoe ze onomkeerbaar heerlijk naar haar orgasme(s) glijdt (erg leerzaam ook als je elkaars lijf beter wil leren kennen, zeker in het prille begin);
-ik masturberend, exact zoals boven beschreven maar dan de rollen omgekeerd; heerlijk zoete pijn van het laten duren, uitstellen, spanning opbouwen, af en toe haar helpende hand/mond voelend aanhouden tot de climax een ongehoorde supernova wordt;
-samen, tegelijk, elkaars tempo volgend, oogcontact, kijkend en voelend en fluisterend, temporiserend, vaak overgaand in wederzijds oraal plezieren (of één van de twee die het niet houdt en zijn/haar mond op/bij/in/om het geliefde andere geslacht brengt en de ander wil zien en voelen komen), precies tegelijk willen pieken, timing is alles, nietwaar....

Dus, ahum, resumerend, om je vraag "aan de heren" te beantwoorden:
-Ja, ik kan me makkelijk laten gaan;
-En ja, als ik echt wil kan het erg snel gaan;
-Maar evenzeer en kan het een duivels lang uitgesteld spel zijn, van op elkaar inspelend naar een gezamenlijk spetterend solo/duo -hoogtepunt gaan... en soms zó lekker dat na een loom lui naspel het hele liedje weer van voren af aan begint...
mijn favoriet is het laatste, geef ik toe.

wow, typte ik dat? ai....

Zee

________________________________________
anto1:
Hoy iedereen,moet zeggen dit is de eerste keer dat ik deze site bezoek,en wil dit toch even kwijt.Op al de reacties die hier zijn op beschreven,vindt ik mezelf nog niet terug.Daarmee bedoel ik de wijze van het masturberen.Soms denk ik wat doe ik toch en schaam me,niet alleen tegenover mezelf maar ook tegenover mijn man.Als mijn man en ik vrijen, dan gebeurd het zelden dat ik klaar kom.Hij komt al klaar ,terwijl ik net op gang begin te komen.Ik zit graag boven,maar als hij dan is klaargekomen,dan kan ik mijn bevrediging niet meer afwerken,want de stijfheid van de penis is weg,en vraag ik aan hem om zich om te draaien.Dan leg ik mij met mijn hele lichaam op zijn rugkant,en begin dan op zijn kontje te rijden.Ik neen zijn kontje tussen mijn benen en vrijf zo weg en weer,benen open en dicht.Het duurd niet lang vooralleer ik dan een orgasme krijg.Daarna voel ik me dan zo schuldig.Hij zegt wel dat hij dat niet erg vindt,zolang ik er maar deugd van heb,en klaarkom.Als ik dan alleen thuis ben masturbeer ik mezelf soms.Dan vrijf ik zachtjes mijn schaamlippen,en vinger ik mezelf.Daarna ga ik op mijn buik liggen en gebruik ik een handdoek tussen mijn benen,klem ik mijn benen tegen elkaar en vrijf mijn kutje heen en weer tegen die handdoek tot zolang ik klaarkom,het gaat heel snel.Mijn man weet dit niet dat ik alleen masturbeer.Daarom voel ik mij hierover heel schuldig tegenover hem,en durf ik het niet te vertellen. Hopelijk heb je iets aan dit alles. Jij bent heus niet de enige die op een speciale manier masturbeerd.

________________________________________
Maja:
Hoe meer je je eigen lichaam kent en je zelf klaar maakt is de beste manier omzelf te weten hoe jezelf in elkaar zit en wat jezelf lekker vindt ,dan kan je dit aan je man/partner uitleggen en aanwijzigingen geven .
En vrij zijn in de relatie en dit ook aan hem te laten zien en dan samen ervan genieten .

________________________________________
barbara:
hallo, fotoed
Ik denk dat je in eerste instantie even af moet stappen van het idee "masturbatieshow".
Ten eerste vind ik het erg goedkoop klinken en het is tenslotte geen aangenomen werk!!
Zelf vond ik het met mijn vriend in het begin heel eng om mezelf te strelen.
Doordat hij het wel eens aan mij vroeg of ik het voor hem wilde doen (echter zonder enige vorm van moeten of druk) omdat hij daar zo opgewonden van word, ben ik het heel voorzichtig aan gaan proberen en durfde ik langzaam aan steeds meer te doen.
Steeds opnieuw word ik ook weer beloond door de manier waarop ik hem zie reageren waardoor ikzelf dan weer meer opgewonden raak.
Advies: geef je vrouw de gelegenheid om er rustig op haar eigen manier vertrouwd mee te raken.
Masturbeert ze wel als ze alleen is? Of vind ze dat ook eng?
Mijn vriend vind het al geweldig als hij aan mij vraagt of ik mezelf gesrteeld heb toen hij aan het werk was en ik dit positief beantwoord.

Terug naar “Leeszaal”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 54 gasten