[discussie] Waarom is trio MVM vies en VMV lekker?

Treed binnen in onze Shespot Leeszaal en zoek een fijn plekje om al die mooie, bijzondere, leuke, interessante, tijdloze en informatieve topics nog eens door te lezen.

Moderators: Oceann, Neena, Xenia, JanWbr

Archivaris
Berichten: 41
Lid geworden op: zo 25 mei 2014, 11:22

[discussie] Waarom is trio MVM vies en VMV lekker?

Berichtdoor Archivaris » do 29 mei 2014, 11:00

paula:

Hoi allemaal,
Aangezien hier de meest uiteenlopende onderwerpen worden besproken wou ik ook iets zeggen of vragen.
Het valt mij op dat mannen altijd zo *vies* reageren als je ze vraagt of ze een trio met 2 mannen willen. Je krijgt dan reacties als.....bah ik ben geen homo....of...bah ik vind dat vies hoor.
En dan als klap op de vuurpijl zeggen ze maar met 2 vrouwen is een droom van mij. De droom van elke man.
Ik denk dat van vele vrouwen de droom is om door twee mannen verwend te worden. Mijn droom is het zeker. En dan hoeven die mannen toch niets met elkaar te doen?
Hoe denken jullie hierover?

groetjes paula

________________________________________
NO NAME:
waarom zou dat niet kunnen 2 mannen en 1vrouw? bepaalde mannen hebben zo van die vooroordelen... Ik heb diskwijls hierover fantasiene, maar het is nog niet uitgekomen...

________________________________________
jim:
hoi paula,
ik zou je graag van dienst zijn, heb het echter nog nooit gedaan, en voel me ook niet aangetrokken door sex met een andere man, is dat voor jou welde bedoeling?

Jim

________________________________________
eric:
hoi paula
het is iedereen vrij te dromen waar hij zin in heeft, en ja iedereen is vrij om te weigeren ook natuurlijk
zelf vind ik de gedachte niet vies, om samen met een andere man te zijn en 1 vrouw, wel heb ik geen gevoelens tegenover mannen,
maar ik zal je eens een ervaring vertellen, die me echt heel veel goed gedaan heeft ik denk zo'n 15 jaar geleden,
ik was gaan douchen in een vreemd bedrijf waar ik kwam voor mijn werk,
plots staat daar een naakte man naast mij van zo'n jaar of 45, en ik was ook naakt, we hebben gewoon tegen elkaar beginnen praten en we stonden toch zo'n klein half uurtje te praten met elkaar , allebei onbekend voor elkaar, maar ook allebei naakt, en echt dat gaf me een goed gevoel, ik voelde me direct op mijn gemak met een andere naakte man bij me, en als dat uw droom is dan zou ik toch willen dat je die verwezenlijkt krijgt, en hoop dat je iemand vindt daarvoor,
ik ben te bereiken op email als je dat wil, vraag je die maar in een volgende reactie, ik geef je die dan later, als je die niet wil, dan zie ik het ook wel, want het is hier normaal geen datingssite
alvast succes en
in je leven moet je alles een keer gedaan of geprobeerd hebben, anders heb je niet geleefd
grtjs
eric

________________________________________
paula:
Hoi jim,
Ik vind jou reactie storend.
Ik heb dit hier niet neergezet om een man te vinden die dit wil. Het is hier ook geen contactadvertiesite.
Ik wil gewoon menigen horen,dus wil je vragen om niet meer zo te reageren.
Ik dacht dat je alles kon vragen? Als ik een man zoek hiervoor doe ik dat wel op een andere manier. Erg vervelend dat het ook een man is die zo reageerd. Dit is een vrouwensite en het is leuk dat er ook mannen hier reageren maar niet op zo`n manier graag. Ik denk ook niet dat dat de bedoeling is van deze site?

groet paula

________________________________________
kino:
Ja paula er zijn maar weinig mannen die dit trekken.
Het lijkt me voor de vrouw eindeloos om het met twee mannen te doen, het lichaam heeft tenslotte voldoende plekjes om verwend te worden.
En vogens mij hoef je als man zijnde toch geen bi of homo te zijn.
Maar ik geef toe dit soort mannen zijn in de mindeheid.

kino

________________________________________
thisWaltz:
Mijn sexleven bestond gedurende de voorbije acht jaar meestal uit triosex (2 mannen en een vrouw) is gedurende de voorbij 8 jaar).
Homo ben ik niet, maar ik schaam mij ook niet voor de vriend/echtgenoot die erbij is.
Een paar had eens een "sandwich"-fantasie, waarbij ik zogezegd de vrouw moest verleiden en terwijl we gewone sex hadden, kwam de man erbij en deed hij het anaal. Onze teelballen raakten elkaar maar dat was ook alles. Het kriebelde. Homogevoelens heb ik echter niet.
Als je besluit tot trio over te gaan, dan moet eerst het paar goed met elkaar afspreken en daarna met "de tweede man". Weten wat mag en niet. Waar de limieten zijn, is belangrijk. Voor mag je als extra bij het koppel, het koppel zelf nooit in gevaar brengen, want dan vlieg je er onverbiddelijh uit. Een trio (2 mannen en één vrouw) is wel op de vrouw gericht. Begon meestal met de vrouw die in het midden zat en zich liet strelen. Wat creativiteit is op zijn plaats.
Met drie is het wel zoeken naar standjes waarbij allen ervan genieten of waarbij de mannen elkaar afwisselen.
Vies vind ik het niet. Natuurlijk is het eens met twee vrouwen mogen vrijen de droom van elke man. Twee vrouwen die met elkaar vrijen vind ik sensueler, subitieler en hygiënischer dan twee mannen.

________________________________________
Eva:
Jeetje zeg, alleen maar mannen die op jou nieuwschierigheid reageren!
Ik heb het zelf ook nog nooit gedaan, maar ik ben ook wel heel benieuwd! Al dat gezeur van die mannen dat ze helemaal niet vies van elkaar zijn dat maakt me helemaal niks uit! Het geile idee van het met twee mannen doen, voor mij, is dat je alle aandacht krijgt!
Mocht ik de juiste mannen een keer tegenkomen zou het leuk kunnen worden, dit is geen uitnodiging!
Maar de fantasie is voor mij al vaak bevredigend genoeg.

Eva!

________________________________________
some:
Als ik zo de verschillende posts lees over dit onderwerp, denk ik dat er gewoon een aantal dingen door elkaar worden gehaald.
Uiteindelijk is het jouw fantasie. Het is dan ook de bedoeling dat jij er 200 % van geniet. Jij gaat dus voor U moeten uitmaken wat je wil. Ik ken namelijk vrouwen die er ook enorm op kikken om de beide mannen met elkaar bezig te zien. Als dat het geval is, moet je dus ook naar dergelijke vrijpartners op zoek. Interesseert het jou niet, dan zal het misschien iets gemakkerlijker gaan.
Veel mannen hebben er een probleem me omdat ze uiteindelijk toch nog preuts zijn denk ik. Het is natuurlijk niet alledaags dat je tijdens een vrijpartij wordt geconfronteerd met een andere opgewonden man. Maar uiteindelijk is het toch de bedoeling dat er genoten wordt, zonder remmingen.
Trio-sex met 2 vrouwen is voor de man inderdaad het opperste genot. Maar uiteraard hebben de dames ook recht op hun fantasieen. Iedereen gelijk zou ik zeggen. En dan is het aan ons mannen om daaraan te voldoen.
Ik hoop dat je vindt wat je zoekt, en veel genot ermee in ieder geval :-)

________________________________________
Toine:
Ik ben al vele jaren gelukkig getrouwd en juist door de goede relatie met mijn vrouw weet ik dat zij, net als andere vrouwen die al gereageerd hebben, soms fantaseert over het vrijen met twee mannen. Als ze gaat fantaseren wordt ze daar heel opgewonden van. Maar het in werkelijkheid doen is weer een ander verhaal. Ze wil het wel eens proberen, maar weet het niet goed aan te pakken. Naar een goede manier zijn we eigenlijk nog naar op zoek. Maar voor de vrouwen die gereageerd hebben op de vraag van Paula kan ik alleen maar bevestigend antwoorden als het gaat om mijn vrouw. Dus vreemd is het zeker niet, maar is zit een spanning tussen de fantasie en de werkelijkheid.

________________________________________
thisWaltz:
Ben ik nou de enige die daarmee ervaring had? Als je iemand kiest weet die ook waarover het gaat. Als ik bij paren op bezoek ging, wist ik wat er ging gebeuren.
Een stelregel van mij was me vooral niet met het paar te bemoeien. Een genotvol moment beleven met respect voor iedereen. Voor niet emotioneel betrokken geraken met de vrouw. Als je er verschillende malen ging, werd dat moeilijk, maar zodra het paar voelde dat hun relatie in gevaar kwam, vloog je eruit. Ben drie jaar vriend aan huis geweest, tot mevrouw een ongeluk had (ruggewervel-verschot) waardoor sex een pijnlijke zaak werd. Ik constateer dat de kloof tussen de droom en de realiteit hemelsbreed is. Hoe eraan beginnen: zoek in een contactblad of op het net een man uit die mevrouw bevalt. Contacteer die man telefonisch of per email. Vraag als man vooral niet hoeveel, hoe lang en hoe vaak. Als ik er zo een partner/echtgenoot aan de lijn hing, kwam er toch niets van in huis. Ik weet dat het moeilijk is voor vrouwen om zelf voor die fantasie uit te komen. Maar als vrouwen reageerden dan wist je dat er ten minste een ontmoeting ging plaats hebben. Soms in een café, soms bij de mensen thuis. Een paar koppels verkozen een verkennend gesprek in een café en soms bleef het bij een eerste vriendschappelijke ontmoeting, soms kwam er méér van in huis. Als je met schroom zit spreek dan af in een openbare gelegenheid. Wil je langzaam gaan, kan je ook afspreken in een sauna. Daar loop je naakt en kan je bij een drankje elkaars voorkeuren en grenzen beter leren kennen.
In de praktijk was het altijd mevrouw die het sein om te beginnen gaf. Meestal zat ze in het midden en vroeg ze na een wijntje aan mij of ik een van haar borsten wou strelen. Haar man streelde de andere borst en zo ging het verder. Ooit eens toegekomen bij een paar waar mevrouw haar slip "vergeten" was en zichzelf begon te vingeren met een vraag aan de mannen om "wat te helpen".
Zo ging het praktisch. Erna was een van de regels dat je het koppel (sommigen hadden kinderen) vooral in hun koppel zijn niet moest storen. Als het goed geweest was, belde een van hen zelf terug tot het nieuwe, de spanning eraf was. Na 3-4 keer dooft het meestal uit.
Hopelijk heeft men wat aan deze mail en helpt het bij de verwezenlijking van jullie fantasieën. Eens je elkaar kent, gaat alles vanzelf. Succes

________________________________________
Geert:
Ik geef intiutieve ontspannings- massages aan mannen en vrouwen. Meestal is dat allemaal heel "netjes". Maar als mijn "klant"daar speciaal om vraagt, heb ik ook geen bezwaar om er een erotisch tintje aan te geven. Zo komt er al geruime tijd een vrouw bij me, zo één keer in de 14 dagen, om eens een lekkere ontspannende massage te ondergaan. Op een gegeven moment vroeg haar man, of hij eens een keertje mee mocht komen om te kijken hoe dat ging. geen bezwaar mijnerzijds. Hij kwam de volgende keer weer mee. Na een paar keer trok hij zijn kleren uit, terwijl ik aan het masseren was. Hij was duidelijk opgewonden. En hij ging "meehelpen" met de massage. Zijn vrouw vond het duidelijk fijn, om door twee mannen gemasseerd te worden. Nu is het langzamerhand zo geworden, dat hij zijn vrouw neukt, terwijl ik doorga met masseren. Ik masseer dan haar billen, borsten, klitoris, iets, waar zij erg opgewonden van wordt. Ze komt dan ook heerlijk klaar, evenals (meestal) haar man. We hebben duidelijke afspraken gemaakt, dat ik me alleen bemoei met het massagedeel, dus niet met haar ga vrijen of neuken. Wel speelt zij (soms) met mijn penis, wat voor mij dan weer aangenaam is. Zo zie je, dat 1 vrouw en 2 mannen best wel leuk kan zijn. Geert.

________________________________________
rene:
Een paar jaar gelden heb ik een paar keer een trio v-m-m gedaan. Zelf ben ik een man en ik moet zeggen dat het fantastisch was. een pik in kut en mond om het zo eens te zeggen. Tegelijkertijd te worden "handmassage"te krijgen is erg spannend. Ik ben niet bi of homo, maar leuk was het wel en ik fantaseer er nog vaak over.

groetjes

Rene

________________________________________
Geert:
Hoi René.
Jij gaat toch al weer (dacht ik)meer van de man uit en niet, zoals de bedoeling van de oorspronkelijke vragenstellster was, van de vrouw. In het door mij beschreven geval gaat het ons (de mannen) er om, te vrouw echt een plezier te doen. En zo ervaart zij het ook.
Alles wat wij er aan plezier bij beleven (en dat doen we heus ook wel) is meegenomen. Maar dat is niet de hoofdzaak. Ik concentreer me heel sterk op de vrouw, die op de tafel ligt, Schakel mezelf dus eigenlijk uit. Het gevolg is soms, dat ik helemaal geen stijve krijg bij het werk, wat ik doe. Misschien voor jou moeilijk voor te stellen, maar het is zo. Je eigen gevoelens volledig ondergeschikt maken aan die van een ander. PS. Ik ben geen homo!

________________________________________
pieter:
Bij en vrouw is het veel makkelijker opgewonden te blijven dan een man, ze zou zelfs ff een babbeltje kunnen slaan over het weer en dan rustig weer verderdoen.
Als een man ff zijn concentratie verliest, verliest hij zijn erectie en dat kan wel eens lastig zijn om lustig verder te doen.
Als ik met nog een andere blote man in bed zou liggen zou ik niet veel kunnen uitzetten want een erectie zou zeker uitblijven.
Indien er 2 naakte vrouwen bij mij zouden liggen, zou dat geen probleem zijn.
Een vrouw is het meest opwindende ding dat er bestaat op deze planeet, rondingen die ongelooflijk rustgevend zijn(feng-shui), de lekkere geurtjes, zo kan ik nog pag volschrijven.
Om dan iets te typen over de man, sorry is niks opwindends aan.

________________________________________
BiMe:
een trio met twee mannen? lekker, liever dan met twee vrouwen. vrienden van mij willen ook altijd wel met 2 vrouwen en geen man erbij (rot op ik ben geen homo) net alsof je dat dan bent...
ik heb het nooit gedaan maar het lijkt mij een waanzinnige ervaring.

________________________________________
jim:
excuses indien mijn reactie door jou als storend is opgevangen, het is niet mijn bedoeling om iemand te kwetsen oid. jij schrijft in het begin van de topic dat het jouw fantasie is om het met 2 mannen te doen, ik reageer daar dan op dat ik het in feite best wel eens zou willen proberen, maar dat ik geen ervaring er mee heb. Dit is m.i. een onschuldige reactie die door jou anders wordt uitgelegd dan dat ik 'm bedoeld heb.

succes,
Jim

________________________________________
Sam:
Yes,
mijn wildste fantasie, waar ik zomaar op klaar kan komen. Twee mannen die mij willen!!! Heerlijk. Welke vrouw wil dat nu niet?
En zoals Geert dit beschrijft... MMMMM Dank je, hier kan ik een paar nachten mee door.

In het echt? Ik vrees dat het nooit zal gebeuren. Het is mij opgevallen dat mannen hun eigen lijf doorgaans niet mooi of sensueel vinden. Vrouwen zijn zacht en rond en lekker, maar een mannenlijf is hard en harig. Daar willen ze tijdens een vrijage er niet nog een van zien laatstaan voelen! (Zij niet mijn uitspraken, maar van mijn lover)
En ik maar vleien en zeggen hoe lekker een harde gespierde bovenbeen kan zijn, waar de haartjes van kriebelen tegen je kutje aan. En dan die sterke bilspieren, toch om gek van te worden? Maar ja, ik krijg het idee er maar niet uit. een vrouw is mooi, een man niet!
Jongens iets aan je zelfbeeld doen en dan hoppa samen een vrouw verwennen.

________________________________________
Pilot:
Ik zou er helemaal geen moeite mee hebben als mijn vriendin er een man bij wil hebben in bed. Lijkt me geweldig om met z'n tweeen haar uitgebreid te verwennen. Ze heeft alleen zelf haar bedenkingen....

ciao pilot

ps. nee ik ben niet bisexueel. Veel mannen dromen van een trio met 2 vrouwen, dus ik zie niet in waarom dan andersom niet kan..

have fun, wherever you are..

________________________________________
Meike:
Heerlijk v-m-m!!
Mijn ervaring met zo´n trio is alleen maar positief. Als vrouw is alle aandacht voor jou en kun je genieten van mannen. De mannen vonden het ook heel prettig en hadden niet liever 2 vrouwen gehad!

________________________________________
devi:
Er zijn genoeg mannen die daar wel in geinteresseerd zijn. Ikzelf heb het ooit met twee mannen gedaan, die echt geen bi of homo waren. Zij waren elkaars beste vriend en vonden het opwindend samen een vrouw te delen. Het was een geweldige ervaring!
Mijn vriend is met geen tien paarden een gay disco in te krijgen, maar heeft ook wel eens een trio gedaan met een andere man erbij. De mannen hoeven toch niks bij elkaar te doen!

________________________________________
justme:
Hoi ik wil even reageren ..ja wij hebben een trio gehad 2 mannen een vrouw (ik dus).Het was eigenlijk de fantasie van mijn man om mij verwend te zien worden door een andere man en daar zelf lekker aan mee te doen ,nee mijn man is ook niet homo of bi maar dat valt eigenlijk een beetje weg als je het heerlijk hebt.Het is leuk en fijn maar besef wel dat een fantasie vaak leuker is als de werkelijkheid. Ik vond het heerlijk.

justme

________________________________________
smoothy18:
Hoi Paula,
Het klinkt misschien gek maar ik ben man en als ik sex heb met mijn vrouw fantaseer ik er vaak over om sex te hebben met een man er bij. Het lijkt mij vreselijk lekker om mijn vrouw bezig te zien met twee tegelijk.
Mijn vrouw weet dit niet maar ik wil het toch eens voorstellen op een goed moment......

________________________________________
Ict:
het is inderdaad verbazingwekkend dat in deze thread meer mannen dan vrouwen reageren. En ja hoor, bijna allemaal benadrukken ze geen homo te zijn als ze door laten schemeren bi gevoelens te hebben.

Tjonge tjonge... nederland op zijn best.

Ict

________________________________________
paula:
hoi allemaal,
Ja ook mij valt het op dat meer mannen reageren dan vrouwen. En dat bijna alle mannen benadrukken dat ze geen bi of homo zijn. Stel je voor dat iemand dat denkt....
Soms wordt er zo krom gedacht erg jammer.

groeten paula

________________________________________
Edje:
Hallo Paula,
Ook ik ben een man en geen bi of homo. Ik begrijp alleen niet wat dat met krom denken te maken heeft.
Als ik een pornofilm bekijk heeft mijn fantasie meer prikkeling bij het zien van een m-m-v trio dan andersom.
Vanwaar de veronderstelling dat v-v-m een mannendroom is. Hier kan ik dus ook veronderstellen dat (tenminste als ik regelmatig Shespot doorlees) de ultieme vrouwendroom is om minstens een keer gevrijd te hebben met een vrouw.

________________________________________
spicy:
alvast niet mijn ultieme vrouwendroom, vrijen met een vrouw zegt mij absoluut niets! Geef mij maar een lekkere man.

________________________________________
Rolf:
Paula,
Ik ben het met je eens. Klaarblijkelijk zijn veel jongens bevreesd voor homosexueel aangezien te worden.
Tja, tijden zullen wel veranderen. Ik heb verschillende malen met een man en een vrouw gevreeën en daarbij beiden aangeraakt en gestreeld, met veel plezier, ook het kijken vond ik erg mooi, en heb dan ook geen enkele rem ondervonden. Terwijl ik geen sexuele verlangens naar mannen heb. Waarmee ik maar wil zeggen, er zijn mannen die niet zo krampachtig zijn...

Terug naar “Leeszaal”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Majestic-12 [Bot] en 51 gasten