TRIO..m/m/v

Treed binnen in onze Shespot Leeszaal en zoek een fijn plekje om al die mooie, bijzondere, leuke, interessante, tijdloze en informatieve topics nog eens door te lezen.

Moderators: Oceann, Neena, Xenia, JanWbr

Artwright
Berichten: 87
Lid geworden op: vr 21 september 2001, 1:01

Berichtdoor Artwright » vr 23 april 2004, 13:11

Het is met de benen open liggen, en niet open benen...
De volgorde van woorden is wel belangrijk degelijk :twisted: :twisted:

Ik bedoel dat een man een harde moet hebben, de grootte kan tellen, de uithouding, wat je ermee doet, etc....

Snappie

Greetz
Art

Josje
Berichten: 537
Lid geworden op: wo 07 augustus 2002, 1:01
Locatie: op een eiland, enne... activiteit, moet dat???

trio MMV

Berichtdoor Josje » vr 23 april 2004, 22:16

Tja.... dat is nog steeds één van mijn wensen en dan het allerliefst met mijn twee liefste mannen. Gelukkig mogen ze elkaar heel graag dus wie weet komt het er ooit nog eens van. Het zou voor mij in ieder geval de hemel op aarde betekenen.

Trio MVV mag ik tot mijn genoegen af en toe beleven en dat is een heerlijke ervaring. Ik zou echter niet zo snel kiezen voor een onbekende derde, voor mij moet er al een soort van band zijn tussen de deelnemende personen.

Maar een trio met mijn twee liefste mannen die er zijn om mij te verwennen en door mij verwend te worden.... jummieeeeee!!!

Liefs en kus van Josje
(die hier regelmatig van droomt :oops: )
De krachtigste energiebron in het leven is en blijft de menselijke warmte.

Marinka
Berichten: 12
Lid geworden op: di 20 april 2004, 17:16
Locatie: midden-limburg verpleegkundige

Berichtdoor Marinka » za 24 april 2004, 11:24

Tja, MMV zie ik eigenlijk meer en meer zitten, maar ja, de "schrik" om je partner te verliezen zit er toch wel in
Waarom de mannen meestal geen MMV willen, is waarschijnlijk om dezelfde reden als waarom ik eigenlijk ook een beetje "bang" ben. Wat als die andere man een echte hengst is? Dus het is volgens mij de mannen die denken dat ze tekort zullen schieten.


Ik kan me dus voor een stukje wel voorstellen dat mannen zo denken; "wat als die andere vent beter presteert dan mij?" Wat je je dan natuurlijk ook kunt afvragen is je partner alleen maar bij je vanwege de sex? Het is toch het totaal pakketje wat je relatie compleet maakt??
Vrouwen hebben hier niet zoveel last van, want zij moeten "maar met de benen open liggen"...
Vrouwen hebben idd niet zoveel last met "het houden" van een erectie en met uitstellen van orgasme maar ze hebben ook hun onzekerheden... wat als die andere vrouw een lekkerder lijf heeft, of een strakker poesje... noem maar wat...

Maar het lijkt mij toch dat als je aan een trio begint ( MMV of VVM ) dat je relatie hartstikke goed is en dat je dit alleen ter ontspanning erbij doet?? Niet als aanvulling op je relatie maar gewoon als een uitstapje... of je nu gezellig naar de bioscoop gaat of een trio hebt, het gaat zich erom dat je het met z'n tweeen leuk en lekker vindt!!

Wij hebben al vaker een trio gedaan MMV en VVM. Mijn voorkeur gaat uit naar VVM om dat de mannen met wie ik seks heb allemaal nogal strikt hetero zijn dus vind ik het erg druk als ik sex hebt met 2 mannen die alleen maar op mijn lijf gericht zijn.

Lemonbyte
Berichten: 65
Lid geworden op: za 22 november 2003, 1:44
Locatie: zuid, oost en zuidoost

Berichtdoor Lemonbyte » ma 10 mei 2004, 23:08

En ja, onverwacht kwam er toch een reactie. Niet dat dat de bedoeling was van mijn reactie hier op shespot was maar toch. Na een tijdje heen en weer gemaild te hebben zouden we een eerste kennismakingsdate maken (zonder enkel verwachtingen). Helaas haakte ze een dag daarvoor af. Jammer maar helaas en zoals afgesproken "no hard feelings) Toch te spannend? Wie weet...

Intussen kennis gemaakt met een jonge dame en die hoefde niet lang te aarzelen: Al met al een zeer opwindende en wederom spannende ervaring gehad met MVM. Alle drie zijn we het er over eens, dit is voor herhaling vatbaar........

Ik geef toe, omdat we geen enkele verhouding met elkaar hebben is het een stuk makkelijker.

liefs
Lemon
Think happy and smile

demi
Berichten: 33
Lid geworden op: ma 22 december 2003, 16:15
Locatie: zuid west nederland

Berichtdoor demi » di 11 mei 2004, 12:17

Het meest opvallende in de reacties die ik t.a.v. dit onderwerp lees, is dat er nu gezegd wordt dat mannen meer moeite zouden hebben met MMV dan vrouwen met MVV, terwijl ik op andere plekken in het forum precies het tegenovergestelde beweerd zie.
Maar goed, ik kan alleen voor mezelf spreken en dat is het volgende: ik heb zelf, voorlopig zeker, de voorkeur voor een MMV-trio, omdat ik wel eens van mezelf wil weten wat een andere man met me doet. Ik heb er daarentegen geen behoefte aan om alleen met een man iets af te spreken, maar wat ik in het "heetst van de strijd" met een man zou doen, daar ben ik wel nieuwsgierig naar. Misschien wil ik hem ook wel pijpen of genomen worden. Ik weet het echt niet... Ik wil gewoon weten of ik evt ook (zwakke) bi-gevoelens heb en een MMV-trio lijkt me daar wel geschikt voor. Zoals eerder gezegd, valt het inderdaad niet mee om een koppel te vinden, dat je d'r bij wil hebben...

pioneer10
Berichten: 32
Lid geworden op: za 14 april 2007, 18:42
Locatie: Alkmaar

Mijn vriend en ik

Berichtdoor pioneer10 » ma 07 september 2009, 9:06

Mijn vriendin en ik hebben al eens een trio mmv gedaan maar wel heeeel lang geleden, afgelopen zaterdag avond hebben wij het opnieuw gedaan met een goede vriend van ons, we wisten niet of hij het ook wilde?
Wij hebben eerst een porno film opgezet met een scène waar wij bijzonder geil van worden, namelijk trio mmv toen vroeg mijn vriendin of hij dat wel geil vond, en ze vroeg of hij ook zo gepijpt zou willen worden, nou daar had hij wel zin in dus we hebben een geweldige avond gehad en hij heeft haar geneukt met zijn grote pik, ja groter als die van mij maar daar had ik geen moeite mee, en het is echt een aanrader voor mensen met een stabiele relatie, en weer voor herhaling vatbaar.
Eerdaags gaan we het bij hem thuis doen, ik vind het een pracht gezicht hoe mijn vriendin zichtbaar genoot en diep gevuld was, ook pijpen ging prima een grote pik diep in haar keel te zien, en hoe hij haar neukte terwijl zij mij pijpte is echt hemels, ik zou zeggen doen!!!
Het fijne van het verleden is, dat het voorbij is!!

Deal
Berichten: 23
Lid geworden op: wo 22 september 2010, 14:58

Berichtdoor Deal » wo 22 september 2010, 17:21

Er is al een tijdje niet geschreven in dit topic maar ik vind het wel een interessant onderwerp en ik ben nog erg nieuw hier dus wil graag reageren.

Ik zou het graag nog eens beleven. Nog eens.. het is al in een kleine setting voorbij gekomen namelijk.
Gepijpt worden terwijl de dame door haar heer wordt geneukt is heerlijk en vreselijk geil. Gezoend en gepijpt worden tegelijk overigens ook maar dat was tijdens een mvv trio.

De ervaring was zeer intens omdat het met mensen was waar veel gevoel bij kwam kijken. Misschien dat dat anders is, als er een toevallige gelegenheid zich voordoet, bijvoorbeeld in een parenclub of sexsauna ofzo.

Voor veel mensen was het voor herhaling vatbaar maar zijn er ook mensen die zeggen: eens maar nooit meer? Of zijn er mensen die zoiets op dit moment zouden willen?
Het is overigens gewoon een vraag uit nieuwsgierigheid en niet als contactadvertentie.

Aangezien onze ervaring in een parenclub plaatsgevonden heeft denk ik dat die daar beter op zijn plaats is.
de wens is de vader van de gedachten, een fantasie een wens van de geest.

Cameron
Berichten: 16
Lid geworden op: di 21 september 2010, 14:43

Berichtdoor Cameron » wo 22 september 2010, 18:14

Het is zeker een ervaring. Maar sex is verdomd persoonlijk en intiem en de keuze in bed partners daardoor ook.

Ik weet niet of ik het zou kunnen in een relatie. Ik ben betrokken geweest bij enkele MMV en VVM combinaties, maar dat was altijd, tja, vrijblijvend. Ik had zelf geen vaste 'relatie' met de ander. Ik was of de derde erbij, of het was een natuurlijk verloop van het een naar het ander waar van te voren niets was.

Alle echt spannend dingen in het leven brengen risico met zich mee. Trio's meer dan gemiddeld.

Wat ik wil nog kan zeggen is, een trio met 2 mannen is mij tot nu toe altijd beter bevallen dan met 2 vrouwen. Maar goed, dat is natuurlijk erg subjectief.
Good guys get all the girls

Gebruikersavatar
Savanne
Berichten: 4696
Lid geworden op: di 10 oktober 2006, 12:49
Locatie: midden van het land

Berichtdoor Savanne » wo 22 september 2010, 19:32

Heb zowel een heerlijke ervaring met een mmv als een mindere ervaring met een mmv...

Voor mij is het belangrijk gebleken om een van de mannen volledig te vertrouwen... de keer dat het mis ging waren de twee heren vrienden en kreeg ik onbedoeld eigenlijk twee voor de prijs van 1 ... afknapper toen de heren ruzie kregen onderling..

De laatste mmv was daarentegen een heerlijke ervaring... en zeker voor herhaling vatbaar........ jummmmmmmmmmm brings back memories and reactions ;)

mvv is overigens in de juiste samenstelling ook niet te versmaden


sav, jee ik lijk wel verslaafd ;)
"In zijn ogen verdrinken , je hart verliezen , en dan maar zeggen dat liefde gezond is."

Thomas_K
Berichten: 625
Lid geworden op: vr 27 juni 2003, 22:40
Locatie: Rotterdam
Contacteer:

Berichtdoor Thomas_K » wo 22 september 2010, 19:58

We hebben het er toevallig gisteren nog over gehad. Is - met voor haar de juiste persoon - een grote wens van mevrouw Thomas K. Het lijkt mij ook helemaal fantastisch om mee te maken. Kortom, het komt er nog wel van....

Elfri

nét niet trio...

Berichtdoor Elfri » do 23 september 2010, 10:27

Leuk Thomas_K!

Meneer Elfri was er, geheel volgens het mannelijke jaloezie-protocol, heel sceptisch over. Bovendien heb ik de extra ongemakkelijkheid dat ik niet zo maar iedere kerel ín mij toelaat. Sexen met z'n drietjes en dan sterke restricties erbij hebben, is niet zo ontspannen als het zou kunnen zijn natuurlijk.

We hebben lang nagedacht of we een aparte heer (liefst zonder relatie) zouden vragen en kwamen bij een goede vriend en ex-collega van meneer Elfri uit. Dat is een lieve man die op zijn manier voor mij heel aantrekkelijk is, ervaring ermee heeft en (weer) ongebonden is. Juist op het moment dat meneer Elfri er eigenlijk wel aan toe was om het ter sprake te brengen, kapte ik hem af. Ik wil namelijk helemaal niet zo maar een trio. :oops:

Na wederom lang nadenken kon ik het hem uitleggen... We hebben een mooie relatie met een stel waar OOK een man aan vast zit. Als we dan toch met 2 piemels in de weer gaan, waarom dan niet gewoon lekker met 4 mensen? Ook daar is vast wel een trio-vorm uit te halen lijkt me. 1 van de dames houdt zich uit eigen keuze afwezig en laat zo een trio ontstaan, 1 van de heren gaat even plassen en drinken halen en zo ontstaat een MVV trio.... ik moet zeggen dat ik dat het meest aantrekkelijk vind klinken. Nu ik er een man bij heb gevonden die ik vertrouw en kan toelaten, zal een dergelijk trio vast vanzelf gaan gebeuren.

pioneer10
Berichten: 32
Lid geworden op: za 14 april 2007, 18:42
Locatie: Alkmaar

Berichtdoor pioneer10 » wo 13 oktober 2010, 9:27

Nou na een lange tijd weer eens een trio gedaan met de welbekende vriend, een lange periode na het overlijden van mijn schoonmoeder en daarna mijn trouwe maatje, onze hond na 12,5 jaar echt klote!! toch maar weer de draad opgepakt met onze vriend we hebben er een mooie film van gemaakt, hoe mijn vrouw hem pijpte tot hij klaarkwam in haar mond, want helaas was mijn vrouw ongesteld! maar we gaan er eerdaags weer voor, want het blijft zalig een trio mmv, en jaloersheid is mij volkomen vreemd, ondanks zijn dikkere lul en langer dan die van mij, geen probleem ook niet bij mijn vrouw, die vind het zalig om verwend te worden door 2 pikken, en als de gelegenheid zich voordoet zou ik zeggen DOEN!!
Het fijne van het verleden is, dat het voorbij is!!

ReneGeniet
Berichten: 15
Lid geworden op: ma 15 maart 2010, 20:12
Locatie: arnhem
Contacteer:

Berichtdoor ReneGeniet » ma 13 december 2010, 20:48

Een trio met een goede bekende brengt risico's met zich mee.
Je zou als stel naar een parenclub kunnen gaan of een gigolo uitnodigen.
Maak onderling vooraf goede afspraken.
Als de emotionele band tussen de man en de vrouw goed is dan is succes zo goed als verzekerd.
geniet!


Terug naar “Leeszaal”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Semrush [Bot] en 2 gasten