Een late reactie op Q's oorspronkelijke vraag, en syntaxje's antwoord daarop...
Ja, Q, ik heb ook mijn eigen sperma al eens geproefd. Ofwel opvangen in mijn hand en dan opdrinken, of op de manier van Wyfly (halve koprol naar achter - wel ver genoeg naar achter op het bed beginnen, anders pijn aan de voeten - LOL) In een wijnglas (Mazzeltovv) en dan opdrinken heeft natuurlijk meer stijl...
De smaak dan: het klopt dat sperma smaakt naar wat de man gegeten of gedronken heeft. Alleen weet ik niet hoeveel tijd er tussen eten/drinken en smaakinvloed ervan op het sperma zit. Misschien weet iemand anders dit? Of wil dit eens uittesten...
Wat smaken zelf betreft: ik heb inderdaad ook gehoord dan amandelen en marsepein de smaak zeer lekker maakt. Of (zeer) zoete (rijpe) vruchten: zoete aardbeien (niet van de waterachtige, naar niets smakende dingen die je soms tegenkomt - ze moeten echt vol naar aardbeien smaken), zoete ananas, zoete cavaillons (die oranje meloenen in de gele schil).
Sperma gaat erg slecht smaken van koffie, thee en vooral van melk en melkproducten. Die laatste gaan namelijk verzuren in de maag en je weet hoe zure melk ruikt, laat staan smaakt... Dus: geen melk, kaas, yoghurt etc voor de man die wil dat zijn sperma een goede smaak heeft. Alleen, ik herhaal: ik weet niet tot hoe lang voor de zaadlozing je die "mindere" producten moet laten.
Smakelijk eten