Ze vrijen niet meer, maar hij kijkt porno....

Treed binnen in onze Shespot Leeszaal en zoek een fijn plekje om al die mooie, bijzondere, leuke, interessante, tijdloze en informatieve topics nog eens door te lezen.

Moderators: Oceann, Neena, Xenia, JanWbr

vampiertje
Berichten: 134
Lid geworden op: do 03 januari 2002, 2:01
Locatie: Belgium

Berichtdoor vampiertje » vr 27 februari 2004, 17:38

Je zegt dat je gevoelens voor hem weg zijn. Waarom blijf je dan bij hem? Ik weet dat het niet altijd even makkelijk is om de relatie te verbreken. Maar als jij niks meer voor hem voelt, en surtout niet omkan met zijn type, nl. zwijgtype ... waarom dan nog blijven???


Be a woman ... !!!
Laat je niet op je kap zitten. Denk goed na of je met hem verder wil.
Een zwijgzaam type zal altijd zwijgzaam blijven. Of jij nu 100 pogingen onderneemt om met hem een deftig gesprek te hebben, of je onderneemt er 2 ... ik denk dat het niks uithaalt.

Hij doet inderdaad niks verkeerd. Ook jij niet. Want door zijn zwijgzaam zijn, zal hij het verdomd niet makkelijk hebben. Maar ook treft geen schuld.

1 raad: denk goed na over JOUW toekomst ... en denk aan deze relatie te verbreken.

Ik ken het zwijgzame type: als jij het ook niet bent, valt er moeilijk mee te leven :-).

Mouse
Berichten: 8
Lid geworden op: vr 27 februari 2004, 14:16
Locatie: Limburg internetten

Berichtdoor Mouse » vr 27 februari 2004, 18:02

Hoikes weer;
Jeetje zeg,wat een duidelijk antwoord geven jullie me ! Om eerlijk te zijn zit ik ook te denken om er een punt achter te zetten! Maar,als je iemand nu al 12 jaar kent dan valt dit toch zwaar.Ik heb op medisch gebied véél mee gemaakt,en daarom kan ik niet altyd aan zijn eisen voldoen.Nu valt dit dubbel zó zwaar omdat deze laatste ingreep heftig was voor mij.Je hij is een grote ëgoist,en vooral zwijgzaam! Hij is erg jaloers als een man me een kleine attentie geeft.Dan is het van "we hebben toch een relatie?".
Maar ik kan en wil niet altyd toe geven aan zijn willetje.Het moet ook altyd gaan zó als hij het wilt.En dat botst ook al erg.Ach jeetje,ik kan zó uren door gaan,maar dat heeft géén zin nu.Toch bedankt voor jullie lieve reacties hier!

Groetjes Mouse.
Have - Fun !

binkie
Berichten: 672
Lid geworden op: wo 28 augustus 2002, 1:01

Berichtdoor binkie » vr 27 februari 2004, 19:02

@ Mouse
Even een nuancering. Als je boos bent schrijf je een gekleurd verhaal en kan je dezelfde kleur antwoorden verwachten. Een tip: ga niet over een nacht ijs!

take care

Mouse
Berichten: 8
Lid geworden op: vr 27 februari 2004, 14:16
Locatie: Limburg internetten

Berichtdoor Mouse » vr 27 februari 2004, 20:19

Hoikes;

Thanks...ik zal er zeker goed over nadenken ! Doe ik sowieso al een tydje!

Fijne avond....Mouse...
Have - Fun !

poesje
Berichten: 150
Lid geworden op: ma 16 februari 2004, 12:00
Locatie: antwerpen

Berichtdoor poesje » vr 27 februari 2004, 20:20

Hij kan helemaal niet eisen dat jullie nu al seks hebben,
er direct een punt achter zetten zou ik persoonlijk nog niet doen maar,
ik zou hem duidelijk maken dat hij de keuze heeft,
jou met respect behandelen,
ofwel dat je er een punt achter zet,

ik denk dat iedereen een tweede kans verdient,
maar geen honderd kansen

Mouse
Berichten: 8
Lid geworden op: vr 27 februari 2004, 14:16
Locatie: Limburg internetten

Berichtdoor Mouse » vr 27 februari 2004, 20:42

Hoikes weer;
Ik heb hem ge-smst net en hij belde me terug.nu zie ik hem morgen pas weer,na 3 dagen géén woord met mekaar gesproken te hebben.Ik heb een plannetje voor morgenavond.Of het wat zal worden weet ik niet.
Eerst kijken of hij kan en wilt praten over dit onderwerp.Zó kan het ook niet langer gaan tussen ons.Is wat ik zeg,12 jaar is een lange tyd!

Thanks.....Mouse...
Have - Fun !

nicedude
Berichten: 9
Lid geworden op: wo 03 maart 2004, 15:45

Berichtdoor nicedude » wo 03 maart 2004, 17:00

Een man die echt van een vrouw houdt wil in de eerste plaats sex om haar te behagen.
Zijn eigen bevrediging komt op de tweede plaats.
Dit heeft te maken met "houden van je partner".
Als je man sex met je wil, om medische redenen kun je dat nog niet en hij maakt daar een punt van? :?
Tja, dan heb je een relatie met de verkeerde, hij houdt niet van je, dat is duidelijk.
Maar dit is mijn definitie van houden van en dat hoeft de jouwe niet te zijn.
Als man geef ik je het advies om hem te dumpen, liever vandaag dan morgen.

Veel succes :wink:
Peter

Jessebel
Berichten: 3578
Lid geworden op: do 22 januari 2004, 13:48
Locatie: Walhalla

Berichtdoor Jessebel » wo 03 maart 2004, 20:02

Nou, ik geloof niet meteen dat hij niet van haar houdt, maar dat hij nu meer bezig is met zichzelf; dat hij een beetje het zicht kwijt is. Na twaalf jaar (of x jaar) kan een relatie vanzelfsprekend lijken, en kan je vergeten waar liefde en een relatie om draait.. Gelijk dumpen.. weet ik niet, ligt er natuurlijk aan in hoeverre andere dingen 'compenseren' en jullie nog communiceren. Even heel goed en hard wakker schudden moet iig wel snel gebeuren..

Veel succes!!

PS @nicedude; goed dat je zo loyaal bent, maar op de eerste plaats hebben ik en mij vriend sex om elkaar te behagen.. ik zou me er niet lekker bij voelen als er maar 1 daadwerkelijk zou genieten ;)..

Mouse
Berichten: 8
Lid geworden op: vr 27 februari 2004, 14:16
Locatie: Limburg internetten

Berichtdoor Mouse » wo 03 maart 2004, 22:30

Hoikes allemaal;
Nou om eerlijk te zijn wilt hij alleen sex om zich lekkerder te voelen in zijn vel.Ik heb hem dit nog eens duidelijk gezegt tydens ons middag pauze in een gezellige lunchroom.Hij was erg kwaad en ik des temeer.Omdat ik gelijk had en hij weer over dat sex probleem begon.Had hem gevraagt waarom hij nog bij me bleef en wat hij wilde.Tja,nu kon hij niet tegen de waarheid.Hij kwam zaterdagavond naar me toe en we zijn er min of meer uit gekomen.Ik heb hem gezegt dat ik om medische redenen nog géén gemeenschap mocht hebben.Nu weer niet de eerste 6 weken.Had dit zelf ook niet verwacht,maar het is niet anders.Ik laat me niet dwingen in sex of wat dan ook.Liefde moet van zelf komen,en door met mekaar véél samen te doen klikt dit ook beter.Maar hij heeft gewoon nergens zin in.Ik heb gewoon de pech dat ik om gezondheidsredenen niet veel meer kan en mag doen.Maar om me daarom op de kop te laten zitten,nee,dat mag niet.
Maar in mijn achterhoofd wil ik gewoon wat anders.Dumpen...weet het nog niet!
Liefs Mouse..
Have - Fun !

nicedude
Berichten: 9
Lid geworden op: wo 03 maart 2004, 15:45

Berichtdoor nicedude » do 04 maart 2004, 9:07

PS @nicedude; goed dat je zo loyaal bent, maar op de eerste plaats hebben ik en mij vriend sex om elkaar te behagen.. ik zou me er niet lekker bij voelen als er maar 1 daadwerkelijk zou genieten ;)..
Voor mij heeft dit niks met loyaliteit te maken. Jezelf opdringen aan je vrouw terwijl je weet dat ze lichamelijk niet in staat is om sex met je te hebben. Heel netjes gezegd valt dit voor mij in de categorie Sociaal Onaagepast Gedrag. Dit klinkt inderdaad hard en "dumpen" is misschien niet het goede woord maar ik kan haar toch van harte aanbevelen om de relatie eens grondig onder de loep te nemen.
Laatst gewijzigd door nicedude op do 04 maart 2004, 9:08, 1 keer totaal gewijzigd.

Ilse
Berichten: 19
Lid geworden op: ma 26 mei 2003, 10:32
Locatie: Antwerpen

Berichtdoor Ilse » do 04 maart 2004, 9:08

Mouse,

Ik heb hier effe je verhaaltje een beetje van de zijlijn gevolgd.
In de eerste plaats wens ik jou een voorspoedig herstel toe. Ik hoop dat je snel aan de beterhand bent.

Wat betreft jouw verhaal ....
Ik zit eenzelfde situatie, alleen sta ik in de schoenen van je partner.
Mijn partner is ook ziek, heeft Parkinson.
Al maanden heb ik geen sexleven meer, ik kan je niet uitleggen hoe frustrerend dat is. Het lijkt in deze maatschappij maar normaal te zijn dat je jezelf volledig wegcijfert als één van beiden geen zin heeft. Maar dat gaat zo simpel nog niet.

Ik kan begrijpen dat jij op dit ogenblik geen behoefte aan sex hebt (om wat voor reden dan ook), maar uiteindelijk zet je jouw partner dan ook op non actief. En daar kan een schoentje gaan wringen, en sorry, dit heeft niks met liefde te maken.

Ik zie mijn man ook dolgraag, maar ik kan niet zonder sex (pas op, ik ga niet vreemd of zo).
Sex is een onderdeel van een relatie, het maakt dat je die band met elkaar voelt.

Zijn er geen andere manieren waarbij jullie toch een beetje aan jullie trekken komen ? Zoals, elkaar lekker strelen, een beetje masturberen ? Het zijn maar voorstellen.

Ik heb de indruk dat je heel boos bent, en dat kan ik begrijpen, voor jou is het alsof hij maar blijft aandringen en maar aan één ding denkt. Voor hem is het dat je hem constant afwijst, en ik zeg je uit ondervinding, dat is helemaal niet leuk, want je begint als persoon aan jezelf te twijfelen.
Bezie het eens vanuit zijn standpunt.

En tracht een oplossing te vinden, ik weet het, het is niet makkelijk, mijn man en ik wij zijn er ook nog niet uit. Maar praten dat helpt.

Liefs

Ilseke
Today is a gift, that is why it is called "the present"

Mouse
Berichten: 8
Lid geworden op: vr 27 februari 2004, 14:16
Locatie: Limburg internetten

Berichtdoor Mouse » do 04 maart 2004, 10:58

Hoi Ilse;
Ik kan jouwn standpunt héél goed begrijpen.Mijn partner heeft het ook over strelen.Maar strelen is bij hem meer knijpen.En om steeds maar in mijn borsten of billen geknepen te worden vind ik verschrikkelijk.Krijg zelden of nooit een compliment.En dat mis je als vrouw zijnde ook.Ik verzorg me tiptop,wat hij niet doet.Aanhalen of knuffelen bij hem betekent altyd knijpen tussen zijn benen.Ik walg hier van.Ik kan hem nooit eens zó aanhalen of een kus geven.Altyd en eeuwig is hij gefixseert op dit deel van zijn of mijn lichaam.Jij bent een gezonde vrouw en bij jou is de man erg ziek.Hier is het andersom.En je weet dat een vrouw andere behoeftes heeft als een man.Misschien heb ik het fout,maar het is gewoon zo.
Hoe vind je telefoonsex dan? Dan heeft hij ook vaak gedaan,soms wel voor 600 gulden de maand.Was wel vóór mijn tyd.Hij is er altyd al mee bezig geweest.En ik kwam er achter toen we pas gingen samen wonen in 1992.En nu is hij nog steeds niets verandert.Ik zie het als een breuk in ons liefdes leven.
Groetjes Mouse.
Have - Fun !

Jessebel
Berichten: 3578
Lid geworden op: do 22 januari 2004, 13:48
Locatie: Walhalla

Berichtdoor Jessebel » do 04 maart 2004, 10:59

@nicedude, loyaal was ook niet het goede woord, maar je begrijpt wat ik bedoel toch? En dit bedoelde ik niet in context met Mouse, maar gewoon in het algemeen..

@Ilse, je zegt zelf dat je het een BEETJE van dee zijlijn heb gevolgd.. ik begrijp jouw situatie wel, maar ik denk dat je Mouse' posts beter moet lezen... Bij mouse gaat het steeds om weken, niet maanden.. bovendien MAG zij geen sex, het is niet dat ze niet wil(de)...

Kimmie76
Berichten: 10
Lid geworden op: vr 23 januari 2004, 0:54
Locatie: Hoofddorp, secretaresse

Ze vrijen niet meer, maar hij kijkt porno....

Berichtdoor Kimmie76 » do 11 maart 2004, 1:21

Ik wil graag even terug komen op de essentie van dit topic. No offense naar het voorgaande hiermee hoor!!! Dat zijn "noodgedwongen"situaties denk ik en dat is nooit prettig (druk me zacht uit). Ik heb namelijk net afgelopen maandag een verhitte discussie gehad met mijn vriend over onze sexuele relatie en zijn surfgedrag. Tijden geleden ben ik echt een sruk of 600 foto's en filmpjes op zijn pc tegengekomen, ja ik was aan t zoekn(schaam, schaam). Ik voelde me intens verneders vanwege de inhoud van sommige van de filmpjes. Ik heb hem hier ook direct mee gecronfonteerd en hij schaamde zich kapot. Hij had gedacht dat ik er geen moeite mee zou hebben, aangezien ik erg vrij en makkelijk ben in mijn sexuele opvattingen. Ik heb een veel hogere sexdrive dan hij en dat kan natuurlijk altijd. Maar dat was nou net de reden waarom ik flipte toen ik dit allemaal zag. Hij wil niet veel sex met mij, terwijl wij verder een toprelatie hebben hoor, niks mis mee! Maar hij heeft hiervoor een vriendin gehad die door ziekte niet zo heel erg vaak sex kon hebben en daarbij in zijn ogen niet super sexueel aantrekkelijk was. Hij is toen een jaar a anderhalf single geweest en sex stond toen ook op een laag pitje, hij is niet het type van one night stands namelijk. Maar goed, van mij mag het wel 3x per dag, maar voor hem is 3 a 4 keer per week wel oke. Hij heeft een drukke baan enzo, dus akkoord en daarbij ik wil geen sex als hij er geen zin in heeft (ik weet uit ervaring uit vorige rela dat dat absoluut niet prettig is en niet stimulerend werkt). Maar goed, nu was ik van het weekend daar en ik wilde alleen maar mijn mail openen en toen ik de url daarvoor wilde intoetsten sprong er gelijk een stukje geschiedenis in de url balk..... 3x raden???? Nee ik denk dat je niet eens hoeft te raden!!!! Ik heb hier toen niks van gezegd en heb ook niet gekeken wanneer hij er is geweest, maar dat moet in de dagen ervoor ofzo zijn geweest, want zijn history was verder vrij leeg. Ik heb het verder naast me neergelegd (was zaterdag overdag). Vervolgens had ik zaterdagavond zin in sex... hij niet, hij was moe... zondag op de dag en avond hetzelfde.... toen maandag hetzelfde riedeltje zich afspeelde heb ik hem vriendelijk doch geïrriteerd gevraagd of hij voortaan zijn history wilde wissen zodat ik in elk geval niet hoefde te zien wat hij deed. Hij antwoordde met een simpel ja.... waarop ik eigenlij kalleen maar pissiger werd en hem heb gezegd dat ik al nioet blij was met het feit op zich, maar dat ik het al helemaal niet hoefde te zien!!!! Toen ben ik uit bed gestapt en ben maar een peuk gaan roken uit frustatie. Weer naar bed en bijna 2 uur later (ik sliep nog steeds niet) gaat hij er in ene uit, heel zachtjes, maar ik ben niet gek!!! Ging hij beneden een peuk roken!! Ik er achteraan en weer meegerookt. Hij voelt zich nu aangevallen op zijn internetgedrag door mij! Ik heb een goed figuur en alles en hij is erg gej van me en alles, maar hij heeft gewoon niet zo vaak zin. UIk begrijpp dus gewoon niet waarom hij dan wel kan "rukken"(sorry) op die stomme wijven!!! Wij kijken samen gewoon naar pornofilms en dat is altijd errug "gezellig"... Maar ik heb nu, omdat hij internet naar mijn idee leuker vindt, ook geen zin mer om samen films te kijken (wat trouwens mijn eigen idee is geweest hoor!!) en erger nog, ik vbegin gewoon een beetje naar gevoel te krijgen als we wel sex hebben!!! Ik denk dan steeds van, waar denkt hij nu aan?? Aan zo'n mokkel???? Hij zegt dat dat helemaal los staat van mij en dat ik me hier absoluut niet druk om moet maken, maar zo werkt mijn breintje helaas niet...

Het is een beetje een lang verhaal geworden, maar ik moest dit ff van me afschrijven en vond het zeer toevallig dat dit topic er juist nu op staat!!!!!

IK WIL MIJN GEZONDE SEXLUST MET HEM WEER TERUG!!!!!!! En hierbij geen reserves hebben!!!!!!!!!!

Kim
Leef je leven en leef je uit!!!!

poesje
Berichten: 150
Lid geworden op: ma 16 februari 2004, 12:00
Locatie: antwerpen

Berichtdoor poesje » do 11 maart 2004, 9:10

er zijn zoveel dingen die te koop zijn die ongezond zijn,
sigaretten enz..
het is er, mensen beslissen hoe ze ermee omgaan, hoe ze het gebruiken en hoeveel

een pornofilm op zich stoort mij niet en kan best opwindend zijn,
maar als een man steeds tegen mij gaat zeggen, zouden we dit of dat niet doen, want ik heb dat gezien in die film en die vrouw deed dat wel,
ja dan begin ik toch wel twijfels te krijgen over die relatie,
ik vind niet dat dat moet doorgetrokken worden allemaal naar de realiteit
"want die vrouwen in de film vinden het toch leuk, en doen het allemaal"
als een man me zo behandelt moet ik ( censuur )

dan kan je wel zeggen dat ik die porno als een bedreiging ga zien voor onze relatie :cry:


Terug naar “Leeszaal”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast