uitstellen van klaarkomen (bij de man)??

Treed binnen in onze Shespot Leeszaal en zoek een fijn plekje om al die mooie, bijzondere, leuke, interessante, tijdloze en informatieve topics nog eens door te lezen.

Moderators: Oceann, Neena, Xenia, JanWbr

Mazzeltovv
Berichten: 1642
Lid geworden op: ma 13 januari 2003, 2:01

Berichtdoor Mazzeltovv » ma 26 januari 2004, 14:37

Nog iets voor je boodschappenlijstje... wiet!
Dit kan ik alleen maar beamen An
LeAvEr DeA aS sLeAf

Gebruikersavatar
Spot the difference
Berichten: 1496
Lid geworden op: do 10 juli 2003, 16:26

Berichtdoor Spot the difference » ma 26 januari 2004, 17:25

Ik ben ook nogal een snelle jongen.

Ik denk ook wel dat ze soms wel wat langer wil hard genomen worden, maar ze heeft nog nooit 'geklaagd' om het zo te noemen. Ik ben zelf meer gericht op het voorspel zo lang mogelijk te laten duren. Als man is het immers na het orgasme minder gevoelig allemaal, en daarom dat ik dat zo lang mogelijk uitstel door te spelen met elkaar, elkaar wel op het randje brengen maar daarrond blijven balanceren. En ja, als "het" dan zover is, dan ben ik niet meer te houden. Een tweede keer duurt evenmin lang, tenminste als ik alle remmen loslaat en er volop voor ga, als je begrijpt wat ik bedoel. Rustig op-en-neer duurt langer, maar als je dan merkt wat je partner echt leuk vindt, dan gaat dat tempo al snel de hoogte in. En dat is omgekeerd evenredig met de tijd dat ik het uithoud.

En echt, ik vind bvb; een 69 waarbij alle vingers en tongen en speeltjes worden gebruikt top! Het orgasme is dan gewoon een onvermijdelijke en overheerlijke bijkomstigheid. Misschien kan je het zo eens bekijken?

pfinix
Berichten: 3
Lid geworden op: vr 23 januari 2004, 18:26
Locatie: rotterdam

Berichtdoor pfinix » di 27 januari 2004, 14:34

mijn man en ik heben het zelfde probleen het is bij hem aleen al in 3 stoten gebeurd.daar door is voor ons het probleen zo grood geworden dat we nu helemaal geen sex meer heben en dat heeft mij er toe gebragt om het elders te zoeken.waar ik mij dan toch ook weer schuldig over voel :( maar se is voor mij heel heel belangrijk en bij hem niet .
groet pfinix
hay ain;t it good to know that you;ve got a friend.
you just call my name and i;ll come running.

Jasha
Berichten: 89
Lid geworden op: wo 19 februari 2003, 2:01
Locatie: antwerpen, vlaanderen, bedrijfsleider op pensioen

Berichtdoor Jasha » wo 28 januari 2004, 0:05

phinix, spreek er eens over met je dokter die heeft vast een aantal mogelijkheden of kan je verwijzen naar een specialist. denk dat dit het beste is dat je kan doen. doen hoor en werp alle eventuele schaamte van je af want eens je hieruit bent gaat er een nieuwe hele wereld voor je open. kan er iemand op het forum me bijtreden ?

Jessebel
Berichten: 3578
Lid geworden op: do 22 januari 2004, 13:48
Locatie: Walhalla

Berichtdoor Jessebel » wo 28 januari 2004, 1:23

Ja, ik wil zeker bijtreden! Als ik dit zo lees voel ik me een beetje schuldig dat wij klagen. Dit is echt een veel groter probleem, waar condooms ed niet bij zullen helpen.. Heeft hij dit altijd gehad, en hoe komt het dat hij het 'geen probleem' vind.. Weet je zeker dat hij zich niet ontzettend schaamt, en daarom doet alsof het hem niet boeit (veeeel mannen zijn daar goed in!)? Ik zou er echt samen werk van maken; samen naar de dokter, of/en info zoeken op internet, etc. Belangrijk voor jou (want dit gaat de relatie echt breken, helemaal omdat je het ergens anders zoekt), maar ook voor hem, want hij blijft ermee zitten, zou het uitgaan. Ik ken namelijk geen vrouw die zonder seks een relatie zou kunnen hebben, dus het zal hem achtervolgen!
Als de relatie verder goed is, zou het toch zonde zijn als het kapot gaat door te snel klaarkomen! Er is vast wel wat aan te doen, echt wel!!
groetjes!!

Des1
Berichten: 166
Lid geworden op: vr 30 januari 2004, 15:53
Locatie: Amsterdam

helpt aan iets anders denken

Berichtdoor Des1 » zo 01 februari 2004, 18:15

Ik hoor veel vrouwen over het snelle klaarkomen van de man. Ik zelf kan het echt heel lang volhouden. En er bijv. op aansturen dat de vrouw eerder klaarkomt dan ik. Vaak kom ik ook niet klaar, maar da's omdat ik niet snel heel opgewonden ben. Of omdat de vagina niet lekker omsluit.
Als je echt heel opgewonden bent, helpt drastisch aan iets anders denken echt om je ejaculatie uit te stellen... vervolgens spannning laten zakken en dan weer door.

manjans
Berichten: 5
Lid geworden op: za 10 januari 2004, 10:56
Locatie: randstad

Berichtdoor manjans » ma 02 februari 2004, 11:45

Wellicht een tip om wat extra variatie aan te brengen en op zoek te gaan naar standjes die voor je vriend/man minder "gevoelig" zijn maar voor jou wel lekker.

engeltje
Berichten: 182
Lid geworden op: ma 24 november 2003, 0:42
Locatie: België

Berichtdoor engeltje » di 03 februari 2004, 2:00

Ik krijg trouwens echt wel de indruk dat over het algemeen de mannen sneller klaarkomen dan de vrouwen...
Bij ons is dat dus omgekeerd. Als mijn vriend mij begint te verwennen, kom ik al heel snel klaar. Als ik hem verwen, dan kan ik hem bv pijpen tot ik het beu wordt: nog altijd niets. Hij geniet er wel van, maar ik wou soms ook dat het wat sneller ging :-p Ik wordt er soms helemaal uitgeput van!
Bij seks zelf komt hij dan wel weer snel klaar, maar hand- of tongwerk duurt suuuuuperlang... (en het ligt niet aan mijn techniek, want hij vindt mijn techniek blijkbaar zalig...)
Nu goed,dit is een beetje off topic, maar was half als reactie op Des1

Marc
Berichten: 29
Lid geworden op: za 14 februari 2004, 0:15
Locatie: rdam

Berichtdoor Marc » za 14 februari 2004, 1:27

tja...als de sex verder goed is...een kwartier achter elkaar "pompen" is best lang..zeker zondr freezen zoals je dat zelf noemt.
maar probeer er alsjeblieft nite te veel bij na te denken want dan wordt de tijd steeds korter..en begint je vriend zich onzeker te voelen omdat hij straks nog gaat denken dat hij je niet kan bevredigen...
maar inderdaad zoals anderen al zeiden..de 2 e keer klaarkomen duurt over het algemeen langer...(gelukkig kan ik meerdere keren, maar weet dat dit een groot probleem is in veel relaties) ik kan me voorstellen dat wanneer hij dit niet kan, een kwartiertje sex wel erg kort is. maar probeer voor het geval jullie het nog niet hebben gedaan..een lang voorspel..laat hem je eerst oraa bevredigenl...laat hem je verwennen met een vibo...en dat hij pas later in je komt...zo geniet je er ook langer van.
maar niet te veel op focussen op zijn orgasme.., want je wilt toch geen impotente vriend?

Jessebel
Berichten: 3578
Lid geworden op: do 22 januari 2004, 13:48
Locatie: Walhalla

Berichtdoor Jessebel » za 14 februari 2004, 3:10

haha, nee, natuurlijk niet! Bedankt voor de tips, we zijn (tot mijn genoegen ;)) druk bezig met dingen proberen.. maar laat een ding duidelijk zijn; HIJ begon er zelf over, HIJ zit er steeds mee en denkt er teveel over na; IK heb nooit problemen gehad hoor, ben ook een beetje verbaast dat hij het zo belangrijk vind, maar goed, ik probeer zoveel mogelijk te helpen (tenten aan enzo, -geintje! :D)!

Marc
Berichten: 29
Lid geworden op: za 14 februari 2004, 0:15
Locatie: rdam

Berichtdoor Marc » zo 15 februari 2004, 22:35

maar zeg maar tegen hem dat hij gewoon moet genieten en zolang jij niets te klagen hebt..moet hij niet al te gefocust zijn op zijn klaarkomen. gewoon samen genieten...
en wat altijd goed helpt voor de man..is de tafel van 13 opzeggen tijdens het stoten ..dus niet freezen..zo heb jij niks door en kan hij lang stoten ...
dat was mijn geheim altijd hihi niet verder vertellen hoor.

markv
Berichten: 17
Lid geworden op: vr 20 februari 2004, 22:54
Locatie: Amsterdam

Berichtdoor markv » za 21 februari 2004, 1:36

Het uistellen van het orgasme is volgens mij niet zozeer een kwestie van techniek, maar van gevoel. Daarom voel ik heel sterk voor het idee van Tantra: leren om wat minder orgasme-gericht te zijn. Mijn mening, voor wat die waard is: daar wordt de sex een stuk lekkerder van. En zoals ik elders al beschreven heb: als mijn vriendin lekker gaat, beleef ik zelf ook veel meer plezier aan het uitstellen van mijn orgasme.

Wat technieken betreft: als enige wil ik wel een jointje beamen. Ook mijn vriendin en ik nemen wel eens een jointje voor de sex, en dan is een dimensie apart. Zeker als ik stevig gerookt hebt, dan wordt mijn lul niet snel stijf en vindt mijn vriendin het heerlijk op erop te sabbelen, wat ook voor mij hemels aanvoelt. Met beffen idemdito. Beiden zitten we heel vaak tegen een orgasme aan, maar het wil dan niet doorzetten en dat is ontzettend lang genieten, ook omdat je door de joint dingen anders beleeft. Maar let op: met mate; zie het als aanvulling, niet als oplossing!

Jessebel
Berichten: 3578
Lid geworden op: do 22 januari 2004, 13:48
Locatie: Walhalla

Berichtdoor Jessebel » za 21 februari 2004, 1:46

Ja, alles goed en wel, maar ik blow niet.. hij ziet dat daarom ook niet zitten; "vergelijk het maar met dat de een dronken is en de ander nuchter..
Daarbij komt, dat als je echt stoned bent (in het boekje van iemand die 10 jaar blowt) je in een bijna apatische toestand bent.. waarom zou sex dan lekker zijn als je er niet bij bent, dan kan je net zo goed met een kamerplant ...."
-Ik citeer nu overigens wat hij nu zegt ;)

markv
Berichten: 17
Lid geworden op: vr 20 februari 2004, 22:54
Locatie: Amsterdam

Berichtdoor markv » za 21 februari 2004, 1:50

Dat zijn dan zijn woorden: als ik en mijn vriendin een blowtje nemen, dan nemen we hooguit drie, vier trekjes, want anders lig je idd voor apegapen... Ik blijf het herhalen: alles met mate ;)

P.S. uiteraard is een blowtje niet dé oplossing ;)

Jessebel
Berichten: 3578
Lid geworden op: do 22 januari 2004, 13:48
Locatie: Walhalla

Berichtdoor Jessebel » za 21 februari 2004, 2:22

Maar als je vriendin niet zou blowen.. hoe zou dat dan zijn denk je?
Persoonlijk zoek ik geen oplossingen (ik zie het probleem niet zo) maar variaties ;)


Terug naar “Leeszaal”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 2 gasten