Zoenenzeookdan?

Treed binnen in onze Shespot Leeszaal en zoek een fijn plekje om al die mooie, bijzondere, leuke, interessante, tijdloze en informatieve topics nog eens door te lezen.

Moderators: Oceann, Neena, Xenia, JanWbr

gekko
Berichten: 95
Lid geworden op: di 01 oktober 2013, 18:24

Zoenenzeookdan?

Berichtdoor gekko » di 01 oktober 2013, 18:51

Renée.
Even voor 11 uur rijdt ik de parkeerplaats op. Twee mannen lopen al richting ingang, maar ik heb geen zin daar voor de deur te staan wachten tot om 11 uur de boel open gaat., dus ik wacht en zet Bruce Springsteen op. Lekker om vast warm te lopen. Om vijf over 11 stap ik binnen.

Een boek ! Er gaat een golf van verbazing door de groep dames aan de bar. Iemand komt met een boek de club binnen, dat is nog nooit vertoond. Hoor ik later van een van hen.
Tegen de barjuf zeg ik: ik ga hier lekker de hele dag relaxen.
Maar eerst de boel verkennen. Een trapje af leidt naar de sauna, maar eerst passeer je een warm voetbadje. Daar zit een Caribische, die er zo uit ziet als een Caribische. Kort, zwart, zoenlippen, praatgraag. Vier kenmerken waar ik niet op val. Dat zeg ik ook vrij snel, maar het is wel leuk om even te praten, ik raak al een beetje geacclimatiseerd.
In de sauna zitten 2 mannen, 1 gaat net weg en de ander wat later. Heerlijk, wat een rust.
De man vertelt me de belangrijkste ins en outs van deze club.
Dan in de whirlpool, ook deze is voor mij alleen (er zijn er 2), dan het zwembad in, waar net de enige zwemmer uit gaat. Deze ruimte grenst aan het terras, er zijn hier 5 zachte ligstoelen en er is oosterse relaxmuziek.
Wat een luxe, ik ben heel blij dat ik vroeg ben gekomen.
De bar heeft geen thee, dus ga ik naar de eetzaal. Een vlaai en een pannekoekje erbij, en wat een uitzicht hier. Voorbij de fraai aangelegde naald/loofbomentuin zie ik een wild grasland, waar de Roer doorheen stroomt. Een oerlimburgs landschap.
De barruimte is smaakvol Indiaas ingericht, de club heet dan ook Yin&Yang.
Opzij van de bar is een loungeruimte met TVscherm met de clip van de muziek , die nogal hard staat. Gezellig converseren is zeker niet de bedoeling, dan blijven de mannen te lang hangen zeker.
Voorbij de bar nog een loungeruimte grenzend aan het terras. Van daar een trapje naar beneden, het buitenbad, met kleine blokhutten voor een aparte beurt.
De dames zouden schaarsgekleed zijn. Nou, zeg maar hoerig. Naar mijn smaak puilt soms iets teveel zitvlees naar buiten. Maar verder overwegend mooi, slank en blond.
Wel vreemd, ze zo in de eetruimte te zien. Eentje loopt topless, in de middag een geheel bloot.

Ik ga in mijn boek lezen, voor zover dat lukt met die muziek. Dan komt een Duitse bij me, waar ik van schrik. Ze is erg bleek, haar huid en haar ogen ogen ongezond, dit lijkt me een gebruikster.
Het word al lekker buiten, waar de muziek zacht staat, wat het lezen vergemakkelijkt..
Een heel aardige mooie donkere Bulgaarse, waar ik in het Duits niet zo ver mee kom kwa gesprek.

Ik voel me in Luilekkerland.
Veertig euro voor een hele dag sauna, eten en drinken (behalve wijn en sterk), s avonds buffet, en wat een locatie !

Als ik tegen half 12 mijn eerste pilsje op heb zie ik vanuit mijn ooghoek een blonde in een lounge-stoel, die me wel aardig lijkt, en in elk geval mooi is. Als ik bij haar kom zitten ontstaat een prettig gesprek. Ze is Duits, en dat blijken de meesten. Ik had juist oosteuropese verwacht, maar er zijn maar 3 Bulgaarsen.
Nederlandsen zijn er niet. Jammer, dat praat toch wel het spontaanst. Maar deze vrouw stelt me geheel op mn gemak. Ze werkt hier 2 dagen, de rest van de week in een disco in Keulen. Waarom al die Duitsen naar hier komen? Omdat het hier zo mooi en prettig is.

Ze heet Renée. Zegt dat ze 22 is, 32 zou ik eerder zeggen.
Ik vertel meteen mijn gebreken (impotent, weinig geld) zodat ze niet haar best gaat doen of en fooi verwacht of zo. Ze reageert er heel ontspannen op. Ze zegt; er zijn zat mannen die nog wel kunnen, maar hier niet. Teveel spanning. Is niet erg. En, zegt ze, er zijn er ook die niet meer kunnen spuiten, maar nog wel een orgasme kunnen hebben. Kijk, dat geldt voor mij ook, wat leuk dat zij dat weet. Professioneel. Even strijkt ze over mijn dij. Voelt oke. Dat dames zomaar in je kruis gaan tasten, wat ik las op Hookers.nl, daar hou ik niet van, hoewel ik niet weet wat zich allemaal in de cinema afspeelt. Daar ga ik ook niet heen, harde porno beneemt me alle lust.
Na een kwartiertje heb ik besloten, ik wil wel. De meeste kamers zijn nu bezet, maar we vinden een lege.
Vijftig euro voor een half uur, erg weinig naar verhouding.
Zonder enige ongemakkelijkheid gaan we naast elkaar liggen, tegen elkaar, ze streelt heel zacht, wat de meesten niet kunnen, die doen het werktuiglijk.
Ik voel me langzaam wat vrijer worden om haar te strelen en te zoenen, haar lijf, hals, wang.
Dat kirren hoeft voor mij niet, maar het stoort ook niet. Ze heeft echt wangen, van die beetje bolle die altijd lachen, en waar je heel zachtjes in wil knijpen. Haar mooie ogen lachen ook altijd, het is zo prettig gezelschap, ik ben gewoon beduusd. Dan zoent ze mijn lippen zachtjes.
Ze is echt lief. Ik zeg dat ik haar ga aanbevelen op Hookers.nl. Dat is voor haar weer nieuw, ze kent de site niet..
Als we even stil liggen zegt ze: zo jammer, als het leuk is gaat de tijd zo snel, maar als het minder is lig je maar: wanneer is de tijd om?
Ik beschouw het maar als dat ze het met mij leuk vindt.

Het is een rustige dag, er zijn zo’n 12 dames en 15 heren aanwezig.
Aan de bar houd ik het niet lang uit, de mannen zitten wat voor zich uit te staren. Het lijken mij geen praatgrage types, en dat ben ik evenmin. Als ik vraag aan mijn buurman of ie al een beurt heeft gehad, zegt ie: al vijf!. En hij zit nog steeds in het rond te spieden. Ik vraag nog: wil je ze allemaal? Maar hij is al weer weg. Zeker een erfenisje gehad of zo. Ik ben niet jaloers, ik zit nog wel twee uur na te genieten van Renée.
Om vijf uur zit de eetzaal al vol, ik wacht nog een half uurtje in de lounge. Ik kijk mijn ogen nog even uit, en mijn boek.
Om half 7 is de eetzaal al bijna weer leeg.
Na het buffet ga ik haar gedag zeggen. We raken elkaar nog even aan,en ik vraag: heb ik je geprikt met mijn baard?
‘Nee, helemaal niet’. Ik geef haar nog een chocolaatje en ‘tot de volgende keer’, en geniet weer van haar toet. En krijg nog een zoentje.
Dat zal nog wel een half jaartje duren, maar op deze dag zal ik nog lang met plezier terugkijken. Het voelt alsof ik naar een kuuroord ben geweest. Sinds 15 jaar weer eens met een blote vrouw in mijn armen gelegen. Tja, noem het maar nep. Ze was gewoon aards mooi.
En volgende keer toch maar afscheren die baard.

GigolovoorJou
Berichten: 31
Lid geworden op: ma 09 december 2013, 10:41
Locatie: Utrecht
Contacteer:

Re: zoenenzeookdan?

Berichtdoor GigolovoorJou » wo 05 maart 2014, 16:25

Complimenten, leuk verhaal en goed voor jezelf gezorgd!


Terug naar “Leeszaal”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 25 gasten