Hoe doe en kom ik over mijn schroom heen?

Treed binnen in onze Shespot Leeszaal en zoek een fijn plekje om al die mooie, bijzondere, leuke, interessante, tijdloze en informatieve topics nog eens door te lezen.

Moderators: Oceann, Neena, Xenia, JanWbr

kreeftje59
Berichten: 26
Lid geworden op: ma 06 oktober 2003, 17:22

Hoe doe en kom ik over mijn schroom heen?

Berichtdoor kreeftje59 » vr 17 oktober 2003, 0:02

Het volgende:
Al een tijdje houdt het mij bezig hoe het zou zijn om anaal genomen te worden, in ieder geval de 1e ervaring te beleven hiervan d.m.v. een begin met een vinger. Ik heb zoveel schroom ervoor en waarom? Wellicht herkenbaar maar niet bespreekbaar ( zo *raar* om over te praten) maar ik heb last van chronische aambeien uitwendig. Niet echt groot, maar ze zitten er, dus schaam me ervoor als mijn partner dit zou zien. Hij weet dat ik ze heb en respecteert mijn gevoel hierin. Soms in het heetst van de vrijpartij, als hij aan mijn billen zit wil hij weleens verder gaan en dan haal ik snel zijn hand daar weg. Nu wil het geval dat, gisteravond tijdens het vrijen, ik achterste voren boven op hem zat, hij mijn billen kneedde, zijn vingers heel langzaam richting mijn anus gingen en het gaf me een heerlijk gevoel Dan toch besef je het ineens en ik haalde zijn hand daar weg. Dat heeft me vandaag bezig gehouden en aangezien er hier geen *rare* vragen zijn, wil ik dit voorleggen. Zijn er mannen en vrouwen die dit herkennen en ook schaamte hierin herkennen. Zijn er mensen die over deze schaamte heen zijn en zo ja, hoe ga je er mee om?
Alles aan mij is mooi, zelfs mijn pootjes....:-)

grizzly
Berichten: 400
Lid geworden op: wo 25 december 2002, 2:01
Locatie: Noordwest nederland

Berichtdoor grizzly » vr 17 oktober 2003, 0:43

Hoi kreeftje

Je zegt zelf al dat je vriend weet dat je ze hebt. Toch wil hij je blijkbaar ook anaal aanraken en mogelijk meer. Dit geeft voor mij aan dat hij er geen moeite mee heeft.
Besef wel dat je er daar niet mee bent, je zit nog met je eigen gevoel. Maar is het niet mogelijk om te proberen het toe te laten, en dat zal zeker de eerste keer moeilijk zijn, maar het lijkt mij de manier om over je eigen onzekerheid heen te komen. En daarnaast, maar dat geldt voor alles, er met elkaar over (blijven) praten. Het zal waarschijnlijk wel tijd nodig hebben voordat je met je eigen in het reine bent om toe te laten maar dat is het wel waard.

sterkte en groetjes

Grizzly

Mazzeltovv
Berichten: 1642
Lid geworden op: ma 13 januari 2003, 2:01

Berichtdoor Mazzeltovv » vr 17 oktober 2003, 9:39

Hoi Kreeftje

Ik herken het gevoel van schaamte niet in mijn huidige relatie want daarin ging het echt heel spontaan, we hebben het er voor zover ik me kan herinneren niet eens over gehad.
Het gevoel van schaamte en onzekerheid herken ik wel.
Als je anale sex toch wilt ervaren zul je je toch over die schaamte heen moeten zetten en wie weet jou vriend ook wel. Het is spannend en lekker.

Tip: gebruik een glijmiddel speciaal voor anale sex, ook als je alleen een vinger gebruikt.
LeAvEr DeA aS sLeAf

deFine
Berichten: 396
Lid geworden op: zo 30 maart 2003, 2:01
Locatie: oost-nederland

Berichtdoor deFine » vr 17 oktober 2003, 15:54

Hallo kreeftje,

Een tijdje terug was er eimand die begon het topic " hoe ziet jouw anus eruit" het ging in dit geval om een soort van uitwendig aambeitje (marisken), gezien ik een tijdje geleden ook zo/n soort van flubbeltje had ben ik bij een fleboloog(spellcheck) terecht gekomen en is dat ding zonder problemen weggehaald.. iemand anders in dat tpoic reageerde en heb haar het adres gegeven van deze man (het is privekliniek waar hij gespecialiseerd is in het wegspuiten van spataderen en alles wat maar met de anus te maken heeft) zij is daar geweest en is zeer content dat ze gegaan is, bleek later zelfs dat ze een darminfectie had waarvan ze niets wist.. en dat als dat aambeitje niet behandeld was ze op latere leeftijd incontinent was geworden.

Anyways .. aambeien zijn goed te behandelen en ik zou je dat ook ten zeerste aanraden op deze site kan je meer over deze man en zijn kliniek lezen.. hij is zeer goed en heeft die kliniek al 20 jaar, en de verzekering vergoedt gewoon.

[url]http://www.drwullink.nl

Veel suc6.... Liefs deFine (je mag me altijd pm'en als je meer informatie wil)[/url]
"After thirty, a body has a mind of its own"
Bette Midler

katinkaat
Berichten: 1
Lid geworden op: vr 17 oktober 2003, 16:37

Berichtdoor katinkaat » vr 17 oktober 2003, 16:48

Ik herken maar al te goed wat je bedoelt. Ik voelde me nooit op mn gemak als mn vriend me daar aanraakte, en nu nog soms.

Maar enkele jaren geleden heb ik (en ik schaam me er eigenlijk over) n boekje van 'de Sade' gelezen. Wat de titel was weet ik niet meer maar het was in elk geval zo een lofzang over het anale dat ik besloot dat ik dit wel moest proberen. Enkele dagen later waren mn vriend en ik wat zat, en zo hebben we het gewoon gedaan. Het deed echt niet pijn omdat ik, door het lezen van dat boek, zo opgewonden was geraakt en al mijn remmingen daaromtrent waren weggevallen. (en de alcohol bij nader inzien) Voor de rest zou ik dat boek eigenlijk niet aan iemand willen aanraden want het einde was verschrikkelijk vies. (allé, dat denk ik ,toch want ik heb niet meer verder willen uitlezen)

mykittens
Berichten: 483
Lid geworden op: ma 05 mei 2003, 15:58
Locatie: Gelderland

Berichtdoor mykittens » vr 17 oktober 2003, 17:36

Kreeftje... Kijk je vriend een volgende keer diep aan als hij aan je billen zit en haal zijn hand niet direct weg, zeg "voorzichtig.." en laat 'm 'gewoon' iets meer van jezelf zien of voelen. Stap voor stap, (je hoeft nooit snel! en zeker nooit sneller dan je zelf leuk vindt) kleine stapjes zijn ook zoo spannend.

MK, voorzichtig en spannend

miki
Berichten: 104
Lid geworden op: di 18 maart 2003, 2:01
Locatie: Brabant, communicatie-adviseur

Berichtdoor miki » ma 20 oktober 2003, 16:46

Kreeftje,

Niets om je voor te schamen... heb precies hetzelfde gevoeld en meegemaakt.

Na lang twijfelen heb ik mijn toenmalige vriendje gewoon eerlijk verteld dat het me heerlijk leek, maar dat ik bang was voor de pijn. We zijn toen samen op ontdekkingstocht gegaan: stapje voor stapje en ik bepaalde het tempo. Het was voor mij een prachtige weg die heeft geleid tot een enorme verrijking van mijn sexleven.

Misschien ook wel aardig voor je om te weten... mijn huidige vriendje heeft dezelfde schroom als ik destijds. Nu heb ik hem gevraagd of hij samen met mij op ontdekkingstocht wil gaan. Ik heb ervaren welk genot het voor een man kan betekenen en gun hem dat van harte. Zo zie je maar...

kreeftje59
Berichten: 26
Lid geworden op: ma 06 oktober 2003, 17:22

Berichtdoor kreeftje59 » wo 22 oktober 2003, 23:09

Hallo lieve mensen,
Dank voor jullie reactie's. Wat ik wel nog kwijt wil is, dat jullie misschien denken dat de *schroom* zit in de anale ervaring opdoen. Daar ben ik niet zo bang voor, ik denk dat ik dat wel zonder schroom en angst zou kunnen uitproberen. Ik ben mans, ehh vrouw dus... :lol: genoeg om aan te geven als het me echt niet bevalt, en dat ook gelijk te zeggen. Het is meer, hetgeen wat er zit, aambei of iets anders, ben daar nog niet uit. Gewoon schroom voor hetgeen waar mijn vriend *tegen aan kijkt*. Dus ik moet dat eerst oplossen. Nog een schroom om te overwinnen, om het aan ome dokter te laten zien :oops:
Alles aan mij is mooi, zelfs mijn pootjes....:-)


Terug naar “Leeszaal”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Semrush [Bot] en 4 gasten