Het erotische plekjes topic...

Treed binnen in onze Shespot Leeszaal en zoek een fijn plekje om al die mooie, bijzondere, leuke, interessante, tijdloze en informatieve topics nog eens door te lezen.

Moderators: Oceann, Neena, Xenia, JanWbr

Gebruikersavatar
NachtVlinder
Berichten: 531
Lid geworden op: zo 28 november 2004, 14:59
Locatie: Living in my own world

Het erotische plekjes topic...

Berichtdoor NachtVlinder » za 28 mei 2011, 12:01

Ik wil met de vrouwen hier graag iets bespreken. Gewoonweg omdat ik niet zeker weet (al heb ik wel een sterk vermoeden)of het gros van de vrouwen erotische lichamelijke plekjes net zo beleeft als ikzelf, en ik wil van jullie horen. En ook omdat ik het sterke vermoeden heb dat (veel) mannen weinig weten van hoe ons hele lichaam werkt, gebaseerd op eigen ervaring en informatie van vriendinnen.

Ik heb bijzonder gevoelige plekjes verdeelt over mijn lijf, deze zijn erotisch te beroeren en wekken lust op als de aanraking prettig en intens is. Zoals; nek/hals met zoenen (deze zijn dan nog algemeen bekend van wat ik hoor), sabbelen van oorlellen, vingeraanrakingen bij lies, knieholtes, binnenkant van ellebogen, onderrug, bilspleet, onderkant van voeten, binnenkant van handen, en de bekendere plaats de tepels. Iets minder heftig maar wel prettig zijn de zijkant borsten, binnenkant dijbenen, achterkant benen en binnenkant onderarm.
Ik vind het heerlijk om gekust, aangeraakt en gekriebelt te worden bij deze plekjes. En eerlijk gezegd, als deze plekjes standaard worden overgeslagen dan ontspan ik ook lichamelijk en geestelijk minder goed. Zowiezo werken massages en zachte aanrakingen om me te laten ontspannen, wat ik toch af en toe echt nodig heb.
Ik ben erg benieuwd naar jullie beleving hiermee.

Mij valt op met mannelijke bedpartners dat dit soort plekjes wordt overgeslagen. Uiteraard richt men zich op de bekende plaatsen, de borsten, billen en de vagina. Ik wijt dat voornamelijk aan eenzijdige informatiestroom, de man weet niet beter. Hij kan er ook weinig aan doen in principe, vanwege de gebrekkige informatiestroom vanuit onze cultuur, er wordt zelden over gesproken.
*Sexuele voorlichting op school speelt hier niet op in(!)
*Welke ouder gaat dit aan zijn kind vertellen(?)
*Mannen/jongens onderling zie ik dit ook niet snel delen.
*En de makkelijk voorhanden internetporno speelt hier ook niet op in, deze informatiestroom richt zich op bovengenoemde 'bekende plaatsen'. Niks mis mee an sich, maar wel eenzijdig.
Conclusie; De voorlichting hangt af van onszelf en wat wij delen aan informatie met onze bedpartners. Vertellen wij dit wel? Onderrichten wij de mannen in ons leven? Heb jij dit ooit gedeeld met je partner, of blijf je gewoonweg met een ontevreden gevoel achter?

Ikzelf heb het idee dat dit soort plekjes bij mannen veel minder sterk ontwikkeld is. Al moet ik er wel bij zeggen dat deze mening is gebaseerd op mijn eigen ervaringen, wat natuurlijk een vertekend beeld kan geven. Ook besef ik me dat er mannen zijn die dit gewoonweg wel weten, en als ik door mijn generaliserende tekst iemand tegen het verkeerde been schop dan verontschuldig ik mij op voorhand :).

NV
The sexiest thing a man can do, is crawl inside her mind and make her imagination run wild

Mahr

Berichtdoor Mahr » za 28 mei 2011, 12:39

Ik reageer toch even als man hoor..
Het is me nooit verteld,
ik heb het van niemand gehoord,
maar het is toch heerlijk om dat allemaal te ontdekken?
Vrijen/sex is communicatie, van beide kanten toch?
ik kan het me niet voorstellen hoor.., borsten,benen,billen, vagina en huppettee!
Nee.., juist niet! Geef mij het voorspel maar hoor.., kan me niet lang genoeg duren.., en dan wel "luisteren"..

Gebruikersavatar
NachtVlinder
Berichten: 531
Lid geworden op: zo 28 november 2004, 14:59
Locatie: Living in my own world

Berichtdoor NachtVlinder » za 28 mei 2011, 12:58

Ik ben blij dat er mannen zijn als jij mahr, ik wist wel dat ze er waren ;)
Al vermoed ik dat ze schaars zijn.
Ik denk ook dat het gemiddelde shespot volk, zowel mannelijk als vrouwelijk, niet een gemiddelde voorstelt van de samenleving. Hier is men over het algemeen toch net even wat vrijer en ruimdenkerder. En de mannen over het algemeen wat nieuwsgierig naar de sexuele beleving van de vrouw. Ik durf zelfs te stellen dat het manvolk wat hier blijft rondwaren wat meer diepgang in zijn donder heeft dan het gemiddelde mannelijk volk, but maybe that's just me. Echter is die diepgang in gevoelsleven wel nodig om te kunnen 'luisteren'
(mooi verwoord overigens)

NV
The sexiest thing a man can do, is crawl inside her mind and make her imagination run wild

twin
Berichten: 138
Lid geworden op: za 17 mei 2008, 22:00
Locatie: Z-H.

Berichtdoor twin » za 28 mei 2011, 23:33

Ik sluit me aan bij Mhar, ik ken mijn vrouw nu 22 jaar maar nog steeds als we samen genieten bij het voorspel of tijdens een heerlijke massage die ik haar geef kom ik soms op plaatsen waarbij ze aangeeft dmv een kreuntje of O LEKKER dat ik een goede plek hebt aangeraakt. En inderdaad het luisteren naar elkaar tijdens het voorspel is heel belangrijk want dat houd voor mij in ieder geval onze relatie spannend. :lol: :lol:
Een goede vriend zie je niet, die staat altijd achter je.

Gebruikersavatar
NachtVlinder
Berichten: 531
Lid geworden op: zo 28 november 2004, 14:59
Locatie: Living in my own world

Berichtdoor NachtVlinder » ma 30 mei 2011, 10:20

Mannen die zich niet herkennen in bovenstaande hoeven zich ook niet aangesproken te voelen :) Tuurlijk weet ik dat ze er zijn.
Maar aangezien er zo weinig reacties komen zullen er niet veel vrouwen mijn bevindingen herkennen?
The sexiest thing a man can do, is crawl inside her mind and make her imagination run wild

Mahr

Berichtdoor Mahr » ma 30 mei 2011, 10:25

Ik verbaas me eigenlijk over de lompheid van sommige mannen.., Maar goed, ik heb mijn zegje gezegd.. ;)

Gebruikersavatar
amaretto
Berichten: 1135
Lid geworden op: vr 10 april 2009, 19:34
Locatie: Vlaams Brabant
Contacteer:

Berichtdoor amaretto » ma 30 mei 2011, 11:49

goh, ik herken een deel wel. de erotische plekjes...soms heb ik het gevoel dat heel mijn lijf één erotische speeltuin is qua plekjes. maar toch hangt het bij mij ook samen met het soort vrijpartij... als het teder vrijen is, dan is oa mijn hals, net onder de kaaklijn heel gevoelig.. als het er heftiger aan toe gaat, dan kan ik uit mijn dak gaan door op een heel andere manier aangeraakt te worden. ook de plek is dan verschillend. of het soort aanraking. bij vrijen hoort kussen, strelen,likken.. waar bij het heftige heel anders gekust wordt, er al eens gebeten mag worden enz...

en wat de man betreft: tja, heb een lief die heel graag kijkt, en vooral heel opmerkzaam is qua mijn reacties.. dus hij weet perfect wat ik al dan niet opwindend vind. en meestal neemt hij ook uitgebreid de tijd om me gek te krijgen. (de keren dat hij dat niet doet, is omdat ik nogal kan euhhmm aandringen 8) )

wat ik moeilijker vind, zijn de erotische plaatsen bij de man. heb de indruk dat die er minder zijn. maar ik ben nog aan het ontdekken, dus ik heb nog tijd ;-)

Zou het niet van het soort man of vrouw afhangen? iemand die geniet van vrijen, zal er de tijd voor nemen om de ander te ontdekken, want dat verhoogt het plezier/genot. voor iemand die het niet zo belangrijk is, of iemand die mss meer egocentrisch is, die zal het een worst wezen hoe de partner denk/voelt.

Elfri

Re: Het erotische plekjes topic...

Berichtdoor Elfri » ma 30 mei 2011, 12:29

Ik wil met de vrouwen hier graag iets bespreken.

Conclusie; De voorlichting hangt af van onszelf en wat wij delen aan informatie met onze bedpartners. Vertellen wij dit wel? Onderrichten wij de mannen in ons leven? Heb jij dit ooit gedeeld met je partner, of blijf je gewoonweg met een ontevreden gevoel achter?
Ik heb een dagje extra nagedacht voor ik (te snel) een conclusie zou trekken en een soort van foutief antwoord ging geven.

Ik ben heel blij dat de mannen zich niets van de eerste zin hebben aangetrokken. Zij zijn tenslotte het lijdend voorwerp of leidend voorwerp, maar net hoe je het ziet.

Ondertussen heb ik aardig wat vergelijkingsmateriaal vergaard en mag heel zoetjes aan een eerdere uitspraak van mijzelf corrigeren.
Ik heb ooit gezegd dat ik vond dat vrouwen bij elkaar de 'plekjes' makkelijker konden vinden en zich bewuster waren van elkaars erogene zones. Ervaringen hebben mij geleerd dat er ook mannen zijn die lijken aan te voelen dat als hij *hier* aait er *daar* iets reageert... best leuk!

Zeldzaam? Nee dat zou ik die mannen niet willen noemen. Wel is het zo dat de sfeer bepalend is of de man het 'snuffelgedrag' wil aanzetten of dat hij genoeg heeft aan tietenkontkut. Om het maar even bot de wereld in te slingeren.

Om nog even op jouw conclusie terug te komen NV, ik denk dat je goed zit met je gedachte dat wij de mannen het wel moeten laten weten. Dat is redelijk noodzakelijk ook, mannen kunnen niet ruiken wat hun vrouw lekker vind. Het kan ook per vrijpartij weer verschillen tenslotte.

Ik zie het zo: Planken horen in de schuur, met snuffelen kom je nieuwe geurtjes tegen en ontdekken doe je samen. Nog even los of het een man of een vrouw betreft :wink:
Daarom weet mijn (tijdelijke) partner meteen wat ik ergens van vind, dat verhoogd het plezier voor iedereen.

Knuff
Berichten: 503
Lid geworden op: di 14 oktober 2008, 11:25
Locatie: Groningen

Berichtdoor Knuff » di 31 mei 2011, 12:24

Mijn vriendje houdt er zelf niet van "gekriebeld" te worden, om zijn woorden maar even te gebruiken. Ik vind het wel heerlijk, maar ik merk toch dat hij misschien mede door zijn eigen voorkeur vaak recht op het doel afgaat. Daar moet het gebeuren dus daar moet ik zijn zegmaar. Niks mis mee hoor, maar vind het juist heerlijk om eerst een beetje geteased te worden..
Ik zal er weer eens even een gesprekje aan wagen :wink:
Show the world the warmth of your smile.

thisWaltz
Berichten: 1658
Lid geworden op: wo 25 juli 2001, 1:01
Locatie: in heaven and hell.
Contacteer:

Berichtdoor thisWaltz » wo 01 juni 2011, 8:46

Een wetenschapper heeft ontdekt dat de phermonen afgegeven door de armholten van mannen maakten dat vrouwen met onregelmatige menstruatie regelmatig werde.
-
De erotische plekjes:

http://www.bigfun.be/Cartoon/%22ALL%22+ ... +Zones.htm

Hoe moet je die pic uploaden?
Take this waltz, take this waltz
It's yours now. It's all that there is.

DeJut
Berichten: 117
Lid geworden op: di 16 juni 2009, 21:17
Locatie: Friesland

Re: Het erotische plekjes topic...

Berichtdoor DeJut » wo 01 juni 2011, 11:08

Ondertussen heb ik aardig wat vergelijkingsmateriaal vergaard en mag heel zoetjes aan een eerdere uitspraak van mijzelf corrigeren.
Ik heb ooit gezegd dat ik vond dat vrouwen bij elkaar de 'plekjes' makkelijker konden vinden en zich bewuster waren van elkaars erogene zones. Ervaringen hebben mij geleerd dat er ook mannen zijn die lijken aan te voelen dat als hij *hier* aait er *daar* iets reageert... best leuk!

Zeldzaam? Nee dat zou ik die mannen niet willen noemen.
Bewuster van elkaars erogene zones? De vrouwen hebben oorspronkelijk aan de hand van de man hun lichaam leren ontdekken. :wink:

Mannen die lijken aan te voelen? Mannen voelen dat aan wanneer zij zich in het vrouwelijk geslacht willen en kunnen verdiepen. En je hebt gelijk, die mannen zijn niet zeldzaam.

Gebruikersavatar
Spot the difference
Berichten: 1496
Lid geworden op: do 10 juli 2003, 16:26

Berichtdoor Spot the difference » wo 01 juni 2011, 14:12

Zou het kunnen dat de erogeniteit (?) van je eigen lichaam, mee bepalend is van hoe je de ander kan aanvoelen?

Ik bedoel daarmee: als je zelf veel sensitieve drukknopjes hebt, ga je bij je partner automatisch op zoek naar waar haar gevoelige snaren liggen. En welke slapende lustoordjes er nog tot leven te wekken zijn.

Mij kan je gek krijgen met 'kriebelen', dat ik eerder "erogeen beroeren" zou dopen. Ik hou erg van massage. Ook van langdurig voorspel, vaak langer dan een heleboel vrouwen.

Dus dan denk ik inderdaad al snel: ik ga op zoek naar haar plekjes, die moeten er toch zijn? En die verschillen van keer tot keer. In optimale condities kneed ik haar tot een instrument dat ik bespeel louter op gevoel, en word ik één met de muziek die ik uit haar puur. Met het fingerspitzengefuhl van het moment begeleid ik haar richting finale. En daar laat ik ze dan net niet komen, want ik hou van de weg daarnaartoe. Over and over again. Het is een passioneel gevoel, om haar zover te krijgen dat ze schokt van genot bij de minste teasende aanraking. Ook op die minder klassieke plekjes.

Omgekeerd ben ik ook zover te krijgen, dat ik ga smeken om meer. :mrgreen:. Damn, ik moet stoppen met typen want mijn lichaam begint te tintelen. :P

Elfri

Re: Het erotische plekjes topic...

Berichtdoor Elfri » wo 01 juni 2011, 14:27

Bewuster van elkaars erogene zones? De vrouwen hebben oorspronkelijk aan de hand van de man hun lichaam leren ontdekken. :wink:
Ja heej, jij gaat wel heel ver!
Ik had je er niet op willen wijzen maar volgens de overlevering is Eva gecreëerd uit de vliegende rib van Adam... bij mijn weten komen we gewoon uit een samensmelting van... :wink: :lol: Ik zou dan ook niet een mán die eer willen toebedelen.

tsss een man? nee zeg :p
hahahaha

Nee is gekheid, maar het is IMHO nog niet helemaal zo dat ik mijn lekkere plekjes ken door een ander. Een uitgebreid sexleven heeft mij wel geleerd om ze door te communiceren.

Ik vind het persoonlijk een prima tip: als je nieuwe plekjes wil ontdekken zoek je een nieuwe (eenmalige of tijdelijke al dan niet vaste) partner en fluister ze daarna in bij je tomtom.

Gebruikersavatar
Suzette
Berichten: 3586
Lid geworden op: zo 05 oktober 2008, 15:40
Locatie: Amsterdam

Berichtdoor Suzette » wo 01 juni 2011, 21:02

Ik geloof niet dat ik hele aparte plekjes heb maar ik denk dat ik, net als iedereen, wel specifieke voorjeuren heb hoe die aangeraakt zouden moeten worden.

Toen ik lief leerde kennen wilde hij daar niet al te veel info over hebben maar ze zelf ontdekken. Ik vond dar maar zozo, hoe fout kon ik zijn.......

Lief is zeer alert tijdens de sex, vanaf dag 1 tot nu toe. Heeft snel dor in welke modus ik zit e/o plaatst me erin.

Alleen vlugertjes voor de wekker aan of voor het dineren ofzo gaan op de automoatische piloot

Naïefje
Berichten: 35
Lid geworden op: zo 26 september 2010, 16:49

Berichtdoor Naïefje » do 02 juni 2011, 0:27

De binnenkant van mijn polsen zijn bij mij met de juiste persoon die ze aanraakt ontzettend gevoelig. Toen een jongen dat ontdekte, keek hij er toch wel even van op, maar maakte er later wel handig gebruik van om subtiel me op te winden :P


Terug naar “Leeszaal”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 7 gasten