Hoe kun je toch genieten van goede seks MET infecties enz?

Treed binnen in onze Shespot Leeszaal en zoek een fijn plekje om al die mooie, bijzondere, leuke, interessante, tijdloze en informatieve topics nog eens door te lezen.

Moderators: Oceann, Neena, Xenia, JanWbr

DanielleM
Berichten: 9
Lid geworden op: vr 13 juli 2007, 18:59

Hoe kun je toch genieten van goede seks MET infecties enz?

Berichtdoor DanielleM » zo 22 juli 2007, 20:23

Hai,

Ik zal me even voorstellen, Danielle, sinds 1,5-2 jaar telkens last van infecties op de meest lekkere plek van mijn lichaam en sinds een tijd prikkelbare darm. Iedere keer als die infecties en mijn darmen weer de kop opsteken word de seks er niet bepaald leuker op, vaak ben ik dan enorm droog en zelfs glijmiddel maakt het er niet prettiger op, en dat terwijl ik, net als iedere vrouw hier op shespot, zo graag van goede seks geniet en niet wil faken tegenover mijn vriend. Als hij bij mij naar binnen komt doet het al enorm zeer, kun je nagaan hoe pijn het doet als hij begint te stoten. We hebben het er samen over gehad en ik heb het ook bij de huisarts aangegeven, maar nog geen oplossing gevonden. Wie heeft hier ook ervaring mee? Alle tips zijn welkom!

Liefs,

' het vaginaprobleem' :(

Gebruikersavatar
gurley
Berichten: 3532
Lid geworden op: do 13 januari 2005, 4:03

Berichtdoor gurley » ma 23 juli 2007, 8:07

wanneer het *zeer* doet dan doen we *het* niet #
genoeg andere manieren om elkaar gelukkig te maken dacht ik zo ...
Not everything that is faced can be changed, but nothing can be changed until it is faced.

DanielleM
Berichten: 9
Lid geworden op: vr 13 juli 2007, 18:59

Berichtdoor DanielleM » ma 23 juli 2007, 9:28

Is wel erg vervelend als het standaard zo elke maand terugkeert, maar je hebt gelijk, Gurley, het is beter om *het* dan even niet te doen en op een andere manier van elkaar te genieten. Alhoewel het nog steeds het lekkerste is om all the way te gaan en me helemaal uit te kunnen leven zonder me af te hoeven vragen of het weer kan (met die infecties).

Gebruikersavatar
gurley
Berichten: 3532
Lid geworden op: do 13 januari 2005, 4:03

Berichtdoor gurley » ma 23 juli 2007, 9:41

geïnfecteerde dingen *moeten* getoond/t ? worden aan de huisarts (maar ik vertel je niks nieuws hè :) edit wegens toevoeging ... vraag een verwijskaart voor de gyneacoloog ... die weet er meer van dan de *gewone* huistuinenkeukenarts :lol:
Not everything that is faced can be changed, but nothing can be changed until it is faced.

DanielleM
Berichten: 9
Lid geworden op: vr 13 juli 2007, 18:59

Berichtdoor DanielleM » di 24 juli 2007, 18:19

Voor mij idd niks nieuws, maar toch bedankt :) Ben allang blij dat ik mijn 'ei' kwijt kan of het forum..Ik ben wel bij een uroloog geweest, maar die kon niet veel meer voor mij doen, naast weer een kuurtje medicijnen voor te schrijven. Misschien is een gynaecoloog inderdaad een goed idee....Thanks!

Liefs Danielle

Zij
Berichten: 930
Lid geworden op: do 25 oktober 2001, 1:01
Locatie: Gelderland, Nederland
Contacteer:

Berichtdoor Zij » di 24 juli 2007, 19:19

Bekkenbodem problemen kunnen gerelateerd zijn aan spanning vasthouden rond dat gebied [en ik bedoel niet sexuele spanningen]. Misschien herkenbaar?
Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat!

Dolce Vita
Berichten: 217
Lid geworden op: zo 21 januari 2007, 19:55
Locatie: Het hoge Noorden

Berichtdoor Dolce Vita » ma 13 augustus 2007, 9:51

Ik herken je verhaal en dat kan verdomd ingrijpend zijn voor beiders liefdesleven. Je kunt evt. een anti candida middel vooraf slikken als het op een vast moment komt of als je het aanvoelt komen, Maar het blijft vervelend en een bom ouder je sexleven en relatie idem.

Sex zonder penetratie kan natuurlijk ook heel lekker zijn/gemaakt worden. Maar som is dat makkelijker gezicht dan gedaan en blijft elke aanraking gevoelig.


Sterkte.
Geluk is een geschenk voor hen die het durven uit te pakken.

DanielleM
Berichten: 9
Lid geworden op: vr 13 juli 2007, 18:59

schimmelmiddel en bekkenbodem

Berichtdoor DanielleM » zo 19 augustus 2007, 20:25

Sex zonder penetratie is ook inderdaad wel leuk, maar na een aantal keren wil ik toch wel graag weer eens in zijn geheel genomen worden -dus met penetratie- en dan vooral op de momenten dat het lukt om goed nat te worden en ik het minst last van infecties heb. Ik heb al vaak gynodactarin gekregen voor de schimmels, maar is er misschien ook een ander middel bij jullie bekend? Gynodactarin werkt niet effectief genoeg. Het is maar tijdelijk en dan komt het weer opzetten. Ik heb ook al fysiotherapie gehad voor mijn bekkenbodem, maar ook daar kan ik de oorzaak niet echt in vinden. Ik ga het nu met gynaecologisch specialisme proberen. Hopen dat ons seksleven er weer lekkerder op wordt.

Monique
Berichten: 703
Lid geworden op: ma 18 juni 2007, 21:02
Locatie: Middle of Somewhere

Berichtdoor Monique » ma 20 augustus 2007, 16:11

In het verleden heb ik ook regelmatig infecties gehad en het klopt dat gynodaktarin niet voldoende goed werkt.

Inmiddels weet ik uit ervaring dat voeding héél belangrijk is in het gevecht tegen schimmelinfecties.

Ik gebruik nu bijna geen suikers, radicaal mee gestopt! Alleen suikers afkomstig van fruit (dus ook wijn) mogen weer voor mij. Ook ben ik heel zuinig met zetmeel producten. Rijst, aardappels, pasta en brood (gist) eet ik zelden en beperkt.
Veel water drinken, prik vermijden, niet teveel sapjes (suikers), thee, veel salades, oliën, noten, yoghurt is prima, melk minder, smoothies en health shakes, etc.
Dus gaat het ook om zo zuiver mogelijk eten (hoeft niet radicaal hoor, gewoon erop letten)

Het is moeilijk in het begin, maar absoluut de moeite waard. Ik heb ook veel meer energie en ik voel me er prima bij. Ik heb totaal geen trek meer in zoet.
Mijn vagina is weer kerngezond, en ik heb al lang geen last meer van infecties.
M.

As a man thinks in his heart, so is he.

binkie
Berichten: 672
Lid geworden op: wo 28 augustus 2002, 1:01

Berichtdoor binkie » di 21 augustus 2007, 13:55

Minder suiker eten heeft geen enkele zin. In wijn is de suiker uit druivensap vrijwel geheel omgezet naar alcohol. Alle cellen in je lichaam hebben glucose nodig en je lichaam regelt dat met insuline.
Bovendien wordt door lactobacillen uit glucose melkzuur gevormd die je vagina juist beschermd tegen infecties. Je zou dus juist meer suiker moeten eten. Dit werkt echter ook niet omdat het suikernivo constant gehouden wordt.
Je moet gewoon naar de dokter met een infectie en er een gezonde levensstijl op na houden om je weerstand op peil te houden. Bovendien moet je zeer hygiensch met je buitenkant omgaan, vooral contact tussen anus en vagina geeft problemen.

DanielleM
Berichten: 9
Lid geworden op: vr 13 juli 2007, 18:59

Berichtdoor DanielleM » do 23 augustus 2007, 21:46

Ik heb inderdaad uit wanhoop een natuurgeneeskundige benaderd en kreeg ook middeltjes voor de candida en een anti-candidadieet met dus weinig suikers, alleen fruit, weinig zetmelen en veel bigardeyoghurt, noten, vis en veel bewegende dieren als vleessoort etc. Heeft bij mij wel iets gedaan, maar werkt ook niet goed genoeg. De infecties komen net zo hard weer terug. Ik ben nog steeds ten einde raad. Voeding helpt dus wel, maar niet zo goed als ik gehoopt had. Wie heeft er nog meer tips voor mij? Ik wil weer helemaal genieten van de seks met mijn vriend en me lekker, fris en sexy (ook vaginaal dus) voelen.

Monique
Berichten: 703
Lid geworden op: ma 18 juni 2007, 21:02
Locatie: Middle of Somewhere

Berichtdoor Monique » vr 24 augustus 2007, 9:46

Uitgaande van mijn eigen ervaring kan ik zeggen dat de juiste aanpak een combinatie is van:

- een kuurtje (in het begin) samen met,
- juiste voeding
- katoenen ondergoed (kruis)
- niet te strak broeken
- relaxte houding, desnoods met Bachbloesem remedies (werkt echt!!)
- en vooral, niet constant ermee bezig zijn, loslaten en geef je lijf de tijd om te herstellen

dit klinkt misschien erg zweverig maar door het te veel te willen, gebeurt het juist niet

ik zal ongetwijfeld op mn kop krijgen hiervoor maar nogmaals, uitgaande van MIJN ervaring
M.

As a man thinks in his heart, so is he.

dradi
Berichten: 18
Lid geworden op: do 17 mei 2007, 15:22

Berichtdoor dradi » vr 24 augustus 2007, 22:29

Waarom zou je hierop aangesproken worden? Alle topics en antwoorden zijn toch vanuit eigen ervaring - sorry, off topic...

DanielleM
Berichten: 9
Lid geworden op: vr 13 juli 2007, 18:59

Berichtdoor DanielleM » zo 26 augustus 2007, 18:59

Vindt ik ook hoor. Je bent hier juist vrij om je mening te geven en elkaar te helpen. Daar is de site toch ook voor?! Ik ben er erg blij mee dat jullie me helpen hoor. Ik probeer inderdaad ook wat meer ontspanning te vinden en er niet teveel mee bezig te zijn. Soms is dat erg moeilijk, maar het gaat me steeds beter af en dat voelt goed. Ik heb inmiddels een combinatie van jullie tips aangehouden: katoenen strings (zijn niet de meest sexy strings moet ik zeggen, maar het zit heerlijk daarentegen), bigarde yoghurt en zoveel mogelijk suikervrij c.q. gezond eten, ontspanning zoeken en het wat meer loslaten en daarnaast therapie bij een alternatieve genezer als hulpmiddel. Dit geeft me een fijn gevoel. Wie heeft er nog meer ervaring met alternatieve geneeswijze hiervoor (NOT-therapie, NAET-therapie).

Jullie zijn lieverds! Dank je wel!


Terug naar “Leeszaal”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Ahrefs [Bot], Semrush [Bot] en 18 gasten