man laten klaarkomen dmv anale stimulatie

Treed binnen in onze Shespot Leeszaal en zoek een fijn plekje om al die mooie, bijzondere, leuke, interessante, tijdloze en informatieve topics nog eens door te lezen.

Moderators: Oceann, Neena, Xenia, JanWbr

Elisa
Berichten: 110
Lid geworden op: ma 14 augustus 2006, 22:23
Locatie: zuid holland

man laten klaarkomen dmv anale stimulatie

Berichtdoor Elisa » di 05 september 2006, 18:59

Ik en mijn liefje experimenteren sinds kort soms met anale stimulatie bij hem. Wie heeft hier tips voor? Wat is fijn? Hoe kan een man hierdoor komen? Heeft hij dan ook een zaadlozing? Is het iets om zo te doen of meer een aanvulling bij neuken/ pijpen?

Uiteraard allemaal erg persoonlijk maar ik ben gewoon benieuwd naar de ervaringen van anderen. Wie weet hebben we er wat aan.

blackbird
Berichten: 4
Lid geworden op: za 02 september 2006, 19:03
Locatie: Schiedam

Berichtdoor blackbird » di 05 september 2006, 20:52

Hoi Elisa,

Ik heb wel wat ervaring met anale stimulatie. Het is niet iets waar ik op zich een orgasme van krijg. Wel helpt het me om beter en intenser opgewonden te raken. De druk van iets rond je sluitspier, en de druk op de prostaat helpt bij mij zeker om een hardere en langduriger erectie te krijgen. Maar dit zal ook zeer persoonlijk zijn. Ik vindt het vooral prettig als aanvulling bij het neuken en pijpen. Je kunt je voorstellen dat voor een man in de missionarishouding het in je achterste hebben van een buttplug een extra spanning geeft.

Succes!

mark
Berichten: 521
Lid geworden op: zo 04 mei 2003, 1:01
Locatie: Utrecht
Contacteer:

Berichtdoor mark » di 05 september 2006, 21:14

Heel leuk dat jullie willen experimenteren met dit gegeven. Ik ben er zelf nooit door klaargekomen, maar het gevoel dat ik kreeg is zeer intens. Bijvoorbeeld samen met pijpen of masseren is dit voor mij een gigantisch genoegen. Maar ach, er zijn ook mannen die dit weer homoachtig vinden. Ik heb iig niet het gevoel dat ik hierdoor homo zou zijn.

Maar laat je vriend hier maar verder op reageren: hoe ervaart HIJ het. Daar gaat het uiteindelijk om.

"ervaringsdeskundige". ;)
Laedere facile, mederi difficile

Damsel
Berichten: 533
Lid geworden op: do 12 januari 2006, 14:34
Locatie: Rotterdam's rook

Berichtdoor Damsel » di 05 september 2006, 21:46

Ik deed het wel vaker met mijn maatje, maar daarmee heb ik niet direct tips voor je, Elisa. Geen mens is uiteindelijk hetzelfde. Mijn maatje vond het in elk geval altijd geweldig!

Het is mij niet echt duidelijk wat je precies met 'anale stimulatie' bedoelt. Wij begonnen met anaal vingeren, daarna kwam het likken erbij en tenslotte ook penetratie. Begrijp me goed, dit was geen kwestie van een avond maar meer van maanden/jaren...

Ik combineerde altijd van alles: aftrekken, pijpen, strelen en daarbij dan anale stimatie. Nooit zomaar alleen concentreren op dat gaatje... Neuken en anale stimulatie kan eigenlijk alleen met een dildo, lijkt me. Dat is iets wat wij nooit gebruikt hebben.

Ik heb toch tips, bedenk ik net. Eerste is: glijmiddel in ruime hoeveelheden. Zowel bij vingeren als bij penetreren. Tweede is: geduld. Snel naar binnen is voor niemand een erg prettig gevoel; als je haast hebt, doe dan liever iets anders. Derde: let goed op. De enige die weet wat hij lekker vindt, is je vriend en het is aan jou om aandacht te hebben voor zijn reacties (verbaal en non-verbaal) en daarop in te spelen.

Wat die zaadlozing betreft: ja, gebeurde bij ons meestal wel. Een enkele keer niet, maar die kwam dan later met dubbele hevigheid.

Veel plezier bij het experimenteren :D
Damsel

PS: lees eens op http://www.seksvraagbaak.nl/sekswijzers ... wijzer.htm, daar staan wel een paar handige tips

barbie
Berichten: 121
Lid geworden op: di 20 september 2005, 23:43
Locatie: maarssen, secretaresse

Berichtdoor barbie » di 05 september 2006, 23:40

Het begon met het idee dat het mij heerlijk leek hem een keer te neuken. Het maken van de neukbeweging en ook een beetje de macht die je dan over je partner hebt wond me zeer op.

We startten met een vinger in een rubberen handschoen en veel glijmiddel terwijl ik hem pijpte. Zijn orgasme was zeer intens en bevredigend maar voor mij nog niet genoeg. In een geile bui hebben we toen een strap on gekocht en zijn gaan experimenteren. Dit bleek het heerlijkste wat ons overkomen is.

Ik vind het heerlijk om hem, in de standaard positie , een goede beurt te geven en met een goede strap on (met dubbele dildo) kom ik zelf ook gelijk aan mijn trekken.
Sex is pas vies wanneer je niet gewassen bent

Ebony40
Berichten: 2
Lid geworden op: di 19 september 2006, 12:10
Locatie: Utrecht

Berichtdoor Ebony40 » di 19 september 2006, 12:18

Hoi allemaal,
Ik ben na jaren weer eens komen kijken hier en vind het toch wel weer leuk om alle berichten te lezen moe tik zeggen.

Ik wil alleen even reageren op deze topic (Anale stimulatie)

Ik ben zelf van surinaamse afkomst en mijn nieuwe vriend (3 mnd) ook. Nu is het een onuitgesproken kwestie om openbaar over anale stimulatie te praten onder de surinamers en ik zou dus ook niet weten hoe ik hierover moet beginnen terwijl ik bijna zeker weet dat m,n vriend er zeker van kan genieten.
Ik heb het ooit in het verleden een keer gedaan (met mijn vinger rondom de anus en een kleinnn topje erin) en deze ex was in 1e instantie even aan het kreunen maar opeens besefte hij zich denk ik dat het niet kan :-( Zo dom want de meeste surinamers die ik ken denken gelijk dat ze homo zijn. Dus hoe maak je het duidelijk en hoe kun je een man zo laten gaan in het spel dat hij dit toe zal laten want ik wil het gewoon een keer uitproberen omdat ik weet (uit verhalen) dat het een geweldige stimluans kan zijn. (natuurlijk hangt dit per persoon verschillend)
Ik snap alleen niet waarom ik niet meer durf om een poging tot dit te doen.
By the way is het wel zo dat meneer heel graag mij anaal wilt ontdekken maar de grote van zijn penis maakt me al bang :? hoe doe je dat als vrouw zijnde als je het wel graag wilt laten gebueren maar de angst van de grote overheerst. :shock:

Kat68
Berichten: 29
Lid geworden op: za 01 oktober 2005, 15:20
Locatie: nl

Berichtdoor Kat68 » di 19 september 2006, 18:21

Hoi Elisa,

Je hebt een speciaal ontworpen speeltje voor de man, om de prostaat te stimuleren, de Aneros.
Mijn man vindt het heerlijk en heftig.
Hij komt hierdoor (nog) niet klaar, maar door oefening, is dat wel mogelijk.

Groet Kat.

Suzy Q
Berichten: 70
Lid geworden op: ma 13 september 2004, 10:05
Locatie: Utrecht

Berichtdoor Suzy Q » wo 20 september 2006, 10:07

Hoi Eliza,

Tijdens het pijpen kun je beginnen met voorzichtig een natte vinger(glijmiddel, speeksel) langzaam naar binnen te laten gaan.. je voelt vanzelf ergens de prostaat zitten, die aanraken, plagen is voor hem enorm stimulerend.Soort Gplek voor hem.. Maar volgens mij altijd samen met penisstimulatie om klaar te komen, een extraatje dus..
Ook het stukje likken (eerst) tussen ballen en zijn gaatje is erg lekker voor hem.

Succes ermee, groetjes, Suzy Q
Groetjes, Suzy Q

bartjes
Berichten: 4
Lid geworden op: do 20 juli 2006, 16:08

Berichtdoor bartjes » wo 27 september 2006, 14:34

Heerlijk om door mijn vrouw anaal gestimuleerd te worden. Inderdaad eerst glijmiddel gebruiken.

Zelf gebruiken we een middelgrote buttplug die ze langzaam bij me inbrengt. Naarmate ik meer opgewonden wordt kan ze hem er steeds helemaal uit trekken en weer inbrengen. Op deze manier kom ik vreselijk heftig klaar. Een echte aanrader!

Heyboy
Berichten: 20
Lid geworden op: za 07 oktober 2006, 1:24
Locatie: Noord-Holland, Westfriesland

Berichtdoor Heyboy » wo 11 oktober 2006, 1:57

Hey Ebony40,

Ik hoorde laatst ergens dat vrouwen in de porn wereld liever hebben dat mannen met een forse penis hun in hun anus neuken dan vaginaal omdat dit minder pijnlijk zou zijn bij het diep doorstoten. Ik heb daarbij niet begrepen of de omvang van de penis hier ook een rol bij speelde. Misschien kun je een vergelijkbaar exemplaar van rubber vinden om mee te oefenen.


Terug naar “Leeszaal”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 8 gasten