vrouwen die via 06 lijn mannen ontmoeten puur voor sex

Praat met andere vrouwen over alles dat met seks te maken heeft.

Moderators: Neena, JanWbr

missy1970
Berichten: 9
Lid geworden op: di 24 juni 2003, 22:32

vrouwen die via 06 lijn mannen ontmoeten puur voor sex

Berichtdoor missy1970 » di 24 juni 2003, 22:38

Zijn er hier vrouwen hier die via 06 lijnen mannen ontmoeten.
Om een lang verhaal kort te maken....een vriend van mij (getrouwd)heeft jaren lang dit gedaan. Hij vertelde dat hij na een paar telefoontjes ze elkaar ontmoette waarna ze afspraken. Omdat de vrouwen soms ook getrouwd waren werd er afgesproken in bv een park maar ook wel overdag thuis als manlief op zijn werk zat. Die ontmoetingen waren meestal eenmalig. Ik wist dat mannen dat spannend vonden maar keek er erg van op dat er ook vrouwen zijn die met hun broek op de knieeen even snel zich laten nemen. Eigenlijk was ik wel geschokt.
Ik kan me voorstellen dat je bv een minaar hebt waar je het dan lang en lekker mee doet in een hotelkamer.Maar in de bosjes???

worm007
Berichten: 19
Lid geworden op: do 07 november 2002, 2:01
Locatie: prov. Antwerpen

Berichtdoor worm007 » di 24 juni 2003, 22:59

Dag missy,

Niet dat ik enige ervaring heb hiermee, maar toch even het volgende:

Het verbaasd me een beetje dat je geschokt bent. Waarom zouden vrouwen zo fundamenteel anders zijn dan mannen? Het zou toch kunnen dat "sommige vrouwen" :D evenveel zin hebben als "sommige mannen"? :) Of niet?

Wout

missy1970
Berichten: 9
Lid geworden op: di 24 juni 2003, 22:32

Berichtdoor missy1970 » di 24 juni 2003, 23:05

Je hebt helemaal gelijk. Maar ik had zelf altijd het idee dat vrouwen meer willen dan met hun broek op de knieen en even snel omdat het koud en donker is.Maar ik loop waarschijnlijk erg achter.Als ik sex met een andere man zou willen hebben dan wil ik toch wel een beetje lol. Iets anders, iemand met andere ervaringen. Penetreren kan iedereen

worm007
Berichten: 19
Lid geworden op: do 07 november 2002, 2:01
Locatie: prov. Antwerpen

Berichtdoor worm007 » di 24 juni 2003, 23:08

Dàt vind ik nu mooi gezegd.

Sex met tedere aanrakingen, genieten van mekaars huid, geur, reacties, beetje plagen, etc. Dàt maakt het pas écht.

Een snelle bonk heeft alleen maar het spannende, en dan ontbreekt er toch wat. Als variatie in een relatie kan het wel eens een extra zijn, maar meestal is het toch wat anders, neen?

Wout

Hickey
Berichten: 90
Lid geworden op: do 15 mei 2003, 22:29

Berichtdoor Hickey » di 24 juni 2003, 23:15

njah, ach... ikzelf spreek wel eens af via i-net, puur voor sex...

moet kunnen hoor. (zei zij die dat nog maar onlangs allemaal heeft ontdekt :))

Maar ik geloof niet dat ik me zomaar laat afwerken; als ik afspreek, wordt van tevoren besproken (voor de eigenlijke date) wat ik wil en wat hij wil... als dat niet eenstemmig is, dan gaat het niet door... Ik moet wel meer dan een vluggertje... haha

missy1970
Berichten: 9
Lid geworden op: di 24 juni 2003, 22:32

Berichtdoor missy1970 » wo 25 juni 2003, 22:55

Maar ben jij getrouwd of heb je een relatie? Kinderen misschien?
Je schrijft het op een manier alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Ik kat je niet af hoor,ik probeer het te begrijpen. Maar als je dan een afspraak maakt kan het gebeuren dat diegene heel erg tegen valt. Uiterlijk maar bv ook de prestaties in bed.

Aaarghje
Berichten: 905
Lid geworden op: do 30 mei 2002, 1:01
Locatie: 020

Berichtdoor Aaarghje » wo 25 juni 2003, 23:03

Ik blijf het een prachtig verhaal vinden, dus vertel ik het nog maar een keer: Ik heb op deze manier mijn huidige lief ontmoet. Allebei single (destijds), allebei totaal niet op zoek naar een nieuwe liefde en allebei in the mood voor spetterende seks... Het kan raar lopen. :wink:

Heb trouwens in die dagen ook wel eens telefonisch afgesproken met een man-met-relatie. Ik had namelijk totaal geen zin in geclaim achteraf en dan is een 'gebonden' man (is dat met extra maizena?) simpelweg de veiligste optie.

Boertje van buiten
Berichten: 8
Lid geworden op: vr 02 mei 2003, 1:01
Locatie: Provincie Utrecht

Berichtdoor Boertje van buiten » do 26 juni 2003, 11:52

Ik zou dit soort verhalen met een enorme zak zout nemen. Geloof toch niet dat wat mensen vertellen per definitie "waar" is. Misschien is het "hun waarheid" en misschien is het hun mening, misschien is het gewoon "gelogen"

Feit is dat ik er een beetje misselijk van word, zowel van het onderwerp als de nogal "primaire" reacties zoals die van HARUn.....

missy1970
Berichten: 9
Lid geworden op: di 24 juni 2003, 22:32

Berichtdoor missy1970 » do 26 juni 2003, 12:09

En dat is nou net wat ik bedoel. Ik heb niet voor niets dit onderwerp aangesneden. Ik wordt daar dus ook misselijk van. Ik kan me zelf voorstellen dat je twijfelt aan de echtheid van dit verhaal. Maar geloof me...het is waar. En ja wat waarschijnlijk ook wel duidelijk was. Het is geen vriend die dit heeft meegemaakt maar mijn eigen man. Zit nog niet zo lang op dit forum maar ik merk dat er vrij makkelijk over dit soort zaken wordt gedacht. Daarom denk ik soms wel eens..ben ik nou niet zo ruimdenkend of is de wereld gek geworden. Ik kan je wel vertellen dat mijn wereld op z`n kop staat. Scheiding is ook niet uitgesloten. Om maar even de ernst van de situatie aan te geven. Maar mijn vraag is oprecht. Ik dacht altijd dat mannen zoiets deden maar nooit gedacht dat vrouwen hier ook niet vies van ware. Ik probeer het te snappen.
En ja een serieus antwoordt zou niet verkeerd zijn.

Anacha
Berichten: 516
Lid geworden op: ma 15 april 2002, 1:01
Locatie: In de buurt van Rotterdam

Berichtdoor Anacha » do 26 juni 2003, 12:49

keek er erg van op dat er ook vrouwen zijn die met hun broek op de knieeen even snel zich laten nemen.
Ik kan me heel goed voorstellen dat dit opwindend kan zijn, alleen niet met iemand die je helemaal niet kent/nooit gezien hebt. Een vluggertje is fijn als je elkaar door en door kent en je weet op welk knopje je moet drukken ;-) Als bovenstaande mij zou overkomen zou ik me heel erg gebruikt voelen.

Je praat over scheiden. Is het gebeurd toen jullie samen waren ?

Groeten Elaine

missy1970
Berichten: 9
Lid geworden op: di 24 juni 2003, 22:32

Berichtdoor missy1970 » do 26 juni 2003, 12:58

Ja ik ben er 3 maanden geleden achtergekomen.

Boertje van buiten
Berichten: 8
Lid geworden op: vr 02 mei 2003, 1:01
Locatie: Provincie Utrecht

Berichtdoor Boertje van buiten » do 26 juni 2003, 13:22

Verschrikkelijk om dit te moeten doormaken Missy. Natuurlijk zijn dit soort dingen misselijkmakend!!! Ik vind zoiets ook absoluut niet kunnen. Niet buiten een huwelijk of relatie maar zeker niet erbinnen!!!

Ach, andere shespotleden noem mij maar rustig "niet ruimdenkend" of zelfs bekrompen. Dat kan mij niet schelen. Ik heb nu eenmaal mijn grenzen net als ieder ander individu.

Missy, ik hoop dat je de brokken van je relatie nog kunt lijmen. Of het daarna ooit weer zo stevig wordt als daarvoor is maar de vraag....

Ik wens je veel sterkte

Boertje..

Anacha
Berichten: 516
Lid geworden op: ma 15 april 2002, 1:01
Locatie: In de buurt van Rotterdam

Berichtdoor Anacha » do 26 juni 2003, 13:28

Missy, volgens mij heeft dit niets meer met ruimdenkend te maken maar meer met respect ! Tjee, IK vind dat je dit gewoon niet binnen een relatie doet of anders alleen met toestemming van de partner. Hoe lang zijn jullie al samen, kids ?

Sterkte !
Elaine

RenALT-130
Berichten: 177
Lid geworden op: do 19 september 2002, 1:01
Locatie: Tilburg
Contacteer:

Berichtdoor RenALT-130 » do 26 juni 2003, 14:15

Het is geen vriend die dit heeft meegemaakt maar mijn eigen man. Zit nog niet zo lang op dit forum maar ik merk dat er vrij makkelijk over dit soort zaken wordt gedacht. Daarom denk ik soms wel eens..ben ik nou niet zo ruimdenkend of is de wereld gek geworden.
Beste Missy,

Ik ben zo iemand die vindt dat bijna alles moet kunnen. En ik denk dus vrij makkelijk over zaken. Mijn positie is simpel: Als alle betrokken partijen 'het' een goed plan vinden, dan moeten ze 'het' zeker doen. In principe, want ik heb ook mijn grenzen. Zo vind ik bijvoorbeeld een seksspel waarin iemand feitelijk wordt vermoord ver over de grens. Ook als er kinderen en volwassenen sámen betrokken zijn, vind ik dat over de grens (kinderen met elkáár vind ik weer prima).

In het geval dat jij beschreef zijn niet alle betrokken partijen akkoord. Jij bent immers ook partij. Simpelweg doordat je getrouwd bent met de man die op zoek gaat naar een vrouw. Dus in dit specifieke geval vind ik helemaal niet dat het kan. Ik vind het grof, onnadenkend en irrespectueus van je man.
Als jij het ook allemaal prima had gevonden, dán zou ik hebben gezegd: go your gang en veel plezier ermee. En ik heb het gevoel dat veel mensen die 'ruimdenkend' genoemd worden er precies zo over denken.

Dus in die zin ben ik het helemaal met Anacha eens: het is geen kwestie van ruimdenkendheid, maar van respect voor je partner.
Maar hoe je het ook noemen wilt: je zit er wel mee. Lijkt me erg zwaar voor je. En misschien ook wel voor je man...

Groet,
René.

missy1970
Berichten: 9
Lid geworden op: di 24 juni 2003, 22:32

Berichtdoor missy1970 » do 26 juni 2003, 14:45

We hebben 2 kinderen waarvan er 1 nog een baby.
Ik ben er achter gekomen 2 dagen voor mijn bevalling. Ik kwam toen in een soort nachtmerie terecht dat wil je niet weten. Mijn man wil er op dit moment alles maar dan ook alles aan doen om alles goed te maken maar dat heeft tijs nodig. En ik weet niet of ik het kan. Het heeft eigenlijk(schrik niet)zo`n 10 jaar afgespeeld. We hebben op dit moment hulp en dat gaat redelijk.We praten heel erg veel terwijl hij nooit een prater was. Maar ik denk dat hij alles op alles wil zetten. Er is nog veel meer gebeurd maar dit detail(bovenstaande bericht)hoorde ik een paar dagen geleden van hem. Hij had me dus wel eerder verteld dat het was gebeurd maar niet precies hoe. Ik kon me het dus gewoon niet voorstellen dat er dus getrouwde vrouwen waren die dat op die manier doen. In een park dus maar ook bv als hun man niet thuis was en de kinderen boven lagen te slapen. Ik wordt nog beroerd als ik het opschrijf. Nogmaals ik ben niet van gister en ik weet heus wel dat vreemdgaan iets is wat in iedere relatie een keer kan gebeuren maar dit.....


Terug naar “Praten over seks, erotiek en pornografie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 61 gasten