MIJN haar -afblijven!;)

Treed binnen in onze Shespot Leeszaal en zoek een fijn plekje om al die mooie, bijzondere, leuke, interessante, tijdloze en informatieve topics nog eens door te lezen.

Moderators: Oceann, Neena, Xenia, JanWbr

Damsel
Berichten: 533
Lid geworden op: do 12 januari 2006, 14:34
Locatie: Rotterdam's rook

Berichtdoor Damsel » vr 29 februari 2008, 13:48

Van modegevoeligheid zal niemand me kunnen beschuldigen, ben ik bang, zeker niet op het gebied van lichaamshaar. Oké, ik was een van de eersten in mijn omgeving met een epileerwerktuig voor mijn benen, maar dat kwam omdat ik 'gezegend' ben met donkerblonde beharing van het overvloedige soort. Dat staat nou eenmaal niet mooi onder kousen of een panty, en ik draag graag rokken...

Tot een jaar of vijf geleden had ik zelfs nog nooit gehoord van mensen die hun schaamhaar wegschoren, laat staan dat ik het zelf deed. Alleen die enkele keer dat ik naar het strand ging, wilde ik het nog wel eens weghalen, maar dan wel precies langs de rand van het bikinibroekje. En toen was daar ineens die man die het zoooo graag zou willen scheren. En dat leek me wel spannend, eerlijk gezegd. Raar, dat wel, maar ook spannend. En toen het gebeurd was, vond ik het maar een raar gezicht. Het was alsof ik opnieuw moest kennismaken met mijn eigen lijf, een hele gekke gewaarwording.

Ik ben nooit op het idee gekomen om het opnieuw aan te laten groeien. Dit was voor mij de oplossing voor een probleem, want sinds de geboorte van mijn zoon groeide mijn schaamhaar niet meer in het midden maar alleen aan de zijkanten, wat eigenlijk een idioot gezicht was... Een landingsstrip of schattig toefje zou bij mij dus nooit gelukt zijn. En daarbij: het voelt ook nog eens heerlijk aan!

Ik ben nooit obsessief aan het scheren geslagen, eerder efficiënt: als ik douche, gaat het in één keer mee in het gehele wasritueel. Oksels idem. En als ik eens een dag niet aan een douche toekom, dan gebeurt het gewoon een dag niet.

Overigens lijkt het nog steeds niet op een onvolwassen poesje, voor diegenen die die associatie hebben. Het lijkt gewoon op wat het is: een volwassen kut. De aan- of afwezigheid van haar verandert daar niks aan.

Mélixande13
Berichten: 969
Lid geworden op: vr 29 november 2002, 2:01
Locatie: midden nederland

Berichtdoor Mélixande13 » za 01 maart 2008, 20:57

Ik erger me er al jaren rot aan....
het gevoel dat me met regelmaat overvalt ...
dat ik me zou moeten schamen omdat ik schaamhaar heb.

Ligt meer aan mezelf ....
I am to eager to please.... ben soms veel te vatbaar voor afkeuring.


Zoals Aaaargh schrijft :
" Wat voor minnaar ben je wanneer je het lichaam van je geliefde in haar meest pure staat afwijst? "

Mijn antwoord: geen begeerenswaardige minnaar.
Ook die les heb ik moeten leren.
Nooit een minnaar meer die me niet kan/wil/durft lief te hebben met huid en haar !

Wat dan nog rest aan uiterlijke aanpassingen is slechts een verleidingsspel .... en geen "moeten" uit angst voor afwijzing.


Melixande*

*van alle tijden

eric62
Berichten: 709
Lid geworden op: wo 12 juni 2002, 1:01
Locatie: Utopia

Berichtdoor eric62 » za 01 maart 2008, 21:44

Hmmmmmmmm

Haar ja ik heb het nog wel. Ik ga al jaren met een kale schedel door het leven, om de simpele reden dat ik dat prettig vind. Mode.... dat zegt mij helemaal niets, ik maak mijn eigen mode, bijna elke kleur is goed zolang het zwart is.
Al moet ik met het schaamrood op de kaken toegeven, toen Pimmetje fortuin ging hemelen, en alle gabbers hun kop kaal schoren, ik wel met de gedachte heb gelopen mijn haren niet meer af te scheren. men ging denken dat ik "erbij wilde horen" das bijvoorbaat natuurlijk al fout, ik wil nergens bij horen.

Schaamhaar, ach ik vind het gewoon lastig, en vies. een mevrouw met zo'n onplofte Mol onder haar buik, of een meneer met een bed veldsla waar een naaktslak doorheen kruipt...........
neu, is niet aan mij besteed.


Eric die blij is met zijn scheerkrabbert
Just a man and his will to survive.Ik ben met niets begonnen, en..... ik heb het allemaal nog!

Shazzz
Berichten: 6930
Lid geworden op: wo 02 juni 2004, 14:25
Locatie: Randstad

Berichtdoor Shazzz » za 01 maart 2008, 21:49

of een meneer met een bed veldsla waar een naaktslak doorheen kruipt...........
En dank je wel Eric, voor dit beeldende voorbeeld. :lol: Nu kan ik nooit meer een naaktslak zien zonder aan schaamhaar en een zielig liggend penisje te denken. :lol:
Dan tonen wij elkaar de liefde
want wij zijn samen één.

Zij
Berichten: 930
Lid geworden op: do 25 oktober 2001, 1:01
Locatie: Gelderland, Nederland
Contacteer:

Berichtdoor Zij » za 01 maart 2008, 22:09

Ik moet vooral altijd wel een beetje in mezelf lachen als ik mensen hoor zeggen dat ze het hygiënisch vinden terwijl ze ondertussen weet ik allemaal niet wat doen tijdens de sex [soms lange tijd met dezelfde, maar ook wisselend].
Prettiger allah maar hygiëne zit tussen je oren volgens mij.

Tja, terug in de tijd zonder plastische chirugie, oksel en schaamhaar, make-up of welke vorm van "verfraaing" dan ook ga ik in mijn leven niet meer meemaken denk ik.

Biologisch eten & drinken is hip maar biologisch met je lichaam zijn is uit.
Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat!

Jessebel
Berichten: 3578
Lid geworden op: do 22 januari 2004, 13:48
Locatie: Walhalla

Berichtdoor Jessebel » zo 02 maart 2008, 15:56

Overigens lijkt het nog steeds niet op een onvolwassen poesje, voor diegenen die die associatie hebben. Het lijkt gewoon op wat het is: een volwassen kut. De aan- of afwezigheid van haar verandert daar niks aan.
En dat blijft jouw mening. Bij mij lijkt die toch echt hetzelfde, enige verschil is het haar ;) Maar ik hoop dat we hier nou mee kunnen stoppen, want dat is toch een iets andere issue, de kinder/adultpoes. Ik mag aannemen (wil ik) dat niemand zich hier expres scheert of wilt dat er geschoren wordt om kinderlijk te doen :?


Aaargh, Melix, merci, DAT is nou wat ik bedoel! Om nog eens te quoten;
Wat voor minnaar ben je wanneer je het lichaam van je geliefde in haar meest pure staat afwijst? En wat zegt het over je zelfbeeld wanneer je je lichaam alleen maar accepteert als het aangepast is naar hoe jij hebt geleerd dat een lichaam eruit hoort te zien?

Ja, ook ik manipuleer mijn lichaam: Ik verf mijn haar, ik scheer mijn oksels vrij regelmatig en mijn vagina iets minder regelmatig. Maar als ik eens geen zin heb in dat gehannes onder de douche, dan zullen mijn minnaars zich met mijn licht behaarde voegje moeten behelpen. Ik zorg goed voor mijn lichaam en ik ben schoon, ook als ik eens niet helemaal geschoren ben. En ik ben echt niet ineens slechter in bed wanneer ik wat haar op mijn lichaam heb laten groeien.
juist! :? :D

peter47
Berichten: 84
Lid geworden op: di 27 december 2005, 13:49
Locatie: Amsterdam, schrijfklusser

Berichtdoor peter47 » zo 02 maart 2008, 16:45

Als klein onbehaard jongetje zag ik mijn net zo onbehaarde zusjes wel eens naakt. Een erotische betekenis had dat natuurlijk niet.
Vele jaren later kreeg de volwassen beharing van vriendinnen, juist door het grote verschil, een erotische lading voor me. Dus afgezien van esthetiek en mode, is voor mij een behaard kruis in ieder geval veel erotischer dan een kaal.

Peter

Mateo
Berichten: 375
Lid geworden op: vr 16 juni 2006, 12:34
Locatie: Vlaanderen

Berichtdoor Mateo » zo 02 maart 2008, 18:56

buiten borsthaar
geen haar op mijn kop of fluit :wink:
Meet de grootte van je succes aan wat je ervoor op hebt moeten geven

Venuss
Berichten: 691
Lid geworden op: vr 12 mei 2006, 16:53
Locatie: Vlaanderen

Berichtdoor Venuss » ma 03 maart 2008, 17:15

Mateo, heb jij borsthaar op je kop en/of fluit? :shock:

8)



Verder ben ik het helemaal eens met Mélixandre en Jessebel - nee, ik ga het niet nog eens quoten :wink:

Ik heb ervoor gekozen om mijn oksel- en pubishaar permanent te laten verwijderen, dus dat is zo, blijft zo en kost me verder ook geen moeite. Mocht de mode veranderen - of ik alsnog een minnaar tegen het lijf lopen die meer van behaard houdt - tant pis, het is kaal. Omdat ik dat zo wil, niet uit hygiënische overwegingen, ook niet omdat het 'zo hoort', maar gewoon omdat het beter voelt, voor mij. En ja, daar ben ik ook maar toevallig achtergekomen. Hoe dan ook, voor mij is het prima zo, ik lig er verder niet wakker van.

Mijn benen onthaar ik ook, met een epilady, maar als ik eens geen zin heb, dan is dat ook zo, geen haan (mijn vriend) die ernaar kraait, geen kip (ik) die er last van heeft... :wink:


Venusss, met haar op haar hoofd :D
Het geluk ligt voor het oprapen... even bukken volstaat ;-)

binkie
Berichten: 672
Lid geworden op: wo 28 augustus 2002, 1:01

Berichtdoor binkie » vr 07 maart 2008, 11:02

Zat ooit in dienst bij de Huzaren van Boreel en bij onze marsen zongen we:

Er was eens een meisje in Naarde(n)
Die had een ontzettend behaarde
Alleen een huzaar
Die kwam erop klaar
Die had het geleerd bij de paarde(n) :shock: :shock:

Las deze week de Emocode van Susanne Piët en die stelde dat we met het ontharen afstand nemen van het dierlijke en steeds meer naar het robotachtige gaan.
In Japan zijn ze heel ver met porno met virtuele vrouwen die precies het meest effectieve deel in het brein van de man prikkelen.
Ook de rubber poppen worden steeds levensechter inclusief ideaal gevormde en kale vagina.

Of we hier blij mee moeten zijn, IK vind van niet. Geef mij maar een echte warme vrouw met eentoefjehaar.nl

Jessebel
Berichten: 3578
Lid geworden op: do 22 januari 2004, 13:48
Locatie: Walhalla

Berichtdoor Jessebel » vr 07 maart 2008, 22:32

ha maar nee... die poppen worden blijkbaar ook veelvuldig besteld mèt haar.. dan gaan ze dus in een plastic pop 'levensecht' (?) haar naaien :lol:

Dus die erg logische theorie van je gaat net niet op... blijkbaar toch wat complexer dus. Volgens mij willen ze dan juist wel wat haar omdat het anders tè nep lijkt? Dus minder dierlijk, maar niet te onmenselijk is de smaak?

Vind het wel boeiend overigens, de sf robo-erotica ;)

binkie
Berichten: 672
Lid geworden op: wo 28 augustus 2002, 1:01

Berichtdoor binkie » za 08 maart 2008, 16:11

Vind een pop ook met haar maar een kale bedoeling. :wink:

Dragonlady
Berichten: 1010
Lid geworden op: zo 29 februari 2004, 20:19
Locatie: Friesland, sub van Meester Noord.

Berichtdoor Dragonlady » za 08 maart 2008, 17:31

Vind een pop ook met haar maar een kale bedoeling. :wink:
rofl :mrgreen:

Noes
Berichten: 253
Lid geworden op: di 11 juli 2006, 16:34
Locatie: Drenthe, Nederland

Berichtdoor Noes » zo 09 maart 2008, 4:30

Ik scheer wel alleen niet elke dag, is ook niet nodig bij mij maar dan nog. Oksel haar scheer ik regelmatiger weg dan de rest, puur omdat daar anders een zweetluchtje in blijft hangen en ik dat ontzettend goor vindt.
Ja ik scheer ook down under, maar hooguit 1x in de twee weken of zo, heb het voordeel dat het niet echt snel groeit en dat het blond en weinig is. Mijn benen scheer ik dan meestal maar mee (hetzelfde voordeel als hierboven).

Ik doe het niet om een ander te plezieren, dat zou me een rotzorg zijn. Heb echt wel eens een periode dat ik "gewoon" geen zin aan dat gedoe heb. En dan groeit het maar lekker. Gelukkig vindt mijn vriend dat geen probleem, dus dat scheelt natuurlijk wel.
Verwacht trouwens ook niet van hem dat ie alles wegscheert. Getrimd vindt ik ook prima.
Probeer geen succesvol mens te worden, probeer een waardevol mens te worden. (Albert Einstein)

Gebruikersavatar
Carina
Berichten: 9560
Lid geworden op: za 17 juli 2004, 12:21
Locatie: Zuid- Holland

Berichtdoor Carina » ma 10 maart 2008, 1:49

Man vestigt record met langste oorhaar

KANPUR - Een Indiase man heeft de eer om zich de man met het langste oorhaar te wereld te noemen. Hij sleepte het record in de wacht met oorharen van 13.2 centimeter. Maar inmiddels zijn de haren alweer 25 centimeter lang. :shock: :? :mrgreen:

filmpje
I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not


Terug naar “Leeszaal”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 15 gasten