(Te) Snel klaarkomen

Treed binnen in onze Shespot Leeszaal en zoek een fijn plekje om al die mooie, bijzondere, leuke, interessante, tijdloze en informatieve topics nog eens door te lezen.

Moderators: Oceann, Neena, Xenia, JanWbr

kaske
Berichten: 25
Lid geworden op: ma 25 augustus 2003, 21:59
Locatie: omgeving Antwerpen

snel klaarkomen

Berichtdoor kaske » ma 25 augustus 2003, 22:09

Moet donderdag bij uroloog zijn.
Zal zijn mening even vragen en jullie berichten.

Bijkomende mening kan nooit geen kwaad.

kaske
Berichten: 25
Lid geworden op: ma 25 augustus 2003, 21:59
Locatie: omgeving Antwerpen

Snel klaarkomen

Berichtdoor kaske » do 28 augustus 2003, 20:26

Bezoekje aan uroloog is achter de rug en hij heeft me proficiat gewenst.
Geen leven meer in de substantie die ik hem moest overhandigen ter analyse. Het vullen van dat potje was lachwekkend, maar ja - da's een ander verhaal.


Hij bevestigde de werking van Seroxat. Het blijkt medisch bewezen dat Seroxat resultaat boekt op gebied van snel klaarkomen. Het werkt in op het deel hersenen dat de prikkel coordineert die een man doet klaarkomen. Hij verzekerde me, me verder geen zorgen te maken over het feit dat het hier gaat over anti-depressiva.
Het zal er niet toe leiden dat je net wel depressief gaat worden of zo. Het heeft geen omgekeerde werking.
Je zal er ook niet aan verslaafd geraken. Maar inderdaad, voor een ietwat blijvend resultaat dien je deze pillen gedurende een langere tijd te nemen.

Mensen, het blijkt een mogelijkheid. Indien het snel klaarkomen leidt tot problemen, van welke aard dan ook, raadpleeg je arts/uroloog. Je moet toch iemand het vertrouwen schenken? Desnoods stel je de vraag aan meerdere artsen - zij zullen hun vak wel kennen zeker?

Ik heb in elk geval vertrouwen in de artsen die mij behandelen - voor welke kwaal dan ook.
Hij die veel over anderen weet kan geleerd zijn, maar hij die zichzelf begrijpt is intelligent.

Geranium
Berichten: 41
Lid geworden op: zo 13 juli 2003, 18:56
Locatie: Noord-Brabant

Berichtdoor Geranium » do 28 augustus 2003, 20:35

Kaske? Vertel ook even dat verhaal over het vullen van het potje dan..... :D
Nou ben ik nieuwsgierig..... :?

Groet, Gera

kaske
Berichten: 25
Lid geworden op: ma 25 augustus 2003, 21:59
Locatie: omgeving Antwerpen

webside

Berichtdoor kaske » do 28 augustus 2003, 21:06

Nu we toch bezig zijn over het onderwerp.
Mensen die zich verder willen informeren - er staat allerhande informatie over hoe, wat, wanneer ... op volgende site :


www.vroegtijdigezaadlozing.nl


Raadplegen maar.
Hij die veel over anderen weet kan geleerd zijn, maar hij die zichzelf begrijpt is intelligent.

kaske
Berichten: 25
Lid geworden op: ma 25 augustus 2003, 21:59
Locatie: omgeving Antwerpen

Vullen van potje

Berichtdoor kaske » do 28 augustus 2003, 21:25

Speciaal voor nieuwsgierige Gera,

De anderen mogen verder gaan naar volgend bericht.


Het is moeilijk uit te leggen aan een vrouw denk ik. Mannen zullen dit denkelijk beter aanvoelen.

Je kent wel die steriele potjes met rode dekseltje waarin je normaal gezien uw urine moet bewaren voor één of ander onderzoek. Wel zulk potje moet gevuld worden en dit zo kort mogelijk voor het bezoek aan de uroloog.

Je kan kiezen, je zoekt een uroloog in de buurt of je zal de parking moeten gebruiken voor uitvoering van een trekspektakel.
Ik koos voor optie 1. Zeer slim

Nu komt het - laat je verbeelding zijn gangen gaan. Je zoekt een positie uit zodanig dat de vloeistof IN het potje terecht komt. Veel heb je niet dus missen is niet aangewezen. Een penis wijst meestal naar boven -als je hem naar beneden trekt dan komt er niet veel uit. Je moet je vriend maar eens laten plassen terwijl hij zijn stijf lid naar beneden trekt. ONMOGELIJK.
Je penis naar boven betekent - het potje ondersteboven houden (opening naar beneden). Op het moment dat je klaarkomt trekken al je spieren in je lichaam tesamen maar je moet je wel concentreren dat je met de kleine opening op de juiste plaats zit of je trakteert de muur (of gaat toch in de richting van).
Op het moment dat je tracht juist te mikken, heb je ook nog een kramp in je arm van de verrichte arbeid. Een sport dat je niet dagelijks doet, leidt tot spierpijnen. Had ik maar iemand in de buurt. Het leven zou zoveel eenvoudiger zijn.

De oplossing zou zijn - op je hoofd gaan staan maar dat lukt me niet.

Kan je je voorstellen dat ik gekozen had voor optie 2???


Gera, ik verwacht wel een sappig verhaal terug.
Hij die veel over anderen weet kan geleerd zijn, maar hij die zichzelf begrijpt is intelligent.

Geranium
Berichten: 41
Lid geworden op: zo 13 juli 2003, 18:56
Locatie: Noord-Brabant

Berichtdoor Geranium » do 28 augustus 2003, 22:03

Kaske, ik heb zo ongeveer het beeld :). Alleen: een uroloog in de buurt zoeken? Dat kwartje valt niet helemaal 8)
Misschien moet je de sport wat vaker beoefenen hè....... :wink: Dan heb je in ieder geval geen last van spierpijn achteraf als je weer een keertje moet.
Enne.... ik vrees dat ik je teleur moet stellen in het sappige-verhalen-gedeelte....... *so sorry*.


Even terug naar je eerdere posting; over het vertrouwen in de artsen: dat is natuurlijk wel zo, je moet je arts vertrouwen. Maar artsen zijn uiteindelijk mensen met een speciale studie, ze kunnen (net zomin als de doorsnee mens) niet in de toekomst kijken hè.

Een voorbeeld van een hele andere orde: de vrouwen die destijds silicone borstimplantaten namen, hadden ook vertrouwen in hun artsen. Tegen hen werd door hun artsen gezegd dat die implantaten nooit ofte nimmer zouden lekken en nu - een aantal jaren later - zijn er genoeg vervelende gevolgen van die dingen bekend..... Ik bedoel: er zijn zat vrouwen ziek van geworden ondanks dat hen verteld was dat dat niet mogelijk was.....

Waar ik met dit voorbeeld naartoe wil? Zal ik je vertellen.
Wat ik wel eens weten wil: hoe lang onderzoekt men het gebruik van anti-depressiva bij klachten van te vroeg klaarkomen? Is daar meer over bekend?
Kijk, ik begrijp de redenatie achter het gebruik van anti-depressiva bij deze klacht wel, ik zie in hoe de werking ervan is, maar ik ben er toch niet helemaal van overtuigd dat het veilig is op de lange termijn........ If you catch my drift.

Groet, Gera

Cabrón
Berichten: 32
Lid geworden op: ma 28 juli 2003, 20:59
Locatie: België

Berichtdoor Cabrón » vr 29 augustus 2003, 12:40

Anti-depressiva zijn toch een stuk minder nieuw dan borstimplantaten toen waren. Ik denk toch dat die gevolgen inderdaad goed gekend zijn. Maar ik vraag me ook af of het echt nodig is naar zo'n spullen te grijpen? Er zijn toch een aantal methoden waar het mee zou moeten lukken en die alleszins het proberen waard zijn voor naar zulke drastische middelen te grijpen.

Cabrón
Berichten: 32
Lid geworden op: ma 28 juli 2003, 20:59
Locatie: België

Berichtdoor Cabrón » vr 29 augustus 2003, 15:04

Wel, ik ben er hoegenaamd geen expert in, maar als ik zo wat rondsnuiter lijkt algemeen toch vrij goed gekend te zijn waar antidepressiva juist hun functie uitoefenen ed.
Maar goed, ik twijfel er niet aan dat je er meer van weet hoor sl1. Mijn punt was vooral dat ik persoonlijk zo veel mogelijk alternatieven zou uitproberen voor naar dergelijke dingen te grijpen. Ik ben niet zomaar voor medicijnen, en zeker niet als je ze langdurig moet nemen en ze inwerken op zaken als het zenuwstelsel.

Geranium
Berichten: 41
Lid geworden op: zo 13 juli 2003, 18:56
Locatie: Noord-Brabant

Berichtdoor Geranium » vr 29 augustus 2003, 20:38

Anti-depressiva zijn toch een stuk minder nieuw dan borstimplantaten toen waren. Ik denk toch dat die gevolgen inderdaad goed gekend zijn.

@Cabrón: Tis waar, anti-depressiva zijn inderdaad een stuk een minder nieuw dan de borstimplantaten destijds waren maar voor zover ik weet, zijn anti-depressiva nog steeds in ontwikkeling.

Ik wou met het verhaal over de implantaten slechts aangeven dat er misschien minder vrouwen ziek van waren geworden als er destijds uitgebreider onderzoek naar was gedaan. Eenzelfde gevoel als ik bij anti-depressiva heb:

Als anti-depressiva nog steeds in ontwikkeling zijn binnen het vakgebied waar ze eigenlijk voor ontwikkeld zijn: de psychologie/psychiatrie (dat weet ik dus ook niet zeker hè, ik verkeer alleen in die veronderstelling) betekent dat dus dat binnen dàt vakgebied nog niet alles bekend is over de werking van die medicatie (wat Selene ook zegt: de lijst met bijwerkingen is nog niet compleet). Het kan dan toch niet zo zijn dat al bekend is wat de gezondheidseffecten op langere termijn kunnen zijn bij het gebruik van anti-depressiva bij klachten van te vroeg klaarkomen? Een klacht waar uiteindelijk het medicijn niet eens voor ontwikkeld is?



er is anders nog steeds geen psych die mij uit kan leggen hoe het nu allemaal precies werkt

@Selene: na een beetje leeswerk op het www begrijp ik de werking inmiddels wel (zie eerdere posting).
Of bedoel jij ook hoe het zit met de werking op de lange termijn?

Groet, Gera

kaske
Berichten: 25
Lid geworden op: ma 25 augustus 2003, 21:59
Locatie: omgeving Antwerpen

Berichtdoor kaske » za 30 augustus 2003, 10:17

Eigenlijk probeer ik over de invloed van bepaalde zaken op het lichaam zo weinig mogelijk na te denken. Dit is ook de reden dat ik mijn arts zou betrouwen. Hij weet het zeker beter dan ik.

Je hebt gelijk - men weet niet alles en men heeft in't verleden reeds fouten gemaakt. Als je uw denkwijze verder trekt dan moet je alles in vraag stellen.

Stel nu - je neemt medicijnen voor een te hoge bloeddruk. De stoffen die in het medicijn zitten komen in de bloedbaan terecht dus ook in nieren, longen, hersenen ... Denk je dat dit alles uitgetest is op lange termijn? Men probeert alles zo goed mogelijk uit te testen maar er zijn nu eenmaal zaken die je niet kan testen en die moet je "inschatten".
Elk lichaam reageert net iets anders dan een ander op bepaalde stoffen. Je kan dit alles niet uittesten en proberen.

Er zijn zovele zaken die in de handel zijn waarvan men de invloeden op het lichaam niet weet. Nog wat voorbeeldjes : kernenergie, de opwarming van de hersenen bij GSM-gebruik ....

Ik denk dat - indien je echt een of ander probleem hebt door het (te) snel klaarkomen, zoals relatieproblemen, complexen, ... en je hebt meerdere alternatieven zonder resultaat uitgeprobeerd, dan zijn anti-depressiva (voorgeschreven en begeleid door een arts) misschien wel een uitweg.


xxx
Uw aller Kaske

--> Kaske gelanceerd.
Afbeelding
Hij die veel over anderen weet kan geleerd zijn, maar hij die zichzelf begrijpt is intelligent.

Degro2001

Te vroeg klaarkomen

Berichtdoor Degro2001 » za 30 augustus 2003, 11:40

Tja ook ik heb last van te vroeg klaarkomen. Toen ik mijn vriendin net kende kwam ik al als ik bij haar naar binnen ging. Gelukkig vond zij dit niet vervelend en er zijn andere manieren om haar te verwennen. Maar blijven proberen. Op een gegeven moment kwam ik erachter dat ik het het langste kan ophouden als zij op mij zit. Dan kan ik mijn buikspieren ontspannen. Als ik die moet gebruiken kom ik in notime klaar. En als ik merk dat ik klaarkom zeg ik dat ze moet stoppen. Als alles weer tot rust gekomen is kunnen we verder. Op die manier zijn we toch een aantal keer samen klaargekomen.
En na een paar weken Ging het in een ander standje ook een stuk beter. Wat misschien ook geholpen heeft is een homeopatische viagra. Waarvan de naam: Bio Vigora.
En wat ook helpt is er niet zo op gebrand zijn dat je zo snel klaarkomt. Accepteer dat en ga vanuit DAT punt proberen er aan te werken.

Groet,

Degro

Geranium
Berichten: 41
Lid geworden op: zo 13 juli 2003, 18:56
Locatie: Noord-Brabant

Berichtdoor Geranium » za 30 augustus 2003, 16:36

Kaske, het is niet mijn bedoeling om iemand te veroordelen als hij anti-depressiva gebruikt/wil gaan gebruiken bij dergelijke klachten, maar ik vind wel dat het een weloverwogen beslissing moet zijn. Vandaar.
:)

Groet, Gera
(niet gelanceerd maar met beide voeten stevig op de grond 8))

kaske
Berichten: 25
Lid geworden op: ma 25 augustus 2003, 21:59
Locatie: omgeving Antwerpen

Berichtdoor kaske » za 30 augustus 2003, 21:39

Hey Gera,

Ben ik het volledig mee eens hoor. Uiteindelijk zijn het diegene die met dit probleem kampen die hierin zelf een beslissing moeten nemen.
Ik trachtte enkel een tip te geven.

Nu is het aan hen om te bekijken wat ze exact willen.


Gera, nog steeds geen sappig verhaal om te vertellen? Jij hebt mijn gevuld potje reeds, remember?
Hij die veel over anderen weet kan geleerd zijn, maar hij die zichzelf begrijpt is intelligent.

een gastje

Berichtdoor een gastje » zo 31 augustus 2003, 19:22

ik worstel ook met het zelfde probleem
en heb al geprobeert aan iets anders te denken
maar dat is gewoon onmogelijk om aan iets anders te denken terwijl je meisje bij je ligt te kreunen enzo...
en ikzelf vind het ook heeel ambetant om te vroeg klaar te komen
hopelijk gaat het vanzelf over, en weet ik het goed uit te stellen
knijpen?... nope lukt niet.
persoonlijk weet ik niet wat te doen, en hoop dat ik het ooit langer zal kunnen uithouden(bij neuken zelf dan) dan 2minuten :oops: :cry:

greetzzz

Cabrón
Berichten: 32
Lid geworden op: ma 28 juli 2003, 20:59
Locatie: België

Berichtdoor Cabrón » ma 01 september 2003, 17:34

Ik heb een aantal keren een methode tegengekomen die trouwens ook door bijvoorbeeld Goedele Liekens werd aangeraden. Ze staat hier wel al tussen (ongeveer toch, lijkt een variant). De naam ben ik even kwijt, maar mocht het je interesseren: Google is je vriend.
Het doel is om in den beginne jezelf steeds tot vlak voor het hoogtepunt te brengen, maar het nooit te bereiken. Telkens afkoelen en een tijdje later alles herhalen. De bedoeling zou echter wel zijn om proberen zeer lang niet klaar te komen (in tijdspanne van een week ofzo). Je vriendin kan daar ook in helpen door je op alle mogelijke manieren op te winden, maar niet vaginaal en dus ook niet klaarkomen.
Anyway: ik vond het probleem toch niet zo erg dat ik er een aantal weken over wil doen om nog eens een hoogtepunt te bereiken. En mijn vriendin ook niet. Mocht je het zelf echter een groot probleem vinden is het het proberen zeker waard.

Succes!


Terug naar “Leeszaal”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Ahrefs [Bot] en 1 gast