vriendin gaat vreemd

Treed binnen in onze Shespot Leeszaal en zoek een fijn plekje om al die mooie, bijzondere, leuke, interessante, tijdloze en informatieve topics nog eens door te lezen.

Moderators: Oceann, Neena, Xenia, JanWbr

blauwe ogen
Berichten: 24
Lid geworden op: za 13 mei 2006, 19:17

Berichtdoor blauwe ogen » zo 10 december 2006, 8:51

Beste Notnajja,

Heel heftig wat jij hebt meegemaakt.........wat me nog het meest treft in je verhaal is dat je zegt dat je pas erg laat ontmaagd bent............je bent juist erg vroeg ontmaagd en op een afschuwelijke manier. Je later ontmaagding had daardoor niet meer het vreugdevolle van hoe het kan zijn, in tegendeel........Jouw probleem ligt, dat begrijp ik nu, veel fundamenteler dat erectiestoornissen of een lage sexdrive... Je schrijft dat jullie geruime tijd bij een sexuoloog onder behandeling zijn geweest. Ben je zelf al eens behandeld door iemand die gespecialiseerd is in misbruik op jonge leeftijd? Fijn dat je nu, al pratende op dit forum, weer zoveel liefde in je relatie herkent en voelt. Ik hoop dat jullie er toch samen uit gaan komen.......Waarom overwegen uit elkaar te gaan als je toch zoveel liefde voor elkaar voelt? Heel veel succes verder, blijf het positieve zien en zoeken..

brunetteke
Berichten: 364
Lid geworden op: vr 06 augustus 2004, 10:11

Berichtdoor brunetteke » zo 10 december 2006, 10:26

erg herkenbaar, mn man heeft ook jeugdtrauma's (gescheiden ouders en een heleboel wantoestanden die daarmee gepaard gingen, geen seksueel misbruik, wel emotionele verwaarlozing etc)
nu is het idd ook zo dat hij geen intense seks kan hebben met degene waar hij het meeste van houdt( vb in een periode dat hij weinig interesse had in mij op seksvlak zoals gewoonlijk, betrapte ik hem wel vaak op "veilige" seks voor de pc met een seksfilmpje erbij, en dit bijna elke morgen
terwijl hij mij in de kou liet staan al haalde ik alles uit de kast plus vanalle fantasie-en waardoor hij nog terughoudender werd
de partner word idd meegesleurd in hetgeen je aangedaan is, hij zei leer me hoe ik dan liefdevol seks moet hebben, want zoenen enzo da's toch voor pubers doen wij niet meer enz, door zn jeugdtrauma's lijkt echt intense seks ver weg, maar de liefde is er wel, echter door zn houding tgn mij (altijd afstandelijke seks), heb ik zelf tegenzin gekregen voor seks met hem, en zoek ik seks met meer gevoelens bij anderen , een one night stand is op dat vlak toch niet erg bevredigend vind ik integendeel
heb je ook in je ééntje hulp gezocht om je verleden te verwerken?

notnajja
Berichten: 696
Lid geworden op: do 30 mei 2002, 1:01
Locatie: NL

Berichtdoor notnajja » ma 11 december 2006, 10:16

Dit weekend hebben we uitgebreid gepraat en zijn we tot de conclusie gekomen dat we beslist verder willen met elkaar. Ik heb heel duidelijk gemaakt dat het me pijn doet dat ik geen seksdrive heb zoals zij, maar evenmin als zij van mij eisen kan dat ik wél een seksdrive krijg, kan ik van haar niet verlangen dat ze er voortaan maar geen moet hebben. Ik geef haar de vrijheid om die behoefte aan seks met iemand anders te bevredigen, zolang ze maar niet liegt tegen mij en het me eerlijk vertelt als ze een afspraak heeft, want het idee dat ze moet liegen tegen mij over een afspraak bevalt me niet.
We hebben zoveel gemeenschappelijk dat ik niet bang hoef te zijn dat het mis zal gaan in de relatie. Zij heeft uitgesproken oud met me te willen worden, en over een aantal jaar, zo zei ze, heeft ze misschien die behoefte aan seks niet meer zo sterk als nu. Ik ben opgelucht, maar voel me toch innerlijk verscheurd, ik heb alles geprobeerd om haar met alles wat ik heb te kunnen beminnen maar vanwege die akelige voorgeschiedenis is het me niet gelukt, een volwaardige minnaar te zijn.
Bedankt voor de steun die ik hier kreeg.

Kinky
Berichten: 207
Lid geworden op: do 07 december 2006, 14:41
Locatie: Beverwijk

Berichtdoor Kinky » ma 11 december 2006, 10:32

Ik ben opgelucht, maar voel me toch innerlijk verscheurd, ik heb alles geprobeerd om haar met alles wat ik heb te kunnen beminnen maar vanwege die akelige voorgeschiedenis is het me niet gelukt, een volwaardige minnaar te zijn.
Bedankt voor de steun die ik hier kreeg.
Volgens mij heb je juist wel bewezen een volwaardige minnaar te zijn. Door haar de seksualiteit te gunnen, en het haar niet volledig te ontzeggen. Jouw sexdrive zou je kunnen beschouwen als een handicap.
Als iemand een handicap heeft, en daardoor niets in het huishouden kan doen, is het om die reden dan geen volwaardige partner meer? Het kan problemen geven in de relatie. Maar wanneer die persoon dat oplost dmv hulp in de huishouding, bewijst die persoon dan niet dat er een oplossing is, en dat het dus geen probleem voor de relatie meer hoeft te zijn?

Het is slechts een voorbeeld, maar iedere relatie kent zijn problemen. Iedereen heeft handicaps en beperkingen. Wanneer je bereid bent samen naar een oplossing te zoeken, ben je naar mijn mening absoluut een volwaardige minnaar!

Liefs Kinky

notnajja
Berichten: 696
Lid geworden op: do 30 mei 2002, 1:01
Locatie: NL

Berichtdoor notnajja » ma 11 december 2006, 11:38

Het is slechts een voorbeeld, maar iedere relatie kent zijn problemen. Iedereen heeft handicaps en beperkingen. Wanneer je bereid bent samen naar een oplossing te zoeken, ben je naar mijn mening absoluut een volwaardige minnaar!
Dat heb je goed gezien Kinky, ik ben heel blij met je reactie.
Liefs terug, notnajja

Flippo
Berichten: 514
Lid geworden op: vr 28 juni 2002, 1:01

Berichtdoor Flippo » ma 11 december 2006, 21:44

Even iets wat je absoluut niet verkeerd moet begrijpen. Is het niks voor je, dan moet je er vooral niets mee doen.

Een manier om met zo'n situatie om te gaan, is er een positieve draai aan te geven, doordat je er samen plezier aan beleeft dat zij haar sexdrive extern vorm geeft. In de Engelse terminologie heet dat "cuckolding". 't Komt er op neer dat man en vrouw er van genieten dat zij op avontuur uitgaat met andere mannen. Dat kan zowel zonder dat hij er bij is, of in aanwezigheid van hem. Hij geniet er dan van dat zijn vrouw geniet, en dat kan zowel in gelijkwaardigheid als in onderdanigheid zijn. Dat kan zover gaan dat zij in aanwezigheid van hem wordt verwend door een andere man, en dat hij daar kleine taakjes bij uitvoert om haar nog meer plezier te geven.

Meer weten? Google op cuckolding. Niet meer weten? Prima. Ga dan zo verder op de ingeslagen weg.

notnajja
Berichten: 696
Lid geworden op: do 30 mei 2002, 1:01
Locatie: NL

Berichtdoor notnajja » ma 11 december 2006, 21:56

@Flippo: bedankt voor de suggestie. Ik zal eens wat sites bekijken die erover gaan maar ik denk niet dat ik er wat aan heb. Is het niet zo dat de man bij cuckolding seksueel opgewonden wordt en dat dit in de sfeer van sm ligt? Of dat de man zijn vrouw extra begeerlijk vindt als ze met een ander heeft gevrijd? Het lijkt me gevoelens op te roepen die ik nu eenmaal niet heb of anders niet zo goed aan kan. Hoe dan ook, bedankt voor de informatie.
Hartelijke groet, notnajja

Kinky
Berichten: 207
Lid geworden op: do 07 december 2006, 14:41
Locatie: Beverwijk

Berichtdoor Kinky » ma 11 december 2006, 22:42

Cuckolding is m.i. een manier van seksualiteit beleven. Het genieten van haar genot, opgewonden raken van haar opwinding. Hoewel je op dat moment zelf geen seks hebt, voel je wel mee, en is het een erotische beleving.

Ik denk dat wanneer die seksuele gevoelens er niet zijn, het weinig nut heeft er op deze manier mee om te gaan. Zoals het nu gaat, gunt notnajja zijn geliefde die vrijheid niet uit lust, maar uit liefde. En met die liefde zit het volgens mij wel goed, vind het erg mooi om te lezen hoeveel jullie om elkaar geven. :)

Gebruikersavatar
NachtVlinder
Berichten: 531
Lid geworden op: zo 28 november 2004, 14:59
Locatie: Living in my own world

Berichtdoor NachtVlinder » di 12 december 2006, 11:54

Heb het hele topic nog eens doorgelezen notnajja, en vind t moedig van je dat je deze weg inslaat.
Ik vind het van absolute liefde getuigen dat je haar dat gunt....

Erg jammer dat het tussen jou en haar niet lukt op sexgebied, dit hele topic is zowat over jullie relatie gegaan, sex en t probleem wat je daarbij hebt......maar ik vraag me nog iets af--> hoe zit t met solosex bij je, masturbatie...in hoeverre heb je dan last van je uitblijvende erectie?


NV
The sexiest thing a man can do, is crawl inside her mind and make her imagination run wild

notnajja
Berichten: 696
Lid geworden op: do 30 mei 2002, 1:01
Locatie: NL

Berichtdoor notnajja » di 12 december 2006, 12:38

.maar ik vraag me nog iets af--> hoe zit t met solosex bij je, masturbatie...in hoeverre heb je dan last van je uitblijvende erectie?
Het kost me veel moeite om het te vertellen, maar gezien de openheid hier op het forum waag ik het erop.
Ik denk dat ik de laatste drie jaar ongeveer een keer per kwartaal een zaadlozing heb. Voor die tijd was het meer, maar zelfs in mijn jonge jaren was het zelden meer dan één keer per twee weken. Het is een triest iets, ik masturbeer wel maar meer uit een fysiologische noodzaak dan omdat het me plezier geeft. Ik betrek dan ook niemand erbij, ook mijn vriendin niet, het is een grens wat betreft intimiteit voor mij. Ik heb wel bepaalde fantasieën erbij, meestal in de sfeer van een lieve, begripvolle vrouw die me van totp tot teen verzorgt en me helpt te ontspannen. Misschien kan me eens wat meer openstellen in deze zin voor mijn vriendin, maar het gaat gepaard met zoveel angst voor afwijzing of belachelijk maken dat ik het niet echt durf.
Bedankt nachtvlinder voor je interesse.
notnajja

brunetteke
Berichten: 364
Lid geworden op: vr 06 augustus 2004, 10:11

Berichtdoor brunetteke » di 12 december 2006, 21:20

één ding is me ergens ontgaan,
hebben jullie geen seks meer met elkaar, heb je die ooit gehad
of hebben jullie wel nog seks maar hou je deze afstandelijk

ik herken hier erg veel in, mn man zal ook eerder masturberen dan
seks met me te hebben, omdat hierbij hij niet met (voor hem veel te intense) gevoelens word geconfronteerd

cuckolding betekent dat de andere man er geil van word dat zn vrouw het met anderen doet, en hij neemt hierbij een onderdanige positie in, en geniet van het feit dat zij bepaalt wanneer wel/wanneer niet, het is een emotionele vorm van sm, ik denk niet dat hier in dit geval daar sprake van is (integendeel het doet pijn)

Gebruikersavatar
NachtVlinder
Berichten: 531
Lid geworden op: zo 28 november 2004, 14:59
Locatie: Living in my own world

Berichtdoor NachtVlinder » di 12 december 2006, 22:07

.maar ik vraag me nog iets af--> hoe zit t met solosex bij je, masturbatie...in hoeverre heb je dan last van je uitblijvende erectie?
Het kost me veel moeite om het te vertellen, maar gezien de openheid hier op het forum waag ik het erop.
Ik denk dat ik de laatste drie jaar ongeveer een keer per kwartaal een zaadlozing heb. Voor die tijd was het meer, maar zelfs in mijn jonge jaren was het zelden meer dan één keer per twee weken. Het is een triest iets, ik masturbeer wel maar meer uit een fysiologische noodzaak dan omdat het me plezier geeft. Ik betrek dan ook niemand erbij, ook mijn vriendin niet, het is een grens wat betreft intimiteit voor mij. Ik heb wel bepaalde fantasieën erbij, meestal in de sfeer van een lieve, begripvolle vrouw die me van totp tot teen verzorgt en me helpt te ontspannen. Misschien kan me eens wat meer openstellen in deze zin voor mijn vriendin, maar het gaat gepaard met zoveel angst voor afwijzing of belachelijk maken dat ik het niet echt durf.
Bedankt nachtvlinder voor je interesse.
notnajja

Bedankt dat je deze informatie wil delen met ons...ik weet zeker dat een hoop mensen hiervan leren omdat jij je zo open durft te stellen.
wist je overigens dat als een man wat ouder word dat t dan langer duurt voor je een erectie krijgt?
dus dat t niet meer zo snel omhoog komt als toen je bijv. puber was...
Dat is niet het enige probleem bij jou begrijp ik...maar komt er wel bij bij hetgeen je al had.
Als jij dat soort fantasien hebt zoals je hierboven beschrijft, kan je dit wellicht verder helpen dan je denkt :)
Heb je deze gedachtes al eens gedeeld met je partner?


NV
The sexiest thing a man can do, is crawl inside her mind and make her imagination run wild

notnajja
Berichten: 696
Lid geworden op: do 30 mei 2002, 1:01
Locatie: NL

Berichtdoor notnajja » di 12 december 2006, 22:43

@Brunetteke: in het begin van onze relatie gebeurde er meer op seksueel gebied, vooral strelen, vingeren, pijpen en beffen, maar omdat mijn lust altijd snel wegzakte is het steeds minder geworden. Dat zie je in elke relatie denk ik, dat het begin heftiger is en daarna een soort gewenning optreedt, het kost althans moeite om weer spanning op te roepen en nieuwe dingen te ontdekken.
Dank je wel voor je opmerking over cuckholding, ik denk inderdaad dat het niet bij ons past.

@Droomvlinder: dank je wel voor je reactie, ik weet dat met toenemende leeftijd bij mannen de potentie afneemt dus dat speelt ook nog mee. Maar ik denk dat je niet minder gevoelig wordt als je ouder wordt, je let op andere dingen en wordt ontroerd door andere dingen.
Ik zal eens voorzichtig proberen mijn vriendin meer te betrekken bij de fantasie die ik heb, wie weet kan ik mijn schaamte langzaam overwinnen.

Moose
Berichten: 2091
Lid geworden op: vr 25 januari 2002, 2:01
Locatie: Utrecht
Contacteer:

Berichtdoor Moose » wo 13 december 2006, 0:07

Een klein beetje offtopic en toch ook weer niet: Het doet me in elk geval intens veel genoegen om te zien hoeveel je gegroeid bent sinds de laatste keer dat ik je op Shespot zag, en hoeveel gelukkiger en meer in balans je over komt. Wat moet jij aan jezelf gewerkt hebben de afgelopen jaren...

Ik wens je heel veel geluk met jezelf en je vriendin, makkelijk zal de ingeslagen weg vast niet altijd zijn, maar als ik lees hoe open jullie naar elkaar toe zijn over het feit hoe belangrijk jullie voor elkaar zijn, lijkt me dat het toch goed moet komen.

notnajja
Berichten: 696
Lid geworden op: do 30 mei 2002, 1:01
Locatie: NL

Berichtdoor notnajja » wo 13 december 2006, 0:34

Een klein beetje offtopic en toch ook weer niet: Het doet me in elk geval intens veel genoegen om te zien hoeveel je gegroeid bent sinds de laatste keer dat ik je op Shespot zag, en hoeveel gelukkiger en meer in balans je over komt. Wat moet jij aan jezelf gewerkt hebben de afgelopen jaren...

Ik wens je heel veel geluk met jezelf en je vriendin, makkelijk zal de ingeslagen weg vast niet altijd zijn, maar als ik lees hoe open jullie naar elkaar toe zijn over het feit hoe belangrijk jullie voor elkaar zijn, lijkt me dat het toch goed moet komen.
Hoi Moose, leuk om je hier weer te treffen. Ik ben heel blij met je opmerking dat ik zoveel ben gegroeid.
Ik zie het niet als werken aan mezelf maar als leven, zoveel mogelijk leven, tegen alle weerstanden in. Ik ben zielsblij iemand te hebben getroffen die bijzonder veel begrip voor me heeft en werkelijk om me geeft. Alleen daardoor gaat het al ruim drieeneenhalf jaar goed, en ondanks de moeilijke problemen verlaten we elkaar daarom niet.
Bedankt voor je reactie, dat doet me goed.
Alle liefs, notnajja


Terug naar “Leeszaal”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Semrush [Bot] en 42 gasten