vrijen met een man

Treed binnen in onze Shespot Leeszaal en zoek een fijn plekje om al die mooie, bijzondere, leuke, interessante, tijdloze en informatieve topics nog eens door te lezen.

Moderators: Oceann, Neena, Xenia, JanWbr

Marck
Berichten: 3
Lid geworden op: zo 19 mei 2002, 1:01

Berichtdoor Marck » ma 17 februari 2003, 12:23

man48: ik heb precies dezelfde fantasieen, grappig. Zouden meer mannen dit hebben? ik ben sowieso onderdanig ingesteld, en dan een groep mannen moeten bedienen is gewoon iets wat me enorm opwindt. Maar ja, waar vindt je mannen die dit wel willen doen?

man48

Berichtdoor man48 » vr 21 februari 2003, 2:52

marck,ik wil wel met je chatten over dit onderwerp. jij?

Ictinus
Berichten: 149
Lid geworden op: zo 26 augustus 2001, 1:01

Berichtdoor Ictinus » zo 23 februari 2003, 18:15

en zo verwordt een op zich interessant onderwerp tot een ordinaire forum dating chat.

Jammer.

Ict

Schorpioen
Berichten: 1647
Lid geworden op: ma 05 november 2001, 2:01
Locatie: Oost-Vlaanderen, werkloos/studerend

Berichtdoor Schorpioen » ma 24 februari 2003, 10:23

Dat is nou precies wat ik tegen al die "biseks/binieuwschierige mannen" communities heb. Het begint misschien allemaal als serieus discussieplatform, maar binnen de korste keren verwordt het tot een verzameling seksdates.
Jammer dat dat fenomeen zich hier ook voordoet.

RenALT-130
Berichten: 177
Lid geworden op: do 19 september 2002, 1:01
Locatie: Tilburg
Contacteer:

Berichtdoor RenALT-130 » do 26 juni 2003, 9:50

Da, ik ben het archief aan het doorspitten :). En dit vind ik eigenlijk wel een topic dat een interessante discussie kan opleveren. Nu ben ik het er mee eens dat het jammer is als de discussie verzandt in "waar vind ik..."; dat is misschien meer iets voor een ander topic. Wie zich geroepen voelt, moet zo'n topic maar openen.

Laat ik proberen de discussie weer van de grond te krijgen door inhoudelijk te reageren.

Vrijen met een man lijkt mij nogal bah. Dat trekt me echt helemáál niet. Mijn lief heeft me weleens opgedragen een man te kussen en knuffelen. Die man en ik waren op dat moment allebei al naakt. Vreselijk vond ik dat. Vooral omdat ik wist dat ze het met opzet had gedaan om het me moeilijk te maken. Want ze wist dat ik ongeveer zou reageren zoals ik reageerde: bah!
Vrijen met een man vind ik maar niks. Maar seks met een man? Da's andere koek. Dat trekt me behoorlijk. Ik vind het heerlijk om te pijpen. Veel lekkerder nog dan om gepijpt te worden. Slikken vind ik ook uitermate opwindend.
Ik heb enkele ervaringen met mannen. De eerste keer was met een homoseksueel en we waren met z'n tweeën. Verder heb ik een paar trio's (MMV) mee mogen maken, waarbij ik meestal ook aan de man zat.

Ook voor mij is seks met een vrouw vele malen plezieriger is dan met een man. Maar dat neemt niet weg dat ik een man erg lekker kan vinden. Als ik een geschikte man tegenkom, want ook ik ben veel kritischer in mijn mannen- dan in mijn vrouwenkeuze. Toch grappig. Ik vraag me weleens af: zou het natuur of omgeving zijn, waardoor ik vrouwen interessanter vind dan mannen? Persoonlijk denk ik toch dat het natuur moet zijn. Want zo heel veel remmingen heb ik nou ook weer niet...

Het is interessant te zien dat ook anderen die serieus op dit topic hebben gepost, kritischer zijn waar het mannen betreft. En ik vraag me af... is dat toeval of is het iets vrij algemeens?

Groet,
René
die ook wel weet dat een steekproef van <10 niet erg representatief is.

shrek
Berichten: 1
Lid geworden op: do 26 juni 2003, 12:31
Locatie: overijssel

Berichtdoor shrek » do 26 juni 2003, 16:14

In mijn studententijd heb ik als vrijgezel ook wel eens wat met een man geprobeerd. Meestal niet meer als samen aftrekken bij een pornofilm.
Later ook elkaar een handje helpen.
Nu wil het ook wel eens voorkomen dat ik volledig vrij met een man. Maar alleen als mijn vriendin en zijn vriendin. (We hebben een bevriend stel waarmee we soms erotisch afspreken). Het gebeurt alleen als we allemaal erg opgewonden zijn.
En ook al is het erg aangenaam, er gaat voor mij niets boven een vrouw.

Lauran
Berichten: 291
Lid geworden op: do 13 juni 2002, 1:01
Locatie: Nederland

Berichtdoor Lauran » do 26 juni 2003, 19:19

Ik ben geen man maar ik wil toch even laten weten dat ik deze topic bijzonder interessant vind.
Nooit geweten dat er zoveel mannen zijn die wel eens wat met een andere man willen proberen.De mannen in mijn omgeving zeggen, als ze er al over spreken, dat ze dat vreselijk zouden vinden.Misschien liegen ze wel een beetje en durven ze er niet openlijk voor uit te komen dat ze wel eens wat willen proberen met een andere man.
Erg verrassend!!!! :o

Amada
Berichten: 961
Lid geworden op: ma 28 oktober 2002, 2:01
Locatie: ZH

Berichtdoor Amada » do 26 juni 2003, 23:11

Rene, je bent werkelijk een onnavolgbare man, vrijen met een man is bah, maar sex met een man is lekker en opwindend.
:roll:
Je hebt gelijk, we moeten elkaar maar ontmoeten bij de bowl, ik wordt wel nieuwsgierig naar je.

Amada

RenALT-130
Berichten: 177
Lid geworden op: do 19 september 2002, 1:01
Locatie: Tilburg
Contacteer:

Berichtdoor RenALT-130 » vr 27 juni 2003, 9:32

*grijns*. Ik vind mezelf eigenlijk best wel simpel en voorspelbaar :). Dus ik beschouw 'onnavolgbaar' maar als een complimentje. Waarvoor dank :).

Ik weet ook niet precies hoe het werkt, maar ik denk dat ik seks met een man leuk kan vinden zolang ik afstand van hem neem. Er niet teveel een persoon van maak. Vóór de seks is die man wel een persoon voor mij. Erna ook. Maar tijdens is hij meer een gereedschap of zo, vermoed ik.
Als ik seks met een man heb gehad, schaam ik me achteraf ook vaak een beetje. De eerste minuten vind ik het moeilijk hem aan te kijken, om maar iets te noemen. Overigens is die schaamte ook weer best wel lekker, dus heel erg vind ik dat nou ook weer niet.
Als ik, behalve 'harde' handelingen zoals pijpen, ook 'zachte' handelingen zoals strelen en kussen met een man beleef, dan komt die man ineens heel dichtbij. En dat vind ik erg moeilijk.

Nu zullen veel mensen het misschien niet erg respectvol vinden als ik me vooral werp en 's mans geslacht en niet op zijn wezen. Maar ik heb daar nog geen enkele bedpartner over horen klagen :). Misschien vinden zij het wel helemaal niet zo erg dat ik vooral op een onderdeel van hen geil en niet op de persoon...

Groet,
René.

man48
Berichten: 1
Lid geworden op: ma 02 juni 2003, 11:56
Locatie: nl

Berichtdoor man48 » vr 27 juni 2003, 10:28

Ik ben erg blij dat dit ondewerp weer "uit de kast" is gehaald. Het houdt mij nl erg bezig. Ik herken erg veel in wat er over gezegd wordt en ook ik vraag me af of er veel mannen zijn die dit bezig houdt of dat het uitzonderingen zijn. Helaas heb ik zelf slechts een paar ervaringen met mannen en dat is dan niet verder gekomen dan aftrekken en een beetje pijpen. Mijn grootste fantasie is dat ik genomen wordt door een man, misschien wel vastgebonden op bed. Toch moet ook ik zeggen dat ik nooit verliefd zou worden op een man. Ik val dus ook gewoon op vrouwen. Wat is het dan dat mijCQ. ons dit zo bezig houdt. Soms denk ik dat het cultureel bepaald is dat we of op vrouwn of op mannen vallen waardoor we dus wel erg "belemmerd" worden in het uiten van je gevoelens

Lobster29

Berichtdoor Lobster29 » za 28 juni 2003, 17:20

Mijn eerste sexuele ervaringen waren die met een 'man'. Ik geloof zeker niet dat ik hier de enige in ben.

Van vrijen kun je niet echt spreken. Met mijn jeugdvriend (we waren 15, 16 zoiets), heb ik mijn eerste experimentjes gehad. We waren allebei erg met ons lichaam bezig, dat te ontdekken en nog niet echt in de situatie dat op meisjes te projecteren. Het ging van eens 'elkaars piemel bekijken' uiteindelijk tot regelmatig op middagen met elkaar afspreken en elkaar zelfs pijpen (nooit (anaal) geneukt trouwens). En dit zonder dat dit echt homo-erotische gevoelens met zich meebracht. We wisten allebei goed dat we op dames vielen. Het was een vrij (verhitte) technische aangelegenheid. Op een gegeven moment was ook het moment daar dat we er mee wilden stoppen; we vonden het allebei raar worden.

Ik heb het destijds erg spannend en lekker gevonden. Het lekkere was niet zozeer het pijpen of aftrekken van de ander zelf. Het was het ontvangen natuurlijk en ook zeker het opwindende gevoel dat je partner door jouw toedoen geniet. Dat kun je ook bij een man hebben.

Hoewel ik er tot nu toe eigenlijk ook nooit meer over heb gefantaseerd (wat al bekend is, is niet meer zo spannend??), kan ik me voorstellen dat ik het ooit nog wel eens gebeurt. Zoals ik al eerder in dit topic heb gezien, zal ik ook nooit echt vrijen met een man. Zoenen, strelen etc. zie ik niet zitten.

BeHappyBeFree

deFinest

Berichtdoor deFinest » za 28 juni 2003, 17:37

Ook ik vind dit een bijzonder aantrekkelijk onderwerp net als Lauran en vele met mij geloof ik :)

Van vrouwen word het in algemeen niet vreemd gevonden om over andere vrouwen te fantaseren en van mannen was het mij nog niet bekend dus volg ik dit met belangstelling. alhoewel ik het ook jammer vindt dat dit topic dan ook meteen door sommige gebruikt word om te "scoren" ;p
door "nicknames" die ik eerder nog niet heb zien posten.. call me paranoid.

hoe dan ook het is en blijft interessant om te weten hoe mannen fantaseren/experimenteren en ben blij dat dit gedeeld wordt :lol:

bring it on!! :)

Groetjes deFine

Gast

Berichtdoor Gast » za 28 juni 2003, 17:43

wat bedoel je precies, finest? scoren....

deFinest

Berichtdoor deFinest » za 28 juni 2003, 17:58

scoren om tot daten te komen.. zoals eerder al opgemerkt is door iemand anders.. dit is geen forum om te daten.. eigenlijk is het zo dat het een dodend moment is op een forum. Er zijn manieren zat om tot daten te komen daar is dit forum niet voor .

Groetjes deFine

Gast

Berichtdoor Gast » za 28 juni 2003, 18:27

ik heb nergens gelezen dat iemand wil daten. hooguit chatten over dit onderwerp en daar lijkt me toch echt helemaal niks mis mee. Ik kan me voorstellen dat je makkelijker van gedachte wisselt via een chat.

groetjes, allemaal.

misschien kunnen we nu weer wat inhoudelijker worden


Terug naar “Leeszaal”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Semrush [Bot] en 36 gasten